Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 19.12.2015.


Goksim

Recommended Posts

I subotnja ponuda je itekako bogata pa krenimo na posao :D
 

 

Istra 1961 - Hajduk Split 2

 

U HNL-u se igra posljednje kolo prije zimske stanke koje mnoge ekipe jedva čekaju... U Istri ne cvate cvijeće budući da igrači i nakon dolaska novog vlasnika Glovera, još, nisu dobili zaostale plaće. Pamić je smjenjen iako je sa limitiranom ekipom izvlačio zadovoljavajuće rezultate uz neatraktivnu igru, ali teško je mogao puno drugačije i igrati. Na njegovo mjesto došao je čovjek čije trenerske kompetence i kvalitete mnogi preispituju.

 

ev0V14v.png

 

Istra zadnje tri utakmica ima i tri poraza. Kod Rijeke, u "regionalnom derbiju" pokazali su se tvrd orah i poraženi su sa samo 1:0. Nakon toga kod kuće su izgubili od Slaven Belupa 2:0, da bi na gostovanju kod Lokomotive zasluženo izgubili utakmicu u doslovno zadnjim sekundama utakmice. Lokomotiva je bila bolja 3:2 golom u 95'minuti utakmice. Unatoč tome ostaje dojam da je Lokomotiva zasluženo slabila. Lokomotiva je povela da bi Istra izjednačila iz nepostojećeg kaznenog udarca. U drugom poluvremenu Lokomotiva je rano došla do vodstva i bila znatno bolja. Treći gol Lokomotive je visio u zraku da bi nespotrenost igrača Lokomotive rezultirala drugim žutim odnosno crvenim kartonom. Nakon toga Istra sretno postiže gol iz zaleđa za 2:2. Pred sam kraj utakmice i Istra ostaje sa 10 igrača a Lokomotiva to koristi u zadnjim trenutcima utakmice gdje se vidjelo da je Lokomotiva kondicijski znatno bolja ekipa.

 

Hajduk nije slavio posljednje dvije utakmice, protiv Dinama te u gradskom derbiju protiv Splita. Na Poljudu su pred dva mjeseca lagano svladali Istru sa 3:0 a vjerujem da ih još boli onaj šokandan poraz na Aldo Drosini kada je Istra slavila sa 4:1 na samom otvaranju prvenstva. Naime tada je Hajduk igrao u kombiniranom sastavu budući da su na rasporedu imali kvalifikacije za Europsku ligu. Od te utakmice, punihb 5 mjeseci Istra nije uspjela niti jednoj ekipi postići 4 gola, koliko je tu utakmicu utrpala Hajduku i vjerujem da će bili tražiti osvetu za taj težak poraz.

 

Kvaliteta, motivacija i fizička sprema sigurno su na strani gostiju i vjerujem da će Hajduk biti znatno bliži pobjedi u ovoj utakmici.

 

Budući da je analiza pisana u srijedu, te da se radi o HNL-u, informacije o izostancima još nisu dostupne tako da ćemo, ukoliko bude važnijih informacija, dopuniti ovu analizu ;)

 

DIREKTNA UPLATA NA bet365

 

CxtowMh.png

 

 

Evo i mojih aktivnih listića ;)

 

OKBIJgz.png

 

6Ri80WR.png

 

eZ6F1bA.png

 

sSbA2Hq.png

Link to comment
Share on other sites

Nastavljamo sa praksom da na jednom mjestu možemo naći popis svih sudaca, te granica za kartone za Premiership, Primeru i Seriju A. ;)
 
Nadam se da će i drugi članovi pridonjeti aktivnosti foruma te da ćemo imati uspješan vikend ;)
 
Premier League
 
Chelsea - Sunderland (16:00)
Roger East
fHMd7aw.png
 
Everton - Leicester (16:00)
Jonathan Moss
tTd0kDs.png
 
Man Utd - Norwich (16:00)
Michael Oliver
TCizNi0.png
 
Southampton - Spurs (16:00)
Kevin Friend
Us6E0PX.png
 
Stoke - Crystal Palace (16:00)
Robert Madley
uVx7US6.png
 
West Brom - Bournemouth (16:00)
Mike Dean
qckkqOd.png
 
Newcastle - Aston Villa (18:30)
Martin Atkinson
75Dy7JZ.png
 
 



