Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 29.1.2016.

peky

Recommended Posts

Aberystwyth-Port Talbot over 2.5 1.6

Frankfurt Lowen-Crimmitschau over 5.5 1.48

Tečaj: 2,36 bet365

❌❌❌

Aberystwyth-Port Talbot

Što reći za ovaj susret nego da se sastaju ekipe koje su zadnjih 7 međusobnih susreta odigrale over 2.5

Frankfurt Lowen-Crimmitschau

Dvije ekipe koje su zadnjih 5 međusobnih susreta odigrale sa više golovo od 5.5, a još je zanimljivo i to što su sve međusobne utakmice,kojih je bilo 4, koje su igrane u Frankfurtu išle preko golova

HOKEJ

UKRAINA PHL

10:45 Vityaz Kharkiv - Yunost Kharkiv  13.5+ (1.85) 9:2 LOSE

Jedan jutarnji brzopotezni par dok se prelistava ponuda a kasnije ću ubaciti još neki par ako nešto zanimljivo pronađem. Domaći na sredini tablice dok su gosti zadnji. Katastrofalna gol razlika gostiju jer su u 31 odigrano kolo primili 341 gol što je u prosjeku 11 golova po susretu. Zadnju međusobnu utakmicu Vityaz ih je dobio u gostima rezultatom 3:15. Inače par je iz ponude bet365.

Hrvatska - Španjolska

1. +2,5 Hrvatska (da nećemo izgubiti sa više od 2 gola razlike) Unibet

2. Hrvatska over 25,5 golova Unibet

Ovo sam ja probrao. Nakon utakmice života za mnoge igrače i nevjerojatnog spleta okolnosti Hrvatska je u polufinalu. Mislim da je atsmofera u reprezentaciji sjajna nakon onakve pobjede a i atmosfera je nabrijana, danas će svi koji mogu biti uz male ekrane. Onom pobjednom su okrenuli momentum nevjerojatno...

Španjolce sam gledao protiv Mađarske gdje su na 1,10 pobjedili jednva 30-29. Igraju na silu i snagu, nema neke kreativnosti u njihovoj igri. Razočarali su me igrom, ali opet to ne mora puno značiti pitanje je kako će danas odigrati. Naravno opasni su ali mislim da je u ovom trenutku Hrvatska poletnija, samopouzdanija te da imamo više rješenja u napadu.

Hrvatska - Španjolska

Ovo sam ja probrao. Nakon utakmice života za mnoge igrače i nevjerojatnog spleta okolnosti Hrvatska je u polufinalu. Mislim da je atsmofera u reprezentaciji sjajna nakon onakve pobjede a i atmosfera je nabrijana, danas će svi koji mogu biti uz male ekrane. Onom pobjednom su okrenuli momentum nevjerojatno...

Španjolce sam gledao protiv Mađarske gdje su na 1,10 pobjedili jednva 30-29. Igraju na silu i snagu, nema neke kreativnosti u njihovoj igri. Razočarali su me igrom, ali opet to ne mora puno značiti pitanje je kako će danas odigrati. Naravno opasni su ali mislim da je u ovom trenutku Hrvatska poletnija, samopouzdanija te da imamo više rješenja u napadu.

slažem se sa analizom,i dal možda znaš da li bet365 računa produžetke il samo regularni dio ako se stavim na nas na "money line" ?

Danas koji par više od mene pa neću veću analizu praviti.

NOGOMET

FRANCE National

20:00 Strasbourg – Beziers  T2/1+ (2.34) 3:0 LOSE

Strasbourg vodeća ekipa u ligi dok je Beziers u zoni ispadanja. Jedini razlog zašto ovo igram je to što Strasbourg već 12 kola nije odigrao oba daju gol, odnosno od 18 odigranih kola u 14 utakmica nije primio gol. Upravo ovakve slabije ekipe znaju „učačkati“ neki gol tako da ću prije odigrati ovu opciju nego oba daju gol jer ko kaže da i mali ne mogu dobiti velike.

NOGOMET

UAE League

14:15 Al Sharjah - Al Ain  GG (1.57) 3:2 WINNN

Domaća ekipa se nalazi u donjem dijelu tablice dok su gosti vodeća ekipa u ligi. Ovdje se nema što puno analizirati jer u zadnjih 15 međusobnih susreta sve su utakmice odigrali oba daju gol.

