Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 26.1.2016.

crnamamba

Recommended Posts

Liege - Leuven   2    5,00   bet 365     

h2

Ovo je inace prvo kola belgiskog kosarkaskog prvenstva, koje je odlozeno zbog kup utakmice ova dva tima koji su oni tada odigrali umesto prvenstvenog susreta.  u Tom mecu je Louven slavio sa 90-71. U drugom mecu kupa slavio je Liege sa 99-81. Takodje i u prvom mecu u prvenstvu bolji je bio  Liege slavivsi sa 91-101,u mecu gde je Leuven bio domacin.

Liege je trenutno na skoru od 6 pobeda i 6 poraza, kod kuce su slavili 4 puta u nizu, izgubivsi samo prvi mec kod kuce od Ostemdea. No pobede koje su oni ostvarivali nisu bile ubedljive, samo je pobeda protiv verviersa bila ubedljiva, 96-81, dok su protiv willebroeka slabili sa 3 poena razlike, te protiv spiroua i monsa samo sa poenom razlike. Dakle moze se reci da su imali i dosta srece, u 3 od 4 pobede kod kuce. Trenutno su u seriji od dva poraza, koja su ostvarili od Limburga i ostendea.

Leuven je na poslednjoj poziciji, sa svega 2 pobede iz 13 utakmica. u gostima su izgubili svih 6 utakmica, no u poslednjim utakmicama vidi se napredak u njihovoj igri, Oni prosecno u gostima primaju 96 poena po mecu. igraju run and gun kosarku, sto forsira i danasnji domacin. Leuven bi trebalo da bude danas jaci za centra Teaguea koji je pristigao iz grcke trikale i veceras se ocekuje njegoc debi.

Na prvi pogled, ovde je domacin favorit, kada se pogleda tabela, domacin ucinak 4-1 kod kuce, gosti 0-6 na strani, no po meni ovde kontra hendipek na jaci ulog, a ja cu odigrati i pobedu gosta pre meca, a sacekacu i neku vecu kvotu na live-u na jos jaci ulog. Domacin je imao srece u 3/4 pobede koje su ostvarili kod kuce, gosti su ih ove sezone vec izbacili iz kupa, dobili su pojacanje, a i sam tok njihovog prvenstvenog meca me navodi ka tome da mogu da slave ovde veceras, naime u toj spomenutoj utakmici, koju je dobio liege sa 101-91, leuven se dobro drzao, imao vocstvo od 14 poena (21:7) posle toga liege pravi seriji 15:1 i hvata rezultatski prikljucak. U trecoj deonici Leuven opet pravi seriju 10:0 i sa 10 poena prednosti ulazi u finalnu cetvrtinu gde su se potpuno raspali i izgubili deonicu sa 38-18 i tu je bio kraj.

Dakle ovaj mec vredi docekati na live, posto se ocekuje run and gun kosarka, veliki preokreti sa obe strane, i po meni gost je mnogo blizi pobedi nego li kladionice to predpostavljaju...

Esbjerg-Herlev

Tip: 1.t over 1,5 1.67 bet365

✔✔✔

Sasraju se treća i zadnja momčad lige. Domaći su ovdje veliki favoriti ali je to jako mali koeficijent pa ga se ne isplati niti igrat. Kada god je Esbjerg domaćin bude golova i u 1. trećini a i na utakmici pa tako očekivam da će i danas biti barem dva gola u prvoj.

Gentofte-Odense

Tip: 1.t ovre 1.5 1.75 bet365

✔✔✔

Susret 9. i 6. ekipe na tablici, a razlog zašto sam izabrao ovaj tip je u tome što je prosjek bolova na utakmici Gentoftea 5.6 dok je Odensea velikih 7.7 golova po tekmi. Još je značajno i to, kad god je Gentofte bio domaćin Odenseu u 1.t je bilo barem 2 gola.

Pa eto ako ko želi ispratit za duplanje valja pokušat.

Azarenka - Kerber 1 (1,25)

Odmah da se ogradim i kažem da nisam ekspert za ženski tenis, međutim ovaj bet temeljim na dosad viđenom, posebno na prošlom susretu Kerber kojeg sam pogledao i gdje je Kerber uz jako lošu igru slavila sa 2:0. Samo u prvom setu imala je izuzetno veliki broj neprisiljenih pogrešaka, servis je nije slušao, gubila je brejk 2 ili 3 puta...

Evo i statistike Kerber do sad na AO...