 
Serie A
 
Bologna - Empoli (20:45)
Mariani 
kCMiSTN.png
 

 



 
Primera
 
Valencia - Getafe (16:00)
Borbalan
A0rl595.png
 
Espanyol - Las Palmas (18:15)
Melero Lopez
5WtSIAw.png
 
Betis - Sevilla (20:30)
Clos Gomez
D2BIYU3.png
 
Deportivo - Eibar (22:05)
Estrada Fernandez
U2BYA5s.png

Link to comment
Share on other sites

Betis - Sevilla (20:30) OVER 7,5 KARTONA
Clos Gomez

D2BIYU3.png

 

 Ovo mi je možda i najzanimljivija utakmica za kartone u subotu. Radi se o izuzetno vrućem i nabrijanom gradskom derbiju. Naime, Real Betis i Sevilla se ne podnose, tj. mržnja između ova dva kluba se može uspoređivati sa odnosima Rome i Lazija. Sjećam se kada su se prije par godina sreli u završnici Europske lige, to je bio show od utakmica, pogotovo prva...

 

Očekujem nabrijanu i nervoznu utakmica sa malo nogometa i puno prljavština. Sudac je solidan, da mogu birati imam i drugih mojih favorita u Primeri ali Clos Gomez bi trebao odraditi posao ako će biti zadovoljene predispozicije koje očekujem. Na ruku okladu za više kartona ide i činjenica da je Sevilla kvalitetnija ekipa a igra u gostima, tako da bi rezultat trebao biti aktivan do samoga kraja, tj. ne očekujem vodstvo od npr. 3:0 niti jedne momčadi.

 

 

I da, šanse za crveni karton na ovoj utakmici nisu male tako da obavezno ako igrate više kartona igrajte kod bet365 ili Unibeta, William Hilla - kladionica koje računaju i eventualni crveni karton (kao dva).

Link to comment
Share on other sites

U Njemačkoj odlučili smo se dvoboj u kojem Apotekati gostuju kod vrlo čvrstog Ingolstadta i to samo tjedan dana nakon što su "pregazili" Borussiju Monchengladbach koja je bila u velikom naletu

 

Ingolstadt - Bayer Leverkusen

 

U Engleskoj borba na začelju... Chelsea dočekuje Sunderland i to nakon što je Mourinho dobio otkaz, a Hiddink će s tribina vjerojatno gledati svoju novu momčad

 

Chelsea - Sunderland

 

 

Prošle godine su se borili za opstanak, a ove su jedna od najugodnijih iznenađenja u Primeri...

 

Deportivo La Coruna - Eibar

 

 

Postavljeni su također TIP-ovi za nagradnu igru bet365 kladionice, pa postavite svoje TIP-ove prije drugih. Sretno! - ovdje.

Link to comment
Share on other sites

NFL:

Dallas Cowboys - NY Jets    2    1,58

Utakmica između dva kluba od kojih je jedan (Dallas) izgubio gotovo sve šanse za doigravanje a drugi (NY) se bori za preostala 2 mjesta a za koje realno imaju šanse tri kluba. Jetsi imaju dosta težak raspored jer igraju sad s Dallasom, pa onda Patriotsima doma i na kraju Buffalo u gostima. Da bi zadržali šanse danas moraju dobiti a realno su tu i favoriti. Najveći problem Cowboysa je taj da veći dio sezone su igrali bez prvog QBa Roma i od gotovo sigurnog kandidata za PO sad im igra samo neka luda teorija. Bez Roma je napad očajan i na tom se temelji najviše moj tip jer je obrana Jetsa top 5 u ligi i danas očekujem težak da za Cassela i ostatak napada Cowboysa. Još sam tu igrao da će Cowboysi imati under 19,5 poena ali dvojka mi je sigurnija opcija.

Osim odlične obrane Jetsi imaju i dobar napad (10 u ligi) s odličnim WR i OL, solidnim RB i zanimljivim QB Fitzpatrickom koji nije vrh ali je iskusan i ne griješi previše. 

Link to comment
Share on other sites

Sto mislite Valencia i Getafe vise od 5,5 kartona?

