Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 17.1.2016.

Goksim

Recommended Posts

Nadam se da će dan biti uspješan kao i jučerašnji. Pohvale svim članovima, jučer smo imali izuzetno visoku prolaznost :)

Idemo redom ;)

Za početak, nadam se da ste pratili prijedloge sa podforuma zimski sportovi. Jučerašnja prolaznost je bila stvarno impresivna, gotovo svi dueli i pobjednik u skijaškim letovima su točno predviđeni. Pohvale kolegama :)

Danas je u 14:15 na rasporedu ekipno natjecanje, najavu i prijedlog možete naći na u podforumu zimski sportovi 

Zadar - Cedevita k2

Cedevita me je šokirala, a vjerujem i sve, prošli vilend kada su kod kuće poraženi od Budućnosti čak 24 razlike. Nije toliko problem niti u porazu, ali odigrali su katastrofalno i na poluvremenu gubili sramotnih 18:50. U prvoj četvrtini dali su svega 8 poena. 

Nakon toga gostovali su kod Unicaje i sasvim očekivano pretprjeli uvjerljiv poraz, međutim ovo nije toliko neočekivano niti sramotno kao poraz od Budućnosti u Zagrebu. 

Mislim da je u Cedeviti alarmantno stanje nakon svih poraza i da će igrači i stručni stožer itekako ozbiljno i motivirano pristupiti ovoj utakmici. Kvaliteta nije upitna, i vjerujem da su bolja ekipa od Zadra.

Evo i izjave Veljka Mršića nakon poraza u Malagi:

Buđenje u šest ujutro pa 24 minute trčanja i istezanja uz obalu Sredozemnog mora. Temperatura ugodna, 15 stupnjeva, ali igračima nimalo privlačna aktivnost. 

Promjene se očekuju već u nedjelju na Višnjiku. Cedevita igra protiv Zadra i Ante Nazora koji je iznenađujuće često pobjeđuje.

- Nema više čekanja, igrat će samo najbolji s treninga. Ako dođe Zubac bit će nas 14, i već od Zadra onaj tko neće pratiti naš ritam neće biti u momčadi. Igrat ćemo samo s onima koji donose rezultat pa makar to bila samo sedmorica igrača. Ostali će morati trenirati da bi došli na red.http://www.jutarnji.hr/cedevita-kaznila-svoje-igrace-veljko-mrsic-opet-je-zamahnuo-bicem---najvise-me-naljutilo-prigovaranje-/1499579/

Hrvatska - Norveška

Ne mogu se oteti dojmu da će ovo biti prvenstvo za zaborav za Hrvatsku. Smjena generacija, poraz od 15 razlike protiv Slovenije, ozljede... Hrvatska je poznata kao reprezentacija koja ima infarktne završnice i sumnjam da će biti razbijanja Norveške. Očekujem da ćemo imati puno problema sa Islandom, dok bi Norvešku mogli pobijediti, međutim sumnjam da će biti uvjerljivo. I protiv Bjelorusije je bio slab start i uvjerljiva pobjeda je rezultat zadnjih 10ak minuta utakmice kada se Bjelorusija raspala zbog kratke klupe.

Kapetan Norveške reprezentacije Myrhol proputit će ovu utakmicu, tako da će i Norveška biti oslabljena. 

Ipak unatoč tome sumnjam da će biti razbijanja Norveške, koja svakako može pružiti otpor Hrvatskoj i ako već ne uzeti bodove onda izgubiti sa malom granicom...

Bet365 daje klizne granice što mi se jako sviđa:

GG1qE6F.png

Počinje i Afrički kup nacija, prijašnjih godina je bilo izuzetno puno undera na tim utakmicama, pa opratite pažnju. Mislim da bi to opet mogao biti slučaj.

Btw. počinje Australian Open pa molim forumaše koji više prate tenis da daju svoje mišljenje i koji prijedlog ;)

Pišem preko moba pa ću ukratko. Glavno je bilo da dođe onaj tiket prvog kola pa ćemo sada i malo lakše.