1e1ixKA.png

Azarenka je do sad IMO pokazala puno više, ima bolji servis i return i mislim da bi trebala proći dalje.

Unibet ima i zanimljive razrade za oklade na servis, npr. jučer je bila granica za dvostruke greške na servisu samo 3,5 za Radwanska - Suarez N. - lagano je prošao over, bilo je mislim 7-8 dvosktrukih grešaka čak. Obratite pažnju na te razrade i ove dane, možda se može naći nešto zanimljivo. Uz to unibet u ponudi ima i koliko će vremenski trajati meč, npr. dali duže ili kraće od 125,5 minuta... I ove oklade znaju biti zgodne kod tenisača koji vole duge izmjene i u situacijama gdje se očekuje da susret neće završiti baš u tri seta...

+

rukomet par dana nisam igrao, od big beta na Francuze protiv Hrvatske ali danas očekujem realne rezultate, odnosno pobjedu Španjolske i Danske. Obje reprezentacije su znatno bolje od svojih protivnika, igraju dobro i treba im pobjeda. 

Pacersaltlogo.gif  PACERS - CLIPPERS  clippers_logo_3.jpg

ANALIZA: http://www.svijetkladjenja.com/analize/nba-analiza-indiana-pacers-los-angeles-clippers/

Pacers – Clippers – hendikep (-1,5) – Clippers @ 1,84 Unibet

Meni je ovdje sve jasno. Clippersi su ekipa koja trenutno igra bolje, imaju više samopouzdanja i jednostavno su bolji od Pacersa koji samo tonu prema dolje. Nije tajna da je Paul George u lošoj fazi, a da nemaju još jednog takvog igrača koji bi pokrio sve te nedostatke. Clippersi bez Griffina i dalje igraju jako dobro, a sedam pobjeda u posljednjih 10 utakmica je rezultat toga. Pacersi su poraženi pet puta u posljednjih šest utakmica i svaki put su u tim porazima dopustili preko 100 poena. Sa takvom igrom neće moći parirati Clippersima koji su od Božića pri vrhu lige sa postotkom ubačene trice. Kada sve zbrojimo Clippersima moramo dati prednosti jer su jednostavno trenutno bolji i uspješniji. Ja ću privatno ovo igrati pobjedu Clippersa, no ovaj hendikep je sigurnost za vas sve koji želite sigurnije pickove. Vjerujem da je ovo utakmica Clippersa i da će oni ovu uzeti te ću se okladiti na ovu riskantniju varijantu.

Odmah da se ogradim i kažem da nisam ekspert za ženski tenis, međutim ovaj bet temeljim na dosad viđenom, posebno na prošlom susretu Kerber kojeg sam pogledao i gdje je Kerber uz jako lošu igru slavila sa 2:0. Samo u prvom setu imala je izuzetno veliki broj neprisiljenih pogrešaka, servis je nije slušao, gubila je brejk 2 ili 3 puta...

1e1ixKA.png

Azarenka je do sad IMO pokazala puno više, ima bolji servis i return i mislim da bi trebala proći dalje.

Unibet ima i zanimljive razrade za oklade na servis, npr. jučer je bila granica za dvostruke greške na servisu samo 3,5 za Radwanska - Suarez N. - lagano je prošao over, bilo je mislim 7-8 dvosktrukih grešaka čak. Obratite pažnju na te razrade i ove dane, možda se može naći nešto zanimljivo. Uz to unibet u ponudi ima i koliko će vremenski trajati meč, npr. dali duže ili kraće od 125,5 minuta... I ove oklade znaju biti zgodne kod tenisača koji vole duge izmjene i u situacijama gdje se očekuje da susret neće završiti baš u tri seta...

+

rukomet par dana nisam igrao, od big beta na Francuze protiv Hrvatske ali danas očekujem realne rezultate, odnosno pobjedu Španjolske i Danske. Obje reprezentacije su znatno bolje od svojih protivnika, igraju dobro i treba im pobjeda.

slažem se sa azarenkom sretan što nisi dance ispratio no ajd

Btw nesto od mene sta bi dodao u combo sa azarenkom a to je poljska protiv hrvata 1.5 mislim da nema neke priče jači su od nas i ovako a mi ne možemo proc teoretski mozemo a u praksi nikako a poljska domacin koji je srušio francuze i bore se za prolaz tako da sam 101% siguran u pobjedu poljaka,i još na to bi odigrao francuze koji moraju dobit a norveška je protiv makedonije pokazala da nije nesto ko što se činilo ,i jos goxov prijedlog dance mislim da to treba lagano proc,to cu odigrat za jači ulog i jedan sličan tiket samo umjesto azarenke cu stavit andy murraya koji je znatno bolji na hardu od pomalo starog ferrera koji je inače zemljas a h2h govori kolko je murray uspješniji na hardu,ako ko prAti sretno,ja idem sa dosta jakim ulogom na ova dva

