Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 16.01.2016

CreativeBet

Recommended Posts

Može li mi netko objasniti kako je ovo moguce:

Date Details Stake Result   15/01/2016 Single To Win
Over 30 Points @ 1.20 
Card Index
Real Sociedad v Deportivo La Coruna
€10.00 Pending   15/01/2016 Single To Win
Over 20 Points @ 1.44 
Card Index
€30.00 Pending   15/01/2016 Double To Win
Real Sociedad Over 10 points @ 2.87 
Home Team Card Index
€10.00 Pending  
Chris Bosh Over @ 1.83 
Player A Total Points(18.5)
Miami Heat At Denver Nuggets
Win 15/01/2016 Single To Win
Over 40 Points @ 3.40 
Card Index
€5.00 Pending   15/01/2016 Single To Win
Over 30 Points @ 1.20 
Card Index
€15.00 Pending

Znaci na +20 mi nisu dirali kvotu a na +30jesu...,pa kako se smiju mjenjati kvote ako je listic uplacen...? Moze li se sto uciniti uplatio sam +30na kvotu vecu od 2

Može li mi netko objasniti kako je ovo moguce:

Date Details Stake Result   15/01/2016 Single To Win

Over 30 Points @ 1.20 

Card Index

Real Sociedad v Deportivo La Coruna €10.00 Pending   15/01/2016 Single To Win

Over 20 Points @ 1.44 

Card Index

Real Sociedad v Deportivo La Coruna €30.00 Pending   15/01/2016 Double To Win

Real Sociedad Over 10 points @ 2.87 

Home Team Card Index

Real Sociedad v Deportivo La Coruna €10.00 Pending  

Chris Bosh Over @ 1.83 

Player A Total Points(18.5)

Miami Heat At Denver Nuggets Win 15/01/2016 Single To Win

Over 40 Points @ 3.40 

Card Index

Real Sociedad v Deportivo La Coruna €5.00 Pending   15/01/2016 Single To Win

Over 30 Points @ 1.20 

Card Index

Real Sociedad v Deportivo La Coruna €15.00 Pending

Znaci na +20 mi nisu dirali kvotu a na +30jesu...,pa kako se smiju mjenjati kvote ako je listic uplacen...? Moze li se sto uciniti uplatio sam +30na kvotu vecu od 2

Druze o tome smo danas pisali na forumu, rade sta hoce te menjaju kvote nakon uplate kako im volja. Ja sam vec zatvorio racun kod njih, topla preporuka je da se manemo ove neozbiljne i lopovske kladionice...

Imao sam ista iskustva nekda davno. Nažalost pravila su im takva da mogu i retrokativno mijenjati koeficijente iako to nije niti pravedno niti legitimno, i meni je apsolutno neprihvatljivo. Zato ih niti nemamo na listi preporučenih kladionica http://www.svijetkladjenja.com/online-kladenje/ koju sam stvarno gledao napraviti prema svojim iskustvima sa kladionicama, kako i drugi nebi imali ovakve i ine druge situacije koje sam imao sa nekim xy kladionicama.

Uglavnom, Paddy Power trenutno nebi preporučivao. Rađe otvorite bet365 ili Unibet račun.

...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use