Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 4.1.2016.

LikIzBajke

Recommended Posts

SINGLE

WTA Shenzen
Bouchard - Vekic
TIP: 1
KOEF: 1,58 (unibet)

Kad sam vidio ovu kvotu uvelike sam se iznenadio...Bouchard ..bivsa top 10 tenisacica...zeljna povratka na vrh..vrijedno trenira...dok je Vekic bila sredstvo za igranje kontra nje u 2015. godini...Koliko vidim po zadnjim slikama...nije bas u nekom treningu, dok je Genie vrijedno trenirala i kroz bozicne dane. Obadvije su nesigurne i mlade, ali mislim da je ipak eugenie vise posvecena tenisu jer je bila top 10 i zeli opet u vrh. Ova kvota je za mene bomba. Po meni nekih 1,20, 1,25 bi bilo realno...zato cu sada odigrati dok jos nije pala. I nadam se da se u ponedjeljak ujutro veselimo.

Bouchard E. - Vekić D. 1 @ 1.65 PSK 

Domalo top 10 teniserka Genie Bouchard (#49) ulazi u novu sezonu s ciljem da što prije zaboravi prošlu , najneuspješniju u njenoj dosadašnjoj karijeri. Odigrala je samo 33 meča što je najmanji saldo u posljednjih pet godina , još otkad se kao petnaestogodišnjakinja probijala po ITF turnirima. Ostvarila je samo 14 pobjeda iz ta 33 meča s tim da je jedini pozitivan bilans imala na ovoj podlozi sa 10 trijumfa i četvrtfinalom AO-a što joj je ujedno i najbolji rezultat sezone. Njen neupitni talent je zamagljen očitim neznanjem da se nosi sa slavom koja joj je nametnuta , kažem nametnuta jer mediji i velik broj teniske javnosti sve više skreću pažnju na njen fizički izgled. Mlada Kanađanka je mnogo više vremena provodila na društvenim mrežama i u društvu raznih celebritya negoli na terenu što se bitno odrazilo na njenu igru i formu. Nadam se da su ti dani sada iza nje jer je previše izgubila da bi časila više i časa , igra na podlozi koja joj u potpunosti odgovara sa suparnicom s kojom ne bi trebala imati velikih problema. Donna Vekić (#103) , poznatija kao djevojka Stana Wawrinke je kao i Bouchard imala sezonu za zaborav. Odigrala je dosta više mečeva od protivnice , no na nižem teniskom nivou što podrazumijeva izlete po ITF turnirima i WTA turnire s nešto slabijom konkurencijom. Takav je bio i onaj u Tashkentu na tvrdom podlozi gdje se zanosna Hrvatica probila do finala gdje joj je u kraj stala 66. igračica svijeta Nao Hibino , mnogo lakše nego što se moglo i zamisliti. Vekićeva je u drugom dijelu sezone više vremena provela u centru skandala zajedno s Kyrgiosom , Kokkinakisom i Wawrinkom nego na terenu što se bitno odrazilo na njen performans te rezultiralo porazima tipa od Dabrowski u kvalama za Moskvu (6-2 6-4) , financijski posrnule Paszek na ITF-u u Poitiersu (4-6 6-2 6-4) itd. Kao i njenoj suparnici , pripisuju joj sindrom Anne Kournikove ili asa i kralja u pokeru , ljepota koja rijetko pobjeđuje. Prednost dajem iskusnijoj Kanađanki jer je uza sve te probleme s formom mnogo kvalitetnija od suparnice , posjeduje bolje udarce s obje strane reketa te će se , ukoliko uđe u prepoznatljivi agresivni ritam lako obračunati s njom. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use