Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 20.1.2016.

crnamamba

Recommended Posts

Evo par brzinskih prijedloga...

Liverpool - Exeter 1

Liverpool sigurno neće istrčati u najjačem mogućem sastavu, ali mislim da će Klopp poslati dovoljno ozbiljnih 11 na teren. Nakon nezasluženog poraza od Man.Utd.-a u velikom derbiju Liverpool će biti jako motiviran isprati gorak okus poraza. Kvalitetniji su, igraju na Anfieldu a mislim i da će ozbiljno pristupiti susretu budući da je ovo ponovljeni susret. Naime, prvu utakmicu odigrali su 2:2 na gostovanju.

Ruanda - Gabon - manje od 2,5

Afrički kup uvijek je bio fantastičan za igrati undere. Jednostavno ekipe tako igraju da se ne stvara previše prilika, a i ako neka ekipa povede povlači se i igra bunker, te na kontre. Naravno, drugoj ekipi nije baš lako probiti bunkere, ukoliko i sami nisu izuzetno kvalitetni. Ovo je sve generalno govoreći, prvih par dana natjecanja nije baš potvrdilo moje tvrdnje budući da je do sad bilo više overa nego undera, ali i tu očekujem da se stvari vrate u normalu.

Ruanda i Gabon nisu napadački močne ekipe i sumnjam da ćemo gledati neku golijadu.

Srbija - Grčka (vaterpolo)

Mislim da ovdje iznenađenja nebi smjelo biti. Srbi igraju na domaćem terenu pred gotovo 16.000 navijača. Uz to su kvalitetniji...

Evo i IMO jedna greška u ponudi...

Nisam ljubitelj igranja kartona u zemaljskim kladionicama jer ne računaju crrveni karton i imaju porez, te je u 90% slučajeva bet365 puno bolja opcija međutim ovo danas sam ispratio...

Sudi Gonzalez Gonzalez i katalonci su se izuzetno pobunili na delegiranog suca. 

http://bleacherreport.com/articles/2609260-luis-enrique-questions-referee-choice-for-barcelona-vs-bilbao-copa-del-rey-tie

Bet365 ima granicu od 6,0

2016_01_20_13_47_53_bet365_Online_Sports

PSK je stavio 5,5

2016_01_20_13_47_31_Prva_Sportska_Kladio

SuperSport je postavio granicu na SAMO 4,5 kartona i daje čak 1,95 za over. Po njima je izglednije da će biti manje kartona, a po bookmakerima bet365 je izglednije više od 6 kartona :D

2016_01_20_13_48_04_Super_Sport.png

Btw. forum je trenutno zaključan kako bi mu samo članovi mogli pristupiti, tako da mislim da ćete imati dovoljno vremena za uplatu, ako mislite da se isplati ispratiti.
Također pozivam i druge da podijele razmišljanja ove dane jer tome i služi forum, da jedni drugima pomognemo, informiramo i ukažemo na ovakve stvari ;)

Evo i IMO jedna greška u ponudi...

Nisam ljubitelj igranja kartona u zemaljskim kladionicama jer ne računaju crrveni karton i imaju porez, te je u 90% slučajeva bet365 puno bolja opcija međutim ovo danas sam ispratio...

Sudi Gonzalez Gonzalez i katalonci su se izuzetno pobunili na delegiranog suca. 

http://bleacherreport.com/articles/2609260-luis-enrique-questions-referee-choice-for-barcelona-vs-bilbao-copa-del-rey-tie

Bet365 ima granicu od 6,0

2016_01_20_13_47_53_bet365_Online_Sports

PSK je stavio 5,5

2016_01_20_13_47_31_Prva_Sportska_Kladio

SuperSport je postavio granicu na SAMO 4,5 kartona i daje čak 1,95 za over. Po njima je izglednije da će biti manje kartona, a po bookmakeriba bet365 je izglednije više od 6 kartona :D

2016_01_20_13_48_04_Super_Sport.png

Btw. forum je trenutno zaključan kako bi mu samo članovi mogli pristupiti, tako da mislim da ćete imati dovoljno vremena za uplatu, ako mislite da se isplati ispratiti.
Također pozivam i druge da podijele razmišljanja ove dane jer tome i služi forum, da jedni drugima pomognemo, informiramo i ukažemo na ovakve stvari ;)

Podvacim Goksimov pick. Ovo "koskanje" oba trenera preko medija je samo uvertira u utakmicu punu tenzija. Drugim recima, opaliti na vise kartona, Bilbao kod kuce uvek igra sa vise herca zbog navijaca (a protiv Reala i Barcelone su posebno nalozeni). 

