Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 13.02.2015.

Goksim

Recommended Posts

Pred nama je dosta bogat sportski period... Ovaj vikend ponuda je vrlo dobra, a već u utorak počinje, meni omiljeno natjecanje, Liga Prvaka, pa kasnije i Europska liga, pa opet vikend, Liga Prvaka...

Uglavnom, mislim da je pred nama odličan period te puno dobrih prilika za zaraditi na kladionici, a kako je gotovo nemoguće pratiti sve sportove i utakmice, nadam se da će se i drugi članovi aktivirati, podijeliti koje razmišljanje te da tako pomognemo jedni drugima i lijepo zaradimo ;)

Nakon dužeg vremena odlučio sam izvaditi sve suce, te granice za kartone, kako bi svi imali sve na jednom mjestu. Mislim da ima par potencijalnih utakmica koje bi mogle završiti sa velikim brojem kartona, ali o tome nešto kasnije... 

Po prvi put na jednom mjestu imate: 

1.) prosjek kartona po susretu koje ove sezone dobiva momčad 1 (domaćin)

2.) prosjek kartona po susretu koje ove sezone dobiva momčad 2 (gost)

3.) prosjek kartona po susretu koje ove sezone daje sudac

4.) granice za zbroj kartona kod Bet365 te u nekim slučajevima i drugih kladionica

Ako Vam se ova ideja sviđa molio bi da lajkate post, jer je za izvaditi sve ove podatke i servirati na jedno mjesto trebalo dosta vremena, pa da znam koliko je korisno drugima. 

Također ukoliko Vam se sve ovo sviđa pridonesite forumu tako da podijelite svoje mišljenje, odnosno ukoliko još niste registrirani pridružite se SvijetKladjenja zajednici. Kod nas je sve besplatno, nema nikakvih pretplata i VIP-ova, tu smo da svi skupa zaradimo na kladionici ;)

Premier League

Sunderland-Manchester Utd 13:45
Prosjek kartona ekipe 1: 1,92
Prosjek kartona ekipe 2: 1,72
Andre Marriner  (prosjek suca: 3,40)
sVyaluY.png

Bournemouth-Stoke City 16:00
Prosjek kartona ekipe 1: 1,52
Prosjek kartona ekipe 2: 1,32
Graham Scott (prosjek suca: 3,33)
I7YFg95.png

Crystal Palace-Watford 16:00
Prosjek kartona ekipe 1: 1,76
Prosjek kartona ekipe 2: 1,84
Robert Madley (prosjek suca: 2,94)
X5mbCaO.png

Everton-West Bromwich 16:00
Prosjek kartona ekipe 1: 1,32
Prosjek kartona ekipe 2: 1,84
Michael Oliver (prosjek suca: 3,50)
cHC8bkL.png

Norwich-West Ham 16:00
Prosjek kartona ekipe 1: 1,56
Prosjek kartona ekipe 2: 1,36
Mike Jones (prosjek suca: 3,29)
qvIXUUd.png

Swansea-Southampton 16:00
Prosjek kartona ekipe 1: 1,52
Prosjek kartona ekipe 2: 1,60
Jonathan Moss (prosjek suca: 3,00)
54uMFU0.png

Chelsea-Newcastle Utd 18:30
Prosjek kartona ekipe 1: 1,60
Prosjek kartona ekipe 2: 1,76

Roger East (prosjek suca: 2,87)

gt8jatc.png

Serie A

Empoli - Frosinone 15:00

Prosjek kartona ekipe 1: 2,83

Prosjek kartona ekipe 2: 2,58

Di Bello (prosjek suca: 4,90)

eW8CVxk.png

Chievo - Sassuolo 18:00

Prosjek kartona ekipe 1: 2,75

Prosjek kartona ekipe 2: 2,54

Ghersini (prosjek suca: 1,00 *sudio samo jednu utakmicu Serije A ove sezone)

gqOlZ5X.png

Juventus - Napoli 20:45

Prosjek kartona ekipe 1: 2,42

Prosjek kartona ekipe 2: 1,87

Orsato (prosjek suca: 5,70)

0sdmAkN.png

Primera

Real Madrid - Ath.Bilbao 16:00

Prosjek kartona ekipe 1: 1,70

Prosjek kartona ekipe 2: 2,48

Alvarez Izquierdo (prosjek suca: 6,00)

