Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 24.01.2015

belveder123

Recommended Posts

Cedevita - Tajfun Sentjur -10.5 1 1.52 bet365

Preko mobitela sam pa cu kratko. Susret jedne od favorita za osvajanje aba lige i zadnje momcadi na tabli i uvjerljivo najgore ekipe u ligi. Sto reci za ekipu koja zadnje 3 utakmice gubila 20+ poena redom: Buducnost, Zadar, Mega Leks od momcadi koje ne mogu u isti koš sa vitaminima osim Buducnosti. Cedevita mora prekinuti post pobjeda u aba ligi i mislim da ce to tajfunu masno naplatiti pogotovo sto su proslo kolo pomalo neocekivano izgubili od Zadra, od Zadra kojem je tu utakmicu ulazilo sve, al Zadrani pojedinacno imaju kvalitete za razlike od danasnjeg gosta. Cedevita je dobila Efes i vratili su samopuzdanje. Ja ovdje jednostavno vidim jednosmjernu utakmicu sa pobjedom od min 20 razlike. Misljenja sam da ce bez problema pokriti i ostale hendikepe, al eto uzimam ovaj najsigurniji po solidnoj kvoti.

Sutra je ok ponuda posebice ima izglednih za kartone sto kolege s foruma preferiraju, pa bi volio cuti misljenja za neke primjerice Arsenal-Chelsea, Juventus -Roma te ima zanimljivih tekmi u Primeri.

Sutra je ok ponuda posebice ima izglednih za kartone sto kolege s foruma preferiraju, pa bi volio cuti misljenja za neke primjerice Arsenal-Chelsea, Juventus -Roma te ima zanimljivih tekmi u Primeri.

Arsenal - Chelsea je vrući gradski derbi u kojem zna biti svašta, međutim utakmicu sudi Clattenburg kojeg se jako gura i koji bi trebao biti nasljednik Howarda Webba... Clattenburg je sudio derbi Liverpoola i Manu.Utd.-a gdje je pokazao samo dva kartona. Utakmica nije bila pregruba, međutim bio je maksimalno tolerantan. 

Mislim da će i danas biti, barem na početku, možda loviti na live-u ako smanje granicu na 3,5 na bet365

BARCL-VALENCIA BC 1 @ 1.40 (12h)

Španjolska košarka, dakle igram iz jedinog razloga što Valencia u prvenstvu ima 16-0, uz to dolaze uvijek dobroj Barceloni, te uz to dolaze Barceloni nakon iznenađujučeg europskog poraza doma od Limogesa....eto ukratko posto tekma uskoro počinje...

JUVEN/ROMA/GSP-JUVENTUS Ne @ 1.40

Dakle radi se o okladi juventus ne daje gol u oba poluvremena, juventus je u strasnoj seriji dobivaju sve redom, a u goste im dolazi roma koja je dobro započela sezonu,no upala je u seriju kikseva iz koje nikako da izađu, i bez obzira na navedeno očekujem da će roma izdržati bar jedno od polovremena bez primljenog gola...

NJEMAČKA  Bundesliga

17:30 Schalke - Werder Bremen

ZBROJ ŽUTIH KARTONA 3.5+ (1.65) 1/3 WINNN

Sudac ovog susreta je mladi Christian Dingert(35) i ovo će po onome koliko sam vidio a nadam se da je točno biti njegova prva utakmica ove godine. Zadnji susret je sudio 19.12. u drugoj ligi između Furtha i Leipziga gdje je podijelio 6 žutih kartona. Gledajući unazad neke njegove utakmice koje je sudio može se reći da je „lak na obaraču“ a što se tiče „crvendaća“ ni oni mu nisu toliko strani, tako da se nadam da na ovoj utakmici neće kartone ostaviti u svlačionici. Što se tiče ove dvije ekipe kroz zadnje 3-4 godine taman su tu negdje na tom prosjeku kartona.

Danska-španjolska 1 2.35

Prvo i prvo ne razumijem kako može španjolska biti favorit ovdje ,danska je do sad rješavala sve rutinski i tek sad počinju turnir prakticki ko francuska sinoc protiv nas po meni je ovo veliki value i spanjolska teško može parirat dancima pogotovo ako se landin razbrani moglo bi bit teško razoravanje španjolske

WIN ,landin na skoro 50% hehe

Danska-španjolska 1 2.35

Prvo i prvo ne razumijem kako može španjolska biti favorit ovdje ,danska je do sad rješavala sve rutinski i tek sad počinju turnir prakticki ko francuska sinoc protiv nas po meni je ovo veliki value i spanjolska teško može parirat dancima pogotovo ako se landin razbrani moglo bi bit teško razoravanje španjolske

Oprez, Španjosla je favorit jer su bolji ovaj turnir. Danci me ničim nisu impresionirali. Razaranja neće biti s ničije strane to je sigurno, bit će to teška tekma sigurno dobra za pogledati

EDIT- kako su ih isprašili drugo pol. Svaka čast ;)

Oprez, Španjosla je favorit jer su bolji ovaj turnir. Danci me ničim nisu impresionirali. Razaranja neće biti s ničije strane to je sigurno, bit će to teška tekma sigurno dobra za pogledati