Btw, razmisljao sam o vise kartona kod utakmice Lazio-Juve. AKo neko zna ko sudi to veceras neka postavi ovde :)

Podvacim Goksimov pick. Ovo "koskanje" oba trenera preko medija je samo uvertira u utakmicu punu tenzija. Drugim recima, opaliti na vise kartona, Bilbao kod kuce uvek igra sa vise herca zbog navijaca (a protiv Reala i Barcelone su posebno nalozeni). 

Btw, razmisljao sam o vise kartona kod utakmice Lazio-Juve. AKo neko zna ko sudi to veceras neka postavi ovde :)

Antonio Damato

Moglo bi i tu biti kartona... Samo je pitanje kako će se utakmica razvijati... Damato je na prosjeku od 5,9 kartona ove sezone. Lazio bi mogao igrati na nož, over 2,5 kartona kod Lazija je 1,50 kod Unibeta. IMO dobra oklada.

Antonio Damato

Moglo bi i tu biti kartona... Samo je pitanje kako će se utakmica razvijati... Damato je na prosjeku od 5,9 kartona ove sezone. Lazio bi mogao igrati na nož, over 2,5 kartona kod Lazija je 1,50 kod Unibeta. IMO dobra oklada.

Damato ima super prosek, e sad sto se tekme tice, Lazio se polako oprasta od mesta koja vodu u Evrope sledece sezone, u LE ima za protivnika Galatasaray no ti je tek 18-og februara, tako da ce verovatno dati sve od sebe da odu sto dalje u kupu. Sa druge strane citam da bi Juve mogao kombinovati sastav veceras da bi neki od glavnih nosioca igre odmorili. Ipak je za Juve Serie A prioritet. Drugim recima, ne ocekujem ubedljivo vodstvo gostiju, nalozice se Lazio pred svojim navijacima. Jebiga moralo bi da ode u vise kartona, ovo sa Barcom je super double za srednji ulog :)

Srbija - Grčka (vaterpolo)

Mislim da ovdje iznenađenja nebi smjelo biti. Srbi igraju na domaćem terenu pred gotovo 16.000 navijača. Uz to su kvalitetniji...

srbija je kvota 1.2 cini se mala ali meni cak zacuđujuce velika jer ja mislim da je ovo 99.99% sigurna pobjeda ,kvota da ce osvojit je 1.3 tako da ovo mi se cini kao odlican dodatak nekom paru za double dobar :D skroz se slazem sa tipom i mislim da se moze pratiti sa viskom ulogom 

Atletico-Barcelona

Lazio-Juventus

Sassulo-Torino

Sta kazete na jedan ovakav tiket, sve u WH over 4,5 kartona, i jedna lijepa kvota od 2,60. O prva dva para se ne treba nista vise puno pisati jer je ekipa vec sve rekla, a sto se tice Sassulo- Torino, tu utakmicu sudi D. Celi  koji u zadnjih 8 od 9 utakmica je prebaciovao ovu marginu. Neke posebne informacije o ove dvije momcadi nemam, jedino znam da sam u vecini slucajeva bio over kad god sam igrao na Sassulo ili Torino, sve u svemu mislim da bi ovdje trebao biti over, ako netko ima kakve informacije ili savjete samo nek me ispravi. ;)

