Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 2.1.2016.

crnamamba

Recommended Posts

Prije svega svim forumašima želim sve najbolje u Novoj 2016. godini! Puno uspjeha kako u životu tako i u sastavljanju dobitnih listića :-)

Nadalje još jednom se ispričavam zbog toga što stranica u posljednje vrijeme nije radila kako treba, pa tako i forum. Imali smo problema sa serverom, ali sada je to nadam se sređeno za neko duže vrijeme, da  možemo neometano razmjenjivati naša razmišljanja.

Ušli smo u 2016. u kojoj nas čeka jako mnogo sportskih natjecanja kao što su uskoro rukometno i vaterpolo prvenstvo, a tijekom ljeta tu je i EURO, ali i OI. Ipak do tih događaja baviti ćemo se standardnim događajima kao što su Englesko i Španjolsko prvenstvo.

Englezi su neprestano vrlo aktivni a u subotu vodeći Arsenal dočekuje Newcastle i brani svoju vodeću poziciju, na koju se probio na samom kraju godine.

Arsenal - Newcastle

U Španjolskoj se igraju tri susreta, a ja sam izabrao onaj na Vicente Calderonu gdje sve bolji Atletico dočekuje posljednju momčad prvenstva.

Atletico Madrid - Levante

Također postavljena je i nagradna igra bet365 kladionice gdje možete postaviti svoje TIP-ove. (ovdje). Također uskoro ćemo imati i jednu vrlo bogatu nagradnu igru pa pozorno pratite portal. 

Večeras se u ranijem terminu sastaju dvije NBA ekipa Sacramento vs Phoenix Sunsi. Obje ekipa su trenurno u vrlo lošoj formi, Kingsi u zadnji 5 mečeva imaju jednu pobjedu dok Sunsi u zadnjih 5 mečeva nisu upisali pobjede. Tako da ovdje očekujem da će Sacramento na krilima Cousina pobjediti Sunse. Sunsi su ostali i bez svog najboljeg igrača Erica Bledsoea, i teško je očekivati da Sunsi mogu nešto više uraditi bez njega...

Sacramento - Phoenix - 1

Skijaško trčanje 

30km Classic

Martin Johnsrud Sundby   WINN @ 1.704 pinnacle (u međuvremenu dok sam spremao slike malo pala kvota)

j4OWsn1.png

Ovogodišnji rezultati:

JswnkQ4.png

Ovi rezultati koje sam prekrižio su nebitni za ovu okladu zato sam ih i prekrižio da ih zanemarite pošto se radi o sprintu a ovo je ipak utrka na 30km. Kao šta vidite prema ovim rezulttima na ovim dužim urtkama Sundbay baš dominira. Nebitno dali je Free style ili Classic,dali je u pitanju 15 ili 30 km on pobjeđuje pa zato iako je kvota samo 1.7 mislim da se isplati uzet. Jučer je i u sprinut bio dobar,4. tako da ja uzimam njegovu pobjedu

Goksim ako očeš možei i za trčanje otvorit podforum pa baci ovaj post tamo

Utrka počinje u 15h pa ko misli uzet nek požuri

Prvo da zaželim svim članovima sretnu i uspješnu novu 2016. godinu. 

Nemam puno vremena pa sam za danas izdvojio samo jedan singl:

Manchester United - Swansea h(0:2) 2 @ 1.50 Wwin 

Moram reći da me je iznenadila kvota na ovu okladu bez obzira što je ovo must-win utakmica za Đavole.  U šest prvenstvenih i dvije europske utakmice još nisu upisali pobjedu , od toga četiri vezana poraza i četiri neodlučena ishoda , čak tri sa najnepopularnijih 0:0. Ekipa je očito u krizi , fali svježe krvi koja bi pokrenula zahrđalu mašinu koju Van Gaal neuspješno pokušava revitalizirati. Najveće iznenađenje je upravo to što je još uvijek šef struke na Old Traffordu , pitanje je samo dokad. Prema nekim medijima , zimski prijelazni rok će otvoriti upravo on dovođenjem brazilskog čarobnjaka Felipea Andersona koji je prošle sezone bio najzapaženija karika rimskog Lazia. Ostaje da vidimo koliko ima istine u toj priči , a što se tiče današnjeg susreta , Shaw , Rojo i Valencia su van stroja pa će opet morati eksperimentirati na bekovskim pozicijama što se dosad pokazalo kao neučinkovito. Swanseaju je malo otupila oštrica po krilnim pozicijama što im je bilo najjače oružje otkad su došli u Premier ligu , a da se i primjetiti po tablici gdje drže prvo mjesto iznad crte sa samo dva boda viška u utrci sa Newcastleom. Donedavni bek , sada i trener Gary Monk je dobio otkaz zbog loših rezultata , na njegovo mjesto je privremeno postavljen Alan Curtis koji je malo razdrmao ekipu , no svejedno nema kvalitet da bude stalno rješenje na klupi velških Labudova. Na tri posljednje utakmice je skupio pet bodova , dvama remijima s West Hamom i Crystal Palaceom , a u međuvremenu je na Libertyu kapitulirao WBA. Sve su to dosta tvrde i neugodne ekipe pa taj jedan postignut gol u tri utakmice i nije toliko iznenađenje , no činjenica je da Labudovi imaju znatno lošiju realizaciju nego prijašnjih godina , ponajviše zahvaljujući odlasku Bonya kojeg još nisu uspjeli nadomjestiti. Gomis je bio ozlijeđen , a i kada je igrao nije mogao sam vući ekipu , a niti Sigurdsson nije više toliko ubojit , što asistencijama što golovima. No bez obzira na to , pokazali su da znaju igrati s velikim ekipama još od minimalnog poraza protiv Citya na Etihadu koji je u mnogo zavidnijoj formi od ranjenog gradskog rivala. Općenito ne leže Unitedu još od odlaska Fergusona , u zadnjih godinu dana su pobijeđivali čak četiri puta u svim natjecanjima uz samo jedan poraz kada su rivali bili u sličnoj formi , pa mi je tri gola viška za domaćina naprosto previše. Za hrabrije bih preporučio h(0:1) x koji se plaća po 3.35 , za analizu sam odabrao sigurniju varijantu. 

17h Filip Kraljević 8,5 više 1.85 PSK (statistika) -> 0 poena (uzeo samo 2 šuta u 17 minuta)
21h Aleksandar Ponjavić 7,5 više 1.85 PSK (statistika)

Ostali prijedlozi:
Suad Sehović 9,5 više lokali
Jure Lalić 11,5 više lokali
Domen Bratož 10,5 više lokali
Tadija Dragičević 14,5 više lokali
Stefan Sinovec 12,5 više 1.85 lokali (6 poena, 2 trice u prve 2 minute i onda izgubi interes za utakmicom)

Ante Delaš 11,5 manje 1.85 lokali -> 6 poena
Glenn Cosey 9,5 manje 1.70 lokali - > 14 poena
Nikola Ivanović 12,5 manje 1.85 lokali -> 5 poena

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use