Dobar sudac koji ima prosjek oko 4,5 ja mislim, nije Bog zna sto, ali na zadnjih 5 medusobnih susreta ova granica bila je predjena...

 

Španjolska 1. liga

16:00 Valencia - Getafe

tip: domaćin over 2,5 kartona @ 1,94

kladionica: 888sport / unibet -> 2 kartona za domaćina, 6 kartona za goste, ukupno 8 žutih kartona

Sudac: Fernandez - 2015. godine ima prosjek od 5 kartona po utakmici. u 70% utakmica je pokazao 5 ili više kartona.

Međusobne utakmice ne bi gledao kao mjerilo jer se dosta toga promjenilo od tada, a promjenio se i sudac koji je jedan od najvažnijih čimbenika kod oklade na kartone.

Valnecija ove sezone igra jako grubo a kladionice nam uporno poklanjaju marginu od 2,5 kartona na njih. U 22/25 utakmica ove sezone je Valencija dobila 3 ili više žutih kartona.

Očekuje se izjednačena i gruba utakmica utakmica s obzirom da novi trener Valencije Neville nije donio očekivane rezultate i da će morati još jače motivirati igrače kako bi donio prvu ligašku pobjedu, te da ima problema s izostancima a oba kluba su u relativno lošoj formi (kup nije mjerilo).

Sve je na strani oklade i ovo se itekako isplati odigrati.

Link to comment
Share on other sites

U francuskoj nas očekuje dva derbija "bretenje" a jedan od njih je Guingamp-Rennes a odlučio sam se za više od 4.5 žutih kartona 888sport 2.10 /lokalne kladionice 1.85. -> rezultat: 3 žuta kartona

Guingamp je zaredao četri poraza od toga 3 u gostima te u većini slučajeve bodove traže doma te će tako i danas protiv Rennes-a koji je isto u krizi ponajviše zbog obrane,a imaju čak 9 remija u 18 kola..

Da ne duljim oba dvije ekipe su u krizi a nešto više guingamp kojem su prijeko potrebni bodovi da se maknu od zone ispadanja u prosjeku dobivaju 2.33 kartona po utakmici dok rennes dobiva 2.17..
Utakmicu sudi B.Miliot sa prosjekom od 4 karton po utakmici..

- Zadovoljan sam prolaskom u kupu koji nam je bio potreban nakon serije poraza u prvenstvu. Pokazali smo da ova momčad posjeduje kvalitetu potrebnu za izlazak iz krize. Ovo je utakmica u kojoj će biti prisutne posebne emocije, no s njima se moramo nositi i ostvariti pozitivan rezultat - kazao je trener gostiju Jocelyn Gourvennec koji je svoju igraču karijeru započeo upravo u redovima današnjeg suparnika gdje je igrao čak šest sezona.

 Zbog ispadanja u Liga kupu osjećamo dodatni pritisak uoči gostovanja u Guingampu. Iako je poraz bio bolan pokušali smo ga što prije zaboraviti i spremiti se za ovaj susret koji ima posebno značenje za nas. Ovo su utakmice za koje živi čitava regija i među igračima postoji velika želja da se napokon ostvari pobjeda. Guingamp ne stoji dobro na tablici, ali tradicionalno je to ekipa koja je nezgodna na svom terenu, a u derbijima imaju i dodatnu motivaciju - oprezan je u najavi derbija bio igrač gostiju Cheikh M'Bengue.

(izjave skinute sa dvoznaka)

Link to comment
Share on other sites

Handball - Other:

Junior Fasano - Gaeta

pick 2 Ah +16.5; stake 1/10; odds 1.85; bet365 -> Final result 33:22 (15:10, 18:12) -> dakle 11 razlike

 

free pick

Italian Hanball League. Fasano will win, for sure, double digit? think so. Handicap is really large, yes gaeta is not a strong team and fasano is the strongest team of the league but for the today's match they will miss 2 important and crucial players. Their best attacker, Riccobelli, and their capitain, the defender Messina. Messina's absence is a little tricky cause will oblige the coach to apply some changes and let play some players in not their natural role. The attacker absence is another factor for today. Gaeta poor team but in their roster they have the top scorer of italian league and they can try to stay in the match. Another factor is that when fasano will assure the result they will give chances and minutes to youngsters and reserves so the match will turn in an equalized match. GL 

