Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 14.02.2016.

Goksim

Recommended Posts

Nakon dužeg vremena odlučio sam izvaditi sve suce, te granice za kartone, kako bi svi imali sve na jednom mjestu. Mislim da ima par potencijalnih utakmica koje bi mogle završiti sa velikim brojem kartona, ali o tome nešto kasnije... 

Po prvi put na jednom mjestu imate: 

1.) prosjek kartona po susretu koje ove sezone dobiva momčad 1 (domaćin)

2.) prosjek kartona po susretu koje ove sezone dobiva momčad 2 (gost)

3.) prosjek kartona po susretu koje ove sezone daje sudac

4.) granice za zbroj kartona kod Bet365 te u nekim slučajevima i drugih kladionica

Ako Vam se ova ideja sviđa molio bi da lajkate post, jer je za izvaditi sve ove podatke i servirati na jedno mjesto trebalo dosta vremena, pa da znam koliko je korisno drugima. 

Također ukoliko Vam se sve ovo sviđa pridonesite forumu tako da podijelite svoje mišljenje, odnosno ukoliko još niste registrirani pridružite se SvijetKladjenja zajednici. Kod nas je sve besplatno, nema nikakvih pretplata i VIP-ova, tu smo da svi skupa zaradimo na kladionici ;)

Premier League

Arsenal-Leicester 13:00
Prosjek kartona ekipe 1: 1,00
Prosjek kartona ekipe 2: 1,48
Martin Atkinson (prosjek suca: 3,35)
0Lz55Uo.png

Aston Villa- Liverpool 15:05
Prosjek kartona ekipe 1: 1,96
Prosjek kartona ekipe 2: 1,80
Neil Swarbrick (prosjek suca: 3,78)
nL6adJ6.png

Manchester City-Tottenham 17:15
Prosjek kartona ekipe 1: 1,80
Prosjek kartona ekipe 2: 1,92

Mark Clattenburg (prosjek suca: 3,15)

x22ZO4j.png

Serie A

Milan-Genoa 12:30
Prosjek kartona ekipe 1: 2,46
Prosjek kartona ekipe 2: 2,42
Calvarese (prosjek suca: 4,18)
SSWOj7k.png

Palermo-Torino 15:00
Prosjek kartona ekipe 1: 2,87
Prosjek kartona ekipe 2: 2,42
Cervellera (prosjek suca: 4,75)
wRBdnVV.png

Sampdoria-Atalanta  15:00
Prosjek kartona ekipe 1: 2,50
Prosjek kartona ekipe 2: 2,67
Damato (prosjek suca: 5,40)
JEWUbfr.png

Udinese-Bologna 15:00
Prosjek kartona ekipe 1: 2,96
Prosjek kartona ekipe 2: 2,75
Russo (prosjek suca: 4,50)
WwZK8MJ.png

Fiorentina-Inter Milano 20:45
Prosjek kartona ekipe 1: 2,62
Prosjek kartona ekipe 2: 2,54

Mazzoleni (prosjek suca: 4,30)

GGBre0i.png

5HFbUFH.png

Primera

Real Sociedad-Granada 12:00

Prosjek kartona ekipe 1: 2,87

Prosjek kartona ekipe 2: 3,43

Gonzalez Gonzalez (prosjek suca: 5,42)

zSL6tuH.png

Sevilla-Las Palmas 16:00
Prosjek kartona ekipe 1: 2,83
Prosjek kartona ekipe 2: 2,65
Prieto Iglesias (prosjek suca: 5,33)
ow1MUXp.png

Getafe-Atl.Madrid 18:15
Prosjek kartona ekipe 1: 3,13
Prosjek kartona ekipe 2: 2,65
Mateu Lahoz (prosjek suca: 4,67)
2H5AuLB.png

Eibar-Levante 18:15
Prosjek kartona ekipe 1: 3,04
Prosjek kartona ekipe 2: 3,65
Estrada Fernandez (prosjek suca: 5,58)
hSgROdw.png

Barcelona-Celta Vigo 20:30
Prosjek kartona ekipe 1: 1,64
Prosjek kartona ekipe 2: 2,96
Hernandez Hernandez (prosjek suca: 5,73)
p5CeCsG.png

Za sutra jedna tekma iz ehf kupa..