16:00 Bjelorusija-Island 2 1,20
18:15 Hrvatska(-6,5)-Norveška 2 1,26
18:15 Srbija-Francuska 2 1,12
20:30 Poljska-Makedonija 1 1,33

Bet365 2,26;

Bjelorusija je možda i najslabija ekipa na prvenstvu. Protiv Hrvatske su se držali prvo poluvrijeme zahvaljujući golmanu a i Rutenki koji je u kratkom vremenu već bio na 6 golova. Island dobio jako tešku i značajnu utakmicu protiv norveške, kvalitetniji su i morali bi dobiti danas. Hrvatska po meni nije ovoliki favorit, Norvežani jesu ostali bez kapetana i pivota Myrhola ali on je i igrao kratko samo protiv Islanda pa su se super držali i izgubili su utakmicu u posljednjim sekundama. Skandinavci uvijek neugodni, i kada je Hrvatska prije bila puno jača, teško su ih dobivali. Igrali su međusobno u kvalama, Norveška dobila u doma a u Hrvatskoj se odlično držali prvo pol, pa pali do kraja. O Francuskoj ne trebam previše pričati, prvi favoriti za naslov, Srbija bez Ilića i Vujina po meni jednostavno nije sposobna za ovako veliku pobjedu. Poljaci su se jedva izvukli protiv Srbije. Očekivao sam lakšu utakmicu ali opet razumljivo bio je i velik pritisak kako je puna dvorana a i prva je utakmica. Makedonci su se držali dobar dio utakmice protiv Francuske. Zanimljiva ekipa ali po meni je Poljska kvalitetnija, ne zavisi toliko od pojedinca kao Makedonija, igraju pred svojima, imat će i malo guranja sudaca i mislim da dobijaju ovo.

Zadar - Cedevita k2

Cedevita me je šokirala, a vjerujem i sve, prošli vilend kada su kod kuće poraženi od Budućnosti čak 24 razlike. Nije toliko problem niti u porazu, ali odigrali su katastrofalno i na poluvremenu gubili sramotnih 18:50. U prvoj četvrtini dali su svega 8 poena. 

Nakon toga gostovali su kod Unicaje i sasvim očekivano pretprjeli uvjerljiv poraz, međutim ovo nije toliko neočekivano niti sramotno kao poraz od Budućnosti u Zagrebu. 

Mislim da je u Cedeviti alarmantno stanje nakon svih poraza i da će igrači i stručni stožer itekako ozbiljno i motivirano pristupiti ovoj utakmici. Kvaliteta nije upitna, i vjerujem da su bolja ekipa od Zadra.

Evo i izjave Veljka Mršića nakon poraza u Malagi:

Buđenje u šest ujutro pa 24 minute trčanja i istezanja uz obalu Sredozemnog mora. Temperatura ugodna, 15 stupnjeva, ali igračima nimalo privlačna aktivnost. 

Promjene se očekuju već u nedjelju na Višnjiku. Cedevita igra protiv Zadra i Ante Nazora koji je iznenađujuće često pobjeđuje.

- Nema više čekanja, igrat će samo najbolji s treninga. Ako dođe Zubac bit će nas 14, i već od Zadra onaj tko neće pratiti naš ritam neće biti u momčadi. Igrat ćemo samo s onima koji donose rezultat pa makar to bila samo sedmorica igrača. Ostali će morati trenirati da bi došli na red.http://www.jutarnji.hr/cedevita-kaznila-svoje-igrace-veljko-mrsic-opet-je-zamahnuo-bicem---najvise-me-naljutilo-prigovaranje-/1499579/

Goksi evo i danas nam se mišljenja poklapaju, pa eto da ne budem više pasivan. Totalno potpisujem okladu na Cedevitu jer im treba ova pobjeda za izlazak iz ajmo reći mini krize u koju su upali. Cedevita em je kvalitetnija em ima širi roster i jednostavno po pojedinačnoj kvaliteti je space shuttle za sve domaće klubove. Motivacije nebi smjelo izostajati baš radi poraza u Zagrebu. Utakmica ima veliki potencijal da bude tvrda i napeta, ali nadam se da će Cedevitina kvaliteta ipak doći do izražaja. Zadar zna biti neugodan protivnik pogotovo doma, al to nisu više ni približna gostovanja kakva su bila u "vrućim" Jazinama. Kad se podvuče crta ova oklada itekako ima vrijednost. Malo ostaje šteta što je jučer nisam uzeo jer je bila za nijansu veća, al nisam bio totalno siguran s čim je povezivati dok ne vidim prijedloge ostalih članova.