HOKEJ

RUSSIA KHL

15:00 Tractor Chelyabinsk - Metallurg Magnitogorsk  3.tr.2+ (1.90) 1:2 WINNN

Tractor već 8 kola nije odigrao oba daju gol u trećoj trećini što automatski znači dva gola ili više. Jedina su ekipa u ligi koja ima ovaj niz što se ove trećine tiče. Inače je Tractor deseti a Metallurg je drugi na tablici.

KOŠARKA

CHINA CBA

12:35 Qingdao - Zhejiang Guangsha  227.5+ (1.68) 119:119 WINNN

Qingdao je moj omiljeni klub u ovoj ligi već par sezona, čisto „overaška“ ekipa. Trenutno su tu negdje oko sredine tablice. Predvodi ih fenomenalni Jonathan Gibson inače prvi strijelac lige s prosjekom oko 41 koša po utakmici. Inače Qingdao ima i najboljeg skakača lige Alan Williams koji ima u prosjeku 15 skokova a ujedno je i peti bloker lige. S obzirom da imaju tako dobre igrače mislim da su zaslužili malo više od trenutno dvanaestog mjesta. Za goste igraju solidni Jeremy Pargo koji je ujedno i najbolji asistent lige s prosjekom oko 8 asistencija po susretu, te isto tako Eli Holman četvrti bloker lige, obojica ubacuju preko 20 koševa po susretu. Inače su šesti u ligi i imaju još mjesta za napredak i bolju poziciju prije playoffa. U međusobnim susretima znaju prebaciti ovu marginu, tako su zadnju utakmicu odigrali sa 254 koša. Kvotu sam ipak malo smanjio zbog sigurnosti, u većini kladionica je ponuđeno 229.5.

---------------------------------------------------------------------------

Ovo je samo par zanimljivih prijedloga sa dobrim kvotama koje neću igrati pa ako nekog zanima može probati…tradicije su u pitanju.

NOGOMET

MALTA Division 1

19:30 Rabat Ajax - Lija Athletic  1 (2.63) 0:0 LOSE

Svih pet međusobnih dobio Rabat. Igraju sedmi protiv petog.

NOGOMET

KUWAIT Premier League

17:10 Al Naser – Khaitan  X (4.00) 0:1 LOSE

Po nekom redu vožnje bi trebao doći X. Domaći zadnji a gosti na sredini tablice.

RUKOMET ŽENE

DENMARK Primo Tours Ligaen

19:30 Ringkobing W - NFH Nyk W  1 (6.50) 25:31 LOSE

U zadnjih pet godina igračice Ringkobinga dobile 9 od 11 međusobnih susreta. Dvoboj desete i sedme ekipe na tablici.

KOŠARKA

CHINA CBA

12:35 Shanxi – Xinjiang  1 (3.25) 112:110 WINNN

U zadnjih pet godina odigrali devet susreta i uvijek domaća ekipa pobjeđuje. Inače je Shanxi jedanaesti a Xinjiang drugi na tablici.

Hrvatska - Španjolska

Ja imam totalno drugačiju viziju. Pokušat ću vam pojasnit u 'nekoliko' rečenica..

Za početak, utakmica s Poljskom ne bi smjela biti pravo mjerilo. Poljaci su se i prije utakmice s nama 'sprdali' da je ne moguče izgubiti sa dvoznamenkastom razlikom, te su oni u glavama bili već u polufinalu. Hrvatska nije imala šta izgubiti, igrali su bez pritiska a kada se otvorila šansa oni su je jednostavno prihvatili dok su se Poljaci s druge strane jednostavno raspali.

Nastala je euforija kakva već dugo vremena nije viđena, igrači su emocionalno ispražnjeni i pitanje je kako će to utjecati na njih. U ovakvoj situaciji se još nisu našli a po meni nemaju niti dovoljno iskustva da to 'prežive'.