12:30 Granollers - Dinamo Bucuresti 54.5 OVER 6/10 wwin 1.85

Ide kasnije analiza,ali ovo je po meni za napasti...

Obje ekipe igraju brz rukomet,sa brzim napadima i utakmice na jaci tempo.Granollers je ekipa koja je uglavnom u gornjem dijelu Asobala evo ih sada i u grupnoj fazi,imaju ambicije i vidit cemo kako ce ici.Izbacili su Arendal u kvalifikacijama,ekipa koja uglavnom igra sporiji tempo odnosno pokusaje odigrati sto duze napade.U prvom mecu Granollers je rijesio pitanje pobjednika kada su slavili 29-21 a u drugom su izgubili 26-28.Oni su prije tri dana slavili u Asobalu protiv Anaitasune 32-24 i time zauzeli trecu poziciju.Imaju treci najjbolji napad Asobala odma iza Barcelone i La Rioje.Sto se kadrovskih problema tice nema ih.Tu su napadacke opcije u vidu Guilhermea,mladog Marqueza,Resine i Canellasa.Jedna solidna ekipa kao sto sam rekao uvijek uz Barcu i Rioju u vrhu Spanskog rukometa.Sa druge strane trenutni lideri Rumunskog sampionata ekipa Dinamo Bucuresta.Ekipa je morala igrati tri kvalifikacijske runde,u prvoj su izbacili Targu zahvaljujuci pobjedi od 38-24,zatim grcku ekipu Argous 21-26 i 35-20 i za kraj su izbacili Maribor iako su izgubili prvi mec 27-26 ali su drugi dobili 31-25.Njihov trener Voic trazi dosta brz rukomet sa jakim tempom.U ekipi ima dosta iskusnih igraca pa su tako prvi kandidati za osvajanje titule ove godine u Rumuniji ali imaju ambicije i u ovome ehf takmicenju.665 golova su dali za 20 meceva u Rumuniji sto je prosjek oko 33 gola po mecu,daleko ispred svih.Niti oni nemaju problema sa povredama vecih sutra.Tu su Vrankovic i Zulfic dva velika potencijala balkanskog rukometa uz iskusne rumune u vidu Asoltaneia,Cipriana i par francuza.Ekipa koja moze jako dosta trcati i ja vjerujem da ce sutra nametnuti svoj prepoznatljivi stil kojeg 'gaje' i spanci.Granica je malo vjerovatno bazirana i na posljednje rezultate Granollersa no to ne govori puno jer Bucuresti je dosta kvalitetniji i igra dosta brze nego li skoriji protivnici Granollersa (Genil,Gijon u kupu) ili pak kvalifikacije protiv Arendala ekipe koja dosta 'umrtvi igru'.Po meni ovo je mec za 55+ golova iako ispadne sve kako sam zamisljao ovo ide over lagano.

U nedjelju na ponedjeljak na rasporedu je i NBA All star utakmica...

NBA ALL STAR
Zapad - Istok over 318,0 Bet365 

Zna se što NBA All Star sa sobom nosi... Atrakciju, run and gun košarku i borba za poen više. Naravno i bookmakeri to znaju i postavili su granicu prilično visoko, međutim i dalje očekujem više poena od zadane granice.

Dao sam si truda i izvadio statistiku za zadnjih 10ak All Star utakmica...

TyqLDbH.png

U5XQ7C4.png

Očekujem brzu košarku i izuzetno puno poena. Povijest nas uči da je tendencija da se posljednjih godina, svake sezone postavlja novi rekord kada je ukupni zbroj poena u pitanju, a mislim da je i marketinški cilj All stara atrakcija, te bi rezultat trebao biti u drugom planu, barem do posljednje četvrtine kada se tek nešto počinju igrati obrane. 

