Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 21.12.2015.

crnamamba

Recommended Posts

Bio je ovo dobar vikend ili sam ja dobre parove ispratio pa da zahvalim kolegama forza (za rukomet u petak), crnamamba (za dobitne tipove u subotu), Goksimu i CreativeBet za kartone.

Kako je ovaj vikend završio u plusu još ću danas probati iz NFLa:

NO Saints - Detroit Lions   over  48,5     1,68

Drew Brees   over 285,5 yards                1,90 

Obje ekipe su bez šansi za doigravanje i obje ekipe dobar dio napada temelje na dodavanju pa bi to trebala bit utakmica s dosta poena. Nemam baš neku inspiraciju za pisati ali meni je ovo realno samo ne preporučam da se igra na veliki ulog jer uvijek je upitna motivacija u takvim utakmicama al vrijedi probati.

Edit: evo izašla ponuda za Breesa u bet365 i tamo je granica 297,5 a koef. samo 1,80

Mišljenje za over 4.5 kartona u wh-u?

Marriner je za engleske pojmove solidan. Pitanje je kako će se odvijati utakmica i koliko će biti grubosti, imo možda najbolje loviti kartone live kada se vidi kako će igrati prvih par minuta. Ja sam odigrao nešto sitno over 5,5 kartona, ali sa stvarno manjim ulogom.

Ulog je velik, ovo su dva glavna pretendenta za naslov tako da bi moglo biti tenzija..

Mišljenje za over 4.5 kartona u wh-u?

Kao navijac Arsenala, mislim da ovo ide preko 4.5 kartona. U zadnjih 4 ligaskih utakmica izmedju njih je uvek bilo 5 ili vise kartona. Arsenal nije kompletan, a za City najverovatnije startaju Sterling i DeBruyne na krilima, morace Arsenal praviti tehnicke prekrsaje iz brzih kontri City-a. Koscielni i Flammini kandidati za zuti karton, a i kod Citya ima kostolomaca poput Fernandinha... 

Stavljam ovdje jer utrka počinje za sat vremena...

danas se vozi paralel veleslalom, evo startne liste

http://medias4.fis-ski.com/pdf/2016/AL/0119/2016AL0119SLL.pdf

Dakle ovo je nešto kao u munchenu ako se sjecate za novu godinu kada je kostelić osvojio, voze dva skijaša paralelno, jedan uz drugog,a, brži ide u daljnju fazu...

Ovaj duel mi se jako sviđa: 

KnJFeGX.png

Iz razloga jer: Muffat-J je jako dobar u velelslalomu a ima i povoljan ždrijeb. U 1/16 finala ied na Kranjeca kojeg bi trebao proći, a nakon toga mislim da je favorit i sa nekim od Myhrer ili Schoerg. Onda bi vjerojatno išao na Neureuthera, ako bi došao do te faze u 1/4 finala.

Luitz pak ide na Svindala kojeg bi mogao proći ali nakon toga u 1/8 finala bi trebao ići na Ligetyja gdje mu dajem minimalne šanse. 

Dakle očekujem da bi Muffat-J trebao doći barem do 1/4 finala dok bi Luitz trebao ispasti već u 1/8 finala u duelu sa Ligetryjem koji je u tom h2h ogroman favorit.

Ovo je odličan koeficijent i mislim da je ovaj duel dosta izgledan...

Stavljam ovdje jer utrka počinje za sat vremena...

danas se vozi paralel veleslalom, evo startne liste

http://medias4.fis-ski.com/pdf/2016/AL/0119/2016AL0119SLL.pdf

Dakle ovo je nešto kao u munchenu ako se sjecate za novu godinu kada je kostelić osvojio, voze dva skijaša paralelno, jedan uz drugog,a, brži ide u daljnju fazu...

Ovaj duel mi se jako sviđa: 

KnJFeGX.png

Iz razloga jer: Muffat-J je jako dobar u velelslalomu a ima i povoljan ždrijeb. U 1/16 finala ied na Kranjeca kojeg bi trebao proći, a nakon toga mislim da je favorit i sa nekim od Myhrer ili Schoerg. Onda bi vjerojatno išao na Neureuthera, ako bi došao do te faze u 1/4 finala.

Luitz pak ide na Svindala kojeg bi mogao proći ali nakon toga u 1/8 finala bi trebao ići na Ligetyja gdje mu dajem minimalne šanse. 

Dakle očekujem da bi Muffat-J trebao doći barem do 1/4 finala dok bi Luitz trebao ispasti već u 1/8 finala u duelu sa Ligetryjem koji je u tom h2h ogroman favorit.

Ovo je odličan koeficijent i mislim da je ovaj duel dosta izgledan...

Evo i live dueli sa bet365

Mislim da koeficijenti govore sve što sam i najavljivao

Dakle 

Muffat J. prolazi IMO prva dva kruga...

0FAb5Ac.png

Luitz bi trebao proći prvi krug i onda je teški outsider i imo ispada u 1/8 finala od Ligetyja

j1slBlR.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use