Atletico-Barcelona

Lazio-Juventus

Sassulo-Torino

Sta kazete na jedan ovakav tiket, sve u WH over 4,5 kartona, i jedna lijepa kvota od 2,60. O prva dva para se ne treba nista vise puno pisati jer je ekipa vec sve rekla, a sto se tice Sassulo- Torino, tu utakmicu sudi D. Celi  koji u zadnjih 8 od 9 utakmica je prebaciovao ovu marginu. Neke posebne informacije o ove dvije momcadi nemam, jedino znam da sam u vecini slucajeva bio over kad god sam igrao na Sassulo ili Torino, sve u svemu mislim da bi ovdje trebao biti over, ako netko ima kakve informacije ili savjete samo nek me ispravi. ;)

Sasuolo je solidan kod kuce sa kartonima, malo me brine Torino u gostima, jako malo kartona dobijaju, plus veoma su losi. Rani rezultat tipa 2:0 za Sasuolo bi mogao uticati na tok utakmice. 4.5 je mala granica i morali bi prebaciti, ali ja bi ipak radije uzeo Barcelonu over 5.5 i opet imas kvotu oko 2.4 (nesto niza od tvoje) ali za utakmicu manji rizik. AKo kod Barce krenu kartoni ici ce "ko po loju".

Ja sam ovako uzeo: 

J6oIl.jpg

Sretno!

T.Smyczek vs V.Troicki. Total Sets : Over 3.5 @ 1.77 marathonbet

Viktor Toricki je poznat po tome da na GS turnirima redovito igra mečeve u 5 setova. Isto tako je bilo i ovdje u 1. kolu.  Isto tako prošli tjedan je osvojio turnir u Sydneyu  i u 4 odigrana meča je 3 puta gubio set. Samo protiv ove sezone groznog Robreda je uspio dobit u 2 seta. . Smyczek je ovdje prošao kvalifikacije. U prva je dva kola imao lagan ždrijeb te je protivnike pobjedio bez izgubljenog seta a u zadnjem je kolu dobio De Scheppera 2:1 u setovima. U 1. je kolu dobio  Gimeno-Travera 3-1. Njemu je hard omiljena podloga ko i većini amerikanaca i Troicki nebi trebao ima tlagan posao. Smyczek je tako lani na AO igrao s Nadalom 5. set i na kraju je ipak izgubio. Tako nekako vidim i ovaj meč a kvota na over 3.5 setova je i više nego dobra tako da sam to uzeo

D.Ferrer vs L.Hewitt. Total Sets : Over 3.5 @ 1.83 bet365

Meč između 2 veterana s sličnim stilom igre. Obojica su veliki borci i ne predaju se nikad. Hewitt ima poseban motiv jer je ovo njegov posljednji turnir i sigurno je da će dat 110% od sebe. Njih su dvojica dosad igrali 3 puta i zanimljivo sva 3 puta su igrali na 3 različita GS turnira,a ovo im je prvi put da se susreću u australiji. U ta 3 meča svaki put su bila odigrana 4 ili 5 setova.Stoji da su ti mečevi odigrani davno ali niti je Ferrer baš dobar ko prijašnjih godina a niti će se Hewitt predati tako da vjerujem da ovdje ide u 4 ili 5 setova

