Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 10.02.2016.

crnamamba

Recommended Posts

3.5/Inter Zaprešić-Dinamo Zagreb (zbroj golova u regularnom dijelu) manje @1.35
Smatram da ce ovo biti tekma na mali broj golova te uz to ide u prilog to da je teren u dosta lošem stanju

Inter će prepustiti sredinu terenu Dinamo,a nevjerujem da će modri danas baš razbiti Intera

+4.5/ G.Muller-Čilić 1 @1.35
Ovdje igram da Muller neće izgubiti 5 razlike

Jednostavno ne vidim načina kako Marin može nekoga razbiti,ako će ga i dobiti biti će to naknap i to barem jedan set u tie breku.

Muller dobar servis,iako se malo mučio protiv Seppija,dobio ga je dok se Marin mučio protiv Istomina...
Vaša mišljenja,komentari?

Evo danas samo kratko par kratkih prijedloga...

Zagreb - Paris X2

Mislim da je Paris IMO možda i najbolje momčad te igra lijep, brz, atraktivan rukomet. Svaka čast Zagrebu na dosadašnjim uspjesima međutim unatoč punoj dvorani i dobroj atmosferi sumnjam da mogu parirati ovom "dream timu"...

PSG - Lyon

Najpametnije ja sačekati sastave pa onda uplatiti ali sjećam se zadnje dvije utakmice ove dvije momčadi. Zanimljivo koliko često igraju u zadnje vrijeme. Ovo je igra "mačke i miša" barem to tako izgleda na terenu. PSG je znatno bolji, koeficijent nije neki, međutim budući da su prvenstvo davno osvojili vjerujem da će ozbiljnije pristupati ovim kup natjecanjima kako bi osvojili što više trofeja, jer ovo im je sigurno bitnija utakmcia nego protiv Lillea u subotu. Nakon toga im u utorak slijedi Liga Prvaka protiv Chelsea...

Evo par brzih predloga posto sam na poslu i imam pauzu jos 5 minuta:

Troicki-Kuznetsov over 21.5 @1.83 WilliamHill

Ukratko, Troickija sam fulao 2  puta sa overom u Sofiji, mislim da ne moze odigrati jos jedan savrsen mec, pogotovo ne u prvom kolu i pogotovo ne protiv Kuznetsova koji je i dobar server a i jako motivisan ove godine. Ocekujem barem 22 gema ovde.

Muller-Cilic, TB u prvom setu @3.50 WilliamHill

I ovo sam u singlu na manji ulog. Muller dobar server, Cilic i dalje ulazi u ritam i ne ocekujem neku agresivu. Dobra kvota, vredi isprobati

Quiroz-Chazal, Chazal @1.90 marathonbet

Jednostavno puno bolji igrac Chazal, malo sam zbunjen kvotama ovde ali posto su challengeri u pitanju nekad se desava podcenjivanje nekih igraca. 

Sretno ko prati!

Idemo dalje,nastavljamo također sa golovima;pick za danas: PSG-Lyon GG(1.80)

Osmina finala Francuskog kupa i velik ulog je u igri,prolazak dalje i izbacivanje jednog od glavnih konkurenata za naslov.

Kao što je već svima poznato,ili bar onima koji prate nogomet PSG je u strašnoj formi,dobra i uigrana ekipa sa istim trenerom već par sezona i ove sezone djeluju bolje nego ikad.

Ipak u zadnjih par tekmi nisu me impresionirali,vjerojatno zato što je naslov prvaka već u rukama i igraju opušteno i onoliko koliko im je potrebno,pobjeđuju rutinski.

Danas je pred njima iznimno važan dvoboj protiv starog rivala Lyon-a,kao što je i Goksim napisao čudno je zapravo koliko često igraju u zadnje vrijeme,slažem se apsolutno sa tim da je to trka mačke i miša i jednostavno Lyon ne može dugoročno parirati ovakvom PSG-u sa ogromnim kapitalom koji stoji iza njih.

