Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 19.1.2016.


Goksim

Recommended Posts

Evo bet365 je prvi izbacio razradu za ovu utakmicu, pa me zanima mišljenje onih koji ovaj sport bolje prate...

 

Njemačka - Hrvatska (vaterpolo žene)

 

SNG7DAD.png

 

Naime kao što znamo Hrvatske vaterpolistice su otišle na prvenstvo sa juniorima, i bilježe katastrofalne rezultate. Njemačka je po kvaliteti vidim, barem prema rezultatima, donekle u rangu Srbije. 

 

5mPKZJJ.png

 

2sOKCIT.png

 

Ipak, hendikep od samo 5,5 mi se čini možda premali s obzirom na to kako Hrvatska igra na ovom prvenstvu, ali volio bi čuti mišljenja i drugih prije nego ovo uplatim ozbiljnije...

 

 

20:9 FT

Link to comment
Share on other sites

Hrvatska - Island

 

Jako neugodna utakmica i mislim teška za predvidjeti. Vjerujem da će par lopti odlučivati, a to je stvarno teško predvidjeti. Kontrahendikep na Norvešku se pokazao kao pametna oklada, a danas bi ipak malo drugačije.

 

Naime Island je poznat kao preprezentacija koja preferira brzi rukomet. Značaj utakmice je velik, međutim vjerujem da bi mogli gledati utakmicu na puno golova. Island je od Bjelorusije izgubio 39:38. Bilo je nevjerojatnih 77 golova na toj utakmici (dakle svakih 40ak sekundi je padao gol).

 

Pomalo sam iznenađen granicom bet365-a koji je opet prvi izašao sa razradama. Granica od 56,5 mi se ne čini prevelika i vjerujem da bi je mogli i modificirati do utakmice tj. povećati za gol-dva.

 

q6IdAOy.png

 

Kao sigurnija varijanta jest over 53,5 (1,30).

 

ZaVUpmp.png

 

Alilović ima trenutno najmanji postotak obrana na turniru i Hrvatska prima dosta golova. Vjerujem da bi dečki mogli imati dosta problema sa Islandom. Duvnjak je proradio a budući da su mnogi podbacili i da je ovo, možda i odlučujuća utakmica, također mislim da će i drugi dati svoj maksimum, pogotovo u napadu.

Link to comment
Share on other sites

Hrvatska - Island / Island over 27.5 @ 2.00 unibet
 

Hrvatska i Island igraju iznimno bitnu utakmicu u grupi B u kojoj će po svemu sudeći nijanse odlučivati o putnicima u drugi krug , eventualnom prijenosu bodova i tko će se u konačnici oprostiti od natjecanja. Sve četiri ekipe nakon dva kola imaju po pobjedu i poraz s tim da Hrvatska ima najbolju gol razliku zahvaljujući pobjedi od šest golova razlike nad Bjelorusijom na startu prvenstva. Nije to bila neka uvjerljiva predstava za izabranike Željka Babića , trebalo im je 48 minuta i dosta živaca da slome otpor raspoloženih Istočnjaka koji su dobar dio utakmice proveli i u povoljnijoj poziciji. Utakmica je na startu konstantno plesala između 1-2 razlike u korist Bjelorusa da bi se na odmor otišlo s neodlučenim ishodom , dok je drugi dio u potpunosti pripao Hrvatskoj kojoj je prije svega bolja tehnička potkovanost donijela rezultatsku prevagu. No dvije takve predstave zaredom jednostavno nisu mogle proći nekažnjeno , ukazala se Norveška i iznenadila Kauboje prije svega svojom poletnošću i željom da anulira uvodni poraz od Islanda u prvom kolu. Pokazali su da imaju glavu i rep , prvenstveno u drugom dijelu kada su nakon gromovitog starta malo izgubili kompas i bili suočeni sa -2 i protivničkim napadom , sve su to izdržali i na kraju došli do zlata vrijedne pobjede. Mnogi su nakon ovog meča samo učvrstili mišljenje da bivši trener Meshkova nije ono što Hrvatskoj treba unatoč svim problemima s ozljedama i tranziciji u kojoj se momčad nalazi. Zato ova utakmica i dolazi u najgore moguće vrijeme , niti Island nije mnogo uvjerljiviji budući da su upisali tek minimalnu pobjedu i poraz protiv Norveške odnosno Bjelorusije. Bilo je i više nego iznenađujuće kada je po mnogima najslabija ekipa u grupi uspjela okrenuti -4 s početka drugog dijela na 1-2 razlike , te minut do kraja golovima Shylovicha i Uladzislaua s 9 metara osigurati kapitalnu pobjedu za borbu za prolaz. Što se tiče ove utakmice , niti jedna ekipa nije u stanju odigrati Bog zna kakvu obranu , Hrvatska od ove godine nema taj segment u igri dok je Island uvelike poznat po igri 'gol za gol'. Niti golmani nisu na visini zadatka , islandski par je prošlu utakmicu imao 19% , a hrvatski 21% obrana je i jedne i druge na kraju krajeva koštalo barem boda. Ne bih se začudio da Island odnese pobjedu u ovom meču jer su ekipa koja ima glavu i rep , no njihova efikasna partija mi se čini kao bolji izbor pa ću uzeti tu opciju. 

