Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 13.02.2015.

Goksim

Recommended Posts

reci mi Goksim što misliš o ovome:

HAJDUK - SLAVEN BELUPO 3,5 žk   više 1,70

u SS daju kombinirati sa utakmicom..... znamo da su tekme sa Slavenom u prošlosti bile uvijek napete jer je Slaven Hajduku bio crna mačka, a ovi mladi igrači bi mogli zbog neiskustva prigovarati sucu i moglo bi proći granicu od 3 kartona...

Iskreno ne znam. Granica je mala, ali jako puno toga ovisi o tijeku utakmice. Također nisam gledao HNL za kartone ovo kolo jer se to može igrati u zemaljskim kladionicama koje zbog poreza gledam izbjegavati, jer se ne isplati. Mislim da je pobjeda Hajduka možda bolji bet, barem mi se trenutno tako čini..

Ne znam sto forsirate zute kartone Juventus - Napoli, pogledajte medjusobne omjere i vidjet cete da nijednom u zadnih 7 utakmica nije bilo vise od 6 zutih kartona

To ne mora nista da znaci. Najbolji primer je mec izmedju Benfike i Porta od sinoc, gde je u 90% meceva bilo 7 ili vise kartona pa sinoc dosao UNDER. Dovoljan razlog je sto je ovo bitna utakmica (pre svega derbi) i sto sudi Orsato koji ima super prosek u derbi mecevima: http://int.soccerway.com/referees/daniele-orsato/59480/matches/(pogledaj Juve-Fiorentina, Napoli-Inter, Fiorentina-Roma itd)

Pozdrav!

Pozdrav, nemam baš puno vremena u zadnje vrijeme, ali pratim vas i nadam se da ću se pomalo i ja uključiti..

Jedan info tko želi neka poprati, Mahut je sada igrao protiv klizana išlo se u 3 seta, naporan meč gdje je propustio priliku za pobjedu. Trenutno igra parove 5 minuta nakon meča, po meni je K i P mnogi bolji u igri parova.. tko želi neka iskuša live ako mu se što svidi

Mahut N. / Pospisil V. 0-0  Kontinen H. / Peers J

Takodjer vrijedi probati da nece biti crveni karton na utakmici Juventus - Napoli, kvota je 1,55, vise nego dobra za tu vrstu oklade.

Jos jedan moj prijedlog za veceras:

Palestino - U.De Chile - Oba tima daju gol 1,55
Juventus - Napoli - Crveni karton NE 1,55
Španija - Rusija - 1x 1,25

Ispratio bih jos jedan par sto je vec neko pisao na forumu, a to je rukomet austrijska liga:

Aon Fivers - Juri Union Leoben - -61,5+ VIŠE 1,70

Sretno

Gerasimov E.(h-5,5)-Moriya (13.02. 18:30)
2
1,50 SS

HL ima 4,5  za 1,55 a gejm puno znaci.Igrali medusobno i bilo je 64 75.Uvjeti su brzi i sam Japanac je izjavio:

" Uživam u Bergamu. Uvjeti su brzi i loptica nisko odskačem, baš kako volim."

uzeo sam ovo i to me koštalo listića....baš mi je žao što nije prošlo, ali jednostavno ga je razbio u 1.setu... ali eto to me je još jednom podsjetilo zašto ne igram challangere - itf - exhibition i ostale manje značajne mečeve.... 

Ne znam sto forsirate zute kartone Juventus - Napoli, pogledajte medjusobne omjere i vidjet cete da nijednom u zadnih 7 utakmica nije bilo vise od 6 zutih kartona

Nitko nije rekao da staviš 5 unita više od uobičajene uplate, kuću ili auto na ovaj par jer bi to bilo amaterski i ne profesionalno. Više ljudi se složilo oko prognoze, to je apsolutno u redu i to treba podržavati!

Ako već ideš kontra nekoga napiši razlog ili bilo kakav kontra argument, međusobne utakmice su najmanje važne i njih nikada ne gledam kao mjerilo ako nisu igrane unutra 2,3 tjedna.

Kao treće zašto bi i trebalo biti više od 6 žutih kartona ako u super sportu imaš granicu od 5,5?!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use