Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 15.01.2016

canca

Recommended Posts

Počinje Europsko prvenstvo u rukometu. Ja odmah na početku vežem tiket za dva dana i idem na jači ulog. Oni što me znaju ili prate, znaju da stvarno rijetko stavljam ovolike uloge i pogotovo na ovoliko parova ali mislim da se ovo isplati na 6/10 pa usudio bih se reći i 7/10. Ako sam u nečemu pogriješio, ispravljajte.

Hrvatska-Bjelorusija 1 1.11
Poljska-Srbija 1 1.30
Španjolska-Njemačka 1 1.20
Danska-Rusija 1 1.20

2,08 Willam Hill 

Hrvatska i Bjelorusija otvaraju ovo prvenstvo. Da, mala je kvota na Hrvatsku ali očekujem laganu pobjedu. Pomlađena reprezentacija od koje se ne očekuje previše ali bi možda upravo zato i mogli nešto napraviti (iako teško po mom mišljenju). Ima tu i dalje odličnih imena: Duvnjak, Čupić, Karačić, Alilović, Slišković, Horvat, Kopljar itd. Nakon one blamaže u posljednjoj pripremnoj utakmici vjerujem da se sigurno žele iskupiti. Sa druge strane, Bjelorusija je naslabija ekipa u ovoj grupi. Što se dogodilo sa Sergejom Rutenkom ? Igrač koji je žario i palio nakon što je otišao iz Barcelone, okušao se u Katru i nakon toga je bez kluba i pitanje je li uopće u formi. Brat mu ne igra na ovom prvenstvu, kao ni jako dobri golman Carapenka. Pripreme su odradili jako loše, izvukli x sa Rusijom i Nizozemskom, a gubili su od Argentine dva puta, Egipta, Rusije..

Poljska je domaćin ovoga Eura i naravno da se očekuje da doguraju dobro a ako ništa imat će i pomoć sudaca. Ekipa je ostala ista kao proteklih godina, uvijek neugodna ekipa i mogu svakoga iznenaditi. Srbija dolazi oslabljena i ne očekuje se nešto od njih. Nema dva stožerna igrača ekipe, Vujina i Ilića. Za Ilića se znalo da neće moći radi ozljede, ali izostavljanje Vujina sa popisa bilo je veliko iznenađenje za sve, i nisam upratio je li u međuvremenu izašao razlog toga. I s njima dvojicom Srbija bi imala problema, a ovako mislim da imaju jako male šanse da iznenade.

Španjolska na prvenstvo dolazi kao glavni favorit za osvajanje uz Francusku, Dansku pa moglo bi se reći i domaćina Poljsku iako su mi oni više favorit za medalju a ne za osvajanje. Aguinagalde, Maqueda, Thomas, Canellas, Dušebajev itd. standardno dobra i neugodna ekipa. Njemačka dolazi bez velikih očekivanja ponajviše radi dva jaaako bitna izostanka a to su Uwe i Groetzki. Vjerujem da će se većina sjetiti kako su oni bili banka prošlo SP gdje smo ih redovno trpali over. Uwe bi se trebao vratiti za jedno mjesec dana, a Groetzki je slomio nogu protiv Kiela i trebao bi odmarati dva mjeseca. Španjolska je svakako bila favorit, a bez dva glavna krila i najvažnija igrača, mislim da Njemačka ne može 
iznenaditi.

I Rusija i Danska su razočarali u Katru prošle godine, a posebno Rusija. Zanimljiva ekipa ali koja dosta ovisi o Dibirovu. Uvijek su imali zanimljivih imena ali jednostavno ne spadaju u svjetski rukometni vrh. Ovdje će se vjerojatno sa Crnom Gorom boriti za prolaz dalje. Što se Danske tiče, uz Francusku i Španjolsku glavni favoriti. Ekipa puna poznatih imena predvođena sjajnim Hansenom, očekuju lagano prvo mjesto u grupi.

