Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 12.1.2016.

crnamamba

Recommended Posts

Nakon dobre serije idemo i danas u istom ritmu; dvoumio sam se dosta što odigrati od 3 para koja se igraju danas u Premier ligi i odlučio se za ovo:

Bournemouth-West-Ham   X2 (1.80)bet365

Da prijeđemo na stvar: Bournemouth je samo jednom poražen u zadnjih 5 utakmicai to kod Arsenala u gostima.U ta 4 ostala meča upisali su još 2 pobjede i 1 remi.

W(WBA 0-1),D(Crystal Palace 0:0),A(Arsenal 2:0),D(Leicester 0:0 (a), W (Birmingham 1:2,FA Cup).

To su rezultati današnjeg domaćina u prethodnih 5 susreta,nisu imali baš ni lake protivnika ali uspijeli su izvući za njih dobre rezultate.

Bournemouth je ekipa koja je dosta na okupu takđer i njihov trener već neko vrijeme radi s njima i oni gaje jedan napački nogomet i uvijek pokušavaju doći do sva 3 boda.

West-Ham i naš veliki Slaven Bilić,što reći o čovjeku koji je došao u Premier ligu nedavno,a sa Čekićarima je ostvario izvanredne rezultate,skidao je skalp onim najvećima i stvarno mu svaka čast,mnogi velikani trenerskog sporta koji su godinama vodili neki klup u Premiershipu nemogu se pohvaliti s onim čime on može.Napravio je Slaven od West Hama dobru ekipu,dobro su organizirani i nazad i naprijed,imaju dobru obranu koja im je i donijela dosta bodova ove sezone,imaju oni u kadru u izrazito dobro igrače za igru prema naprijed no problem je što u većini dosadašnjeg dijela sezone netko od tih glavnih napadačkih figura se ozlijedi ili je ozlijeđen i onda Slaven ne može posložiti momčad kakvu bio on sigurno želio,u bliskoj budućnosti ako ih zaobiđu ozljede West Ham bi mogao biti itakeko kompetativan kako u Europi tako i u Premiershipu.

West Ham ne zna za poraz već 7 premierligaških utakmica,još jedna neporažena i oboren je klupski rekord...Ako nadodamo i pobjedu od prije par dana u FA Cupu protiv Wolvsa,West-Ham pobijedio 1:0 onda imamo niz od 8 tekmi bez poraza(5 remija i 3 pobjede).

Ove dvije ekipe su se susrele već ove sezone na stadionu West Hama i jednoj jako zanimljivoj i atraktivnoj utakmici,završila je 3:4 u korist Bournematha.

Ja mislim da se ovo danas ne može ponoviti,pogotovo zbog podatka da domaćinima za ovu utakmicu nedostaju Wilson(najbolji strijelac,i u toj utakmici je postigao hat-trick,nedostaje im i Gradel također vrlo bitan igrač za prema naprijed,on je u tom susretu upisao asistenciju,ima tu još bar izostataka ali su ipak manje bitni,valja još napomenuti da je Bournemouth doveo nova 3 pojačanja(Iturbe iz Rome,Graban iz Norwicha(nemaju pravo nastupa)) i mladi Afobea,za kojeg je Bournemouth iskeširao rekordnih 10 000 000 funti i on će jedini moža odigrati svoj debi danas.

E sad,Bournemouth doma ne ostvaruje neke dobre rezultate,dok je West-Ham kao gost odličan,gosti su u boljoj formi i imaju strašan niz iza sebe,također danas bi igrači Slavena Bilića trebali biti dosta motivirani,u igri je klupski rekord po broju neizgubljenih utakmica u liZi,takošer motiv kakve takve "osvete" nakon što su domaćini njih svladali u prvom međusobno susretu 3:4,a poznavajući Slavena mislim da motivacija uopće neće bit upitna.

Kao što sam već napisao uz ostale izostanke nema dvojca koji je vrlo bitan za domaći tim,Wilson i Gradele,ima i West Ham problema sa izostancima ali oni imaju određenu širinu klupe kojom to mogu nadomjestit.

Nadodao bih i da bi se na ovom isto paru moglo odigrati na manje kartona,granica je 4,5,u prvom susretu je bio samo 1,a sudac je Antkinson.

Eto toliko od mene zasad,pozdrav.