Feyenoord - PSV   GG   1,57   bet365

Nizozemci su uvijek izgledni za over golova ili opciju oba daju pogotovo u ovakvim okršajima i derbijima. Obje ekipe imaju jak napadački potencijal, Feyenoord predvođen Kuytom na domaćem terenu bi trebao zabiti, a mislim da sam i negdje pročitao da redovito zabijaju PSV-u, dok je PSV uz Ajax glavno favorit za naslov. Dobro je što Nizozemci igraju otvoren nogomet i pri vodstvu od par razlike nastavit će napadati i tražiti pogodak više što nam je dobro kod oklade jer uvijek može sjevnuti neka kontra a i igraju ekipe koje su kvalitetne tako da postoji veća šansa da će svoje priliek realizirati što nije slučaj kod nižerazrednih ekipa upitne kvalitete. Sve u svemu izgledna utakmica za golove, no nikako ja osobno za velike uloge ove ajmo reći sporedne lige

Pišem preko moba pa ću ukratko. Glavno je bilo da dođe onaj tiket prvog kola pa ćemo sada i malo lakše.

Bet365 2,26;

Bjelorusija je možda i najslabija ekipa na prvenstvu. Protiv Hrvatske su se držali prvo poluvrijeme zahvaljujući golmanu a i Rutenki koji je u kratkom vremenu već bio na 6 golova. Island dobio jako tešku i značajnu utakmicu protiv norveške, kvalitetniji su i morali bi dobiti danas. Hrvatska po meni nije ovoliki favorit, Norvežani jesu ostali bez kapetana i pivota Myrhola ali on je i igrao kratko samo protiv Islanda pa su se super držali i izgubili su utakmicu u posljednjim sekundama. Skandinavci uvijek neugodni, i kada je Hrvatska prije bila puno jača, teško su ih dobivali. Igrali su međusobno u kvalama, Norveška dobila u doma a u Hrvatskoj se odlično držali prvo pol, pa pali do kraja. O Francuskoj ne trebam previše pričati, prvi favoriti za naslov, Srbija bez Ilića i Vujina po meni jednostavno nije sposobna za ovako veliku pobjedu. Poljaci su se jedva izvukli protiv Srbije. Očekivao sam lakšu utakmicu ali opet razumljivo bio je i velik pritisak kako je puna dvorana a i prva je utakmica. Makedonci su se držali dobar dio utakmice protiv Francuske. Zanimljiva ekipa ali po meni je Poljska kvalitetnija, ne zavisi toliko od pojedinca kao Makedonija, igraju pred svojima, imat će i malo guranja sudaca i mislim da dobijaju ovo.

Canca, sviđaju mi se analize. A malo tenisa od tebe danas jel mozemo ocekivati? :)

Goksi evo i danas nam se mišljenja poklapaju, pa eto da ne budem više pasivan. Totalno potpisujem okladu na Cedevitu jer im treba ova pobjeda za izlazak iz ajmo reći mini krize u koju su upali. Cedevita em je kvalitetnija em ima širi roster i jednostavno po pojedinačnoj kvaliteti je space shuttle za sve domaće klubove. Motivacije nebi smjelo izostajati baš radi poraza u Zagrebu. Utakmica ima veliki potencijal da bude tvrda i napeta, ali nadam se da će Cedevitina kvaliteta ipak doći do izražaja. Zadar zna biti neugodan protivnik pogotovo doma, al to nisu više ni približna gostovanja kakva su bila u "vrućim" Jazinama. Kad se podvuče crta ova oklada itekako ima vrijednost. Malo ostaje šteta što je jučer nisam uzeo jer je bila za nijansu veća, al nisam bio totalno siguran s čim je povezivati dok ne vidim prijedloge ostalih članova.