6/10 ti je njegova uplata. 1 unit je nekoma 10 kuna/eura a nekome 100. 10/10 bi dakle bilo 1000 kuna/eura za nekoga kome je to maksimalan ulog i ne više od toga. Obicno se ne pitaju uplate ako típser to nije naveo sam. Dakle stvar je banke ili koliko imas na računu za ígru tj koliko inace ulažeš. Ja sam osobno ispratio sa 30 eura samo jer su 4 para pa je time i rizik veci.Znaci kako je i Canca rekao,srednji ulog prema vecemu.

Počinje Europsko prvenstvo u rukometu. Ja odmah na početku vežem tiket za dva dana i idem na jači ulog. Oni što me znaju ili prate, znaju da stvarno rijetko stavljam ovolike uloge i pogotovo na ovoliko parova ali mislim da se ovo isplati na 6/10 pa usudio bih se reći i 7/10. Ako sam u nečemu pogriješio, ispravljajte.

Hrvatska-Bjelorusija 1 1.11

Poljska-Srbija 1 1.30

Španjolska-Njemačka 1 1.20

Danska-Rusija 1 1.20

2,08 Willam Hill 

Hrvatska i Bjelorusija otvaraju ovo prvenstvo. Da, mala je kvota na Hrvatsku ali očekujem laganu pobjedu. Pomlađena reprezentacija od koje se ne očekuje previše ali bi možda upravo zato i mogli nešto napraviti (iako teško po mom mišljenju). Ima tu i dalje odličnih imena: Duvnjak, Čupić, Karačić, Alilović, Slišković, Horvat, Kopljar itd. Nakon one blamaže u posljednjoj pripremnoj utakmici vjerujem da se sigurno žele iskupiti. Sa druge strane, Bjelorusija je naslabija ekipa u ovoj grupi. Što se dogodilo sa Sergejom Rutenkom ? Igrač koji je žario i palio nakon što je otišao iz Barcelone, okušao se u Katru i nakon toga je bez kluba i pitanje je li uopće u formi. Brat mu ne igra na ovom prvenstvu, kao ni jako dobri golman Carapenka. Pripreme su odradili jako loše, izvukli x sa Rusijom i Nizozemskom, a gubili su od Argentine dva puta, Egipta, Rusije..

Poljska je domaćin ovoga Eura i naravno da se očekuje da doguraju dobro a ako ništa imat će i pomoć sudaca. Ekipa je ostala ista kao proteklih godina, uvijek neugodna ekipa i mogu svakoga iznenaditi. Srbija dolazi oslabljena i ne očekuje se nešto od njih. Nema dva stožerna igrača ekipe, Vujina i Ilića. Za Ilića se znalo da neće moći radi ozljede, ali izostavljanje Vujina sa popisa bilo je veliko iznenađenje za sve, i nisam upratio je li u međuvremenu izašao razlog toga. I s njima dvojicom Srbija bi imala problema, a ovako mislim da imaju jako male šanse da iznenade.

Španjolska na prvenstvo dolazi kao glavni favorit za osvajanje uz Francusku, Dansku pa moglo bi se reći i domaćina Poljsku iako su mi oni više favorit za medalju a ne za osvajanje. Aguinagalde, Maqueda, Thomas, Canellas, Dušebajev itd. standardno dobra i neugodna ekipa. Njemačka dolazi bez velikih očekivanja ponajviše radi dva jaaako bitna izostanka a to su Uwe i Groetzki. Vjerujem da će se većina sjetiti kako su oni bili banka prošlo SP gdje smo ih redovno trpali over. Uwe bi se trebao vratiti za jedno mjesec dana, a Groetzki je slomio nogu protiv Kiela i trebao bi odmarati dva mjeseca. Španjolska je svakako bila favorit, a bez dva glavna krila i najvažnija igrača, mislim da Njemačka ne može 

iznenaditi.

I Rusija i Danska su razočarali u Katru prošle godine, a posebno Rusija. Zanimljiva ekipa ali koja dosta ovisi o Dibirovu. Uvijek su imali zanimljivih imena ali jednostavno ne spadaju u svjetski rukometni vrh. Ovdje će se vjerojatno sa Crnom Gorom boriti za prolaz dalje. Što se Danske tiče, uz Francusku i Španjolsku glavni favoriti. Ekipa puna poznatih imena predvođena sjajnim Hansenom, očekuju lagano prvo mjesto u grupi.