GwaJXCJ.png

CF Villarreal-Malaga CF 18:15
Prosjek kartona ekipe 1: 2,61
Prosjek kartona ekipe 2: 2,87
Vicandi Garrido (prosjek suca: 3,58)
BLauFQ9.png

Valencia-Espanyol  20:30
Prosjek kartona ekipe 1: 3,09
Prosjek kartona ekipe 2: 3,39
Del Cerro Grande (prosjek suca: 6,33)
KxDf3ap.png

IzLhrMs.png

Deportivo La Coruna-Betis Sevilla 22:05
Prosjek kartona ekipe 1: 2,48
Prosjek kartona ekipe 2: 3,13
Undiano Mallenco (prosjek suca: 5,08)
CeF6RIl.png

U subotu sigurno najzanimljivija utakmica je ona u Torinu gdje se susreću dvije najbolje momčadi Serie A

Juventus - Napoli

U Engleskoj Chelsea i dalje traži formu, a u goste mu dolazi ozljedama osakačeni Newcastle

Chelsea - Newcastle

Također, ako još niste postavite svoje TIP-ove u nagradnoj igri na forumu...

RUKOMET

AUSTRIA HLA

19:30 Aon Fivers – Leoben  61.5+ (1.85) 34:23 LOSE

Prva utakmica austrijskog playoffa gdje je Aon Fivers favorit u ovom susretu. Dvoboj ekipa koje vole igrati na po koji gol više. Fiversi su u zadnjih deset utakmica šest puta a Leoben četiri puta išli preko zadane margine, još je tu po koja utakmica na margini 60-61 gol. Što se međusobnih susreta tiče bilo ih je dosta, u devet godina odigrali su 18 susreta od kojih je 16 završilo preko zadane margine, ova dva susreta su oba završila na 60 golova, dakle vrlo efikasni susreti kada su u pitanju međusobni susreti ove dvije ekipe.

ODBOJKA

CZECH Extraliga

18:00 Brno - Ceske Budejovice  2 (1.70) 2:3 WINNN

Derbi kola gdje se sastaju četvrta i vodeća ekipa na tablici. Brno je vrlo opasan domaćin na skoru je 8-1 dok Budojevice u gostima imaju skor 7-2. U zadnjih deset ligaških susreta obije ekipe imaju po osam pobjeda i dva poraza s tim da su Budojevice svoja dva poraza doživjele u gostima a inače su im to i jedina dva poraza u ligi. Ovo najviše uzimam zbog međusobnih susreta gdje je u zadnjih 19 utakmica sve pobjede ostvarila ekipa Budojevica, od toga 13 puta su dobili čisto u tri seta, pet puta po 3:1 i jednom 3:2. Što se tiče gostujućih utakmica odigrali su 8 susreta, od toga su četiri puta dobili u tri seta, tri puta po 3:1 i jednom 3:2. Dosta zanimljiv je podatak zadnjih pet utakmica(od toga Budojevice dvije u gostima), četiri su završile 3:0 i jedna 3:1, ekipa Brna je od ukupno 16 odigranih setova u samo tri seta išla preko 20 poena.

KOŠARKA

BRITISH WBBL Women

18:00 Nottingham Wildcast – Manchester Mystics  H1/-18.5 (1.83) 81:76 LOSE

Statistički nisam opsežno gledao kroz sezone ali zadnje 3-4 sezone igračice Nothinghama redovito ovo pobjeđuju i to sa vrlo velikom razlikom, dakako da u gostima to nije izraženije ali evo par zadnjih rezultata kad su igračice Nottinghama igrale kući 62:36, 71:48, 81:51, 81:52. Trenutno stanje je da su domaće igračice trenutno vodeće sa skorom 8-0 dok su gošće na zadnjem mjestu sa skorom 1-9.

Očekivao sam da će crnamamba više napisati o ovom paru ali mogu i ja. 

Hajduk - Slaven Belupo 1

Ovo igram ponajviše iz jednog razloga a to je proslava 105. rođendana. Proslava već traje po cijelom Splitu i Dalmaciji, pa i šire, a očekuje se ogroman odaziv i na današnju utakmicu, te bi trebala biti stvarno, za HNL, impozantna atmosfera.