Još jedan WIN,dobra serija zasad,a nadam se da još bolja dolazi!

Troicki-Robredo 1 1.76 Marathon

Viktor Troicki treći je nositelj turnira u Sydneyu. Prošle sezone napravio je jako dobar posao ovdje, prošao tri kola kvalifikacija a zatim su u glavnom dijelu ždrijeba padali: Klizan, Andujar, Bolelli, Muller i Kukushkin. Što se tiče početka ove sezone, u Brisbaneu je odigrao odličan meč protiv Johnsona kojega je savladao 7:6 6:1, a osminu finala gubi od Dimitrova 5:7 7:6 6:2. Robredo više nije na razini, godine su tu, sve su češće oscilacije što se moglo vidjeti i prošle sezone. Ovdje je u prvom kolu napravio iznenađenje pobjedivši Millmana.  Millman je u prvom setu imao 2:0, u tb također 2:0 ali nije uspio uzeti set, u drugom setu ne koristi 3 bl dok Robredo koristi svoju prvu priliku i odnosi pobjedu. Robredo ovdje nema baš finih iskustava, u 7 nastupa samo je dva puta prošao prvo kolo, 2004. kada je stigao do četvrtfinala i 2009. kada je stigao do osmine finala. Troicki je kvalitetniji tenisač, brani titulu, solidno je odigrao Brisbane, ovdje je igrao finale i 2011. Puno toga ide u njegovu korist i ova kvota meni predstavlja value.

Hrvatska(-6,5)-Francuska 2 1.90 SS/1.85 Tonybet

Tko bi rekao da ću tipovati kh na Francuze protiv Hrvatske kada je u pitanju vaterpolo ali čini se da je i to vrijeme došlo. Svi su upoznazi da Hrvatska više nije jaka kao prije,  vjerojatno najslabija u  ihihi posljednjih godina. Nema Muslima i Obradovića što je veliki udarac za Hrvatsku, a Sukno nikako nije na svojoj razini. U prvoj utakmici Hrvatska je očekivano poražena od Srbije ali nitko nije očekivao takvu blamažu. Otvorili su utakmicu solidno, poveli 1:0, držali se koji minut i onda Srbija kreće u akciju, Hrvatska je pred kraj uspjela „ublažiti“ poraz na „samo“ 7 razlike.  Što se Francuske tiče, ne znam nešto previše o njima ali mi se čine kao zanimljiva ekipa. Prije 3 mjeseca su u kvalifikacijama za svjetsku ligu izgubili od Srbije 12:9 na gostovanju ali su u posljednju četvrtinu ušli sa vodstvom od 9:6, da bi Srbija posljednju četvrtinu dobila čak 6:0. U prvoj utakmici ovdje, Francuska je bez problema dobila Maltu 17:7. Francuska i Hrvatska susreli su se 3 puta do sada, prošle godine jednom i dva puta prije dvije godine kada je Hrvatska bolje izgledala. Sve tri utakmice dobila je Hrvatska: 7, 6 i 3 razlike. Ako su se Francuzi držali tada oko ovoga hendikepa, mislim da sigurno mogu i danas i u ovakvim uvjetima. 

Hrvatska(-6,5)-Francuska 2 1.90 SS/1.85 Tonybet

Tko bi rekao da ću tipovati kh na Francuze protiv Hrvatske kada je u pitanju vaterpolo ali čini se da je i to vrijeme došlo. Svi su upoznazi da Hrvatska više nije jaka kao prije, vjerojatno najslabija u ihihi posljednjih godina. Nema Muslima i Obradovića što je veliki udarac za Hrvatsku, a Sukno nikako nije na svojoj razini. U prvoj utakmici Hrvatska je očekivano poražena od Srbije ali nitko nije očekivao takvu blamažu. Otvorili su utakmicu solidno, poveli 1:0, držali se koji minut i onda Srbija kreće u akciju, Hrvatska je pred kraj uspjela „ublažiti“ poraz na „samo“ 7 razlike. Što se Francuske tiče, ne znam nešto previše o njima ali mi se čine kao zanimljiva ekipa. Prije 3 mjeseca su u kvalifikacijama za svjetsku ligu izgubili od Srbije 12:9 na gostovanju ali su u posljednju četvrtinu ušli sa vodstvom od 9:6, da bi Srbija posljednju četvrtinu dobila čak 6:0. U prvoj utakmici ovdje, Francuska je bez problema dobila Maltu 17:7. Francuska i Hrvatska susreli su se 3 puta do sada, prošle godine jednom i dva puta prije dvije godine kada je Hrvatska bolje izgledala. Sve tri utakmice dobila je Hrvatska: 7, 6 i 3 razlike. Ako su se Francuzi držali tada oko ovoga hendikepa, mislim da sigurno mogu i danas i u ovakvim uvjetima.