Feyenoord - PSV   GG   1,57   bet365

Nizozemci su uvijek izgledni za over golova ili opciju oba daju pogotovo u ovakvim okršajima i derbijima. Obje ekipe imaju jak napadački potencijal, Feyenoord predvođen Kuytom na domaćem terenu bi trebao zabiti, a mislim da sam i negdje pročitao da redovito zabijaju PSV-u, dok je PSV uz Ajax glavno favorit za naslov. Dobro je što Nizozemci igraju otvoren nogomet i pri vodstvu od par razlike nastavit će napadati i tražiti pogodak više što nam je dobro kod oklade jer uvijek može sjevnuti neka kontra a i igraju ekipe koje su kvalitetne tako da postoji veća šansa da će svoje priliek realizirati što nije slučaj kod nižerazrednih ekipa upitne kvalitete. Sve u svemu izgledna utakmica za golove, no nikako ja osobno za velike uloge ove ajmo reći sporedne lige

Canca, sviđaju mi se analize. A malo tenisa od tebe danas jel mozemo ocekivati? :)

bit će, pogotovo kada doublovi krenu

evo jedan brzinski za veceras

Coric-Ramos 1 1.3

mislim da ovdje nema nekih dilema borna u dobroj formi finale proslog tjedna u chenaiu koje gubi od sto ipak necudi puno , iako su oba zemljasi borna je puno bolji na hardu od ramosa (pogledajte omjere, neda mi forum da zaljepim sliku)

mislim da ovaj omjer sve govori i ocekujem pobjedu borne

stakhovsky-goffin 0:3

stakhovsky u katastrofalnoj formi nikoga ozbiljnijeg nemoze pobjditi i to imena losija od njegovog

(takoder pogledajte omjer malo nmg staviti sliku )

goffin kvalitettnij iako nije u nekoj formi dosad bar nije pokazivao eo prije neki dan je f lopeza isprasio 64 62 to mi je dovoljan razloga da ocekujem da ovdje staky neuzme ni seta i da goffin to rijesi u 3 seta

thiem-mayer l. -1 1.6

ovdje nemam puno sta rec jednostavno thiem je znatno bolji i u doroj formi za razliku od mayera koji je jednostavno losij igrac od thiema i nemam sta vise rec osim da ocekujem da ovo uzme thiem plus domaci teren recimo i tjtj :D

Bet365 2,26;

Na žalost,evo prvog(može se reći)iznenađenja....

01:00 Krajicek-Wu over 3,5 setova 1.44

06:00 Kovalik-Trungelliti over 3,5 setova 1.44

06:00 Gabashvili-Seppi over 3,5 setova 1.44

Bet365 3.01

Austin Krajicek dobrim igrama u posljednje vrijeme izborio je glavni ždrijeb Australian Opena. Dva puta je nastupao ovdje ali je ispadao u kvalifikacijama. Trenutno je 102. tenisač, hard mu je najbolja podloga. Prošle sezone odigrao je dva i više nego pristojna turnira na ATP razini, u Memphisu je prošao tri kola kvala, zatim dobio Kukushkina i Krajiceka a četvrtfinale gubi od Nishikoria u tri seta ; u Tokyu je prošao dva kola kvalifikacija, dobio Sousu i Ebdena, a četvrtfinale izgubio od Wawrinke. Što se ove sezone tiče, nastupio je u Chennaiu gdje je u prvom kolu u tri seta dobio Rama 6:7 6:4 6:4, a zatim gubi od Ćorića 6:2 7:5. Di Wu kineski je predstavnik koji se trenutno nalazi na 240. mjestu. Njemu je kao i Krajiceku hard najbolja podloga, prošle sezone najbolje rezultate ostvarivao je na challengerima i futuresima. Nakon one blamaže protiv Chunga, odigrao je dva sasvim pristojna meča prvo protiv Nadala što je izgubio 6:4 6:4 a zatim protiv Čilića 4:6 6:3 7:6. Ovu sezonu započeo je u Bangkoku gdje je predao Škugoru kod 6:4 3:0, ali da nije ništa ozbiljnije pokazao je u kvalifikacijama za Australian Open gdje je rasturio. Padali su: Chen 6:2 7:5, Fabbiano 6:1 6:4 i Desein 6:3 6:1. Mislim da nas ovdje čeka zanimljiv meč, Krajicek jeste blagi favorit ali Wu je uhvatio formu, poderao je kvale i mislim da ćemo ovdje vidjeti barem 4 seta.