Hajduk ima najmlađu momčad HNL-a, što je iz perspektive Hajduka ulaganje u bubudćnosti, iako kod klađenja svakako potencijalni problem jer činjenica je da igrači nisu iskusni i da mogu imati oscilacije te neočekivane pogreške, međutim nadam se da do toga danas neće doći te vjerujem da u fantastičnoj atmosferi mogu slaviti protiv Slaven Belupa.

MbD2E0T.png

par prijedloga :

kerkyra - panachaiki over 2.5 gola - gosti otputovali s 10 igrača, izvor tipster iz Grčke

skelmersdale - ilkeston 1 (england northern liga), gostima otišlo 8 igrača iz 1.postave

bucamaranga - santa fe 1 , gosti odmaraju neke igrače za Copa Libertadores

nadal - thiem,  +5.5 thiem , nadal dosta loš, ima  problema s uvjetima i trbuhom, ne vjerujem da će dobiti 6 razlike vrlo dobrog thiema

Real Madrid-atl.Bilbao f2 1.7 

necu puno duljit real doma  vec 8 zaredom tekmi dobiva sa 2  razlike minimum...i u posljednjih 7 meceva doma protiv bilbaa je bilo 2 ili vise razlike tako isto ocekujem i danas vodim se onom da treba pratiti tradiciju a ne ju probavat prekidat,a sve u svemu svi znamo sta je real .. i kakve igrace imaju tako da mislim da je svima jasno ;)

Kontinen/peers-mahut/pospisil  1 1.83

i mahut i pospisil su dobri igraci parova igrali sve skupa 3 meca zajedno ali ja ih nevolim jer su igraci koji mogu dobiti svakoga a i izgubiti od svakoga.. i takve igrace nevolim jer su bombe u glavi..dok kontinen i peers igraju od ove sezone i imaju samo jedan poraz protivnici koje su dobivali su da ti zastane dah realno dosta jace  imenima  kao dodig melo,inglot linstedt,dodig groth itd.. tako da mislim da je ova kvota trebala biti max 1.4 1.5 i moram ovo odigrat 

rojer/tecau-Petzschner/peya 1 1.4 

ukratko prvi par svijeta protiv nove kombinacije peya nesto bolji igrac parova od kolege po meni , neki dan su rojer tecau izgubili od ovog dvojca i ocekujem da im uzvrate za poraz jer jednostavno su kvalitetniji 

Nishikori K.(h-4,5)-Querre (14.02. 02:30)
2
1,60 SS

na brzoj podlozi vrijedi odigrati na servera a Querrey to svakako je! 2010. osvajač istog,a ovdje brani SF di je ispao upravo od japanca 57 76 76 u tijesnom mecu.

Nishikori u proteklih 7 medusobnih meceva nije razbijao amerikanca.

Gerasimov E.(h-5,5)-Moriya (13.02. 18:30)
2
1,50 SS

HL ima 4,5  za 1,55 a gejm puno znaci.Igrali medusobno i bilo je 64 75.Uvjeti su brzi i sam Japanac je izjavio:

" Uživam u Bergamu. Uvjeti su brzi i loptica nisko odskačem, baš kako volim."

Bet365 @7,0 pobjeda Kranjeca,svakako vrijedna rizika nakon jucerašnjeg dana,jer tko prati skokove zna da Kranjec nije skakac vec letac!

inace HL je imala do danas ujutro do 8 h @ 50 pobjeda Kranjeca ali nakon 8 h su maknuli

Goksim, 

htio bih se nadovezati na tvoje suce i žute kartone, naime ne znam da li znate ili ne, naime današnji susret 

JUVENTUS - NAPOLI

trebao je suditi NIcola Rizzoli, no on se ozlijedio... umjesto njega susret bi trebao suditi Daniele Orsato ili Gianluca Rocchi...

5LwZj6y.jpg

Orsato bi trebao suditi ovaj susret za koji vjerujem da će biti izuzetno zanimljiv. Teško je reći da će odlučiti borbu za Scudetto jer ima još puno kola do kraja, međutim susret je svakako od ogromnog značaja. Orsato je sudac koji voli davati kartone i zna se razmahati. Meni osobno jedan od dražih u Seriji A. 

Mislim da je ovdje i dobar primjer kako statistika nekad zna biti varljiva jer npr. i Napoli i Juve su ekipe koje u Seriji A uglavnom pobjeđuju i dobivaju manji broj kartona, međutim mislim da bi danas u direktnom sudaru ovih dvaju klubova mogla biti druga priča...

