Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. ivicam

ivicam

• Newcastle - Arsenal – 2 i oba daju (4.00) bet365 Newcastle je iznenadio sve u prvoj utakmici pobijedivši Arsenal s 2:0 bez primljenog gola. Sada se igra uzvratna utakmica na St. James Parku. Arsenal ulazi u ovu utakmicu s nizom od četiri uzastopne pobjede, uključujući impresivnih 5-1 protiv Manchester Cityja. Također, londonska momčad je u nizu od šest utakmica bez poraza, od čega dvije u Ligi prvaka. S druge strane, Newcastle se bori s nedosljednom formom, pretrpjevši dva poraza u zadnje tri utakmice, uključujući i nedavni poraz od Fulhama 1-2. Međutim, Newcastle može pronaći samopouzdanje u nedavnim međusobnim susretima, s obzirom da su pobijedili Arsenal u posljednja dva meča. Newcastle je u posljednjih sedam domaćih susreta protiv Arsenala zabio pet, a primio sedam golova. Domaćini su trenutno u nizu od dva uzastopna poraza na svom terenu, ali su pritom u oba susreta postigli gol. S druge strane, Arsenal na gostovanjima ne zna za poraz u posljednjih devet utakmica, a u posljednja dva gostovanja upisao je pobjede. Newcastle će i dalje biti bez Harveya Barnesa i Jamaala Lascellesa, dok Callum Wilson ima male šanse da se vrati nakon više od osam tjedana izbivanja.  Arsenal i dalje ne može računati na Gabriela Jesusa, Bukaya Saku i Takehira Tomiyasua, dok je Ben White blizu povratka. David Raya je prebrodio probleme s ozljedom mišića i očekuje se da će zadržati mjesto na golu ispred Neta. Newcastle: Pope; Livramento, Botman, Schar, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Murphy, Isak, Gordon Arsenal: Raya; Timber, Saliba, Gabriel, Lewis-Skelly; Odegaard, Partey, Rice; Martinelli, Havertz, Trossard S obzirom na trenutnu formu Arsenal djeluje kao favorit za prolazak dalje, ali ne očekujem laganu utakmicu. Newcastle je pokazao da može zabijati i u porazima kod kuće, dok Arsenalova obrana nije bila nepremostiva, primivši gol u devet od posljednjih deset gostujućih susreta. Očekujem pobjedu Arsenala uz opciju oba tima daju gol po ukupnoj kvoti 4.00 u bet365 kladionici. Sretno! (Koeficijenti 04.02. 19:48 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Prepoznao sam se u jednoj rečenici o nedostižnim kolegama. Kako stvari stoje,ta moja izjava se ostvaruje, Fitoz ima veću prednost u 1.ligi nego PSG U Francuskoj ,a Nuki ima respektabilan prosjek od preko 95 posto u 2.ligi. Više i ne znam kad su zadnji put nešto promašili.Ako ih Colt ne urekne,teško da padnu skoro,a teške kletve najboljeg analizatora još ne djeluju-)))  
    • Ove sezone u italiji promjenili mentalitetu i puno manje kartona vidimo, osjetliv pad u prosjeku i tako sudci koji so bili overasi imaju prosjek i do 2 kartona manji a kad se igra derbi jos manje pada kartona neznam zasto ali nesto se sigurno dogovorili, da liga postaja kao ligue 1 gdje sudija ne stavi karton za faul sa leđa ili povlacenje za dres, La liga je super za kartone ali su granice visoke pa se isplati cekat live a najbolje za kartone postala je bundesliga koja ima prije pocetka oba karton kvote 1,14 i sve do 1.3 a over 1.5 ekipe 1,2 do 1,4 a puno puta prolazi do 60min, a live uvik imas u 70 min da ce past jos dva kartona kvota 1,61 pa sve do 2, ako jos ima aktivan rezultat ovo prolazi u 80%... ja sam seria A smanjijo sigurna za vise nego 70% je se ne isplati gubit novce kad ovi kreteni ocigledno imaju neku svoju viziju:)
    • 04.02. Vaterpolo, liga prvaka Novi Beograd-Marseille  Tip Vlachopoulos 1,5+ 1,30 SS
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use