Također oklada da će Kobe Bryant kojemu je ovo posljednja sezona biti MVP mi se isto čini pametna. O tome je više pisao Danny na http://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/3846-nba-picks-13022016

A5A1iDr.png

Jeste li videli što je Mesina izdala zvanično saopštenje da neće namestiti utakmicu? Hehehehe...italijani...

http://www.acrmessina.it/site/2016/02/13/comunicato-stampa-2/

Je l' neko provalio ovu aplikaciju? Mnogo je dobra, free, a ima sve povrede i suspenzije... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.markogrujic.thepunter

Za danas ništa posebno, izdvojio bih samo ovo. Nemam vremena za neku analizu. Ukratko rukomet turska ženska liga je jako efikasna i dosta golova se postiže. Prvi par, zadnji put su odigrale ukupno 75 golova, drugi par 71 gol i treći par 78 golova. Što se tiče floorball(hokej na parketu) finska liga je najefikasnija po tom pitanju a izdvojio sam susrete gdje međusobno bude dosta golova.

RUKOMET

TURKEY Superlig women

12:00 Sivas Belediyespor - Ankara Yenimahalle BSK  66.5+ (1.90) 26:37 LOSE

13:00 Genç Uşakspor - Üsküdar B.S.K. Istanbul  63.5+ (1.90) 36:36 WINNN

16:00 Bursa Osmangazi Belediyesine - Kastomanu Bld. SK  65.5+ (2.00) 27:36 LOSE

FLOORBALL

FINLAND Salibandyliiga

16:00 NST Lappeenranta - SPV Seinajoki  12.5+ (1.90) 2:5 LOSE

17:00 Koovee – SalBa  12.5+ (1.80) 3:5 LOSE

17:30 OLS - Tapanilan Era  11.5+ (1.72) 7:7 WINNN

KATASTROFA DANAS...SKORO NIJE BILO OVAKO

Izvinjavam se sto je bez analize, dopunicu kasnije ako stignem:

Mahut/Pospisil - Petzchner/Peja over 22.5@1.85 marathonbet - samo sto nije pocela

Klizan - Monfils over 22.5 @2.12

Thiem - Almargo, Almargo @2.43

Ukratko da i ovo upotpunim, posto sam ostao duzan i obecao analizu. Prvi par je prosao, drugi je u toku pa cu samo obrazloziti zasto. Ovo najpre igram zbog dobre kvote za koju mislim da je value na ovakav duel. Almargo bi po meni morao biti na najvise 1.8-1.85. Zasto? Almargu je ovaj turnir u B. Airesu jedan od drazih. Osvojio je turnir dalake 2011, a onda (veoma zanimljiv podatak) sledece godine izgubio finale od Ferrera u 3 seta da bi sledece 3 godine zaredom stizao do polufinala. Podrazumeva se da brani puno vise poena, a ne samo to. Sigurno je zeljan docepati se jos jedne titule na ovom turniru a ima i vise iskustva od Thiema u ovakvim mecevima. Thiem je velika nada tenisa, meni se njegov stil igre jako dopada i mislim da moze bit nezgodan po svakog. Juce sam ga prognozirao protiv Nadala i uhvatio po kvoti 4.95. No danas mislim da nece moci do triumfa. Almargo je ostavljao prostor za sumnju na pocetku turnira kad smo cekali da vidimo da li je 100% oporavljen od proslogodisnje povrede. Pobeda u 2 meca protiv Tsonge, pa jos 2 ubedljiva seta protiv Ferrera koji brani titulu ovde sigurno su odraz dobre igre i spremnosti. Thiem je dobio Nadala takodje sto je ogroman uspeh, no Nadal nije ni bleda slika onog sljakasa koji je bio u svojim najboljim danima. Ja sam verovao da Almargo ne moze preko Ferrera ali posle jucerasnjeg meca, dosta sam pouzdan da danas dobija!

Evo ja sam novi ovdje pa da dam neko svoje vidjenje 2-3 para od danas.

Aston Vila-Liverpool zžk(3.5) manje 1.75

Liverpol u zadnjih 5 gostujucih utakmica ima svega 4 kartona, dok u zadnjih 5 bilokakvih ima 6 kartona što je jedva prosjek preko 1 po utakmici. Aston villa ima u zadnjih 5 domacih prosjek od 1.4 po utakmici a u zadnjih 5 opcenito 0.8 po utakmici, sto govori da objeke ekipe trenutno dobivaju kanje kartona od prosjeka tijekom sezone. Tako da ovdje je under zutih kartona dobra oklada po meni.