Kad smo već kod Poljske, daleko su oni od vrhunske reprezentacije. Prva dva kola su se jedva izvukli od slabašne Srbije i Makedonije te su izgubili od Norveške. Istina, pobjedili su Francuze ali mogli smo vidjet da Francuzi gube kada ne igraju dobru obranu i kada im Omeyer nije na visini. Francuska je protiv Norvežana vodila dok je Omeyer imao dobar postotak obrana ali u drugom poluvremenu je obranio samo jednu ili dvije lopte i to je to. Dakle niti tu njihovu pobjedu ne bi uzimao kao mjerilo jačine Poljaka. Stoga me niti ne čudi naša pobjeda, oni su u glavama loše stajali, Stevi je obranio nekoliko ključnih lopti i otvorila se prilika. I da, ja sam jedan od onih koje je igrao na naše da će pobjedit sa više od 10 razlike :)

Španjolci su drugačija priča. Ne razbijaju protivnike ali nisu bezveze jedni od glavnih favorita za zlato. Imaju besprijekornu obranu i tu vidim njihovu šansu.

Ja bi ovu utakmicu mogao usporedio sa nama i Francuzima. Također smo bili u euforiji nakon dvije velike pobjede, igrači i stručni stožer su najavljivali veliku utakmicu te se pokazivala šansa da napokon naplatimo sve račune Francuzima ali onda je slijedio debakl, te smo trebali izgubiti kao poljaci od nas. Francuzi su nas uništili samo obranom a vjerujem da će i Španjolci odigrati na gotovo identičan način.

Kada već spominjemo Francuze onda treba reć da su i oni protiv Norvežana bili u psihičkom stanju u kakvom smo mi sada. Razbili su nas, te su bili u  velikoj euforiji i samopouzdanju da bi im Norveška očitala lekciju, perfektno odigranom obranom. Jednostavno nisu imala rješenja u napadu a Omeyer nije bio na očekivanih 50% obrana.

Duvnjak igra jako puno, koliko će još izdržat pitanje je.. Kopljar loš iz utakmice u utakmicu.. Golmani, kako se uzdati u njih kada su odigrali ukupno 3 dobra poluvremena?! Marič igra jako dobro ali ne vjerujem da će dobiti puno lopti, protiv Francuza je postigao ravno nula golova.

Ukoliko se Španjolci i malo odvoje na početku biti će to samo jednosmjerna utakmica.

Daleko od toga da ne bi bio sretan sa pobjedom naše reprezentacije, i sAm sam reprezentativac Hrvatske ali ovo je više oklada protiv naših nego na Španjolce!

Španjolska - Hravtska

tip: 1 @ 2,05

kladionica: wwin

slika

Portugal - Primerira Liga
pocetak 21:30h
Guimaraes - U. Madeira
tip: 1 i domacin daje 2+ golova
kvota: #2.20  Maxbet

Pozdrav svima. Novi sam ovde, registrovao sam se malopre i odmah sam odlucio da budem aktivan, i da se bacimo na posao.'' Zajedno protiv kladionice''. Prvi moj tip na ovom forumu je duel portugalske prve lige. Na stadionu D. Afonso Henriques koplja ce ukrstiti domaci Guimaraes i gosti sa ostrva Madeira. Sto se tice domace ekipe, slobodno mogu reci da su posle fantasticne cetvorke mozda i najkvalitetniji portugalski klub. Na klupi sjedi portugalska ikona Sergio Conceição, ekipa je dosta mlada i talentovana. Mnogo igraca je stiglo iz Porta, sto znaci da se ulaze u ovu ekipu. Guimaraes ima velike apetite, tesko do najelitnijeg evropskog takmicenja, ali ''ganjaju'' Evropa Ligu. Ove godine na ovom stadionu pao je i veliki Porto. A gosti koji dolaze sa ostrva na kom je rodjen Cristiano Ronaldo. Po tom su poznati, po vinu i da je ovde ziveo i Kristofer Kolumbo. Sto se fudbala tice, i nisu poznati u Porugalu a kamoli nama na Balkanu. Madeira dobro stoji u ligi bar zasad, ali tek je sredina prvenstva. Cilj im je da opstanu u prvom razredu, bice tesko sigurno. Mnogo je razlike izmedju ove dve ekipe, kvalitet je na strani domacina, igraju pred svojim sigurno 15.000 navijaca, dobra je atmosfera, Portugalci su veliki fanatici, sve je na strani Guimaraesa pa tako cu i odigrati na njih. Sretno svima, nadam se ovaj prvi tip krenuti kako treba. Sretno