Znam da je oklada u zemaljskima manja zbog troškova,ali recimo Poljaci su supertip i po 1,45 su. jasno mi je da na ova 4 trebaju još 2,ali oni se "nadoštukaju" sa vaterpolo žene na Talijanke protiv naših i na Grčku protiv Gruzije. Šta kažete.....

vaterpolo

grčka - rusija (-5.5) 1

grčkoj treba pobjeda od 6,7 razlike da bude 1. u skupini i izbjegne srbiju u četvrtfinalu, ulog 7/10

Odlična informacija 

TNX

Bet365 je marginu stavio na visokih 7,5

iFeqEK3.png

Unibet daje 1,56 za -5,5 što mi se čini dosta dobro, jer su svugdje gdje sma gledao veći hendikepi

GGkpfGG.png

Koje kladionice u bg daju ponudu kartona i kornera? Mislim da broj poena igrala daju sve,a za ovo ne znam? Hvala :)

Bet365 je daleko najbolji za te stvari, i može se kombinirati ista utakmica, dakle može se odigrati npr. više kartona i više kornera...

IMO daleko najbolja svjetska kladionica, već duže vrijeme. Za neke stvari im unibet može parirati, možda Betfair za trejding...

Btw. danas počinje Europsko prvenstvo u rukometu. Više možete saznati na http://www.svijetkladjenja.com/forum/forum/83-europsko-prvenstvo-u-rukometu-2016/

Naravno palo se samo opet neki prijedlog. Nisam neki bojnik poslije bitke, ali postaje frustrirajuće ovo moraju dobit, moraju ovo, moraju ono, nitko ništa ne mora, mora se samo umrijet. Ne umanjam rad nekih ljudi, ali ostali obični ljudi ko i ja, nemojte stvaljat gluposti. Toliko, sad me možete banat i šta god hoćete

Naravno palo se samo opet neki prijedlog. Nisam neki bojnik poslije bitke, ali postaje frustrirajuće ovo moraju dobit, moraju ovo, moraju ono, nitko ništa ne mora, mora se samo umrijet. Ne umanjam rad nekih ljudi, ali ostali obični ljudi ko i ja, nemojte stvaljat gluposti. Toliko, sad me možete banat i šta god hoćete

nisam napisao da moraju dobiti niti da će sigurno dobiti. napisao sam da ako žele izbjeći srbe da im treba pobjeda od 6-7 razlike, a srbe žele svi izbjeći. ne stavljam gluposti, ne pišem često jer nemam vremena. gdje je granica običnih ljudi i onih neobičnih? 10. sam po popularnosti od 6000 tipstera na oddsportalu (iz cijelog svijeta) imam oko 40 limitiranih ili blokiranih računa na domaćim i stranim kladionicama, da li spadam u katagoriju tvojih običnih ljudi? da znam da li zadovoljavam tvoje kriterije za daljnje pisanje na forumu. btw. ako ima netko da bi prodao svoj postojeći bet365 account + skrill ili napravio i prodao novi, neka mi se javi u inbox, hvala! 

A šta mislite da Rusi žele na Srbe?Jednostavno,pobijedio je bolji.

He,he.sada sam gledao snimku tekme....Koja komedija,koje puštanje...Strašno..... Čak zadnji napad ni ne pucaju na gol da ne izjednače,bekovi prije toga gnjure Ruse da dobe isključenje...Strašno.... I onda priče o fair playu i slično. Španjolci vjerojatno sada šalju hrpu pritužbi LENu   B)  Stvarno strava,ko prije nekoliko godina Danska - Švedska 2:2 u nogaću...... Sada bi LEN trebao djelovati,sucima dati "male istrukcije" te se pobrinut da Grci u četvrtfinalu ispadnu s kime god da igraju,a znamo da je u vaterpolu to "lako" napravit.  Možda je off topic,ali morao sam s obzirom šta sa naveo gore. I da se razumijemo,mene jesu sjebali   :angry:

Jedino ne razumijem zašto i Rusi nisu vratili "istom mjerom",gdje je njihova računica ovdje.... :blink:

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Hvala što javio. Dvaput sam čitao sta ljudi igrali. Drugi kolega je igrao da Njemačka daje gol a ja over 0,5 pa nisam kužio da prekršaj. No,stavit ću drugu objavu.
    • Football - UEFA Nations League Saturday, 16 Nov 2024, 20:45 bet365 LP!
    • Njemačka vs BiH – Pobjeda Njemacke u oba poluvremena 1,72 bet365 Njemačka je u impresivnoj formi kod kuće, sa samo jednim porazom u posljednjih 10 domaćih utakmica u svim natjecanjima. Njihov napad je posebno učinkovit na domaćem terenu, s postignutih 15 golova u posljednjih pet domaćih utakmica. U ovoj sezoni Lige nacija Njemačka je briljirala s tri pobjede i jednim remijem u prva četiri kola, što ju je odvelo na vrh ljestvice Grupe 3.  Njemačka ima apsolutnu dominaciju u međusobnim susretima, neporažena je u sve tri dosadašnje utakmice protiv Bosne i Hercegovine. Prošli ogled završio je pobjedom Njemačke od 2-1 u gostima, dok je jedini susret na njemačkom terenu završen rezultatom 3-1 za domaćine. S druge strane, Bosna i Hercegovina ima ozbiljnih problema s formom. Već na otvaranju Lige nacija doživjeli su poraz, a taj trend nastavljen je i kasnije. Trenutno su bez pobjede u posljednjih 10 utakmica u svim natjecanjima, a obrana je naročito slaba – primili su 9 golova u posljednja četiri susreta. Bosna i Hercegovina se također muči u gostima – bez pobjede su u 13 od posljednjih 14 gostovanja, uz osam poraza. Iako su uspjeli postići golove protiv Njemačke i Nizozemske, ostali su bez pogotka u preostala dva nastupa u Ligi nacija. Ozljede i izostanci Napadač Stuttgarta Deniz Undav, koji je u listopadu dva puta bio strijelac protiv Bosne, zbog ozljede će propustiti susret. Njegov suigrač Angelo Stiller također je otpao iz sastava zbog mišićnih problema. Bayer Leverkusenov Florian Wirtz još uvijek se oporavlja, a izostanak suspendiranog Nica Schlotterbecka dodatno smanjuje Nagelsmannove opcije.  Međutim, u momčad je pozvan debitant, vratar Manchester Cityja Stefan Ortega, koji će se boriti za svoje mjesto među vratnicama s Oliverom Baumannom i Alexanderom Nubelom. S druge strane, Bosna i Hercegovina se također suočava s izazovima. Trener Sergej Barbarez neće moći računati na suspendiranog Nikolu Katića, dok je Atalantin Sead Kolašinac otpao zbog ozljede. U obrani bi ga trebali zamijeniti Nihad Mujakić ili Tarik Muharemović, koji trenutno igra na posudbi u Sassuolu iz Juventusa. Ipak, najveća prijetnja dolazi od legendarnog kapetana Edina Džeke, koji i sa svojih 38 godina igra u vrhunskoj formi. Napadač Fenerbahčea dolazi na okupljanje nakon što je postigao 11 golova u 19 utakmica ove sezone. Njemačka: Baumann; Kimmich, Tah, Rüdiger, Mittelstädt; Andrich, Groß; Gnabry, Musiala, Sané; Havertz Bosna i Hercegovina: Vasilj; Mujakić, Bičakčić, Barišić; Gazibegović, Tahirović, Hajradinović, Huseinbašić, Dedić; Džeko, Demirović Na temelju svih ovih statistika, očekuje se uvjerljiva pobjeda domaćina u prvom i drugom poluvremenu po kvoti od 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 16.11. u 11:35 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Kolega, taj tip je vec odigran Pa mijenja dok je tema jos otvorena😀
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use