Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA picks 20.12.2015

Danny

Recommended Posts

image.jpg Brooklyn - Minnesota image.gif

http://www.svijetkladjenja.com/analize/nba-analiza-brooklyn-nets-minnesota-timberwolves/

B. Bogdanović (9,5) – over @ 1,85 Wwin

Baš sam ga mislio odigrati kada sam vidio da igraju protiv Wolvesa. Prošle sezone u posljednjoj utakmici protiv Wolvesa, Babo je za samo 27 minuta upisao 21 poen i to uz šut 10 od 15. Dodatna prednost ovoga puta je ta da je Babo već šest utakmica u nizu starter. U tih šest utakmica je četiri puta prebacio ovu marginu. Njemu odgovara igrati kod kuće i odgovara mu kada protivnika prima dosta poena, što znači da otvaraju jako puno prostora. Mislim da bi Babo mogao danas završiti na nekih 15-ak.

N. Noel (9,5) - under @ 1,85 Wwin

Noel ne može ništa ove sezone, jednostavno je očajan, a još je imao i malih problema sa ozljedama. Danas se očekuje Blowout Clevelanda nad očajnom Philom, što je naravno skroz realno. U posljednjih 10 utakmica Phile, Noel je odigrao njih osam. Od tih osam utakmica je tu marginu prebacio četiri puta. Tek je jednom u tom periodu uzeo više od devet pokušaja prema košu, dakle jako malo lopti i sve manja minutaža. Protiv Clevelanda standardno loše igra. Prethodne sezone je bio puno bolji nego ove, a Clevelandu je zabijao: 8 (34 min), 4 (33 min), 6 (26 min), dakle, vrlo loše. Cavsi bi ih stvarno morali razbiti, a Noel se ne bi baš trebao naigrati. Možda slabijim ekipa može zabiti devet ili više, no protiv ovako jakih ekipa mora odigrati brutalno da napravi nešto konkretno. 

Noel.png

Noel1.png

LeBron James under 30.5 @1.83 WilliamHill

Totalno promasena margina, jurite da uhvatite ko stigne. Verujem da ce mnogo pasti do pocetka meca. Veceras se Cavsima vraca Irving. Ovo je BO i mislim da LeBron nece imati puno posla posto ce utakmica biti resena puno ranije. Osim toga, sigurno ce razigravati Irvinga, Lovea i Smitha te manje sutirati. Ja sam ovo uzeo na dosta jak ulog pa sta bude :)

Update:Granica vec spustena na 27.5 sto je i dalje super granica za under...

Edited by JackieJack

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use