Link to comment
Share on other sites

Da čitao sam baš to jutros i mislio da očito nije dobra atmosfera u Srbiji i da bi oklada na Makedoniju mogla biti dobar bet...

 

 

Ali ovo im je 3 golman,tj,točnije rečeno treći izbor. Ne vjerujem da je taj dio toliko problematičan. Bit će napeto,ne vjerujem da ovo baš previše znači Srbima,tj.njihovom ,recimo to tako, moralu

Link to comment
Share on other sites

Petersson A. over 3.5 @ 1.75 Wwin 

Utakmica od velike važnosti i s velikim brojem golova bi trebala biti idealna za iskusnog islandskog beka Alexandera Peterssona. Hrvatska je na ovom prvenstvu kriminalno branila vanjske pucače , tek je drugo poluvrijeme protiv Bjelorusije bilo vrijedno spomena dok su ostala tri odigrana bila kriminalna. Palmarsson je vođa momčadi i jedan od najboljih igrača svijeta , uzet će najviše šuteva čega su svjesni i protivnici pa će ga vjerujem pokušati što bolje uštopati , prvenstveno Kopljar i Gojun koji pokrivaju tu stranu terena. Tu očekujem nešto više prostora za Peterssona koji ima strašnu ljevicu , ne libi se uzeti šut u ključnim trenucima što je i pokazao u prošlom kolu. Dosada je davao 3 (3/6) Norveškoj i 6 (6/12) Bjelorusiji , tako da bi morao barem četiri Hrvatima.

Pukhouski B. over 3.5 @ 1.70 Supersport 


Bjelorusija i Norveška igraju također vrlo bitnu utakmicu u grupi B , Bjelorusi porazom vrlo vjerojatno završavaju natjecanje jer mi se ne čini da Hrvatska može pretjerano naškoditi Islanđanima. Dosta će u njihovoj igri zavisiti od Rutenke i Pukhouskog koji su u prošlom kolu praktički sami ugovorili pobjedu. I danas očekujem nešto slično jer je ulog prevelik , pa shodno tomu biram dobru partiju ovog drugog jer mi je granica na Rutenku prevelika i nerealna. Ukoliko promaši sedmerac , Pukhouski je drugi pik što se i desilo protiv Islanda kada je imao 2/2 uz 17 uzetih šuteva iz igre. Ništa manje ne očekujem ni danas pa mi je ova granica na njega promašena barem za gol ili dva.

Duvnjak D. over 4.5 @ 1.65 Wwin/Supersport


Sve su oči uprte u kapetana hrvatske reprezentacije bez čije se dobre predstave neće dobro provesti. U prvom je kolu sasvim razumljivo podbacio jer je imao tešku sezonu iza sebe i jednostavno nije mogao izdržati tempo Bjelorusa. Protiv Norveške se vidjelo da je gladan igre , uzeo je 14 šuteva i dao 8 golova , no podrška suigrača je izostala. Štrlek i Čupić su lutrija , Kopljar je previše suzdržan mada mislim da bi mogao proraditi večeras , ali glavnu pokretačku snagu vidim u Duletu bez čijih pet golova Hrvatska nema šanse ovdje.

Sorhaindo C. over 2.5 @ 1.85 Supersport

Bez obzira na nešto lošija izdanja Poljaka u dosadašnjem dijelu prvenstva , nikoga protiv njih ne očekuje lak posao. Domaćini su , imaju idealan spoj mladosti i iskustva u momčadi te po meni mogu barem do polufinala ovdje. Obje utakmice su dobili minimalnom razlikom , Szmal je u prvoj odbranio sedmerac Nikčeviću za pobjedu , u drugoj su skoro prokockali prednost od +4 dvije i pol minute do kraja. Francuska je ubacila u veću brzinu posljednjih deset minuta protiv Rusije dok su desetkovanu Srbiju slomili mnogo prije. U utakmici za četiri boda iskaču samo najbolji i najiskusniji , to je po meni danas Sorhaindo , jedan od najboljih pivota svijeta. Dao je 6 Rusima u prvoj , 3 Srbiji u drugoj utakmici iz isto toliko šuteva jer zaista nije bilo potrebe za većim naporom. Francuzi u nuždi znaju baciti dosta lopti u njegovom pravcu jer je izrazito snažan i okretan te bi uz dovoljnu dozu morao zabiti barem tri gola danas.
 

Link to comment
Share on other sites

Evo jedan prijedlog ovako u grubo bez analize je stvarno nemam vremena; radi se o prijateljskoj utakmici između Borussie Dormund i Sparte Prag,TIP +1,5 golova prvo poluvrijeme(2,00) bet365,riječ je o ekipama koje u svojim službenim utakmicama igraju uvijek na dosta golova i ovu utakmicu vidim u jednoj raspoloženoj atmosferi sa dosta golova,ipak je riječ o jednoj Njemačkoj i Češkoj ekipi i tko imalo prati nogomet zna da su to države u kojima se uvijek igra na gol više,pozdrav.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use