Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 18.1.2016.

crnamamba

Recommended Posts

Iako je ponedjeljak ponuda je i više nego bogata zahvaljujući Europskom prvenstvu u rukometu, Australijan Openu, te Afričkom kupu...

I danas će se probrati par parova...

Eibar - Granada

Utakmicu sudi Sanchez Martinez, sudac koji mi se jako zamjerio na utakmici Valencia - Real Madrid. Naime, na toj utakmici zauzeo je sasvim, za njega, neuobičajni kriterij i podijelio samo 2 žuta i jedan crveni karton.

Ponovit ću još jednom da mu je ovo prva sezona u Primeri i da je do te utakmice znao pokazati i 10+ kartona, pogotovo manjim momčadima. 

Zanima me kako će se postaviti nakon što je vodio Valencia - Real Madrid, međutim mišljenja sam da će nastaviti autoritet graditi kartonima kao i do sad, izuzev zadnje utakmice.

Granica od 6,5 kartona je svakako dostižna. pogotovo ako znamo da su Granada i Eibar treća, odnosno četvrta najnekorektnija ekipa ove sezone u Primeri te da u prosjeku dobivaju oko 3,5 kartona po utakmici.

TIP: over 6,5 kartona

Boavista-Setubal x2 1.43

B.Tomić-D.Istomin 1 1.20

Eibar-Granada 1x 1.20

Jaziri-Robredo [+6,5] 1 1.55

Nigerija-Niger -2.5 golova 1.50

J.Sock-T.H.Fritz 1 1.40

Nemam vremena za posebnu analizu

Boavista izgubila zadnjih 5 susreta gdje nije ni gol postigla

Za Tomića bi bio neuspjeh ispasti u 1.kolu

Eibar ovdje ne smije kiksati. Doma u zadnjih 5 susreta izgubio jedan put,svaki put postigao gol

Prvo sam mislio igrat 2 na robreda al nije baš u nekoj formi dobio samo 1 meč u zadnjih 5 puta. Jaziri bi trebao pokrit ovaj hendikep

Na ovom dvoboju ne bi trebalo biti puno golova,afričke ekipe i nisu baš nešto efikasne

Sock bi mogao čak i razbit meni nepoznatog Fritza,a još je i dobra kvota

Sock-Fritz 1 1.36
Barthel-King 1 1.40
V. Williams-Konta 1 1.36

Bet365: 2.66

Sock u odlicnoj formi,prosle nedelje zaredjao Pospisila,Andersona i Ferera.Sa druge strane,mladi Amerikanac koji obecava dobru karijeru,prosao tri kola kvalifikacija u kojima je gubio set od Berera i Mise Zvereva.Sve u svemu,veoma dobra kvota na Socka koji bi trebalo lako da izadje na kraj sa Fritzom.

Mona Barthel 44. na listi,King 359.Njemica u 2015. ulazi uz probleme sa povredama,ali sta odigra do kraja to dobije.King je za klasu ispod nje,sto pokazuje rang lista kao i porazi od Wang i Paterson.

Ovdje se nema sta puno reci,svi znamo ko je Venus Williams.Moze ici ona daleko na ovom Australianu.U oktobru igrale medjusobno,Venus slavila sa 2-1

Sock-Fritz 1 1.36

Barthel-King 1 1.40

V. Williams-Konta 1 1.36

Bet365: 2.66

Sock u odlicnoj formi,prosle nedelje zaredjao Pospisila,Andersona i Ferera.Sa druge strane,mladi Amerikanac koji obecava dobru karijeru,prosao tri kola kvalifikacija u kojima je gubio set od Berera i Mise Zvereva.Sve u svemu,veoma dobra kvota na Socka koji bi trebalo lako da izadje na kraj sa Fritzom.

Mona Barthel 44. na listi,King 359.Njemica u 2015. ulazi uz probleme sa povredama,ali sta odigra do kraja to dobije.King je za klasu ispod nje,sto pokazuje rang lista kao i porazi od Wang i Paterson.

Ovdje se nema sta puno reci,svi znamo ko je Venus Williams.Moze ici ona daleko na ovom Australianu.U oktobru igrale medjusobno,Venus slavila sa 2-1

King je pauzirala godinu dana zato je 359 na WTA ljestvici inače joj je ranking karijere 50 mjesto.  ne kažem da ti neće proć ali Barthel je baš čudna igračica i prošli meč je predala tako da bi ja ipak išao opreznije s ovim mečom

Ne kažem da će Sock izgubiti ali koliko vidim prije 2 dana je igrao finale i predao zbog bolesti pri 6:1, 1:0.