 

Izvor: match-point (tipster na blogabet.com)

Link to comment
Share on other sites

Betis - Sevilla (20:30) OVER 7,5 KARTONA

Clos Gomez

D2BIYU3.png

 

 Ovo mi je možda i najzanimljivija utakmica za kartone u subotu. Radi se o izuzetno vrućem i nabrijanom gradskom derbiju. Naime, Real Betis i Sevilla se ne podnose, tj. mržnja između ova dva kluba se može uspoređivati sa odnosima Rome i Lazija. Sjećam se kada su se prije par godina sreli u završnici Europske lige, to je bio show od utakmica, pogotovo prva...

 

Očekujem nabrijanu i nervoznu utakmica sa malo nogometa i puno prljavština. Sudac je solidan, da mogu birati imam i drugih mojih favorita u Primeri ali Clos Gomez bi trebao odraditi posao ako će biti zadovoljene predispozicije koje očekujem. Na ruku okladu za više kartona ide i činjenica da je Sevilla kvalitetnija ekipa a igra u gostima, tako da bi rezultat trebao biti aktivan do samoga kraja, tj. ne očekujem vodstvo od npr. 3:0 niti jedne momčadi.

 

 

I da, šanse za crveni karton na ovoj utakmici nisu male tako da obavezno ako igrate više kartona igrajte kod bet365 ili Unibeta, William Hilla - kladionica koje računaju i eventualni crveni karton (kao dva).

2015_12_19_22_19_18_BET_0_0_SEV_Betis_Se
Link to comment
Share on other sites

Španjolska 1. liga

16:00 Valencia - Getafe

tip: domaćin over 2,5 kartona @ 1,94

kladionica: 888sport / unibet -> 2 kartona za domaćina, 6 kartona za goste, ukupno 8 žutih kartona

Sudac: Fernandez - 2015. godine ima prosjek od 5 kartona po utakmici. u 70% utakmica je pokazao 5 ili više kartona.

Međusobne utakmice ne bi gledao kao mjerilo jer se dosta toga promjenilo od tada, a promjenio se i sudac koji je jedan od najvažnijih čimbenika kod oklade na kartone.

Valnecija ove sezone igra jako grubo a kladionice nam uporno poklanjaju marginu od 2,5 kartona na njih. U 22/25 utakmica ove sezone je Valencija dobila 3 ili više žutih kartona.

Očekuje se izjednačena i gruba utakmica utakmica s obzirom da novi trener Valencije Neville nije donio očekivane rezultate i da će morati još jače motivirati igrače kako bi donio prvu ligašku pobjedu, te da ima problema s izostancima a oba kluba su u relativno lošoj formi (kup nije mjerilo).

Sve je na strani oklade i ovo se itekako isplati odigrati.

Ovo nazalost nije dobitno jer sam ispratio. Domacin samo 2 kartona a trebao je 3. Al sam tak dalje jer inace imas dobrih prijedloga al nemoze se sve pogoditi. Nazalost ovo od Goksima s kartonima nisam ispratio al jesam Hajduka. Al nek Jetsi dobiju i bit ce ok dan
Link to comment
Share on other sites

Pozdrav! Imam jedno pitanje što se rukometa tiče, točnije hrvatske lige... Naime danas igraju Poreč i Dubrava, i na tu utakmicu SS daje zbroj golova 55.5, a u zadnjih 5 ogleda ove dvije momčadi je uvijek išlo preko ove granice... je li ovo greška ili poklon? :D :D :D

rezultat: 51 gol

Konačni rezultat je bio 31-26, znači 57 golova i tip je dobitan

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav! Imam jedno pitanje što se rukometa tiče, točnije hrvatske lige... Naime danas igraju Poreč i Dubrava, i na tu utakmicu SS daje zbroj golova 55.5, a u zadnjih 5 ogleda ove dvije momčadi je uvijek išlo preko ove granice... je li ovo greška ili poklon? :D :D :D