EDIT- kako su ih isprašili drugo pol. Svaka čast ;)

itekakvo razarNje danci zadnjih 15min mogu povući ko konji i to niko nemože pratiti pogotovo kad se fokusiras da te hansen ne ubije sa šutom onda on skupi po 10asistencija kao danas

Btw fala za cedevitu lagani double sa njemcima ,i WIN:D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Hrvatska - Portugal - X2 (1.44) ili 3+ (1.95) bet365 U odlučujućem susretu posljednjeg kola skupine 1 Lige nacija, Hrvatska će večeras na stadionu Poljud u Splitu ugostiti Portugal, momčad koja trenutno drži vrh ljestvice. Vatreni će u izravnom dvoboju pokušati preuzeti vodeću poziciju od moćnih Portugalaca. Portugal je dominirao u dosadašnjem dijelu natjecanja s tri pobjede u prva tri kola, uključujući i uvodnu pobjedu od 2-1 protiv Hrvatske. Ipak, izabranici Roberta Martíneza neočekivano su posrnuli prošlog mjeseca nakon što su remizirali 0-0 protiv Škotske, što je pružilo Hrvatskoj priliku da ih stigne u ovom odlučujućem dvoboju. Gosti su u europskim kvalifikacijama ostvarili savršen učinak s deset pobjeda u deset utakmica. Međutim, njihov pohod završio je nesretno u četvrtfinalu nakon izvođenja jedanaesteraca protiv Francuske. Martinez može biti zadovoljan napadačkim učinkom svoje momčadi u Ligi nacija, budući da su u prva tri kola postigli sedam golova. S druge strane, Hrvatska je također postigla sedam golova u ovom natjecanju, ali je pokazala ranjivost u obrani. Vatreni su primili barem jedan gol u tri od četiri odigrane utakmice, uključujući kaotičan remi od 3-3 protiv Poljske prošlog mjeseca. Obrana Hrvatske ove godine nije bila na visini zadatka, što potvrđuje i podatak o šest primljenih golova u grupnoj fazi Europskog prvenstva. Osim toga, Hrvatska je u kvalifikacijama za Euro ostvarila samo dvije pobjede u četiri domaće utakmice, a ni nastupi u Ligi nacija nisu donijeli dominantne predstave. Sve ovo daje prednost Portugalcima, koji su slavili u sedam od posljednjih devet međusobnih susreta protiv Hrvatske. Ozljede i izostanci Hrvatska će u ključnom susretu protiv Portugala nastupiti s izmijenjenim sastavom zbog ozljeda i suspenzija. Petar Sučić neće igrati nakon crvenog kartona protiv Škotske. Njegovo mjesto u momčadi mogao bi zauzeti Mario Pašalić ili Nikola Vlašić. Dobre vijesti stižu povratkom Ante Budimira i vratara Dominika Livakovića, koji su odradili suspenzije. Livaković će zamijeniti Dominika Kotarskog na golu, dok se očekuje da će Budimir krenuti s klupe, jer će Andrej Kramarić predvoditi napad. Očekivani sastav Hrvatske (4-2-3-1): Livaković; Pongračić, Ćaleta-Car, Šutalo, Gvardiol; Modrić, Kovačić; L. Sučić, Pašalić, Perišić; Kramarić Portugal, s druge strane, dolazi u Split s eksperimentalnim sastavom jer je već osigurao prvo mjesto u skupini. Roberto Martinez poslao je nekoliko ključnih igrača, uključujući Cristiana Ronalda, Pedra Neta, Bernarda Silvu i Brunu Fernandesa, natrag u njihove klubove. Fernandes je također suspendiran zbog previše žutih kartona. Očekivani sastav Portugala (4-2-3-1): Rui Silva; Cancelo, Djalo, Araujo, Tavares; Vitinha, Neves; Conceição, Felix, Trincao; Fabio Silva Iako Hrvatska ima priliku iskoristiti domaći teren i oslabljeni sastav Portugala, statistika i tradicija snažno su na strani gostujuće momčadi. Portugal je slavio u sedam od posljednjih devet međusobnih susreta s Vatrenima, a svaka od posljednje četiri utakmice između ove dvije reprezentacije završila je s više od 2.5 gola. S obzirom na obrambene probleme Hrvatske i povijesnu nadmoć Portugala, glavna prognoza je dupla šansa na Portugal (X2) uz koeficijent 1.44, dok je također izgledan ishod da će pasti više od 2.5 gola na utakmici s koeficijentom 1.95. (Koeficijenti 18.11. u 12:10 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • E svaka ti cast, kakvu inspiraciju imas.. jos jednom svaka cast.
    • Slazem se s vama postovani kolega u svemu sto ste napisali.Mislim da je kolega Leonardo bivsi ozbiljan sportas ili sportski djelatnik koji je tu na forumu stvorio svog alter ega "Leonarda" iza kojeg se krije vrlo ozbiljna i inteligentna osoba.Kada sam napisao da je moj sin pitao sa maturalca da li se kaj Leo javlja na forumu,nisam se zezao s obzirom da cesto doma procitam svojima kaj je napisao.Takodjer kolegi Leu zahvaljujem za sav trud koji ulaze da nas animira a svim kolegama zelim puno srece u kladenju jer svi znamo kako je pad tezak i to nikome zelimo.Sportski pozdrav.
    • Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use