Španjolska- Mađarska

Tip: Španjolska over 13.5 1.pol

✔✔✔

Španjolska ako želi ostati u borbi za polufinale danas mora pobijediti. Mislim da to uopće neće biti problem jer su španjolci ipak klasa više. Vjerujem da će krenut snažno da se pokušaju što prije odvojiti a granica od 13.5 za prvo pol. je dobra budući su u zadnjih pet međusobnih susreta Španjolci četri puta prešli ovu granicu.

KOŠARKA

ESTONIA Korvpalli Meistriliiga

18:15 Audentese - BC Kalev/Cramo H2/-31 (1.83) 56:114 WINNN

Dvoboj zadnje i prve ekipe na tablici. Domaći imaju svih 13 poraza dok gostujuća ekipa ima svih 10 pobjeda. Ovdje se nema što specijalno dodati osim još međusobnih susreta koje je ekipa Kalev glatko dobila sa 77, 56 i 52 razlike u zadnje dvije godine. Nadam se da će nastaviti i dalje tako i pokriti ovaj hendikep.

HOKEJ

BJELORUSIJA Extraleague

17:00 Lida – Mogilev  6.5+ (1.60) 5:1 LOSE

Dvije ekipe koje međusobno igraju na golove. U zadnjih 15 međusobnih susreta 11 puta su igrali više golova od zadane margine.

HOKEJ

FRANCUSKA Ligue Magnus

20:00 Rouen – Amiens  6.5+ (1.72) 5:0 LOSE

Kao i za gore navedeni par isto vrijedi i za ovaj. Ekipe koje vole međusobno igrati na golove. U zadnjih 10 međusobnih su 8 puta igrali over golova.

1e1ixKA.png

+

Uzimam...

Francuski Kup
21:00 Lille - Bordeaux

tip: domaćin over 1,5 kartona @ 1,55
kladionica: unibet / 888sport

Sudac: Turpin - u 2015. godini je u 81% utakmica (30/37) pokazao 3 ili više kartona

Iako izbjegavam igrati over kartone u kup utakmicama ovo jednostavno moram odigrati.
Pobjednik Liga kupa u Francuskoj ide u LP ili EL (nisam siguran). Ovo je polufinale a pošto se oba kluba nalaze u donjem djelu tablice vjerujem da motivacije neće nedostajati.
Druga stvar su izjave trenera u kojima govore da će na teren poslati najjačih 11 te da neće biti kalkualcija. Za ovu okladu je bitnije stanje kod domaćina, a ono je sve samo ne dobro. Posljednje 3 utakmice i  3 poraza, da stvar bude gora iz Coppa de France su ispali od četvrtoligaša a u posljednjem kolu su izgubili od posljednje momčadi lige, Troyesa (3:1). Prije ove rezultatske krize su bili u odličnoj formi, te su nanizali osam utkamica bez poraza stoga sam uvjeren da će sve učinit kako bi se iskupili za loša izdanja u posljendje 3 utakmice.

Što se tiče statistike ona je definitivno na strani oklade. Uz suca Turpina koji ima relativno dobar kriterij kod Francuza imamo i domaćina koji je u posljednjih 9 domaćih utkamica dobivao 2 ili više kartona, odnosno u 75% svih svojih odigranih utakmica. S druge strane zanimljiv podatak je da kada Bordeaux igra u gostima, njegovi protivnici su u 15/18 utakmica dobivali 2 ili više kartona. To nije slučajnost!
Sretno!

Sada je 2.70 na hattricku... vjerojatno zbog toga sto je pobijedio vawriknku...

Raonic je bombarder server svoje vrste i tu sam odigrao vise gemova... nece biti takva razlika kakvu prikazuju kladionice, po meni ce biti tijesno i min 4 seta...

ma znam ja ko je kakav igrač od njih vojice al  sam slabo popratio ovaj turnir pa sam mislio jel ima možda kakva fora. npr dal je monfis ozlijeđen ili takvo nešto. 

