Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 31.1.2016.


crnamamba

Recommended Posts

NOGOMET

Spain Primera Division

12:00 Sevilla – Levante

ZBROJ ŽUTIH KARTONA  7.5+ (1.85) 2 LOSE ...katastrofa

 

Sudac ovog susreta je Alfonso Alvarez Izquierdo(43), jedan od mojih najdražih djelitelja pravde. Čovjek se vrlo lako „maša“ za džep iako ove sezone nije toliko „darežljiv“ kao prošle. Nadam se da će danas premašiti ovu marginu jer ima pred sobom vrlo zanimljiv susret, naime ova dva protivnika u zadnjih pet sezona igraju vrlo jake, teške i rezultatski tijesne utakmice s dosta grubom igrom. U zadnjih šest međusobnih susreta zbirno su imali zbroj kartona 6, 9, 8, 6(+2 direkt crvena), 8, 7. Tako da i danas očekujem neku žestoku i agresivnu borbu jer Sevilla hvata europu dok Levante traži bijeg sa zadnjeg mjesta.

 

 

KOŠARKA

CHINA CBA

12:35 Qingdao – Foshan  236.5+ (1.62) 138:138 WINNN

TIM 1/125.5+ (1.85) 138 WINNN

 

I zadnji put sam igrao na Qingdao zbroj poena i prošlo je s nevjerojatnih 119:119. Moj omiljeni klub unazad par sezona, čista overaška ekipa. Predvode ih najbolji strijelac lige Gibson s prosjekom oko 41 koša te Williams najbolji skakač lige s oko 15 skokova po susretu. Mišljenja sam da zaslužuju par mjesta više od trenutno četrnaeste pozicije. Foshan, što reči o njima, trenutno zadnja ekipa u ligi, imaju samo 6 pobjeda i 29 poraza. Bez obzira na taj podatak može se reći da su u trenutno u boljoj formi od Qingdao jer u zadnja četiri susreta su ubilježili tri pobjede(sve na domaćem terenu) i možda je to početak boljih igara te ekipe, dok Qingdao ima tri vezana poraza. Ekipu predvodi odlični Jaron Brown s prosjekom od 32 koša, koji je u odličnoj formi, prije par kola je Zheijangu „utrpo ladno“ 62 koša, te Jerrelle Benimon 24 koša i 11 skokova. U međusobnim susretima zadnjih par sezona igrali su na jako puno koševa. Marginu sam ipak spustio jer se kreče negdje oko 239.5 ali kad su u pitanju ove dvije ekipe onda za njih nema prepreka. A probat ću i na domaću ekipu da prebacuju preko 125.5 koševa.

Link to comment
Share on other sites

Milan - Inter over 6,5 kartona (Unibet)

 

Utakmicu sudi Damato ali to nije glavni razlog ovog beta. Damato je dobar sudac, ima solidan prosjek ove sezone što svakako ide u prilog ovoj okladi. Inter je u nizu loših rezultata, baš ih je zaredalo... Niti u Mialnu ne cvatu ruže i oba sastava napraviti će sve kako bi danas slavili i vratili osmjeh na lice navijača i smirili kritičare. Kada uz to znamo da je ovo i vrući gradski derbi koji često zna biti na nož 7+ kartona mi se ne čini puno. Tim više jer bet365 ima granicu 7,0 odnosno 7,5

Link to comment
Share on other sites

Valencia-Gijon zbr.žutih kartona +5,5(1.70)

 

Ova granica me na prvu začudila i moram je odigrati,jednostavno radi se o meču koji bi mogao i po svemu sudeći trebao biti jedan vrlo napet meč sa obe strane,Valencia već duže vrijeme u velikoj krizi rezultata i nije to ni blizu Valencie kakvu smo gledali prošle sezone,jednostavno svaka utakmica im je bitna i moraju ići na pobjedu ako se ikako misle dohvatiti Europe,zasad to ne izgleda dobro,muče se protiv koga kod igrali i samo će vrijeme pokazati može li se Valencia izdignuti iz ove krize.

 

Gijon također nakon velike krize rezultata,nanizanih poraza,napokon su slavili u prošlom kolu kada su deklasirali Sociedad sa 5:1,ova pobjeda im je sigurno podigla moral i napunila samopouzdanje što bi u današnjoj utakmici mogao biti važan segment,Gijon je još uvijek u zoni ispadanja i svaka utakmica i svaki bod su od velikog značaja kako bi pokušali zadržati svoj status prvoligaša.

