Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 9.2.2016

JackieJack

Recommended Posts

Fritz - Mmoh, Fritz to win 2:0 @1.69 marathonbet

Otvoricu sa ovim tipom. Ako mene pitate, 1.69 je value. U ostalim je 1.5-1.55. Ocekujem pad kvote do pocetka meca pa zato ovo postavljam sada. Fritz je imao veoma zapazenu 2015 sezonu. Pored nekoliko pobeda protiv igraca iz top100 ostavio je jak utisak te je najavio sebe kao buducu veliku nadu tenisa. Momak je stvarno talentovan, gledao sam ga u vise navrata i pruza sve bolje i bolje partije. Pogotovo na turnirima po Americi igra dosta dobro. Danas protiv sebe ima puno slabijeg i manje poznatog protivnika. Da budem iskren, nista ozbiljnije nisam uspeo naci vezano za Mmoha. On je ovde posle 2 meca kvalifikacija. Oba meca su isla u 3 seta i verujem da je isto malo umoran posle 2 maratona. Fritz bi ovo morao znati iskoristiti i ocekujem ubedljivu pobedu mladog Amerikanca ovde u Memphisu sa 2:0 u setovima. Hendikep na Fritza je isto okay opcija, ali 4.5 je malo previse. Ipak ostajem pri glavnom tipu 2:0 u setovima

Muller - Seppi over 22.5 @1.83 WilliamHill 

22.5 je sasvim prihvatljiva granica na ovakav duel. Oba igraca dolaze ovde sa turnira u Sofiji na hardu. Seppi je (neocekivano) ispao od Klizana u drugom krugu, dok je Muller uspeo doci do polufinala te izgubio od Bautiste koji je i osvojio turnir. Mullera je servis sluzio sasvim dobro, a kad je to slucaj onda je tu veoma malo prilika za brejk. U Sofiji je samo u prvom mecu ostao u underu tj resio u 2 kratka seta. Sva ostala 3 meca su imala vise od 22.5 gemova. Mislim da cemo ovde ponovo gledati jos jedan mec sa vise gemova, ocekujem barem jedan TB. Seppi je stari lisac i zna igrati protiv ovakvih igraca. Posle onog fijaska u Sofiji sigurno ce biti strpljiviji i cekati svoju sansu.

Draganja/Rosol - Inglot/Lindstedt, Inglot/Lindstedt to win 2:0 @2.11

Inglot/Lindstedt sigurno bolji par a i puno uigraniji. Draganja/Rosol su odigrali samo jedan mec u davnoj 2014-oj. Mislim da ce ovo biti kratak film, Rosol je izgubio neocekivano od Veselyja danas i izjavio da ce se odmah baciti na pripreme za sledeci turnir. Sumnjam da ce biti previse motivisan u dublovima, pogotovo pored ovakve konkurencije u Roterdamu.

Sretno ko prati!

Par dana stanke nakon loše serije,vjerujem u bolje dane i veću aktivnost foruma..ukratko za danas ovo:

West-Ham-Liverpool GG (1.80)

Tipujem da oba tima daju gol,drugi susret u ovoj fazi FA cup-a između ova dva tima nakon što su prvi odigrali bez pogodaka.

Slaven Bilić i njegov West Ham su prava crna mačka za Liverpool ove sezone,u zadnja 3 susreta ove sezone im nisu uspijeli čak ni zabiti gol,West Ham je ostvario 2 pobjede i 1 remi,očito Čekićari ne pašu Redsima.

West Ham u prošlom kolu poražen kod Southamptona 1:0 iako su imali svoju šansu u toj utakmici nakon što su domaćini dobili crveni karton početkom drugog poluvremena,Liverpool nakon vodstva od 2:0 protiv Sunderlanda do 80.minute na kraju odigrali 2:2.

West Ham za ovu utakmicu ima par problema sa ozljedama,što u obrani što u napadu dok kod Liverpoola obrnuta situacija iako i dalje imaju problema sa ozljedama napokon im se vraćaju glavne figure u napadu i to bi trebalo poboljšati njihovu realizaciju koja je dosada bila dosta velik problem.

Klopp je imao nekakvu operaciju slijepog crijeva ali izjavio je kako će on voditi svoj klub sa klupe ovu utakmicu,moguće je da će Klopp rotirati sastav ali mislim da ne pretjerano iako oni jesu u finali Capital one cupa i trenutno im ne cvjetaju ruže u prvenstvu ipak je ovdje riječ o prestižnom natjecanju protiv dostojnog i pobjedivog protivnika.

Utakmica za biti ili ne biti što se tiče FA cupa tako da mislim da će obe ekipe ići na pobjedu,oba tima i igraju napdački nogomet i nakon onih 0:0 vrijeme je da nas se oduže u nogometnom smislu i odigraju jednu dobru utakmicu,vrijeme je da Liverpool bar zabije gol Čekićarima,a sve se nekako poklapa da to vidimo(izostanci u obrani West Hama,kod Liverpoola se vraćaju glavne napadačke opcije),a s obzirom na kvalitetu i formu domaćina i omjer sa današnjim protivnikom vjerujem da oni mogu do gola.

Eto,sretno i vjerujem da je ovo početak nove dobre serije.