Fritz je i meni bio nepoznat do prošle godine (ne pratim baš tenis) ali na challengerima u americi je prošle godine osvojio dva turnira a prije toga je bio prvi junior svijeta s osvojenim US Openom. Ove godine osvojio več jedan challenger i prošao kvale na ovom turniru.

Upoznao sam ga na teži način jer mislim da mi je srušio barem 3 listića :). Mlad i talentiran igrać koji većinom igra na tvrdim podlogama.

Ne kažem da će Sock izgubiti ali koliko vidim prije 2 dana je igrao finale i predao zbog bolesti pri 6:1, 1:0.

Fritz je i meni bio nepoznat do prošle godine (ne pratim baš tenis) ali na challengerima u americi je prošle godine osvojio dva turnira a prije toga je bio prvi junior svijeta s osvojenim US Openom. Ove godine osvojio več jedan challenger i prošao kvale na ovom turniru.

Upoznao sam ga na teži način jer mislim da mi je srušio barem 3 listića :). Mlad i talentiran igrać koji većinom igra na tvrdim podlogama.

Upravo tako, radi se o jednom velikom potencijalu koji je gladan prilika na grend slemovima. Zna biti nezgodan protivnik, u 2016-oj odradjuje odlican posao. Sock je difinitivno kvalitetniji igrac, ali ako nije potpuno oporavljen a Fritz uzme makar i set, bice to dug mec i onda se svasta moze desiti. U svakom slucaju ko vec misli da igra Socka, preporucio bi kladionice koje racunaju void prilikom predaje meca sto je izgledan scenario (znaci ne kladionice tipa marathonbet, ako preda u nepovoljnom trenutku po rezultat tiket ce vam biti gubitan).

Iako je ponedjeljak ponuda je i više nego bogata zahvaljujući Europskom prvenstvu u rukometu, Australijan Openu, te Afričkom kupu...

Eibar - Granada

Utakmicu sudi Sanchez Martinez, sudac koji mi se jako zamjerio na utakmici Valencia - Real Madrid. Naime, na toj utakmici zauzeo je sasvim, za njega, neuobičajni kriterij i podijelio samo 2 žuta i jedan crveni karton.

Ponovit ću još jednom da mu je ovo prva sezona u Primeri i da je do te utakmice znao pokazati i 10+ kartona, pogotovo manjim momčadima. 

Zanima me kako će se postaviti nakon što je vodio Valencia - Real Madrid, međutim mišljenja sam da će nastaviti autoritet graditi kartonima kao i do sad, izuzev zadnje utakmice.

Granica od 6,5 kartona je svakako dostižna. pogotovo ako znamo da su Granada i Eibar treća, odnosno četvrta najnekorektnija ekipa ove sezone u Primeri te da u prosjeku dobivaju oko 3,5 kartona po utakmici.

Samo ću se nadovezati da je bet365 podigrao granicu na 7,0 i da daje 1,80 za za over 7 kartona. U slučaju 7 kartona je VOID.

Dakle očekuju kartonijadu, a nadam se da Sanchez Martinez neće podbaciti sa svojim kriterijem i mušicama...

Unibet i dalje drži granicu od 6,5 kartona. POGLEDAJ PONUDU

Evo jedan prijedlog za  danas; D.Ferrer-P.Gojowczyk  zbr.gem  -(30,5) 1.85

Ova granica mi se čini dosta dobra i prateći neku svoju logiku,a to je da računam na to da Ferrer neće izgubiti set i da će svaki dobiveni pobijediti pa bar sa jednim kasnim brejkom u svakom setu što bi na kraju izgledalo ovako: 6:4,6:4,6:4..mislim da je ovaj rezultat itekako realan i da ga Ferrer može ostvariti.

Gojowczyk je slabo poznati Nijemac,najbolje renking karijere mu je 79.mjesto na ATP ljestvici,a to je bili 2014.godine,sve ostale sezone je bio izvan 100,pa čak i izvan 200 i 300..pa i gore.