Nedavno u liga kupu je Lyon dobro prijetio PSG-u ali ipak je na kraju kvaliteta presudila,ovo im je četvrti susret sezone,a u sva 3 je pobijedio PSG i to po jedna pobjeda u svakom natjecanju(Superkup,Liga kup,prvenstvo).

PSG ima par problema sa ozljedama i sljedeći tjedan ih očekuje bitan susret lige prvaka sa Chelsea-em i moguća je pošteda par prvotimaca,nema Van Der Wiela i Verratia,dok su pod znakom upitnika nakon derbija sa Marseillom u prošlom kolu i Luiz te Matuidi i Pastore.

Lyon je jedna od najboljih francuskih momčadi što je dokazala i u četvrtfinalu Liga kupa kada nas je gotovo eliminirala na Parku prinčeva. Koliko pratim njihove nastupe, igraju sve bolje, motivirani su i u dobroj formi, te očekujem jako dobru utakmicu. Respektiram protivnika maksimalno, ali naš cilj ostaje nepromijenjen - idemo po pobjedu - kazao je u svom klasičnom obraćanju javnosti Laurent Blanc.

Lyon je nakon promjene trenera napokon počeo pokazivati znakove života,imaju oni odrređenu kvalitetu,LaCazette,Valbuena,Gonalons..sve su to odlični igrači i sada su vezali dvije pobjede sa po 3:0 protiv Bordeaux-a i Angersa što ih je sigurno napunilo samopouzdanjem pred ovaj susret,ući će motivirani i pokušati iskoristiti promjene i probleme u sastavu PSG-a pred susret Lige prvaka.

- PSG ima daleko najširi i najbolji kadar u ligi i jednostavno im je nemoguće parirati na duge staze. No, u kupu se igra samo jedna utakmica, a u devedeset minuta sve je moguće. Budemo li ponovno na pravo razini, a Paris odigra nešto loše naravno da možemo do pobjede. U Liga kupu natjerali smo ih do krajnjih granica, te pokazali da se možemo nositi s njima. U odnosu na taj susret sada smo u još boljoj formi, pa iako je Paris veliki favorit, niti mi nismo bez šansi - kazao je optimistični Max Gonalons.

Vjerujem o ovaj tip jako,Lyon je uspio zabiti gol PSG-u i kad su bili u dosta lošijoj situaciji,Lyon je sada u usponu forme i rezultata,dok je PSG i dalje rezultatski neprikosnoven ali igra im je pala u zadnje vrijeme,par problema sa ozljedama i ta već više puta spomenuta Liga prvaka mogla bi im staviti dodatan teret na leđa.

3 od zadnjih 5 međusobnih susreta na Parku Prinčeva bilo je da bar oba daju po gol,PSG u zadnjih 10 utakmica ujedno i pobjeda na Parku Prinčeva ima 6/10 GG.

3.5/Inter Zaprešić-Dinamo Zagreb (zbroj golova u regularnom dijelu) manje @1.35

Smatram da ce ovo biti tekma na mali broj golova te uz to ide u prilog to da je teren u dosta lošem stanju

Inter će prepustiti sredinu terenu Dinamo,a nevjerujem da će modri danas baš razbiti Intera

Under se čini kao pametna oklada sa obzirom na sve a pogotovo stanje terena... 

Danas se uglavnom igraju kupovi što je znak da nogomet zaobiđem u širokom luku. Nekoliko zanimljivih susreta danas iz ostalih sportova.