 

Vrlo bitna utakmica za oba tima,oba tima su i u lošem stanju iako je Valencia proigrala malo u zadnje vrijeme,ne znaju za poraz 5 utakmica ali čak su 3 remizirali i 2 pobijedili,a sve su to bile ekipa iz donjeg dijela Španjolske,što u kupu što u ligi,nakon ove velike pobjede Gijon će danas mislim uću maximalno jer to i moraju tako da očekujem dosta inteziteta na terenu što mora rezultirati kartonima.

 

Sudac ove utakmice je Jose Gonzalez što je dobro,zna se on razmahati,ono što zaslužuje karton uvijek ga i dobije,a mislim da će danas biti prilika mnogo,ovu granicu je već prelazio više puta uz dosta pokazanih i crvenih kartona.

 

Eto,sve u svemu mislim da je ovo dobar tip koji valja probati.

Link to comment
Share on other sites

Norveška(-1.5)-Hrvatska 2 1.30
Njemačka-Španjolska 2 1.50

 

Momcima ne mogu ništa zamjeriti nakon Poljske. Da su mogli dobiti Španjolce, sigurno jesu ali idemo dalje. Čeka nas teška utakmica protiv Norvežana koji su veliko iznenađenje ovdje, Hrvatska je mlada repka, mislim da nisu toliko psihički pali, prije bi rekao da su Norvežani pali nakon one utakmice protiv Njemačke. Mislim da dobijamo ali sam uzeo sigurniju opciju. Na Španjolsku jako dobra kvota, igrao sam ih i prvo kolo i tada je bila 1.20 i dobili su bez problema. Vrijeme je da Španjolci uzmu prvo europsko zlato, svaka čast Njemačkoj, došli do finala bez dva glavna igrača ali mislim da ne mogu uzeti zlato.

Link to comment
Share on other sites

 

Norveška(-1.5)-Hrvatska 2 1.30

Njemačka-Španjolska 2 1.50

 

Momcima ne mogu ništa zamjeriti nakon Poljske. Da su mogli dobiti Španjolce, sigurno jesu ali idemo dalje. Čeka nas teška utakmica protiv Norvežana koji su veliko iznenađenje ovdje, Hrvatska je mlada repka, mislim da nisu toliko psihički pali, prije bi rekao da su Norvežani pali nakon one utakmice protiv Njemačke. Mislim da dobijamo ali sam uzeo sigurniju opciju. Na Španjolsku jako dobra kvota, igrao sam ih i prvo kolo i tada je bila 1.20 i dobili su bez problema. Vrijeme je da Španjolci uzmu prvo europsko zlato, svaka čast Njemačkoj, došli do finala bez dva glavna igrača ali mislim da ne mogu uzeti zlato.

 

 

 

Dijelim mišljenje za obje utakmice. 

 

Hrvatsku sam već ranije i odigrao, a španjolce sam, poučen negativnim iskustvo sa Danskom, pokrio i Xom, sigurnosti radi iako je koeficijent znatno manji.

 

9o5Ncys.png

 

Uz prijedlog za kartone, Milan - Inter, dodao bi i :

 

Las Palmas - Celta Vigo - over 6,5 kartona (unibet)

 

Utakmicu sudi Sanchez Martinez s kojim "ratujem" već 2-3 kola. Ovo mu je debitantska sezona u primeri i daje izuzetno puno kartona. Ipak, unatoc tome što je prvih 3-4 utakmice davao 8+ kartona, podbacio je kad mi je najviše trebalo.... Valencia - Real Madrid a i Eibar - Granada gdje je dao samo 5 kartona. Kažem samo jer je nakon 20'minuta podijelio čak 4 žuta kartona, međutim nakon toga je u nekoliko minuta rezultat bio 3:0 i izgubila se sva natjecateljska draž što je utjecalo i na kartone.

 

Danas očekujem neizvjesnu utakmicu, a i koef. to sugeriraju. Dakle nitko nikoga nebi trebao razbiti, mogao bi biti X ili bi netko mogao voditi minimalno, s jednim golom prednosti, što bi nam išlo u prilog.  Ako se desi taj scenarij, mislim da će Sanchez Martinez pokazati kriterij kakav je pokazivao na početku sezone.

 

Bet365 je stavio granicu na 7,0 kartona, unibet ima nešto manju. 