Ovdje je odigrao 3 kvalifikacijska meča u 3 dana,redom je pobjeđivao Klein B.(2:0),Tiafoe(2:0) i Kudryavtsev(2:1),nije lako odigrati 3 meča u ovakvoj konkurenciji iako je riječ o kvalifikacijama ipak je ovo Australian Open i pravi izazov Nijemca čeka u vidu Ferrera i mislim da će kakav takav umor već biti prisutan,i to što Nijemac nije navikao igrati velike mečeve protiv velikih igrača,karijeru bazira na challengerima i mislim da ovakav igrač teško može zaprijetiti Ferreru; Ferrer je u novu sezonu ušao pomalo labavo,nakon što je ispao od Marchenka u Dohi dobio je pozivnicu za njemu dobro poznat i drag turnir u Aucklandu međutim nakon laganih pobjeda protiv Bartona i Rosola iznenađujuće u polufinalu ispada od Socka nakon što je Španjolac uzeo prvi set,novost u igri Ferrera je ta što su on i njegov tim odlučili da promijeni reket i sad koristi jednu agresivniju verziju reketa,možda mu je privikavanje na taj reket zadavalo male poteškoće na prethodnim mečevima no sad kad ih je odigrao par vjerojatno je i to sjelo na svoje mjesto,koliko toliko i mislim da će to biti dovoljno za prolaz ovog tipa.

Eibar - Granada

Čestitke svima za protekli vikend i dosta pogođenih prognozi!

Kod mene nešto lošije, negativna serija i nedostatak sreće su mi obilježile posljednji ciklus ali neka, iskupit ću se :)

Da ne filozofiram previše, slažem se sa Goksom a to ću potkrijepiti sa malo statistike.

Imamo suca koji je u 2015. u 75% utakmica podjelio 7 ili više žutih kartona. Debitantska mu je sezona u Primeri te je u 5/9 utakmica pokazao 7 ili više kartona. Od 4 utakmice koje su ostale u underu imamo sljedeću situaciju, utakmica Barcelone i Reala kod kuće gdje oni dominiraju te dobivaju malo kartona, dolaze u rana vodstva tako da se kod protivnika gubi motivacija i borbenost. Utakmicu Rayo - Atletico Madrid koja je završila na granici, tj. na 6 kartona i totalno neočekivanu utakmicu što se tiče kartona između Valencije i Real..

Što se tiče današnjih protivnika situacija je kristalno jasna. Imamo dvije ekipe koje se nalaze na vrhu tablice što se tiče agresivnosti.

Eibar je u 75% svih utakmica ove sezone dobivao 3 ili više kartona, nikad manje od 2, bez obzira igrali doma ili u gostima.

S druge strane Granada ima drugačiju filozofiju kod kuće i gostujućim utakmicama. U gostima su daleko agresivniji te su u 11/12 utakmica dobivali 3 ili više kartona, odnosno u 7/12 čak 4 ili više kartona.

Gosti u svakoj utakmici moraju davati 120% od sebe kako bi se isčupali te ostali u primeri na kraju sezone, stoga ova statistika nije niti čudna.

Eibar je u prednosti, napadati će većim djelom utakmice te vjerujem da će gosti sve napraviti da ih zaustave te pokušaju uzet barem bod na ovom neugodnom gostovanju..

Sanchez bi se trebao držati kriterija po kojem je poznat i ovo bi trebala biti utakmica sa jako puno kartona!

Trazim malu pomoc oko odabira jer se dvoumim izmedju M. Hansena vise od 5.5 gola ili N.Ekberga vise od 4 gola. Znam da bi trebalo biti vise golova kod Danaca protiv Crne Gore, jedino me plasi sto trener stedi Hansena za kasnije, u prvoj igrao samo 30 min.

Ko je propratio ovo, slobodno napisite svoj savet :) (Izvinjavam se sto ovo ovde postujem, admini mogu ovo obrisati za pola sata-sat)

Evo ako će pomoći:
Hansen 5,5 manje,wwin je spustio na 1,70
Mikkel je protiv Rusa igrao poluvrijeme, tako će vjerojatno biti i danas. Damgaard je odlična zamjena, a pošto je s druge strane Crna Gora sumnjam da će rezultat biti gust pa da će Wilbek imati potrebu držati ga duže od toga u igri. Eggert šutira sedmerce prilično uvjerljivo, stoga bi Hansen trebao zabiti 6 golova iz igre agresivnijoj 5-1 obrani Crne Gore za 30ak minuta u igri, što se meni čini jako neizgledno. U pripremama je u sve tri utakmice ostao ispod, protiv Rusa također, a u Katru imao 6/9 undera s puno većom minutažom..

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use