Sevilla-Las palmas zžk(4.5) više 1.6

Dosta mala margina s obzirom na broj kartona obiju ekipa a i španjolski nogomet opcenito gdje se ne pusta muska igra kao sto se to radi u Engleskoj

Ukupan koeficijent: 2.8

*svi koeficijenti i margine su iz supersporta

Jedan brzinski prijedlog za danas: Palermo-Torino GG(1.80)

Obe ekipe u vrlo lošoj formi već duži period,izvan zone ispadanja su međutim nisu ni daleko od te iste zone,obe ekipe igraju otvoren nogomet i traže gol,mislim da će obe ekipe ići na pobjedu,Palermo pogotovo jer igra na domaćem terenu,a Torino na otvorenu igru odgovara istom takvom.

Palermo na domaćem terenu veliku većinu utakmica igra na dosta golova dok Torino kao gost također igra na dosta golova.

Međusobni susreti su bili kako kada,znali sa odigrat 0:0 ali i 2:2..u ovim zadnjim sezonama bilo je tu golova tako da oćekujem i danas bar po jedan gol sa obe strane.

Jedan dubl koji sam odigrao u bet365:

Man City - Tottenham

9WXOg.jpg

Znaci ovde igramo over 4 kartona i oba daju gol (kartoni VOID, BTS WIN)

Drugi derbi Premier lige za danas. Posle one stvarno fenomenalne utakmice i zavrsnice kod Arsenala zeljno iscekujem da vidim sta City i Totenham imaju za ponuditi. A oni imaju uvek dosta toga, pogotovo kada igraju jedni protiv drugih.

Mislim da City jos  pamti onaj poraz iz prve utakmice ove sezone od 4:1 gde ih je Totenham bukvalno osramotio pred celom Engleskom. City je doduse tada bio u nesto losijoj formi ali sigurno je to da revans nece biti lak zadatak. Totenham je cak i podigao formu u zadnje vreme pa je sada zajedno sa Arsenalom, Liecesterom i Cityem u trci za titulu. Pochetino je lepo poslozio tim i stvarno dobro funkcionisu, sto u odbrani sto u realizaciji. 

Ako govorimo o povredama i izostancima, lista je podugacka. Kod Cityja danas su odsutni: Delph,Sagna,Silva,Navas, De Bruyne, Mangala, Bony, Kompany i Nasri. Znaci 9 jaaaako bitnih igraca bez kojih ovaj tim sigurno izgleda drugacije. Tu je prednost Totenhama puno veca posto danas ne mogu da racunaju samo na Vertonghena koji je povredjen. Ostali su tu. Ovo stalno rotiranje igraca kod Cityja zbog povreda je jedan od uzroka ne tako dobre forme ove sezone. Jednostavno igracima puno znaci kontinuitet i uigranost a toga skoro da nema. Totenham sa druge strane je postao prepoznatljiv po tome. Mnogo "manje zvucna" imena nego kod Cityja ali ekipa funkcionise kao jedna masina i sigurno ce danas to demonstrirati na terenu.

Mark Clattenburg ce deliti pravdu danas. On je takodje sudio onu prvu utakmicu u Septembru i pokazao 6 zutih. Par puta smo se opekli na njega, igrajuci vise kartona (Man Utd -Man City samo 4 kartona) ali je recimo zadnji derbi Arsenal - Chelsea pokazao 3 zuta i 1 crveni. VErujem da ce danas ponovo biti puno prekrsaja koji ce zahtevati disciplinske mere pa ce Clattenburg morati vaditi kartone vise nego inace.

Verujem da je Totenham blizi pobedi po meni, iako kvote sugerisu drugacije. Takodje, malo mi je verovatno da City ostane bez pogotka. Jedan podatak, u zadnjih 20 meceva kod kuce samo su JEDNOM ostali bez pogotka. Totenham takodje efikasan kao gost. Ovaj dubl kvote 3.3 mi deluje jako dobro i ovo napadam sa neka 4 unita.

Sretno!