Naravno puno toga ovisi o tome kako će se Orsato postaviti, dali će pasti rani gol, dali će netko voditi 3:0 i sl. međutim budući da očekujem neizvjesnu i nervoznu utakmicu mislim ovdje igrati više od 6,5 kartona...

Nadal - Thiem, Thiem +5@1.60 (isto ispratiti na mali ulog pobedu Thiema @4.95)

Ukratko o ovom tipu, Nadal vec duze vreme nije onaj kakvog ga pamtimo. Mislim da ga nastupi na sljaci tj. nedovoljni uspesi u zadnje vreme veoma pogadjaju zato i pokusava nastupati na turnirima gde nije 100% spreman. Sa Monacom je imao laganiji posao dok je Lorenzi ozbiljno zapretio iako je mec resen u 2 seta. Lorenzi je uspeo uzeti brejk Nadalu 2 puta sto je stvarno nedopustivo. Thiem protiv Lajovica stvarno ubedljiv. Ima potpunu igru, od servisa preko razmena pa sve do izlaska na mrezu. Mislim da ce pruziti otpor Nadalu danas i da i uslucaju poraza bi morao pokriti ovaj hendikep. Ako su Lorenzi i Monaco mogli pokriti, moci ce i on. Plus osim toga, negde sam procitao da NAdala muci i stomak tako da sigurno nece biti svoj. Osim toga, preporucujem igracima koji su skloni riziku da isprate i pobedu Thiema koja nije nemoguca.

Orsato bi trebao suditi ovaj susret za koji vjerujem da će biti izuzetno zanimljiv. Teško je reći da će odlučiti borbu za Scudetto jer ima još puno kola do kraja, međutim susret je svakako od ogromnog značaja. Orsato je sudac koji voli davati kartone i zna se razmahati. Meni osobno jedan od dražih u Seriji A. 

Mislim da je ovdje i dobar primjer kako statistika nekad zna biti varljiva jer npr. i Napoli i Juve su ekipe koje u Seriji A uglavnom pobjeđuju i dobivaju manji broj kartona, međutim mislim da bi danas u direktnom sudaru ovih dvaju klubova mogla biti druga priča...

Naravno puno toga ovisi o tome kako će se Orsato postaviti, dali će pasti rani gol, dali će netko voditi 3:0 i sl. međutim budući da očekujem neizvjesnu i nervoznu utakmicu mislim ovdje igrati više od 6,5 kartona...

Potpisujem!

Juve kod kuće i Napoli u gostima imaju prosjek oko 2 kartona ali to je prvenstveno iz razloga jer dominiraju tokom utakmica te pobjeđuju tako da jednostavno nema potrebe za prekršajima.

Danas očekujem iznad prosječnu utakmicu što bi značilo barem jedan karton više sa svake strane. Orsato je na prosjeku od 6 kartona ali također i njega očekujem iznad prosjeka.

Ne vjerujem da bilo koja ekipa može povesti 2,3 razlike, igra se za 1. mjesto stoga je ulog jako velik.

Super sport je stavio granicu od 5,5 žutih kartona @ 1,67 što svakako preporučam da odigrate.

Forza Juve :)

Sretno!

pozdrav ljudovi....  :D

NORWICH - WEST HAM   X2   1.50

Gledao sam utakmicu WH - LIVERPOOL naravno FA cup gdje su čekićari izbacili Liverpool i po treći put ostali neporaženi ove sezone, iako nisu bili bolji na terenu od Liver-a pokazali su snagu, strpljenje, htjenje, i uspjeli su, te su sigurno u zanosu... Norwich s druge strane 6 poraza zaredom zadnjih 6 utakmica.... od tih 6 u tri tekme nisu dali ni gol...  Hrabriji neka igraju 2 a ja ću X2...

Sto se kartona tice, slazem se sa predlogom Juve-Napoli, tu traidicionalno bude dosta kartona a pogotovo sada kad je borba za prvo mesto u igri, sigurno ce se igrati "prljavo" i sa puno prekida.