KOŠARKA

MAKEDONIJA Prva Liga

18:00 MZT Skopje – Strumica  H1/-40.5 (1.83) 94:56 LOSE

Zanimljiv susret makedonske prve lige između vodećeg MZT-a i predzadnje Strumice. Svakako da ću ovaj par uzeti malo opreznije ali ga jednostavno moram odigrati. Ovdje se očekuje osjetna razlika a mišljenja sam da domaći igrači mogu ostaviti današnje protivnike na zadanoj granici. Pitanje je samo koliko će se domaći igrači trošiti u ovom susretu jer za dva dana očekuje ih zanimljiv susret u ABA ligi gdje idu na gostovanje kod Zadra koji je odmah iznad njih s bodom prednosti. Strumica tek tri pobjede u ligi(jedna nakon produžetaka), uglavnom gube mečeve sa 20 ili više koševa razlike. Zadnju međusobnu utakmicu su poraženi kući 67:86 a prije toga ih je MZT dobio tri puta kući sa 52, 45 i 31 razlike te jednu u gostima sa 62 razlike.

HOKEJ

LATVIA LHL

18:30 Zemgale – Liepaja  7.5+ (1.75) 4:5 WINNN

Dvoboj četvrte i druge ekipe na tablici(nače liga ima sedam ekipa). Čisto statistički obije su ekipe u zadnjih deset ligaških susreta po osam puta išli više od zadane margine. Što se međusobnih susreta tiče, u zadnjih deset susreta šest puta su igrali over golova. Zadnji međusobni susret su odigrali prije deset dana kada je Liepaja dobila na domaćem terenu rezultatom 5:3.

RUKOMET

SLOVAKIA Extraliga

18:00 Hlohovec – Presov  2 (1.71) 25:27 WINNN

Kod ovog para se nema što puno analizirati. Dvoboj treće i prve ekipe na tablici. Međusobno su odigrali 36 utakmica u 13 godina. Hlohovec je samo jednom dobio i to 2013. godine 34:33 te su kod kuće prošle godine odigrali 28:28, sve ostale utakmice je dobila ekipa Presov. Od ove neriješene  utakmice pa do danas su odigrali pet susreta u kojima je Presov tri puta dobio kod kuće sa 15, 8 i 6 razlike te dva puta u gostima sa devet i zadnju utakmicu sa 17 razlike.

RUKOMET

SPAIN Liga Asobal

20:30 Barcelona – Aragon  T1/41+ (1.85)  64.5+ (1.75) 40:19 LOSE LOSE

Kad god igra Barcelona na njih uvijek igram golove a ponekad kao i danas što ću, probat ću i na zbroj golova. Večeras Barcelona igra protiv zadnjeg Aragona. U zadnjih šest međusobnih četiri puta su prebacili preko prve margine dok su isto toliko puta išli preko druge margine odnosno zbroja golova.

Moerman A. over 16.5 @ 1.85 Germaniasport

Turski Banvit će na svom parketu u okviru šestog kola TOP 32 faze Eurokupa ugostiti Bilbao. Ovo je vrlo bitna utakmica za obje momčadi jer imaju identičan omjer nakon pet kola , s tim da su Turci prije nešto manje od mjesec dana odnijeli pobjedu u Španiji. To je bila prva u nizu od tri europske pobjede koji je u posljednjem kolu u Minhenu zaustavio Bayern , gotovo siguran putnik sa prvog mjesta iz ove grupe. Gosti su im nanijeli jedini poraz i to usred Njemačke , a dobru seriju su nastavili i u idućem kolu gdje je stradao sada već otpisani Ulm. Obje ekipe moraju ovdje pobijediti pod svaku cijenu , što mi se čini kao idealan uvjet za još jednu dobru partiju domaćeg krilnog centra Adriena Moermana koji je u nestvarnoj formi u ovoj fazi natjecanja. U prosjeku provodi 32 minute na parketu i postiže 20.3 poena s tim da je na sedam posljednjih utakmica ostao samo jednom ispod ove granice , i to zbog blowouta protiv Arisa. Prije mjesec dana je sasuo 25 poena uz vrlo dobre postotke šuta , ništa manje ne očekujem ni danas.