KOŠARKA

ESTONIA Korvpalli Meistriliiga

18:15 Audentese - BC Kalev/Cramo H2/-31 (1.83)

Dvoboj zadnje i prve ekipe na tablici. Domaći imaju svih 13 poraza dok gostujuća ekipa ima svih 10 pobjeda. Ovdje se nema što specijalno dodati osim još međusobnih susreta koje je ekipa Kalev glatko dobila sa 77, 56 i 52 razlike u zadnje dvije godine. Nadam se da će nastaviti i dalje tako i pokriti ovaj hendikep.

2pydonq.jpg

2ennmdj.jpg

Hvala ti

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • RASPORED GUTS-LEONARDO KUPA Članak 25. Format natjecanja Guts-Leonardo kupa 1/16 finala - U prvom kolu koje će se igrati od 9.12.2024. do 15.12.2024. svaki od sudionika prijaviti će samo jedan par, minimalnog koeficijenta 1,20 1/8 finala - U drugom kolu koje će se igrati od 10.2.2025. do 16.2.2025. svaki od sudionika prijaviti će dva para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici ¼ finala - U trećem kolu koje će se igrati od 7.4.2025. do 13.4.2025. svaki od sudionika prijavit će tri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici ½ finala - U četvrtom kolu koje će se igrati od 28.4.2025. do 4.5.2025. svaki od sudionika prijavi će četiri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici Finale - U petom kolu koje će se igrati od 26.5.2025. do 1.6.2025. svaki od sudionika prijaviti će četiri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici
    • @Goksim, @furyshaa, @nenosk, @darko56, @nutrija, @jansavc, @soyer567, @Marko15, @smrcak888, @nuki01, @vjekos, @Dejvid, @mesrine, @Humanic, @Kiks77, @misterija, @ara008, @tome1993, @sestincan,  @pena29, @Ipoje4, @mester, @Ivan98, @zmajo, @ForzaItalia, @blacky44, @Leedsfan, @bruno34, @majstorchina, @jeneri29, @prlito, @Mudrinho Postavite svoje tipove za 20. kolo Druge lige Posljednje Šanse za period od 19.11 (UTORAK) do 21.11. (ČETVRTAK) sa minimalnim koeficijentom od 1.20. Teme za Posljednju Šansu će biti otvorene za postavljanje tipova 24 sata od otvaranja teme. Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja Toplo sugeiram svim natjecateljima da izdvoje par minuta vremena i pročitaju Pravila Posljednje Šanse 2024/2025. Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljeni u sljedećem formatu: DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA SCREENSHOT OBRAZLOŽENJE KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU Bet365, 22bet, unibet, William Hill , Betfair, pinnacle, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.     Članak 20. Kladionice S ciljem što pravednijeg natjecanja, od sezone Posljednje Šanse 2024/2025, odnosno od šestog kola na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), limitiranjem broja kladionica osigurat ćemo da svi natjecatelji gledaju ponudu istih kladionica, te eliminitirati mogućnost prijavljivanja tipova iz manje poznatih kladionica upitnog renomea, od kojih neke često znaju imati nerealne koeficijente. Iznimno, isključivo u prvih pet ligaških kola Posljednje Šanse, biti će prihvaćene oklade iz svih kladionica. Od šestog kola Posljednje Šanse na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse: Bet365, 22bet, unibet, William Hill , Betfair, pinnacle, SuperSport, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.    Članak 28. Gospodsko natjecanje Administratori natjecanja zadržavaju pravo upozoravanja, ili kažnjavanja sudionika natjecanja oduzimanjem određenog broja bodova, u slučajevima koji nisu pokriveni pravilima natjecanja a gdje sudionik natjecanja poduzima akcije koje nisu u dugu gospodskog natjecanja. TABLICA Ukoliko uočite neku grešku na tabeli, molim vas javite se u inbox ili temu predviđenu za greške OVDJE! Kolega @vjekos ima pravo postaviti dva para ovo kolo, s obzirom da je njegov par iz prošlog kola odgođen. Kolega @zeko1088 je diskvalificiran iz natjecanja.