Ja tu vezem u dublu sa Valencia-Espanyol over 65 BP@1.83 WilliamHill. Bet365 recimo je podigao granicu na 7.5 a kvota skroo ista (1.90). Sudi Carlos Del Cerro ciji je prosek jedan od boljih u ligi. Isto kao i  Juve-Napoli, na utakmicama Valencie i Espanyola uvek ima puno kartona. U prvoj utakmici ove sezone je bilo cak 12 kartona. Valencia kod kuce nema pobedu na vec 7 ligaskih utakmica sto govori o njihovoj formi. Danas imaju sanse da prekinu taj niz protiv veoma loseg Espanyola u gostima i mislim da ce Valencia napasti od samog pocetka. Espanyol vazi za jednu od prljavijih timova lige i siguran sam u barem 4 kartona gostiju.

Sretno!

Mali update, kvota na over 65 trenutno 1.91 :)

Edited by JackieJack

Sto se kartona tice, slazem se sa predlogom Juve-Napoli, tu traidicionalno bude dosta kartona a pogotovo sada kad je borba za prvo mesto u igri, sigurno ce se igrati "prljavo" i sa puno prekida.

Ja tu vezem u dublu sa Valencia-Espanyol over 65 BP@1.83 WilliamHill. bet365 recimo je podigao granicu na 7.5 a kvota skroo ista (1.90). Sudi Carlos Del Cerro ciji je prosek jedan od boljih u ligi. Isto kao i  Juve-Napoli, na utakmicama Valencie i Espanyola uvek ima puno kartona. U prvoj utakmici ove sezone je bilo cak 12 kartona. Valencia kod kuce nema pobedu na vec 7 ligaskih utakmica sto govori o njihovoj formi. Danas imaju sanse da prekinu taj niz protiv veoma loseg Espanyola u gostima i mislim da ce Valencia napasti od samog pocetka. Espanyol vazi za jednu od prljavijih timova lige i siguran sam u barem 4 kartona gostiju.

Sretno!

Potpisujem, meni su ova dva para danas i glavni betovi što se kartona tiće. Kartone sam ulovio još ranije na Unibetu, vidjet ćemo ali ima dosta preduvjeta da ih bude... 

C0AhwhS.png

8QT4rYo.png

Ja tu vezem u dublu sa Valencia-Espanyol over 65 BP@1.83 WilliamHill. bet365 recimo je podigao granicu na 7.5 a kvota skroo ista (1.90). Sudi Carlos Del Cerro ciji je prosek jedan od boljih u ligi. Isto kao i  Juve-Napoli, na utakmicama Valencie i Espanyola uvek ima puno kartona. U prvoj utakmici ove sezone je bilo cak 12 kartona. Valencia kod kuce nema pobedu na vec 7 ligaskih utakmica sto govori o njihovoj formi. Danas imaju sanse da prekinu taj niz protiv veoma loseg Espanyola u gostima i mislim da ce Valencia napasti od samog pocetka. Espanyol vazi za jednu od prljavijih timova lige i siguran sam u barem 4 kartona gostiju.

Sretno!

Mali update, kvota na over 65 trenutno 1.91 :)

Taman da cu napisati da je kvota 1,91 i vidim tvoj odgovor. Sigurno kvota koju se isplati loviti, ja isto vezem sa Juve-Napoli. Sretno nam :)

Potpisujem, meni su ova dva para danas i glavni betovi što se kartona tiće. Kartone sam ulovio još ranije na Unibetu, vidjet ćemo ali ima dosta preduvjeta da ih bude...

C0AhwhS.png

8QT4rYo.png

Slazem se u potpunosti s ovim tipom,imate u Supersportu preko 5.5 zutih kvota je pala na 1.60 sto je i dalje vrlo isplativo uzevsi u obzir da je na betu365 granica ve 7 makar se ne racuna crveni..Ja sam to spojio sa Osijekom i Empolijem vise od 4.5 zuta pa ukoliko sve prode po planu kasnije takoder mislim odigrati Juve Napoli vise od 5.5 zutih

reci mi Goksim što misliš o ovome:

HAJDUK - SLAVEN BELUPO 3,5 žk   više 1,70

u SS daju kombinirati sa utakmicom..... znamo da su tekme sa Slavenom u prošlosti bile uvijek napete jer je Slaven Hajduku bio crna mačka, a ovi mladi igrači bi mogli zbog neiskustva prigovarati sucu i moglo bi proći granicu od 3 kartona...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use