Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 8.1.2016.


crnamamba

Recommended Posts

20:45 E.Jackson over 9,5 1.85 Wwin


 


Edwin Jackson, igrač Unicaje, ove sezone u Euroligi bilježi 11,4 poena u prosjeku. Po utakmicama to je izgledalo ovako: Brose 3 i 9, Maccabi 4 i 3, Darussafaka 18 i 11, Sassari 11 i 7, CSKA 24 i 15. Nakon što je jako dobrom utakmicom protiv CSKA zaključio prvu fazu Eurolige, odlično je otvorio i drugu. Prošli tjedan je protiv Darussafake u 20 provedenih minuta na terenu ubacio isto toliko poena, šut za 2 – 3/5, šut za 3 - 3/4 i bacanja 5/6. Danas Unicaja ide na teško gostovanje kod Panathinaikosa. Osim vruće atmosfere i solidne forme domaćina, Unicaja će imati problema i sa ozljedama. Nakon ozljede Markovića kojega neće biti 3 mjeseca i radi kojega su potpisali Demarcusa Nelsona, za danas su zbog bolesti ostali i bez glavnog igrača Mindaugasa Kuzminskasa koji im je ujedno i najbolji strijelac. Netko će morati nadoknaditi te poene, razmišljao sam koga bih uzeo na kraju je izbor pao na Jacksona koji je u finoj formi i očekujem ga na barem 10 poena večeras.


Link to comment
Share on other sites

19.00  Timra(-1.5)  - Sundsvall    1   2.14


 


Jedan free bet od mene,ovi osatli su,podrazumeva se,zakljucani :-)


Mec Timre pre tri dana sam gledao,tacnije zadnju trecinu(igrao sam neki veliki combo tiket u paru sa drugarom-cisto iz zezanja za mali stake...) i imao sam na tom mecu over 4.5,zavrsio je pobedom Aik-a od 2-1.


Pao sam taj veliki combo,ali ono sto sam video kod Timre,zapisao sam i rekao sebi da cu je ispratiti sa kim god da igra...Verujte mi,odlican mec su pruzili protiv najjace ekipe lige.U nekim momentima su stisnuli Aik toliko da sam se pitao ko je ovde lider lige?


Ranije sam pisao o Timri,moji pretplatnici znaju to,jer su citali,da ovaj tim zeli bolje mesto od onog na kom se nalazi,pa su u skaldu sa tim zeljama i preduzeli neke korake da se pojacaju itd...


Dva meca ove sezone ih je Sundsvall dobio vec,pa ovaj,treci mec Timri dodje i kao mala "osveta",te ce ,situaciju koju imaju na tabeli i spojeno sa ovim recenim,uciniti sve da dobiju ovaj duel...


Da ne zalazim vise u analizu,ono sto sam video u mecu sa Aik-om,jednostavno mora da se reflektuje na ovaj mec...hteli oni ili ne,ako ponove takvu igru samo,nista vise,ovo bi trebali da dobiju...naravno uvek postoji sansa i za empty net situaciju ako bude tesan rezultat kojim slucajm,pa tip moze proci i u zadnjim minutama meca,ali vcerujem da ce se ovo ranije zavrsiti....jeste druga liga i nemam previse uspeha u ovoj ligi ,ali znam sta sam gledao pre tri dana...Tip 1(-1.5).

Link to comment
Share on other sites

Nemam mnogo vremena pa ide zasad samo ovaj single:

Claver V. under 11.5 @ 1.85 Mozzartbet / 12pts -.- 

 

Rusko-turski ogled će danas u Krasnodaru utjeloviti Lokomotiv i Efes. Obje su ekipe startale TOP 16 fazu pobjedama protiv balkanskih timova , domaćin se lako obračunao s Cedevitom u Domu Sportova dok su Turci preko Šarića u posljednjim sekundama meča ovjerili zlata vrijednu pobjedu u Istanbulu. Danas očekujem dosta sporu utakmicu gdje će glavnu riječ voditi obrane što je idealno za under španskog krilnog centra Victora Clavera koji je upao u krizu što se tiče poenterskog učinka. U ligi je davao redom 10 Unicsu , 6 Tsmokiu i samo 3 Zenitu za vikend , a protiv Cedevite se zaustavio na 9 s tim da je uzeo samo šest šuteva , po tri van i unutar linije 6.75. Čuvat će ga Šarić koji je dobar defanzivac tako da Claver neće imati mnogo prostora pa ga ne očekujem preko 11 poena večeras.

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav radni narode,nisam dugo prisutan na forumu ali s početkom ove godine evo i mene da dam svoj doprinos.

Za danas ovo: Anderlecht-Vittese +2,5(1.60)

 

Riječ je o prijateljskoj utakmici koja koristi kao priprema za nadolazeća prvenstva kako Anderlechtu tako i Vittese-u.