Schilb B. over 13.5 @ 1.85 Germaniasport

Ništa manje neće biti zanimljivo ni u Istanbulu gdje se igra utakmica grupe N između Galatasaraya i Sassaria. Turci su trećeplasirana momčad u grupi sa tri pobjede i dva poraza te im pobjeda ovdje znači i ostanak u trci za drugo mjesto koje sada drži Zaragoza. Španci će u goste Szolnoku gdje očekuju upisati novu pobjedu , te bi ih popratni poraz rivala učvrstio na mjestu koje vodi u narednu fazu. Najbolji igrač domaćih McCollum je još uvijek van stroja , stoga odgovornost preuzimaju Schilb , Micov , a nekad iskoči i Dorsey , europski DeAndre Jordan što bi rekli. S obzirom na važnost utakmice , iznadprosječna partija češkog šutera mi se čini najrealnija , a i protivnik njeguje poenterski učinkovit stil košarke što će mu definitivno ići na ruku. U ovoj fazi provodi čak 32 minute na terenu i ostvaruje učinak od 17.8 poena u prosjeku , a kako obrane večeras neće igrati veliku ulogu , taj prosjek bi se mogao i popraviti.

Stipčević R. over 7.5 @ 1.85 Germaniasport 

Ništa manje neće biti zanimljivo ni u Istanbulu gdje se igra utakmica grupe N između Galatasaraya i Sassaria. Turci su trećeplasirana momčad u grupi sa tri pobjede i dva poraza te im pobjeda ovdje znači i ostanak u trci za drugo mjesto koje sada drži Zaragoza. Španci će u goste Szolnoku gdje očekuju upisati novu pobjedu , te bi ih popratni poraz rivala učvrstio na mjestu koje vodi u narednu fazu. Sassari ne samo da je slabiji u odnosu na prošle sezone , već im je nedavno otišao i prvi play Haynes što stavlja dosta više tereta na Logana , Alexandera , ali i Roka Stipčevića koji mu je prva zamjena na toj poziciji. Rok je na zadnjih sedam utakmica ostao samo jednom ispod ove granice , kada je imao nešto skromniju minutažu u ligaškom porazu od Cremone. Galati je u januaru ubacio 14 poena za samo 20 minuta , danas bi mu se minutaža morala kretati barem do 30 što je i više nego dovoljno za barem 8 poena.

Jos jedan singl koji samo sto nije poceo:

Ivanovic-Gasparyan, Ivanovic to win 2:0 @2.33

Oprezno sa ulogom, ja cu da ispratim zbog kvote, a i imam neki osecaj da ce Ivanovic da bude ubedljiva danas, iako to nije uvek slucaj i nije bas brzo resavanje utakmica njen stil. No Gasparyan je isto eksplozivna, ako bude izgubila prvi set mislim da gubi ovo u 2 seta

