Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 6.1.2016.

Goksim

Recommended Posts

Skijaško trčanje 

30km Classic

Martin Johnsrud Sundby   WINN @ 1.704 pinnacle (u međuvremenu dok sam spremao slike malo pala kvota)

j4OWsn1.png

Ovogodišnji rezultati:

JswnkQ4.png

Ovi rezultati koje sam prekrižio su nebitni za ovu okladu zato sam ih i prekrižio da ih zanemarite pošto se radi o sprintu a ovo je ipak utrka na 30km. Kao šta vidite prema ovim rezulttima na ovim dužim urtkama Sundbay baš dominira. Nebitno dali je Free style ili Classic,dali je u pitanju 15 ili 30 km on pobjeđuje pa zato iako je kvota samo 1.7 mislim da se isplati uzet. Jučer je i u sprinut bio dobar,4. tako da ja uzimam njegovu pobjedu

Goksim ako očeš možei i za trčanje otvorit podforum pa baci ovaj post tamo

Utrka počinje u 15h pa ko misli uzet nek požuri

Da se ne ponavljam. Samo da podsjetim u ovoj je utrci Sundby lagano dobio. Sad je na rasporedu utrka na 15km Classic

Sundby pobjeda @ 1.54 pinnacle

Talijanska 1. liga
12:30 Udinese - Atalanta

tip 1: domaćin točno 3 kartona @ 5,00

kladionica: paddy power / sportsbet.com.au
ulog: 0,44 unita

tip 2: domaćin over 3,5 kartona @ 4,00
kladonica: wwin / big bet world
ulog: 0,56 unita

ukupno

tip: oklada je dobitna ukoliko domaćin dobije 3 ili više kartona
koeficijent: 2,22
najmanji isplativi koeficijent: 1,53
ulog: 1 unit

ili domaćin over 2,5 @ 2,1 (paddy power)

Sudac: Cervellera - u 52% utakmica je pokazao 6 ili više kartona

Iako ovo nije najidealniji sudac kod klađenja na kartone ostajem pri ovoj okladi. Za to naravno imam nekoliko razloga.
Ovdje imamo dvije jako grube ekipe, Udinese u 70% svojih utakmica dobiva 3 ili više kartona a s drug strane Atalanta je vjerojatno jedna od najgrubljih gostujućih ekipi u Talijanskoj ligi. U svim gostujućim utakmicama su dobivali 3 ili više kartona.
Da stvar bude bolja, obe ekipe su u relativno lošim formama te imaju samo po dvije pobjede u posljednjih 5 utakmica. To nam ide u prilog jer u takvim slučajevima borbenost i agresivnost bi se trebala povećavati.
Oba kluba imaju određenih problema sa izostancima u posljednjoj liniji, kod domaćina zbog suspenzije nema Wague a kod gostiju Palette također zbog kartona.
U obzir treba uzeti da su oba kluba napadački orjentirana i da će se kontre i polukontre samo nizati a uz njih vjerujem i prekršaji i kartoni.

Bez obzira na suca vjerujem u puno kartona. Ukupno preko 5,5 kartona odnosno barem po 3 sa svake strane.
Postoji i granica od 2,5 kartona na goste ali keoficijent je 'samo' 1.5, postoji i ukupan over 5,5 ali kombinacijom ova dva tipa gore na zbroj kartona domaćina, dolazimo do fantastičnog koeficijenta od 2,22 što uzimam 'objeručke'.
Sretno!

Butorac/lipsky-inglot/linstedt 2(1.53) kvota je nesto pala ja san ju igro u bet365 po 1.66 dakle oba oba para igraju su uigrani i imaju dosta meceva b/l su me krajem prosle sezone iznenadili par puta a i/l su bili potpuna senzacija pogotovo us open kad su poizbacivali većinu favorita tako da vjerujem da ce ovo uzet bez problema nekih svaka cast butorcu i lipskom ali ova dva su ludi hahqa isti također sam vidio linstedt objavio oar puta slike sa treninga znaci da je u punom pogonu

Pavic/venus-ried/smith 1(1.44)

Meni je ovo poklon kvota nebi stavio vise od 1.15 da sam bookmarker pavic i venus brutalno dobra kombinacija meni jedna od najdrazih za kladenje i sigurno su po mom sudu u top 10 parova a ried i smith nemaju nikakav značajni rezultat i nisu neki igraci parova tako da mi se cini da je ovo lagani trening pred ostatak turnira

Edit:naravno da ce me demantirat...

Dodao bih jos par stvari samo oar rijeci nemam snage za puno pisat

Hingis mirza prvi par svijeta msm da tu nemam sta pričat nelosa kvota za kombinirat s necim

Herbert/mahut 1.36i opet mi nejasna kvota igraju protiv zvucnih imena ali koji nemaju blage veze u paru i vjv se samo prilagodavaju malo na podlogu i početak sezone cisto da udu u sezonu msm da ode nema dileme kec ko kuca

I jos nesto sta msm opet da ce ic to su kubot i matkowski igrali su par puta skupa oba jako dobri igrači parova matkowski samo i igra parove, duckwortha nisam nikad vidio u paru s nikim a nema nimakav znacajan rezultat uglavnom su gubili kad su igrali skupa dok je guccione nesto bolji visok sa jakom servom ali nez bas dal ce sta moc poljskoj kombinacij

Edit:2od5 sorry ako je neko pratio nemam nes pametno rec mahut i herbert gube od onakvog para koja zalost..a venusa i pavica sam gledao i nisu potrcali citav mec bez ikakve želje

19:00 E.McCollum over 15,5 1.85 Wwin/PSK/SS

Errick McCollum jedan je od dominantnijih igrača u Europi ove sezone. Stigao je u Galatasaray ove sezone nakon što je jednu sezonu proveo u Kini gdje je oborio i rekord lige postigavši 82 poena u jednoj utakmici. Ako gledamo utakmice u Eurokupu, McCollum je ostao 2 puta u underu u 10 odigranih utakmica. Na prosjeku je od preko 20 poena po utakmici, a zabijao je: AEK-u 25 i 24, Hapoelu 6 i 18, Krasnom 16 i 21, Novgorodu 22 i 9, Neptunasu 32 i 30. Ima puno ovlasti u ekipi, ako izvučemo neki prosjek uzima 7 šuteva za 2, 3 šuta za 3 i zaradi 7 slobodnjaka. Danas Galata dočekuje Zaragozu koja je u sjajnoj formi i sigurno će biti težak protivnik. McCollum je u sjajnoj formi, za vikend je Turk Telekomu ubacio 31 poen i na osnovu svega mislim da ga se isplati odigrati.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use