Kovalik i Trungelliti odigrat će zanimljiv duel danas, obojici je ovo debitantski nastup na Grand Slamu. Jozef Kovalik 249. je tenisač svijeta. Zemlja mu je bolja podloga, prošle sezone na hardu imao 1/4. Ove godine krenuo je puno bolje. U Chennaiu je prošao kvalifikacije pobjedivši Gunneswarana 6:3 6:0, a u drugom je napravio iznenađenje pobjedivši Kudryavsteva 3:6 7:6 6:1 ; ipak, u prvom kolu glavnog dijela turnira bolji od njega bio je Fabbiano 1:6 6:3 6:4. Kvalifikacije za Australian Open odradio je odlično i nije izgubio seta, Krstin 7:6 6:1, Donati 6:2 6:3 a u trećem kolu je priredio iznenađenje pobjedivši Bemelmansa 6:2 7:6. Marco Trungelliti, argentinski je predstavnik koji se trenutno nalazi na 210. mjestu. Također zemljaš ali koji je imao više uspjeha na hardu od današnjeg protivnika.. prošle sezone je u nekoliko navrata kao underdog pravio iznenađenja. Sezonu je započeo na challengeru u Noumeai gdje je u prva dva kola napravio dva iznenađenja pobjedivši Marterera 7:5 6:7 7:6, zatim Vasselina 7:6 6:4 a četvrtfinale gubi od Thompsona 6:4 6:2. Što se kvalifikacija tiče, dobijao je Popka 6:4 6:4, Novaka 6:3 6:4, a Bai mu je predao kod 6:4 6:7 3:0. Po meni 50:50 meč, obojici debitantski nastup, u finoj su formi i over 3,5 setova na ovaj meč mi se čini kao jedna od boljih oklada danas.

Teimuraz Gabashvili vjerojatno igra i tenis karijere, nalazi se na 50. ATP mjestu što mu je ujedno i ranking karijere. Sezonu je započeo u Dohi gdje je dobio Bolellia 4:6 6:4 6:1, a zatim gubi osminu finala od Marchenka koji je odigrao turnir karijere, 6:4 6:2. U Sydneyu je odigrao fin turnir, Leonard Mayer 6:4 6:3, Delbonis 6:3 6:3, Tomić 6:3 3:0 predaja, i polufinale gubi od kasnijeg osvajača Troickog 3:6 6:4 6:4. Andreas Seppi trenutno se nalazi na 29. ATP mjestu. Sezonu nije otvorio na baš željeni način, u Dohi je izgubio od Berankisa 3:6 6:1 6:4, u Sydneyu dobija Istomina 6:4 4:6 6:2, a zatim gubi od Mahuta 6:3 1:6 6:3. Brani dosta bodova, jer je prošle sezone dogurao do osmine finala a na tom putu je dobio i Federera. Gabash i Seppi igrali su do sada 8 puta, Seppi vodi 6:2 u omjeru. Posljednji meč odigrali su prošle sezone na US Openu i tada je Seppi slavio s 3:1. Seppi mi je jedan od dražih tenisača kada su u pitanju ovakve oklade, često igra maratonske mečeve. Gabash je u finoj formi i vjerujem da može uzeti barem set Talijanu.. samo da ne dobije 3:0 :D.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use