Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 05.02.2016.

Goksim

Recommended Posts

Hokej  KHL      15:00 sati

Mettalurg Magnitogors (-1.5) - Severstal Cherepovec  1 @1.72 bet365

FT: 4:3 katastroooofa

Juče mi nije bio baš najbolji dan,zato moram se moram danas malo uozbiljiti  :P

Znači tipujem na još jedan meč iz lige KHL. Radi se u Severstalu koji čvrsto drže zadnje mesto u zapadnjoj konferenciji i samo čekaju da se ova sezona završi. Imaju 56 bodova uz gol razliku 114:155. Znači radi se o ekipi koja obrana ove sezone nije na nivoju lige.

Sa druge strane kao domačin u današnjem susretu veoma jaki Metallurg koji se trenutno nalazi na drugom mestu zapada. Imaju 98 bodova uz gol razliku 173:132. Veoma kvalitetna ekipa u napadu. Zadnju utakmicu su izgubili kod kuče protiv jakog CSK-a, pa im je ova utakmica dobrodošla da opet zaigraju kako treba i da podignu formu za playoff. Motivacija če bit prisutna jer se još uvjek bore za to drugo mesto i što slabijeg protivnika u playoff-u.Zato ovdje tipujem da če domačin pobjedit sa minimalno 2 gola razlike.

Sretno ko prati ;)

Juce relativno los dan posle licnih Zirbesa i ono iznenadjenje Troickog sa brejkovima u najgore vreme. Danas sam izdvojio par tipova ponovo iz tenisa:

Belucci-Carreno-Busta, Belucci to win @1.65 marathonbet

Posto sam za Zvereva vise gemova zakasnio da postavim, ovo imam u dublu sa tim tipom. Kvota na Beluccija pada u svim kladioncama, Marathon i dalje nudi najvecu kvotu. Belucci sigurno bolji sljakas, iako bi se mogli pricati o sposbnostima Carreno-Buste na ovoj podlozi. Uglavnom i jedan i drugi su na sljaci svoj na svome, najvise preferiraju ovu podlogu i najbolje rezultate imaju upravo na njoj. BElucci je 2015-u na sljaci odigrao veoma dobro, imao je skor 20-10 pritom pobedivsi neka velika imena tipa: Giraldo, Ramos, Bautista, Delbonis... Gubio je uglavnom od bolje rangiranih od sebe: Goffin, Nishikori, Djokovic, Isner, Bautista, Nadal. Gledao sam ga u prvom mecu protiv Montanesa i delovao je veoma sigurno i pun samopouzdanja. To mu je bio prvi mec u 2016-oj, sigurno ce hteti veceras nastaviti sa pobednickim nizom.

Carreno-Busta je isto delovao solidno u prvom mecu protiv Dutra Da Silve dok je u drugom imao padove u igri. Ipak Cervantes je takodje dosta gresio pa je Spanjolac uspeo proci u trece kolo. Mislim da je nesto losiji od Belluccija na sljaci, prosle sezone je imao skor od 8-11 na glavnim turnirima na sljaci, dok je na challengerima imao bolji skor od 21-6, no to je i za ocekivati. Bellucci je ipak kvalitet iz ove prve grupe i zna kako odigrati protiv igraca kao sto je Carreno-Busta. 

Umalo zaboravih da napomenem nesto vazno, Bellucci brani dosta bodova posto je prosle godine igrao polufinale ovog turnira pa ispao od Estrelle koji je kasnije osvojio turnir. Bodovi su uvek motiv vise i igraci ozbiljnije prilaze ovim mecevima kad moraju braniti bodove.

Ostali predlozi (bez analize): 

Kohlscheiber - Troicki over 22.5 @1.83 WilliamHill
Tomic - Lorenzi 2 @2.05 marathonbet
Estrella - Olivo 1 @1.62 marathonbet

Martin/Podlipnik - Bellucci/Demoliner, Martin/Podlipnik to win @2.40 marathonbet

Ovaj par mi je zapao za oko, stvarno ne znam cemu ovakva kvota na par Martin/Podlipnik, igraju protiv dubla koji je svega igrao zajedno 9 puta, sa skorom 5-4, na sljaci 5 puta, od toga imaju 3 pobede 2 poraza. Na ovom turniru u Quitu su prosli prva dva kola ali oba meca su isla u 3 seta. Martin/Podlipnik su u super dobroj formi sa jako zavidnim pobednickim nizom. Naime na sljaci imaju 24 pobeda i samo 3 poraza u zadnja 27 meca sto je zaista impresivno. SEzonu 2015 su zavrsili titulom u Montevideu gde su igrali bas protiv Demolinera koji je tada igrao u dublu sa Eliasom. U prva dva kola su delovali dosta dobro, prvi mec doduse u 3 seta protiv para Molteni/Pella ali vec drugi odigrali puno bolje dobivsi u 2 seta protiv Zeballosa i Peralte. Tu nisu bili favoriti (po koeficijentu) ali su bili puno bolji i uverljivi. Mislim da ce slicna situacija biti i danas, Bellucci ima mec u singlu koji bi mogao otici u 3 seta i onda bi izmoren trebao igrati dublove sto ce sigurno reflektovati na rezultat.

Uglavnom, ovo moram uzeti u singlu pa sta bude, kvota je svuda u padu a marathonbet i dalje drzi neverovatnih 2.40!

RUKOMET

GERMANY

20:15 Germany - Bundesliga Stars  70.5+ (1.85)

Egzibicioni meč i ovdje očekujem dosta golova. Mislim da ovdje nikome nije u cilju da se ozljedi zbog toga očekujem slabiju igru u obrani i vrlo učinkovitu igru u napadu. Zadnje dvije međusobne su završile sa 69 i 73 gola.

RUKOMET

SPAIN Liga Asobal

20:30 Anaitasuna – Barcelona  T2/37+ (1.85)

Slobodno mogu reći da je Barcelona jedini klub u svim sportovima koja mi je donijela najviše uspjeha tako da kad god su u ponudi obavezno ih igram na golove. Od zadnjih deset prvenstvenih utakmica osam puta su išli preko zadane margine a u cijeloj ligi od 15 odigranih kola 12 puta su postigli više od zadane margine. U međusobnim susretima u zadnjih pet godina odigrali su 11 utakmica od toga je Barcelona samo četiri puta išla over, od toga tri u gostima i tu unazad dvije godine.

----------------------------------------------------------------------------------

I dva para za „kikiriki“

NOGOMET

GERMANY 3.Liga

19:00 Aalen – Aue  2.pol./GG (3.61)

Što se ovog tipa tiče, Aue uopće nije u ligi odigrao oba daju gol drugo poluvrijeme svih 23 kola.

NOGOMET

FRANCE Ligue 2

20:00 Tours – Lens  1pol./GG (5.28)

Jednostavno statistički gledano Tours u 24 odigrana kola još nije odigrao prvo poluvrijeme oba daju gol. Čisto informativno, još jedan klub nije odigrao istu opciju a to je Red Star.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use