Slazem se s tobom i meni je to izgledan par

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Hvala što javio. Dvaput sam čitao sta ljudi igrali. Drugi kolega je igrao da Njemačka daje gol a ja over 0,5 pa nisam kužio da prekršaj. No,stavit ću drugu objavu.
    • Football - UEFA Nations League Saturday, 16 Nov 2024, 20:45 bet365 LP!
    • Njemačka vs BiH – Pobjeda Njemacke u oba poluvremena 1,72 bet365 Njemačka je u impresivnoj formi kod kuće, sa samo jednim porazom u posljednjih 10 domaćih utakmica u svim natjecanjima. Njihov napad je posebno učinkovit na domaćem terenu, s postignutih 15 golova u posljednjih pet domaćih utakmica. U ovoj sezoni Lige nacija Njemačka je briljirala s tri pobjede i jednim remijem u prva četiri kola, što ju je odvelo na vrh ljestvice Grupe 3.  Njemačka ima apsolutnu dominaciju u međusobnim susretima, neporažena je u sve tri dosadašnje utakmice protiv Bosne i Hercegovine. Prošli ogled završio je pobjedom Njemačke od 2-1 u gostima, dok je jedini susret na njemačkom terenu završen rezultatom 3-1 za domaćine. S druge strane, Bosna i Hercegovina ima ozbiljnih problema s formom. Već na otvaranju Lige nacija doživjeli su poraz, a taj trend nastavljen je i kasnije. Trenutno su bez pobjede u posljednjih 10 utakmica u svim natjecanjima, a obrana je naročito slaba – primili su 9 golova u posljednja četiri susreta. Bosna i Hercegovina se također muči u gostima – bez pobjede su u 13 od posljednjih 14 gostovanja, uz osam poraza. Iako su uspjeli postići golove protiv Njemačke i Nizozemske, ostali su bez pogotka u preostala dva nastupa u Ligi nacija. Ozljede i izostanci Napadač Stuttgarta Deniz Undav, koji je u listopadu dva puta bio strijelac protiv Bosne, zbog ozljede će propustiti susret. Njegov suigrač Angelo Stiller također je otpao iz sastava zbog mišićnih problema. Bayer Leverkusenov Florian Wirtz još uvijek se oporavlja, a izostanak suspendiranog Nica Schlotterbecka dodatno smanjuje Nagelsmannove opcije.  Međutim, u momčad je pozvan debitant, vratar Manchester Cityja Stefan Ortega, koji će se boriti za svoje mjesto među vratnicama s Oliverom Baumannom i Alexanderom Nubelom. S druge strane, Bosna i Hercegovina se također suočava s izazovima. Trener Sergej Barbarez neće moći računati na suspendiranog Nikolu Katića, dok je Atalantin Sead Kolašinac otpao zbog ozljede. U obrani bi ga trebali zamijeniti Nihad Mujakić ili Tarik Muharemović, koji trenutno igra na posudbi u Sassuolu iz Juventusa. Ipak, najveća prijetnja dolazi od legendarnog kapetana Edina Džeke, koji i sa svojih 38 godina igra u vrhunskoj formi. Napadač Fenerbahčea dolazi na okupljanje nakon što je postigao 11 golova u 19 utakmica ove sezone. Njemačka: Baumann; Kimmich, Tah, Rüdiger, Mittelstädt; Andrich, Groß; Gnabry, Musiala, Sané; Havertz Bosna i Hercegovina: Vasilj; Mujakić, Bičakčić, Barišić; Gazibegović, Tahirović, Hajradinović, Huseinbašić, Dedić; Džeko, Demirović Na temelju svih ovih statistika, očekuje se uvjerljiva pobjeda domaćina u prvom i drugom poluvremenu po kvoti od 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 16.11. u 11:35 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Kolega, taj tip je vec odigran Pa mijenja dok je tema jos otvorena😀
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use