Link to comment
Share on other sites

18:15 Las Palmas - Celta Vigo     Crveni karton da/Red card given yes 2.95  UNIBET

Ovdje očekujem krš i lom,vruća utakmica na Kanarima gdje se susreću momčadi koje se dobro znaju iz Segunde a evo ove godine ih mozemo gledati u prvoj lizi.Njihovi susreti u drugoj lizi doslovno su bili makljaza,nerijetko sa 8-9 zutih,u zadnje 3 medusobne na 2 utakmice pokazan je crveni.Celta u lizi u ocajnoj formi,od zadnjih 5 susreta imaju 4 poraza i pod hitno im treba pozitivan rezultat kako bi se odrzali u gornjem djelu tablice gdje su pocetkom prvenstva sigurno taborili,s druge strane Las Palmas se grcevito bori za opstanak i svaki bod pogotovo na domacem terenu je pod imperativom i morat ce dobro krvariti za bilo kakav pozitivan rezultat protiv ikoga.Kanari su inace poznati kao vruci domacini,a atmosferu bi dodatno trebao potpaliti Jose Sanchez.Iako u zadnjih par utakmica nije bio nesto strog na obaracu ovdje ocekujem da otvori svoju artiljeriju pogotovo jer se ocekuje jedna nabrijana utakmica.Gledao sam par puta Las Palmas doma i ukoliko rezultat bude bilo kakav osim 0:0 ovaj tip bi trebao proci iz svih navedenih razloga.

20:30 Real Madrid - Espanyol over 5.5 cards   1.71   unibet

 

Realu je danas pobjeda imperativ to je bez dvojbe,no takoder Espanyolu su potrebni bodovi posto se nalaze samo 3 boda iznad zone ispadanja.Na ovaj tip odlucio sam se iz razloga sto vjerujem da ce Real nakon kiksa protiv Betisa proslo kolo traziti iskupljenje i ocekujem da nabrijani izadu na teren, s druge strane Espanyol je u gostima jedna od prljavijih ekipa sto smo se pogotovo mogli uvjeriti na susretima sa Barcelonom.Sudi Alejandro Hernandez,relativno mlad sudac i od njega se nadam da ce malo podleci atmosferi Bernabeua i da ce pritisak sa tribina prouzrokovati da pokaze kartone za svaki jaci start,a ocekujuci pritisak Reala ocekujem cvrsti Espanyol te razmisljanja ako su na Camp Nou gdje je mnogo veci teren i gdje Barcelona igra sa puno dodira lopte i na posjed bilo 12 zutih i 2 crvena te Real koji ce danas morati igrati agresivno da ovaj tip prolazi.

 

20:45 Milan - Inter             Crveni karton da/Red card given yes   2.67   unibet

Derby della Madonnina,sudac Damato.Iako mi sudac i nije nesto osobito drag ovo je tip iskljucivo zbog atmosfere i stanja momcadi nego li suc.Milan se budi,to je ocito,mozda ne toliko igrom ali rezultatima da,nakon katastrofalnog pocetka sezone evo ih pri vrhu i trenutno su na 6. mjestu i vjerujem da im to daje samopouzdanja pred danasnju utakmicu sa Interom koji bas suprotno nakon odlicnog starta sezone gdje su jedno vrijeme bili prvi sada serijom losih rezultata padaju na 4. mjesto.Iako posljednjih par susreta nije obilovalo kartonima izmedu ove dvije momcadi gledajuci velicinu derbija,misljenja sam da ce se prekinuti taj niz i nekakvim zakonom brojeva idem na opciju da ce biti crveni iz razloga jer su talijanski derbiji uvijek vruci,ponekad ako se stvari izmaknu kontroli startovi znaju biti pogubni.Obje momcadi danas idu na pobjedu, ne vjerujem da ce biti taktiziranja i oprezne igre pogotovo sa Interove strane koji je po meni pod malo vecim pritiskom i takoder rezultat ce biti od velikog znacaja jer ukoliko jedna momcad povede ocekujem povecanu dozu agresivnosti te u takvom scenariju crveni uz mnogo zutih je realna opcija.

Link to comment
Share on other sites

Milan - Inter over 6,5 kartona (Unibet)

 

Utakmicu sudi Damato ali to nije glavni razlog ovog beta. Damato je dobar sudac, ima solidan prosjek ove sezone što svakako ide u prilog ovoj okladi. Inter je u nizu loših rezultata, baš ih je zaredalo... Niti u Mialnu ne cvatu ruže i oba sastava napraviti će sve kako bi danas slavili i vratili osmjeh na lice navijača i smirili kritičare. Kada uz to znamo da je ovo i vrući gradski derbi koji često zna biti na nož 7+ kartona mi se ne čini puno. Tim više jer bet365 ima granicu 7,0 odnosno 7,5

 

34 prekršaja i samo 4 kartona uz brdo situacija koje su mogle biti karton, pa čak i isključenje i onda se posloži još da Inter fula penal i umjesto 1:1 i puno tenzija u roku par minuta bilo je 3:0 i gotova utakmica... :(