FRANCUSKA -DANSKA

Utakmica za 5. mjesto......ko bi očekivao da se ove dvije momčadi nađu u ovoj poziciji ....zato mi  je zanimljiv par odigrat da će bit više od 57 golova na utakmici..... razočarani i jedni i drugi za njih utakmica za prestiž...mislim da neće obrana igrat veliku ulogu ovdje

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • RASPORED GUTS-LEONARDO KUPA Članak 25. Format natjecanja Guts-Leonardo kupa 1/16 finala - U prvom kolu koje će se igrati od 9.12.2024. do 15.12.2024. svaki od sudionika prijaviti će samo jedan par, minimalnog koeficijenta 1,20 1/8 finala - U drugom kolu koje će se igrati od 10.2.2025. do 16.2.2025. svaki od sudionika prijaviti će dva para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici ¼ finala - U trećem kolu koje će se igrati od 7.4.2025. do 13.4.2025. svaki od sudionika prijavit će tri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici ½ finala - U četvrtom kolu koje će se igrati od 28.4.2025. do 4.5.2025. svaki od sudionika prijavi će četiri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici Finale - U petom kolu koje će se igrati od 26.5.2025. do 1.6.2025. svaki od sudionika prijaviti će četiri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici
    • @Goksim, @furyshaa, @nenosk, @darko56, @nutrija, @jansavc, @soyer567, @Marko15, @smrcak888, @nuki01, @vjekos, @Dejvid, @mesrine, @Humanic, @Kiks77, @misterija, @ara008, @tome1993, @sestincan,  @pena29, @Ipoje4, @mester, @Ivan98, @zmajo, @ForzaItalia, @blacky44, @Leedsfan, @bruno34, @majstorchina, @jeneri29, @prlito, @Mudrinho Postavite svoje tipove za 20. kolo Druge lige Posljednje Šanse za period od 19.11 (UTORAK) do 21.11. (ČETVRTAK) sa minimalnim koeficijentom od 1.20. Teme za Posljednju Šansu će biti otvorene za postavljanje tipova 24 sata od otvaranja teme. Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja Toplo sugeiram svim natjecateljima da izdvoje par minuta vremena i pročitaju Pravila Posljednje Šanse 2024/2025. Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljeni u sljedećem formatu: DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA SCREENSHOT OBRAZLOŽENJE KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU Bet365, 22bet, unibet, William Hill , Betfair, pinnacle, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.     Članak 20. Kladionice S ciljem što pravednijeg natjecanja, od sezone Posljednje Šanse 2024/2025, odnosno od šestog kola na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), limitiranjem broja kladionica osigurat ćemo da svi natjecatelji gledaju ponudu istih kladionica, te eliminitirati mogućnost prijavljivanja tipova iz manje poznatih kladionica upitnog renomea, od kojih neke često znaju imati nerealne koeficijente. Iznimno, isključivo u prvih pet ligaških kola Posljednje Šanse, biti će prihvaćene oklade iz svih kladionica. Od šestog kola Posljednje Šanse na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse: Bet365, 22bet, unibet, William Hill , Betfair, pinnacle, SuperSport, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.    Članak 28. Gospodsko natjecanje Administratori natjecanja zadržavaju pravo upozoravanja, ili kažnjavanja sudionika natjecanja oduzimanjem određenog broja bodova, u slučajevima koji nisu pokriveni pravilima natjecanja a gdje sudionik natjecanja poduzima akcije koje nisu u dugu gospodskog natjecanja. TABLICA Ukoliko uočite neku grešku na tabeli, molim vas javite se u inbox ili temu predviđenu za greške OVDJE! Kolega @vjekos ima pravo postaviti dva para ovo kolo, s obzirom da je njegov par iz prošlog kola odgođen. Kolega @zeko1088 je diskvalificiran iz natjecanja.
