Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

19.04.2008. Subota (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Ja sam prorijedio ponudu, te se dvoumim između 7-8 parova a tek ću sutra odlučiti šta ću igrati...

Uz Lyon za koji sam napisao i analizu http://svijetkladjenja.com/forum/index.php?topic=391.msg2104#new izglednim mi se čini i pobjeda Šibenika, Rome, Arsenala, Auxerre, Fiorentine, Seville, Barcelone (ovdje oprez jer Barca ima Ligu Prvaka slj. tjedan i igra gradski derbi ali opet previše su je suci oštetili u zadnjim kolima a imali su i puuuno nesreće, pa je vrijeme da i to jednom dođe na naplatu).

Više sutra...

Kakva su druga razmišljanja???

Sve mi se čini da bi Šibenik mogao nešto dogovoriti sa Međimurjem kojem bodovi ne trebaju a koeficijent je oko 1,60 što je super. Šibenik je u prošlom kolu ugostio Inter i bio bolja ekipa ali nisu imali sreće niti kvalitetne završnice, a i u 92'minuti im je trebao biti dosuđen kazneni udarac... Međimurje je odigralo par solidnih predstava pred svojom publikom te su namučili Hajduk i Dinamo ali u obrani Međimurja ima puno šupljina što je pokazala Rijeka koja se je do tada mučila dati gol...

SUbota taj kljucan dan koji se ceka evo mojih nekih prijedloga:

Sevilla, Celtic, Zaragoza, Fulham, Dortmund, Roma....

Stvarno cijenim tvoj rad i znanje kolega ali Dortmund ??? ??? pa ako to prode ja ti skidam kapu , jer svi dobro znamo da Bayern i najprije njegovo trener imaju cilj osvajanja duple krune u Njemackoj ligi pa zatim i Kup Uefa i mislim da su i vise nego blizu tog cilja i jos kad pogledam u kakvoj formi i kako igra Dortmund toplo-hladno ali vise hladno  ;D i da sigurno daje prednost prvenstvu i da tu odradi posao do kraja kako ne bih usao u opasnu zonu ,a ne kup gdje je preko njega svakako osigurao nastup u Kup Uefa iduce godine posto ce Bayern da bude prvak!!!I na kraju najbitnije Bayern je vec pokazao kako im lezi Dortmund pogotovo u zadnjem susretu sto i sami rezultati pokazuju kolega da ne spominjem samu kvalitetu sutrasnjeg kompletnog Bayern-a  ::) ::)

sve 5 kolega ALI!!! pa taj bayern mi doslovno ide na jetra i pri samoj pomisli mi me slabo... kakva ekipa i kakvi rezultati... to sto sad nekog nabili pa kao naj su...jesu ali malo sutra... ona pustena tekma doma protiv vec koga, kad ih cekao za 5soma kn i naravno jedini par, pa getafe doma pa se onako kur*inski provuku u gostima kod njih dalje u kupu UEFA a getafe ne da je zasluzio nego je doslovno morao proci... ma slabo mi od te ekipe..

Ma po meni je Bayern puno bliže pobjedi, međutim to može biti vrlo škakljiva utakmica jer bi igrači Bayerna u utakmicu mogli ući malo potcjenjivački vođeni nedavnom velikom pobjedom nad Dortmundom dok bi Dortmundovi igrači zbog toga trebali biti dodatno motivirani da dokažu da nisu toliko loši kao što je rezultat sugerirao...

Možda nešto odigram sa manjim ulogom jer će OBN prenositi pa čisto da bude zanimljivo, ali mislim da ima i boljih paroa u današnjoj ponudi...

ima sigurno... meni jucer, tj danas u noci kad se kompletirao tiket uslo 1300kn na 100uloga... e sad, dal da danas igram ili ne ni sam neznam... ima brdo zicera a znam da ne prolaze svi...

E pa super si dobio. Ma rasporedi si da možeš sa tim igrati i danas i sutra i npr. utorak LP. Riskantono je sve staviti na jedan listić, ali ako prođe je jako lijepo...

Btw. malo ste me zainteresirali za utakmicu u Njemačkoj pa sma počeo malo čitati i sad sam na mukama jer me vuće da igram prolaz Bayerna... (nisam to još našao u ponudi)

Borussia Dortmund: Ziegler (Höttecke) - Rukavina, Hummels, Wörns, Dede - Kehl - Blaszczykowski, Kringe - Tinga - Frei, Petric

Missings: Degen

FC Bayern München: Kahn - Lell, Lucio, Demichelis, Lahm - Schweinsteiger, van Bommel (Ottl), Ze Roberto, Ribery – Klose (Podolski), Toni

Missings: Altintop, Sagnol, Jansen

Any other outcome than a Bayern win would be a big surprise for me!