Sretno!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Hrvatska - Portugal - X2 (1.44) ili 3+ (1.95) bet365 U odlučujućem susretu posljednjeg kola skupine 1 Lige nacija, Hrvatska će večeras na stadionu Poljud u Splitu ugostiti Portugal, momčad koja trenutno drži vrh ljestvice. Vatreni će u izravnom dvoboju pokušati preuzeti vodeću poziciju od moćnih Portugalaca. Portugal je dominirao u dosadašnjem dijelu natjecanja s tri pobjede u prva tri kola, uključujući i uvodnu pobjedu od 2-1 protiv Hrvatske. Ipak, izabranici Roberta Martíneza neočekivano su posrnuli prošlog mjeseca nakon što su remizirali 0-0 protiv Škotske, što je pružilo Hrvatskoj priliku da ih stigne u ovom odlučujućem dvoboju. Gosti su u europskim kvalifikacijama ostvarili savršen učinak s deset pobjeda u deset utakmica. Međutim, njihov pohod završio je nesretno u četvrtfinalu nakon izvođenja jedanaesteraca protiv Francuske. Martinez može biti zadovoljan napadačkim učinkom svoje momčadi u Ligi nacija, budući da su u prva tri kola postigli sedam golova. S druge strane, Hrvatska je također postigla sedam golova u ovom natjecanju, ali je pokazala ranjivost u obrani. Vatreni su primili barem jedan gol u tri od četiri odigrane utakmice, uključujući kaotičan remi od 3-3 protiv Poljske prošlog mjeseca. Obrana Hrvatske ove godine nije bila na visini zadatka, što potvrđuje i podatak o šest primljenih golova u grupnoj fazi Europskog prvenstva. Osim toga, Hrvatska je u kvalifikacijama za Euro ostvarila samo dvije pobjede u četiri domaće utakmice, a ni nastupi u Ligi nacija nisu donijeli dominantne predstave. Sve ovo daje prednost Portugalcima, koji su slavili u sedam od posljednjih devet međusobnih susreta protiv Hrvatske. Ozljede i izostanci Hrvatska će u ključnom susretu protiv Portugala nastupiti s izmijenjenim sastavom zbog ozljeda i suspenzija. Petar Sučić neće igrati nakon crvenog kartona protiv Škotske. Njegovo mjesto u momčadi mogao bi zauzeti Mario Pašalić ili Nikola Vlašić. Dobre vijesti stižu povratkom Ante Budimira i vratara Dominika Livakovića, koji su odradili suspenzije. Livaković će zamijeniti Dominika Kotarskog na golu, dok se očekuje da će Budimir krenuti s klupe, jer će Andrej Kramarić predvoditi napad. Očekivani sastav Hrvatske (4-2-3-1): Livaković; Pongračić, Ćaleta-Car, Šutalo, Gvardiol; Modrić, Kovačić; L. Sučić, Pašalić, Perišić; Kramarić Portugal, s druge strane, dolazi u Split s eksperimentalnim sastavom jer je već osigurao prvo mjesto u skupini. Roberto Martinez poslao je nekoliko ključnih igrača, uključujući Cristiana Ronalda, Pedra Neta, Bernarda Silvu i Brunu Fernandesa, natrag u njihove klubove. Fernandes je također suspendiran zbog previše žutih kartona. Očekivani sastav Portugala (4-2-3-1): Rui Silva; Cancelo, Djalo, Araujo, Tavares; Vitinha, Neves; Conceição, Felix, Trincao; Fabio Silva Iako Hrvatska ima priliku iskoristiti domaći teren i oslabljeni sastav Portugala, statistika i tradicija snažno su na strani gostujuće momčadi. Portugal je slavio u sedam od posljednjih devet međusobnih susreta s Vatrenima, a svaka od posljednje četiri utakmice između ove dvije reprezentacije završila je s više od 2.5 gola. S obzirom na obrambene probleme Hrvatske i povijesnu nadmoć Portugala, glavna prognoza je dupla šansa na Portugal (X2) uz koeficijent 1.44, dok je također izgledan ishod da će pasti više od 2.5 gola na utakmici s koeficijentom 1.95. (Koeficijenti 18.11. u 12:10 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • E svaka ti cast, kakvu inspiraciju imas.. jos jednom svaka cast.
    • Slazem se s vama postovani kolega u svemu sto ste napisali.Mislim da je kolega Leonardo bivsi ozbiljan sportas ili sportski djelatnik koji je tu na forumu stvorio svog alter ega "Leonarda" iza kojeg se krije vrlo ozbiljna i inteligentna osoba.Kada sam napisao da je moj sin pitao sa maturalca da li se kaj Leo javlja na forumu,nisam se zezao s obzirom da cesto doma procitam svojima kaj je napisao.Takodjer kolegi Leu zahvaljujem za sav trud koji ulaze da nas animira a svim kolegama zelim puno srece u kladenju jer svi znamo kako je pad tezak i to nikome zelimo.Sportski pozdrav.
    • Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use