Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 12.02.2016.

JackieJack

Recommended Posts

18:00 Rijeka - Lokomotiva
tip: over 4,5 žutih kartona @ 1,67 (bez M.T. i poreza)
kladionica: super sport

Sudac: Andrej Burilo - ovo mu je debitantska utakmica u 1. HNL, do sada je sudio samo 2. HNL i poneku kup utakmicu. Ove sezone je u 5/6 utakmica pokazao 5 ili više kartona.

Rijeka samo 2 boda iza Dinama i vjerujem da će se svim silama potruditi da barem pokušaju biti prvaci, jer prilika je tu i sve ovisi samo o njima.
Sve znamo o Lokomotivi, a sada imaju priliku uzeti koji bod Rijeci koja je prvi i jedini konkurent Dinamu, u kojeg s druge strane idu svi igrači koji se dokažu u Lokomotivi. Stoga vjerujem da motivacije kod njih ima dovoljno.
Pitanje je u kakvom je stanju teren s obzirom da je na Riječkom području padalo dosta kiše zadnjih dana. Tako da velike rezultatske razlike vjerojatno neće biti, a povećava se šansa za pogreškama i pokojem ne kontroliranom startu.
Statistika nam govori da Rijeka u domaćim utakmicama dobiva u prosjeku 2 kartona a Lokomotiva 3 kartna u gostima.
Po meni promašena margina i ovo uzimam.

Utakmica počinje za koju minutu ali nažalost nisam stigao objaviti na vrijeme. Možda će biti negdje u liveu za odigrati.

Sretno!

Team USA - Team world, Team USA @1.50 marathonbet

Veceras ili bolje receno rano ujutru je na programi NBA Rising stars match gde ce snage odmeriti talenti iz USA i iz isostatka sveta. Prosle sezone je bilo interesantno jer je Team world pobedio, no to je bila drugacija situacija posto su snage bile manje-vise izjednacene. Po meni je trenutno Team USA puno jaci a evo i spiska igraca pa vi prosudite:

Team USA: 
Jordan Clarkson
Rodney Hood
Zach LaVine
Jahlil Okafor
Elfrid Payton
D'Angelo Russell
Marcus Smart
Karl-Anthony Towns
Devin Booker

Team World:

Bojan Bogdanović
Clint Capela
Mario Hezonja
Nikola Jokić
Emmanuel Mudiay
Raul Neto
Kristaps Porziņģis
Dwight Powell
Andrew Wiggins
Trey Lyles

Mislim da Okafor koji ima sjajnu prvu sezonu a i Towns koji je glavni kandidat za Rookie of the Year nagradu automatski stavljaju svoj tim u ulozi favorita. Tu su takodje Clarkson i Hood koji imaju jako dobre brojke te ostali. Kod "sveta" imamo Wigginsa kao glavnu zvezdu te bih osim njega izdvojio jos Porzingisa, Jokica i veoma dobrog Mudiaya. Kod ostalih to su bile blede sezone (npr, Bogdanovic) i tu su samo zato sto nema boljih. 

Svi su ovde naravno zeljni dokazivanja. Ameri ne podnose previse Evropske i tj, neamericke igrace pa ce to sigurno doprineti atmosferi. Sigurno ce hteti revans za onaj poraz iz prosle godine i realno je kvalitet na strani "domacih" igraca i mislim da ce sve osim pobede biti veliko iznenadjenje.

Sretno!

Team USA - Team world, Team USA @1.50 marathonbet

Veceras ili bolje receno rano ujutru je na programi NBA Rising stars match gde ce snage odmeriti talenti iz USA i iz isostatka sveta. Prosle sezone je bilo interesantno jer je Team world pobedio, no to je bila drugacija situacija posto su snage bile manje-vise izjednacene. Po meni je trenutno Team USA puno jaci a evo i spiska igraca pa vi prosudite:

Team USA: 

Jordan Clarkson

Rodney Hood

Zach LaVine

Jahlil Okafor

Elfrid Payton

D'Angelo Russell

Marcus Smart

Karl-Anthony Towns

Devin Booker

Team World:

Bojan Bogdanović

Clint Capela

Mario Hezonja

Nikola Jokić

Emmanuel Mudiay

Raul Neto

Kristaps Porziņģis

Dwight Powell

Andrew Wiggins

Trey Lyles

Mislim da Okafor koji ima sjajnu prvu sezonu a i Towns koji je glavni kandidat za Rookie of the Year nagradu automatski stavljaju svoj tim u ulozi favorita. Tu su takodje Clarkson i Hood koji imaju jako dobre brojke te ostali. Kod "sveta" imamo Wigginsa kao glavnu zvezdu te bih osim njega izdvojio jos Porzingisa, Jokica i veoma dobrog Mudiaya. Kod ostalih to su bile blede sezone (npr, Bogdanovic) i tu su samo zato sto nema boljih. 

Svi su ovde naravno zeljni dokazivanja. Ameri ne podnose previse Evropske i tj, neamericke igrace pa ce to sigurno doprineti atmosferi. Sigurno ce hteti revans za onaj poraz iz prosle godine i realno je kvalitet na strani "domacih" igraca i mislim da ce sve osim pobede biti veliko iznenadjenje.

Sretno!

Ja mislim da su overi u ovakvim utakmicama najbolji izbor... Trebalo bi se igrati atraktivno i za poen više, a defanzivnija igra se može desiti tek u zadnjoj četvrtini...

Svakako, ipak se radi o All-Star vikendu i prvenstveno se igra za publiku, no ne znam da li bih isao sa overom ovde. Samo da se prisetimo, prosle sezone je mec zavrsen rezultatom 121:112, mislim da je pobeda Amerikanaca izvesnija. Uz to moze i hendikep na njih, recimo marathonbet na -5.5 daje 1.93 sto je super kvota :)

Ukrajina -3.5 hendi protiv Hrvatske hokej 1.85

Ima mozda i vise

Pisem na mobu drugi put prvi mi se izbrisao pa ukratko

Hrvatska je poslala rekreativce koji su doputovali u cetvrtak rano ujutro, izasli na led, Mate Tomljenovic je imao ludi dan i zavrsilo je samo 3-0

Omjer udaraca 47-6, realno je trebalo biti 6/7-0

U zadnje tri utakmice medjusobne ukrajna ima 3-0 i svaku su pobijedili sa 4 i vise razlike

Jer leg mi sad trebao postati ozbiljan problem, kao i svjezinu koje vise nema jer ponavljam to su vise manje rekreativci. Ukrajina ima jako dobru repku, do pocetka rata u Ukrajini imali su i klub u KHLu u kojem su za razliku od Medvescaka igrali vecina domaci igraci

Sve osim uvjerljive pobjede Ukrajine je veliko iznenadjenje

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use