    • @LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 20. kolo Posljednje Šanse za period od 19.11. do 21.11. Teme za Posljednju Šansu će biti otvorene za postavljanje tipova 24 sata od otvaranja teme. Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljeni u sljedećem formatu: DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA SCREENSHOT OBRAZLOŽENJE KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU: Bet365, 22bet, unibet, William Hill, Betfair, pinnacle, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.  TABLICA Ukoliko uočite neku grešku na tabeli, molim vas javite se u inbox ili temu predviđenu za greške OVDJE!
    • Hrvatska - Portugal - X2 (1.44) ili 3+ (1.95) bet365 U odlučujućem susretu posljednjeg kola skupine 1 Lige nacija, Hrvatska će večeras na stadionu Poljud u Splitu ugostiti Portugal, momčad koja trenutno drži vrh ljestvice. Vatreni će u izravnom dvoboju pokušati preuzeti vodeću poziciju od moćnih Portugalaca. Portugal je dominirao u dosadašnjem dijelu natjecanja s tri pobjede u prva tri kola, uključujući i uvodnu pobjedu od 2-1 protiv Hrvatske. Ipak, izabranici Roberta Martíneza neočekivano su posrnuli prošlog mjeseca nakon što su remizirali 0-0 protiv Škotske, što je pružilo Hrvatskoj priliku da ih stigne u ovom odlučujućem dvoboju. Gosti su u europskim kvalifikacijama ostvarili savršen učinak s deset pobjeda u deset utakmica. Međutim, njihov pohod završio je nesretno u četvrtfinalu nakon izvođenja jedanaesteraca protiv Francuske. Martinez može biti zadovoljan napadačkim učinkom svoje momčadi u Ligi nacija, budući da su u prva tri kola postigli sedam golova. S druge strane, Hrvatska je također postigla sedam golova u ovom natjecanju, ali je pokazala ranjivost u obrani. Vatreni su primili barem jedan gol u tri od četiri odigrane utakmice, uključujući kaotičan remi od 3-3 protiv Poljske prošlog mjeseca. Obrana Hrvatske ove godine nije bila na visini zadatka, što potvrđuje i podatak o šest primljenih golova u grupnoj fazi Europskog prvenstva. Osim toga, Hrvatska je u kvalifikacijama za Euro ostvarila samo dvije pobjede u četiri domaće utakmice, a ni nastupi u Ligi nacija nisu donijeli dominantne predstave. Sve ovo daje prednost Portugalcima, koji su slavili u sedam od posljednjih devet međusobnih susreta protiv Hrvatske. Ozljede i izostanci Hrvatska će u ključnom susretu protiv Portugala nastupiti s izmijenjenim sastavom zbog ozljeda i suspenzija. Petar Sučić neće igrati nakon crvenog kartona protiv Škotske. Njegovo mjesto u momčadi mogao bi zauzeti Mario Pašalić ili Nikola Vlašić. Dobre vijesti stižu povratkom Ante Budimira i vratara Dominika Livakovića, koji su odradili suspenzije. Livaković će zamijeniti Dominika Kotarskog na golu, dok se očekuje da će Budimir krenuti s klupe, jer će Andrej Kramarić predvoditi napad. Očekivani sastav Hrvatske (4-2-3-1): Livaković; Pongračić, Ćaleta-Car, Šutalo, Gvardiol; Modrić, Kovačić; L. Sučić, Pašalić, Perišić; Kramarić Portugal, s druge strane, dolazi u Split s eksperimentalnim sastavom jer je već osigurao prvo mjesto u skupini. Roberto Martinez poslao je nekoliko ključnih igrača, uključujući Cristiana Ronalda, Pedra Neta, Bernarda Silvu i Brunu Fernandesa, natrag u njihove klubove. Fernandes je također suspendiran zbog previše žutih kartona. Očekivani sastav Portugala (4-2-3-1): Rui Silva; Cancelo, Djalo, Araujo, Tavares; Vitinha, Neves; Conceição, Felix, Trincao; Fabio Silva Iako Hrvatska ima priliku iskoristiti domaći teren i oslabljeni sastav Portugala, statistika i tradicija snažno su na strani gostujuće momčadi. Portugal je slavio u sedam od posljednjih devet međusobnih susreta s Vatrenima, a svaka od posljednje četiri utakmice između ove dvije reprezentacije završila je s više od 2.5 gola. S obzirom na obrambene probleme Hrvatske i povijesnu nadmoć Portugala, glavna prognoza je dupla šansa na Portugal (X2) uz koeficijent 1.44, dok je također izgledan ishod da će pasti više od 2.5 gola na utakmici s koeficijentom 1.95. (Koeficijenti 18.11. u 12:10 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • E svaka ti cast, kakvu inspiraciju imas.. jos jednom svaka cast.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use