Par dana stanke nakon loše serije,vjerujem u bolje dane i veću aktivnost foruma..ukratko za danas ovo:

West-Ham-Liverpool GG (1.80)

Tipujem da oba tima daju gol,drugi susret u ovoj fazi FA cup-a između ova dva tima nakon što su prvi odigrali bez pogodaka.

Slaven Bilić i njegov West Ham su prava crna mačka za Liverpool ove sezone,u zadnja 3 susreta ove sezone im nisu uspijeli čak ni zabiti gol,West Ham je ostvario 2 pobjede i 1 remi,očito Čekićari ne pašu Redsima.

West Ham u prošlom kolu poražen kod Southamptona 1:0 iako su imali svoju šansu u toj utakmici nakon što su domaćini dobili crveni karton početkom drugog poluvremena,Liverpool nakon vodstva od 2:0 protiv Sunderlanda do 80.minute na kraju odigrali 2:2.

West Ham za ovu utakmicu ima par problema sa ozljedama,što u obrani što u napadu dok kod Liverpoola obrnuta situacija iako i dalje imaju problema sa ozljedama napokon im se vraćaju glavne figure u napadu i to bi trebalo poboljšati njihovu realizaciju koja je dosada bila dosta velik problem.

Klopp je imao nekakvu operaciju slijepog crijeva ali izjavio je kako će on voditi svoj klub sa klupe ovu utakmicu,moguće je da će Klopp rotirati sastav ali mislim da ne pretjerano iako oni jesu u finali Capital one cupa i trenutno im ne cvjetaju ruže u prvenstvu ipak je ovdje riječ o prestižnom natjecanju protiv dostojnog i pobjedivog protivnika.

Utakmica za biti ili ne biti što se tiče FA cupa tako da mislim da će obe ekipe ići na pobjedu,oba tima i igraju napdački nogomet i nakon onih 0:0 vrijeme je da nas se oduže u nogometnom smislu i odigraju jednu dobru utakmicu,vrijeme je da Liverpool bar zabije gol Čekićarima,a sve se nekako poklapa da to vidimo(izostanci u obrani West Hama,kod Liverpoola se vraćaju glavne napadačke opcije),a s obzirom na kvalitetu i formu domaćina i omjer sa današnjim protivnikom vjerujem da oni mogu do gola.

Eto,sretno i vjerujem da je ovo početak nove dobre serije.

Uopce ne ulazim u to da li ce ti proci pik ili ne, al po ovome sta si ti napisao, meni vise vuce na oba ne daju gol....

Tri susreta ove sezone i Liverpool jos nije zabio pogodak, zasto bi sada onda trebao, ocito Bilic ima rjesenja za sve napadacke ideje Kloppa i njegovih igraca? I inace sam pobornik pracenja tradicije, a ne rusenje iste.

Susret je biti ili ne biti, Bilic je sve samo ne trener koji ce napasti svom snagom, prije ce cekati i prepustiti inicijativu Liverpoolu i pokusati nesto napraviti iz kontre. Necu osobno nista uzimati u ovom susretu, eventualno na liveu ako cu gledati.

my 2 cents a tebi sretno sa okladom

Uopce ne ulazim u to da li ce ti proci pik ili ne, al po ovome sta si ti napisao, meni vise vuce na oba ne daju gol....

Tri susreta ove sezone i Liverpool jos nije zabio pogodak, zasto bi sada onda trebao, ocito Bilic ima rjesenja za sve napadacke ideje Kloppa i njegovih igraca? I inace sam pobornik pracenja tradicije, a ne rusenje iste.

Susret je biti ili ne biti, Bilic je sve samo ne trener koji ce napasti svom snagom, prije ce cekati i prepustiti inicijativu Liverpoolu i pokusati nesto napraviti iz kontre. Necu osobno nista uzimati u ovom susretu, eventualno na liveu ako cu gledati.

my 2 cents a tebi sretno sa okladom

Tradiciju nemožeš suditi po zadnjih par mečeva koja su timovi odigrali u samo par mjeseci,u različitim natjecanjima,sa različitim postavama.itd..tradicija je nešto puno više,i da si pogledao mečeve između West-Hama i Liverpoola kada su igrali na West-Hamo-ovom stadionu vidio bi da je velika većina utakmica završena sa čak GG3+..i tu si pisao kao da igraju Bilić vs Klopp,a ne West-Ham vs Liverpool..pozz

Tradiciju nemožeš suditi po zadnjih par mečeva koja su timovi odigrali u samo par mjeseci,u različitim natjecanjima,sa različitim postavama.itd..tradicija je nešto puno više,i da si pogledao mečeve između West-Hama i Liverpoola kada su igrali na West-Hamo-ovom stadionu vidio bi da je velika većina utakmica završena sa čak GG3+..i tu si pisao kao da igraju Bilić vs Klopp,a ne West-Ham vs Liverpool..pozz

to je vjecna dilema sta je bitnije, h2h star 5 sezona kad je bilo 15 drugih igraca na jednoj i drugoj strani pa postoji uzorak od 12-15 utakmica ili h2h iz jedne sezone kad su isti igraci, isti trener itd. ali je uzorak 2 utakmice (u ovom slucaju 3)

ispostavilo se da si pogodio i svaka cast na tome, rekao sam svoje misljenje iza kojeg stojim i dalje jer se pokazalo u mom slucaju kao ispravno.

Ista stvar kada se uzima o/u u kosarci, rukometu bitan je h2h, ali i bitan je trend, u nekim sportovima vise u nekima manje

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use