Link to comment
Share on other sites

34 prekršaja i samo 4 kartona uz brdo situacija koje su mogle biti karton, pa čak i isključenje i onda se posloži još da Inter fula penal i umjesto 1:1 i puno tenzija u roku par minuta bilo je 3:0 i gotova utakmica... :(

nevjerojatno,stvarno ne mogu vjerovati,ali to je to zato ne volim Damata jer je supcina,nevjerovatno da nakon onog prekrsaja Alexa covjek nije dobio drugi zuti karton,dakle prekrsaj za jedanaestarac,a po pravilima nogometa ako je faul u prilici za gol pa to mora biti zuti karton,sta drugo covjek moze rec nakon ovog Damato moj tiket vise nece vidjeti

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Real Betis - Mallorca - 1 (1.85) bet365 Real Betis će večeras na svom stadionu Benito Villamarin dočekati Mallorcu u sklopu šestog kola La Lige, nakon što su u posljednjem susretu ostvarili drugu pobjedu ove sezone. Nakon neuspješnog početka sezone, gdje nisu uspjeli pobijediti u prva tri susreta, Betis se vratio s dvije uzastopne pobjede u ligi i nada se da će nastaviti u tom ritmu. Mallorca dolazi u ovaj susret s dvije pobjede, jednim remijem i dva poraza u posljednjih pet utakmica. Ipak, njihov nedostatak konstantnosti i domaća prednost Betisa mogli bi predstavljati težak izazov za goste. Povijest međusobnih susreta ide u korist Betisa, koji je slavio u posljednjih pet okršaja protiv Mallorce, a dodatno su u seriji od 10 utakmica bez poraza protiv ovog protivnika. Na domaćem terenu Betis je izgubio samo dva puta protiv Mallorce od 2005. godine. Betis je u dobroj formi kod kuće, s nizom od pet utakmica bez poraza, od čega su pobijedili četiri. Posebno se ističe činjenica da su u dvije od posljednje tri utakmice na domaćem terenu sačuvali svoju mrežu, a u posljednje dvije utakmice postigli su po dva pogotka. S druge strane, Mallorca je sezonu otvorila porazom od 1-0 protiv Osasune na gostovanju, ali su se brzo oporavili minimalnom pobjedom protiv Leganesa. Ipak, njihov učinak protiv Betisa, posebno na gostujućem terenu, nije impresivan. Ozljede i izostanci Real Betis će večeras biti oslabljen neigranjem Williama Carvalha i Isca zbog ozljeda. Nastup Marca Bartre je također upitan zbog problema sa mišićima. Unatoč tome, ekipa Manuela Pellegrinija nije pretrpjela nove ozljede u posljednjem susretu protiv Getafea. Postoji mogućnost da se Johnny Cardoso vrati u sastav. Vitor Roque, koji je na posudbi iz Barcelone, nastavit će u početnom sastavu. Lo Celso, koji je zabio dva gola u posljednjem nastupu, ponovno će biti u prvoj postavi. Što se tiče Mallorce, Pablo Maffeo će sigurno propustiti utakmicu zbog ozljede mišića, dok su Siebe Van der Heyden i Javi Llabres pod velikim upitnikom. Toni Lato vraća se nakon suspenzije, no trener Arrasate bi mogao zadržati isti sastav koji je igrao protiv Real Sociedada. Jedina promjena mogla bi se dogoditi u napadu, gdje bi Muriqi, koji je zabio Real Madridu u prvom kolu, mogao zamijeniti Cylea Larina. Real Betis: Silva; Bellerin, Natan, Llorente, Perraud; Roca, Lo Celso, Altimira; Fornals, Roque, Ezzalzouli Mallorca: Roman; Sanchez, Raillo, Copete, Mojica; Costa, Mascarell; Navarro, Prats, Darder; Muriqi S obzirom na sve navedeno, očekuje se pobjeda Real Betisa u ovoj utakmici po kvoti 1.85 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Betis povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 23.9. u 10:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Double: 20:00h Real Madrid (košarka)  1,40 23:00h Minnesota Lynx ( wnba play off)    1,18                                                                                                                                                  (Koeficijenti 22.09.2024.g. u 19:15 CET)                                                                                       Koeficijenti su podložni promjenama Edit: Lost  
    • American Football - NFL Sunday, 22 Sep 2024, 19:00 bet365 LP!
    • Pozz svima, jedan double: 14:00h Ferencvaroš x2 (liga prvaka ž) 14:15h  Z.Zhang (tenis ATP Hanzhou) 1                                                              (Koeficijenti 22.9. u 13:55 CET)                                                   Koeficijenti su podložni promjenama EDIT: Isprike na kasnom postu,nisam stigao ranije. Won  
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use