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Hrvatska - Portugal - X2 (1.44) ili 3+ (1.95) bet365 U odlučujućem susretu posljednjeg kola skupine 1 Lige nacija, Hrvatska će večeras na stadionu Poljud u Splitu ugostiti Portugal, momčad koja trenutno drži vrh ljestvice. Vatreni će u izravnom dvoboju pokušati preuzeti vodeću poziciju od moćnih Portugalaca. Portugal je dominirao u dosadašnjem dijelu natjecanja s tri pobjede u prva tri kola, uključujući i uvodnu pobjedu od 2-1 protiv Hrvatske. Ipak, izabranici Roberta Martíneza neočekivano su posrnuli prošlog mjeseca nakon što su remizirali 0-0 protiv Škotske, što je pružilo Hrvatskoj priliku da ih stigne u ovom odlučujućem dvoboju. Gosti su u europskim kvalifikacijama ostvarili savršen učinak s deset pobjeda u deset utakmica. Međutim, njihov pohod završio je nesretno u četvrtfinalu nakon izvođenja jedanaesteraca protiv Francuske. Martinez može biti zadovoljan napadačkim učinkom svoje momčadi u Ligi nacija, budući da su u prva tri kola postigli sedam golova. S druge strane, Hrvatska je također postigla sedam golova u ovom natjecanju, ali je pokazala ranjivost u obrani. Vatreni su primili barem jedan gol u tri od četiri odigrane utakmice, uključujući kaotičan remi od 3-3 protiv Poljske prošlog mjeseca. Obrana Hrvatske ove godine nije bila na visini zadatka, što potvrđuje i podatak o šest primljenih golova u grupnoj fazi Europskog prvenstva. Osim toga, Hrvatska je u kvalifikacijama za Euro ostvarila samo dvije pobjede u četiri domaće utakmice, a ni nastupi u Ligi nacija nisu donijeli dominantne predstave. Sve ovo daje prednost Portugalcima, koji su slavili u sedam od posljednjih devet međusobnih susreta protiv Hrvatske. Ozljede i izostanci Hrvatska će u ključnom susretu protiv Portugala nastupiti s izmijenjenim sastavom zbog ozljeda i suspenzija. Petar Sučić neće igrati nakon crvenog kartona protiv Škotske. Njegovo mjesto u momčadi mogao bi zauzeti Mario Pašalić ili Nikola Vlašić. Dobre vijesti stižu povratkom Ante Budimira i vratara Dominika Livakovića, koji su odradili suspenzije. Livaković će zamijeniti Dominika Kotarskog na golu, dok se očekuje da će Budimir krenuti s klupe, jer će Andrej Kramarić predvoditi napad. Očekivani sastav Hrvatske (4-2-3-1): Livaković; Pongračić, Ćaleta-Car, Šutalo, Gvardiol; Modrić, Kovačić; L. Sučić, Pašalić, Perišić; Kramarić Portugal, s druge strane, dolazi u Split s eksperimentalnim sastavom jer je već osigurao prvo mjesto u skupini. Roberto Martinez poslao je nekoliko ključnih igrača, uključujući Cristiana Ronalda, Pedra Neta, Bernarda Silvu i Brunu Fernandesa, natrag u njihove klubove. Fernandes je također suspendiran zbog previše žutih kartona. Očekivani sastav Portugala (4-2-3-1): Rui Silva; Cancelo, Djalo, Araujo, Tavares; Vitinha, Neves; Conceição, Felix, Trincao; Fabio Silva Iako Hrvatska ima priliku iskoristiti domaći teren i oslabljeni sastav Portugala, statistika i tradicija snažno su na strani gostujuće momčadi. Portugal je slavio u sedam od posljednjih devet međusobnih susreta s Vatrenima, a svaka od posljednje četiri utakmice između ove dvije reprezentacije završila je s više od 2.5 gola. S obzirom na obrambene probleme Hrvatske i povijesnu nadmoć Portugala, glavna prognoza je dupla šansa na Portugal (X2) uz koeficijent 1.44, dok je također izgledan ishod da će pasti više od 2.5 gola na utakmici s koeficijentom 1.95. (Koeficijenti 18.11. u 12:10 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • E svaka ti cast, kakvu inspiraciju imas.. jos jednom svaka cast.
    • Slazem se s vama postovani kolega u svemu sto ste napisali.Mislim da je kolega Leonardo bivsi ozbiljan sportas ili sportski djelatnik koji je tu na forumu stvorio svog alter ega "Leonarda" iza kojeg se krije vrlo ozbiljna i inteligentna osoba.Kada sam napisao da je moj sin pitao sa maturalca da li se kaj Leo javlja na forumu,nisam se zezao s obzirom da cesto doma procitam svojima kaj je napisao.Takodjer kolegi Leu zahvaljujem za sav trud koji ulaze da nas animira a svim kolegama zelim puno srece u kladenju jer svi znamo kako je pad tezak i to nikome zelimo.Sportski pozdrav.
    • Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use