Hrvatska 1. liga
17:00 Zagreb - Dinamo
tip: over 2,5 žuta kartona @ 1,67 (oduzet M.T i poreza)
kladionica: super sport / psk

Sudac: Dalibor Mlakar - u posljednje 2 godine je sudio 19 utakmica 1. HNL te u 15/19 pokazao 3 ili više žuta kartona. U 3/4 utakmice koje su ostale u underu je pokazao 2 žuta kartona.

Zagreb se nalazi na posljednjem mjestu sa zaostatkom od 11 bodova za predzandnjim Osijekom te imaju vrlo male izglede za ostankom u 1. HNL. Bez obzira na to, domaći trener Medić najavljuje kako će sve učiniti da pobjegnu sa posljednjeg mjesta na ljestvici.
Za početak imaju najteži ispit jer im u goste dolazi Dinamo. Dinamo koji ima određenih problema sa izostancima i suspenzijama ali Dinamo koji je svemirski brod za ovakav Zagreb.
Zagreb ako ne bude dovoljno agresivan i ako ne bude prekidao akcije dinama dobit će 5 komada, to sigurno zna i Medić stoga i očekujem njihovu agresivniju igru.

Statistika nam otkriva da je ova granica promašena.

Zagreb je u 9/12 domaćih utakmica dobivao 2 ili više kartona ( zaredom u posljednjih 8).
Kada je Zagreb igrao kod kuće u 11/12 utakmica je sudac pokazao 3 ili više kartona.
Kada je zagreb igrao kod kuće u 12/12 utakmica su protivnici dobivali barem jedan karton.

Dinamo je u gostim u 9/10 utakmica dobivao barem jedan karton.
Kada je Dinamo igrao u gostima u 8/10 utakmica je palo 3 ili više kartona.
Kada je dinamo igrao u gostima u 7/10 utkamica su protivnici dobivali 2 ili više kartona.

KIša, loš teren, 'nabrijani' domaćini, neka nova lica u Dinamu, solidan sudac, promašena margina..
Mislim da ima i više nego dovoljno argumenata za ovaj tip.

Sretno!

Hrvatska 1. liga

17:00 Zagreb - Dinamo

tip: over 2,5 žuta kartona @ 1,67 (oduzet M.T i poreza)

kladionica: super sport / psk

Sudac: Dalibor Mlakar - u posljednje 2 godine je sudio 19 utakmica 1. HNL te u 15/19 pokazao 3 ili više žuta kartona. U 3/4 utakmice koje su ostale u underu je pokazao 2 žuta kartona.

Zagreb se nalazi na posljednjem mjestu sa zaostatkom od 11 bodova za predzandnjim Osijekom te imaju vrlo male izglede za ostankom u 1. HNL. Bez obzira na to, domaći trener Medić najavljuje kako će sve učiniti da pobjegnu sa posljednjeg mjesta na ljestvici.

Za početak imaju najteži ispit jer im u goste dolazi Dinamo. Dinamo koji ima određenih problema sa izostancima i suspenzijama ali Dinamo koji je svemirski brod za ovakav Zagreb.

Zagreb ako ne bude dovoljno agresivan i ako ne bude prekidao akcije dinama dobit će 5 komada, to sigurno zna i Medić stoga i očekujem njihovu agresivniju igru.

Statistika nam otkriva da je ova granica promašena.

Zagreb je u 9/12 domaćih utakmica dobivao 2 ili više kartona ( zaredom u posljednjih 8).

Kada je Zagreb igrao kod kuće u 11/12 utakmica je sudac pokazao 3 ili više kartona.

Kada je zagreb igrao kod kuće u 12/12 utakmica su protivnici dobivali barem jedan karton.

Dinamo je u gostim u 9/10 utakmica dobivao barem jedan karton.

Kada je Dinamo igrao u gostima u 8/10 utakmica je palo 3 ili više kartona.

Kada je dinamo igrao u gostima u 7/10 utkamica su protivnici dobivali 2 ili više kartona.

KIša, loš teren, 'nabrijani' domaćini, neka nova lica u Dinamu, solidan sudac, promašena margina..

Mislim da ima i više nego dovoljno argumenata za ovaj tip.