    • @LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 20. kolo Posljednje Šanse za period od 19.11. do 21.11. Teme za Posljednju Šansu će biti otvorene za postavljanje tipova 24 sata od otvaranja teme. Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljeni u sljedećem formatu: DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA SCREENSHOT OBRAZLOŽENJE KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU: Bet365, 22bet, unibet, William Hill, Betfair, pinnacle, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.  TABLICA Ukoliko uočite neku grešku na tabeli, molim vas javite se u inbox ili temu predviđenu za greške OVDJE!
    • Hrvatska - Portugal - X2 (1.44) ili 3+ (1.95) bet365 U odlučujućem susretu posljednjeg kola skupine 1 Lige nacija, Hrvatska će večeras na stadionu Poljud u Splitu ugostiti Portugal, momčad koja trenutno drži vrh ljestvice. Vatreni će u izravnom dvoboju pokušati preuzeti vodeću poziciju od moćnih Portugalaca. Portugal je dominirao u dosadašnjem dijelu natjecanja s tri pobjede u prva tri kola, uključujući i uvodnu pobjedu od 2-1 protiv Hrvatske. Ipak, izabranici Roberta Martíneza neočekivano su posrnuli prošlog mjeseca nakon što su remizirali 0-0 protiv Škotske, što je pružilo Hrvatskoj priliku da ih stigne u ovom odlučujućem dvoboju. Gosti su u europskim kvalifikacijama ostvarili savršen učinak s deset pobjeda u deset utakmica. Međutim, njihov pohod završio je nesretno u četvrtfinalu nakon izvođenja jedanaesteraca protiv Francuske. Martinez može biti zadovoljan napadačkim učinkom svoje momčadi u Ligi nacija, budući da su u prva tri kola postigli sedam golova. S druge strane, Hrvatska je također postigla sedam golova u ovom natjecanju, ali je pokazala ranjivost u obrani. Vatreni su primili barem jedan gol u tri od četiri odigrane utakmice, uključujući kaotičan remi od 3-3 protiv Poljske prošlog mjeseca. Obrana Hrvatske ove godine nije bila na visini zadatka, što potvrđuje i podatak o šest primljenih golova u grupnoj fazi Europskog prvenstva. Osim toga, Hrvatska je u kvalifikacijama za Euro ostvarila samo dvije pobjede u četiri domaće utakmice, a ni nastupi u Ligi nacija nisu donijeli dominantne predstave. Sve ovo daje prednost Portugalcima, koji su slavili u sedam od posljednjih devet međusobnih susreta protiv Hrvatske. Ozljede i izostanci Hrvatska će u ključnom susretu protiv Portugala nastupiti s izmijenjenim sastavom zbog ozljeda i suspenzija. Petar Sučić neće igrati nakon crvenog kartona protiv Škotske. Njegovo mjesto u momčadi mogao bi zauzeti Mario Pašalić ili Nikola Vlašić. Dobre vijesti stižu povratkom Ante Budimira i vratara Dominika Livakovića, koji su odradili suspenzije. Livaković će zamijeniti Dominika Kotarskog na golu, dok se očekuje da će Budimir krenuti s klupe, jer će Andrej Kramarić predvoditi napad. Očekivani sastav Hrvatske (4-2-3-1): Livaković; Pongračić, Ćaleta-Car, Šutalo, Gvardiol; Modrić, Kovačić; L. Sučić, Pašalić, Perišić; Kramarić Portugal, s druge strane, dolazi u Split s eksperimentalnim sastavom jer je već osigurao prvo mjesto u skupini. Roberto Martinez poslao je nekoliko ključnih igrača, uključujući Cristiana Ronalda, Pedra Neta, Bernarda Silvu i Brunu Fernandesa, natrag u njihove klubove. Fernandes je također suspendiran zbog previše žutih kartona. Očekivani sastav Portugala (4-2-3-1): Rui Silva; Cancelo, Djalo, Araujo, Tavares; Vitinha, Neves; Conceição, Felix, Trincao; Fabio Silva Iako Hrvatska ima priliku iskoristiti domaći teren i oslabljeni sastav Portugala, statistika i tradicija snažno su na strani gostujuće momčadi. Portugal je slavio u sedam od posljednjih devet međusobnih susreta s Vatrenima, a svaka od posljednje četiri utakmice između ove dvije reprezentacije završila je s više od 2.5 gola. S obzirom na obrambene probleme Hrvatske i povijesnu nadmoć Portugala, glavna prognoza je dupla šansa na Portugal (X2) uz koeficijent 1.44, dok je također izgledan ishod da će pasti više od 2.5 gola na utakmici s koeficijentom 1.95. (Koeficijenti 18.11. u 12:10 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • E svaka ti cast, kakvu inspiraciju imas.. jos jednom svaka cast.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use