Anderlecht je u solidnoj formi,prije pauze nisu poraženi u 6 uzastopnih utakmica,5 u prvenstvu i 1 u EL,drže drugu poziciju Belgijske lige i zaostaju 2 boda za Gent-om,ovdje će vjerojatno igrati sa ispremiješanim sastavom kako bi se pronašli možda potencijalni igrači koji bi pomogli  u daljnjem nastavku sezone.

Vitesse također u solidnoj formi završio prvi dio sezone,drže 5. poziciju Nizozemske lige ali daleko su oni od najjačih ekipa poput Ajaxa,trenutno zaostaju 13 bodova za prvoplasiranim Ajax-om,oni rade s mladim igračima i to im je glavna preokupacija,poznati po silnim posudbama iz Chealsea-ja itd..

 

Ovdje očekujem ispremiješane sastave i opuštenu igru,također oba tima u svojim službenim utakmicama vrlo često igraju utakmice sa dosta golova jer oboje teže više napadačkoj nego obrambenoj igri,već su odigrali jedan međusobni prijateljski meč prošle godine negdje u isto vrijeme u svrhu priprema za drugi dio sezone kada je Anderlecht slavio sa 5:0,čini se da su klubovi u dobrim odnosima i mislim da će se to odraziti i na terenu u jednom pravom prijateljskom meču sa dosta golova.

Link to comment
Share on other sites

Večeras bi Mirza Teletović mogao lagano otići u over zajedno sa Knightom. Igraju protiv Miamija. Dvouimim se između Teletovića koji ne igra u prvoj petorci, ali zabije poena dovljno za over, i plejmekara Sunsa Knighta.

 

Canca volio bih čuti tvoj komentar?

 

Moj neki tiket bi izgledao ovako:

 

Kevin Durant - under, najviše zbog toga što se će biti BO i neće forsirati

Carmelo Anthony - under, također zbog BO, plus čuva ga jedan od najboljih odbranebenih u ligi Leonard.

John Wall - over, igraju protiv Toronta tačnije, Lowry vs Wall, nema Beala tako da bi John trebao otići u over.

Link to comment
Share on other sites

Večeras bi Mirza Teletović mogao lagano otići u over zajedno sa Knightom. Igraju protiv Miamija. Dvouimim se između Teletovića koji ne igra u prvoj petorci, ali zabije poena dovljno za over, i plejmekara Sunsa Knighta.

 

Canca volio bih čuti tvoj komentar?

 

Moj neki tiket bi izgledao ovako:

 

Kevin Durant - under, najviše zbog toga što se će biti BO i neće forsirati

Carmelo Anthony - under, također zbog BO, plus čuva ga jedan od najboljih odbranebenih u ligi Leonard.

John Wall - over, igraju protiv Toronta tačnije, Lowry vs Wall, nema Beala tako da bi John trebao otići u over.

Ne vjerujem u BO Knicksa :P protiv Spursa, a za OKC ako mislis da ce biti blowout igraj hendikep :P, ista je kvota.. :D. Ne pametujem samo predlazem

Link to comment
Share on other sites

Diamantidis D. under 7.5 @ 1.85 Mozzartbet

Grčki predstavnik Panathinaikos će u okviru drugog kola TOP 16 faze Eurolige ugostiti Unicaju. Domaćin je u svom premijernom nastupu ove sezone pokleknuo pred Fenerbahceom u Istanbulu , apsolutno zasluženo. Tokom čitavog susreta vodili su samo jednom u drugoj polovini treće četvrtine , preostalo je vrijeme prednost imao turski tim da bi na kraju slavio sa solidnih +7. Danas dočekuju Unicaju koja se u prošlom kolu u Malagi obračunala s Darussafakom u susretu gdje je svakom timu pripalo po poluvrijeme , Unicaji srećom ono bitnije. Danas će imati teži zadatak jer je Panata u ritmu , u šesnaest posljednjih utakmica imaju čak četrnaest pobjeda i dva europska poraza , onaj od Lokomotiva kod kuće i već spomenuti od Fenera. Moj tip na ovoj utakmici je under prekaljenog playa domaćih Dimitrisa Diamantidisa koji je miljama daleko od svoje idealne forme. U ligi postiže tek 5.67 poena po meču za 22 minute na parketu , dok je u Euroligi nešto bolji sa 6.9 poena. Ove sezone je samo tri puta prelazio ovu granicu , dvaput na početku grupne faze protiv Lokomotiva i Karsiyake i pred njen kraj protiv Barcelone kada je imao 12/14 sa linije penala. Danas igra protiv momčadi koja usprkos svim problemima vrlo dobro brani igrače sa vanjskih pozicija , u očajnoj je formi i ne mislim da će se naigrati večeras.

 

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use