Sretno!

7 komada posteno haha

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • RASPORED GUTS-LEONARDO KUPA Članak 25. Format natjecanja Guts-Leonardo kupa 1/16 finala - U prvom kolu koje će se igrati od 9.12.2024. do 15.12.2024. svaki od sudionika prijaviti će samo jedan par, minimalnog koeficijenta 1,20 1/8 finala - U drugom kolu koje će se igrati od 10.2.2025. do 16.2.2025. svaki od sudionika prijaviti će dva para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici ¼ finala - U trećem kolu koje će se igrati od 7.4.2025. do 13.4.2025. svaki od sudionika prijavit će tri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici ½ finala - U četvrtom kolu koje će se igrati od 28.4.2025. do 4.5.2025. svaki od sudionika prijavi će četiri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici Finale - U petom kolu koje će se igrati od 26.5.2025. do 1.6.2025. svaki od sudionika prijaviti će četiri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici
    • @Goksim, @furyshaa, @nenosk, @darko56, @nutrija, @jansavc, @soyer567, @Marko15, @smrcak888, @nuki01, @vjekos, @Dejvid, @mesrine, @Humanic, @Kiks77, @misterija, @ara008, @tome1993, @sestincan,  @pena29, @Ipoje4, @mester, @Ivan98, @zmajo, @ForzaItalia, @blacky44, @Leedsfan, @bruno34, @majstorchina, @jeneri29, @prlito, @Mudrinho Postavite svoje tipove za 20. kolo Druge lige Posljednje Šanse za period od 19.11 (UTORAK) do 21.11. (ČETVRTAK) sa minimalnim koeficijentom od 1.20. Teme za Posljednju Šansu će biti otvorene za postavljanje tipova 24 sata od otvaranja teme. Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja Toplo sugeiram svim natjecateljima da izdvoje par minuta vremena i pročitaju Pravila Posljednje Šanse 2024/2025. Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljeni u sljedećem formatu: DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA SCREENSHOT OBRAZLOŽENJE KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU Bet365, 22bet, unibet, William Hill , Betfair, pinnacle, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.     Članak 20. Kladionice S ciljem što pravednijeg natjecanja, od sezone Posljednje Šanse 2024/2025, odnosno od šestog kola na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), limitiranjem broja kladionica osigurat ćemo da svi natjecatelji gledaju ponudu istih kladionica, te eliminitirati mogućnost prijavljivanja tipova iz manje poznatih kladionica upitnog renomea, od kojih neke često znaju imati nerealne koeficijente. Iznimno, isključivo u prvih pet ligaških kola Posljednje Šanse, biti će prihvaćene oklade iz svih kladionica. Od šestog kola Posljednje Šanse na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse: Bet365, 22bet, unibet, William Hill , Betfair, pinnacle, SuperSport, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.    Članak 28. Gospodsko natjecanje Administratori natjecanja zadržavaju pravo upozoravanja, ili kažnjavanja sudionika natjecanja oduzimanjem određenog broja bodova, u slučajevima koji nisu pokriveni pravilima natjecanja a gdje sudionik natjecanja poduzima akcije koje nisu u dugu gospodskog natjecanja. TABLICA Ukoliko uočite neku grešku na tabeli, molim vas javite se u inbox ili temu predviđenu za greške OVDJE! Kolega @vjekos ima pravo postaviti dva para ovo kolo, s obzirom da je njegov par iz prošlog kola odgođen. Kolega @zeko1088 je diskvalificiran iz natjecanja.
    • @LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 20. kolo Posljednje Šanse za period od 19.11. do 21.11. Teme za Posljednju Šansu će biti otvorene za postavljanje tipova 24 sata od otvaranja teme. Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljeni u sljedećem formatu: DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA SCREENSHOT OBRAZLOŽENJE KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU: Bet365, 22bet, unibet, William Hill, Betfair, pinnacle, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.  TABLICA Ukoliko uočite neku grešku na tabeli, molim vas javite se u inbox ili temu predviđenu za greške OVDJE!