...Bayern will take it very serious. Hitzfeld said in an interview (kicker) that the DFB-Cup is more important in his opinion than the UEFA-Cup...

Borussia Dortmund: Ziegler (Höttecke) - Rukavina, Hummels, Wörns, Dede - Kehl - Blaszczykowski, Kringe - Tinga - Frei, Petric

Missings: Degen

FC Bayern München: Kahn - Lell, Lucio, Demichelis, Lahm - Schweinsteiger, van Bommel (Ottl), Ze Roberto, Ribery – Klose (Podolski), Toni

Missings: Altintop, Sagnol, Jansen

Any other outcome than a Bayern win would be a big surprise for me!

...Bayern will take it very serious. Hitzfeld said in an interview (kicker) that the DFB-Cup is more important in his opinion than the UEFA-Cup...

Istina da zna Bayern kidati zivce ali opet postavljeni sastav za danasnju tekmu i vec vise dugo spominjani cilj koji se i ovdje navodi ne navodi nista drugo osim lagane pobjede Bayern-a (naravno moje skromno misljenje) ::)

Istina da zna Bayern kidati zivce ali opet postavljeni sastav za danasnju tekmu i vec vise dugo spominjani cilj koji se i ovdje navodi ne navodi nista drugo osim lagane pobjede Bayern-a (naravno moje skromno misljenje) ::)

Mislim da će Bayern uzeti Kup, ali me je uvijek u kupu strah produžetaka jer njima igraju i produžetci i nama ako igramo 2 ne igra... A nigdje u zemaljskim klad. nisam našao u ponudi prolaz...

Još imam neke dileme, ali uskoro će sve biti posloženo za uplatiti...

Kaj se tiče Dortmunda i Bayerna mislim da ce danas svi trpati na Bayern jer nakon one pobjede od 5-0 svi su uvjereni da ce se to ponoviti zato meni nekak smrdi ta tekma a i Bayern nije neka super dobra momčad (to je moje mišljenje) jer nisu pokazali nis ekstra ove sezone tak da mislim da se isplati probati kontra bayerna odigrati ipak su to veliki rivali tak da je sve moguće pa nije dortmund vreca za napucavanje...

Kaj se tiče Dortmunda i Bayerna mislim da ce danas svi trpati na Bayern jer nakon one pobjede od 5-0 svi su uvjereni da ce se to ponoviti zato meni nekak smrdi ta tekma a i Bayern nije neka super dobra momčad (to je moje mišljenje) jer nisu pokazali nis ekstra ove sezone tak da mislim da se isplati probati kontra bayerna odigrati ipak su to veliki rivali tak da je sve moguće pa nije dortmund vreca za napucavanje...

Kolega dragi nitko i ne kaze da su oni vreca za napucavanje ali po pokazanoj igri i formi nisu niti daleko ,jer izgubiti na svom terenu u prvenstvu od prosjecne ekipe Hanovera gdje su im bodovi mnogo potrebni i sad ici nesto traziti protiv motiviranog Bayern-a koji ima svoj cilj je krajnje smijesno ,a jos vise ne ozbiljno igrati na njih .....a sto se tice Bayern-a oni jesu ipak super momcad za ovu ligu i sve ekipe u njoj sto pokazuje i sam tabela zar ne  ;)

Kolega dragi nitko i ne kaze da su oni vreca za napucavanje ali po pokazanoj igri i formi nisu niti daleko ,jer izgubiti na svom terenu u prvenstvu od prosjecne ekipe Hanovera gdje su im bodovi mnogo potrebni i sad ici nesto traziti protiv motiviranog Bayern-a koji ima svoj cilj je krajnje smijesno ,a jos vise ne ozbiljno igrati na njih .....a sto se tice Bayern-a oni jesu ipak super momcad za ovu ligu i sve ekipe u njoj sto pokazuje i sam tabela zar ne  ;)

to sam ja tak reko nakon jer nakon onih 5-0 svi ocekuju pobjedu sa hendijem bayerna jer sam primejstio da dostaljudi to igra...Dortmundu bodovi trenutno netrabaju ali ako nastave lose igrati mogli bi doci u neugodnu situaciju da se bore za opstanak...neznam zivi bili pa vidjeli kaj ce se desiti danas...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use