    • Hrvatska - Portugal - X2 (1.44) ili 3+ (1.95) bet365 U odlučujućem susretu posljednjeg kola skupine 1 Lige nacija, Hrvatska će večeras na stadionu Poljud u Splitu ugostiti Portugal, momčad koja trenutno drži vrh ljestvice. Vatreni će u izravnom dvoboju pokušati preuzeti vodeću poziciju od moćnih Portugalaca. Portugal je dominirao u dosadašnjem dijelu natjecanja s tri pobjede u prva tri kola, uključujući i uvodnu pobjedu od 2-1 protiv Hrvatske. Ipak, izabranici Roberta Martíneza neočekivano su posrnuli prošlog mjeseca nakon što su remizirali 0-0 protiv Škotske, što je pružilo Hrvatskoj priliku da ih stigne u ovom odlučujućem dvoboju. Gosti su u europskim kvalifikacijama ostvarili savršen učinak s deset pobjeda u deset utakmica. Međutim, njihov pohod završio je nesretno u četvrtfinalu nakon izvođenja jedanaesteraca protiv Francuske. Martinez može biti zadovoljan napadačkim učinkom svoje momčadi u Ligi nacija, budući da su u prva tri kola postigli sedam golova. S druge strane, Hrvatska je također postigla sedam golova u ovom natjecanju, ali je pokazala ranjivost u obrani. Vatreni su primili barem jedan gol u tri od četiri odigrane utakmice, uključujući kaotičan remi od 3-3 protiv Poljske prošlog mjeseca. Obrana Hrvatske ove godine nije bila na visini zadatka, što potvrđuje i podatak o šest primljenih golova u grupnoj fazi Europskog prvenstva. Osim toga, Hrvatska je u kvalifikacijama za Euro ostvarila samo dvije pobjede u četiri domaće utakmice, a ni nastupi u Ligi nacija nisu donijeli dominantne predstave. Sve ovo daje prednost Portugalcima, koji su slavili u sedam od posljednjih devet međusobnih susreta protiv Hrvatske. Ozljede i izostanci Hrvatska će u ključnom susretu protiv Portugala nastupiti s izmijenjenim sastavom zbog ozljeda i suspenzija. Petar Sučić neće igrati nakon crvenog kartona protiv Škotske. Njegovo mjesto u momčadi mogao bi zauzeti Mario Pašalić ili Nikola Vlašić. Dobre vijesti stižu povratkom Ante Budimira i vratara Dominika Livakovića, koji su odradili suspenzije. Livaković će zamijeniti Dominika Kotarskog na golu, dok se očekuje da će Budimir krenuti s klupe, jer će Andrej Kramarić predvoditi napad. Očekivani sastav Hrvatske (4-2-3-1): Livaković; Pongračić, Ćaleta-Car, Šutalo, Gvardiol; Modrić, Kovačić; L. Sučić, Pašalić, Perišić; Kramarić Portugal, s druge strane, dolazi u Split s eksperimentalnim sastavom jer je već osigurao prvo mjesto u skupini. Roberto Martinez poslao je nekoliko ključnih igrača, uključujući Cristiana Ronalda, Pedra Neta, Bernarda Silvu i Brunu Fernandesa, natrag u njihove klubove. Fernandes je također suspendiran zbog previše žutih kartona. Očekivani sastav Portugala (4-2-3-1): Rui Silva; Cancelo, Djalo, Araujo, Tavares; Vitinha, Neves; Conceição, Felix, Trincao; Fabio Silva Iako Hrvatska ima priliku iskoristiti domaći teren i oslabljeni sastav Portugala, statistika i tradicija snažno su na strani gostujuće momčadi. Portugal je slavio u sedam od posljednjih devet međusobnih susreta s Vatrenima, a svaka od posljednje četiri utakmice između ove dvije reprezentacije završila je s više od 2.5 gola. S obzirom na obrambene probleme Hrvatske i povijesnu nadmoć Portugala, glavna prognoza je dupla šansa na Portugal (X2) uz koeficijent 1.44, dok je također izgledan ishod da će pasti više od 2.5 gola na utakmici s koeficijentom 1.95. (Koeficijenti 18.11. u 12:10 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • E svaka ti cast, kakvu inspiraciju imas.. jos jednom svaka cast.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use