rezultat: 51 gol

Konačni rezultat je bio 31-26, znači 57 golova i tip je dobitan

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Mijenjam svoj tip u pobjedu Al Hilala protiv Al Kholooda u subotu od 20:00 po tečaju 1.20 u bet365 kladionici.   
    • Subota 20:30h | LNB Francuska košarka Elan Chalon vs Paris Basketball konačni ishod 2 (1.33) Supersport Paris novi euroligaš, top ekipa, prvo kolo izgubili, sumnjam da će si dozvolit da i drugo kolo izgube. Moraju dobit i dići samopouzdanje pred početak eurolige.     
    • Bayern Munich - Bayer Leverkusen - 1 i oba daju (2.60) ili Harry Kane postiže gol (1.80) bet365 Na Allianz Areni očekuje se prava nogometna poslastica jer se sastaju dva vodeća bundesligaška kluba u derbiju sezone. Bayern se nada da će zadržati savršeni niz protiv aktualnog prvaka, Bayer Leverkusena. Bavarci su u vrhunskoj formi i u posljednje tri utakmice u svim natjecanjima postigli su nevjerojatnih 20 golova. Ovaj niz uključuje i impresivnu pobjedu od 9-2 nad hrvatskim prvakom Dinamom u prvom kolu Lige prvaka. Njihova posljednja žrtva bio je Werder, kojeg su prošlog vikenda svladali s uvjerljivih 5-0 na gostovanju, u utakmici u kojoj Bremen nije uputio niti jedan udarac na gol tijekom cijelih 90 minuta. Bayer Leverkusen također ulazi u ovaj dvoboj s visokim moralom, nakon što su prošlog vikenda preživjeli težak ispit protiv Wolfsburga, ostvarivši dramatičnu pobjedu od 4-3 uz kasni pogodak Victora Bonifacea na BayAreni. Obje momčadi zabijaju bez problema na početku sezone, pa nas u subotu očekuje prava golijada. Bayern je posebno ubojit u napadu, postigavši 20 golova u posljednje tri pobjede, dok je Leverkusen u svakoj od prethodne tri pobjede u svim natjecanjima zabio najmanje četiri gola. Međutim, momčad Xabija Alonsa pokazuje ranjivosti u obrani, primivši barem jedan gol u tri od posljednje četiri utakmice, uključujući tri pogotka u prošlotjednoj pobjedi nad Wolfsburgom. Ozljede i izostanci Bayern se suočava s nekoliko izostanaka u obrani. Hiroki Ito neće biti na raspolaganju do listopada, dok će Josip Stanišić biti van terena do studenog. Desni bek Sacha Boey neće biti dostupan sve do prosinca. Napadač Arijon Ibrahimović trebao bi se vratiti početkom sljedećeg mjeseca, dok će vratar Daniel Peretz izostati još nekoliko dana. Međutim, dobra vijest za Bayern je povratak Manuela Neuera, koji će ponovno zauzeti mjesto između vratnica. S druge strane, Bayer Leverkusen nema problema s ozljedama. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Pavlović; Olise, Musiala, Gnabry; Kane Leverkusen: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapié; Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Terrier, Wirtz; Boniface S obzirom na sve navedeno, oklada na pobjedu Bayerna i oba tima daju gol čini se kao odlična opcija, s koeficijentom 2.60 u bet365 kladionici. Također, vrijedi se kladiti na to da će Harry Kane postići gol u bilo kojem trenutku, uz koeficijent 1.80. Engleski napadač već je postigao pet golova u prva četiri kola ove sezone, a postigao je i četiri pogotka protiv Dinama u prvoj utakmici Lige prvaka. (Koeficijenti 27.9. u 20:57 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Newcastle - Manchester City - Haaland daje gol (1.72) bet365 Branitelji naslova prošlog su vikenda odigrali remi od 2-2 na svom terenu protiv glavnih rivala za titulu, Arsenala. Neposredno prije kraja prvog poluvremena Leandro Trossard je zaradio crveni karton za Arsenal. City je u tom susretu uputio čak 33 udarca na gol, a kasni izjednačujući pogodak postigao je John Stones u osmoj minuti sudačke nadoknade. Momčad Pepa Guardiole i dalje drži prvo mjesto na tablici s četiri pobjede i jednim remijem u prvih pet kola. S druge strane, Newcastle je prošlog vikenda pružio najslabiju predstavu ove sezone, nakon što su izgubili sa 3-1 u gostima kod Fulhama. Nešto očito ne štima u ekipi Eddieja Howea ove sezone. Iako njihov ukupni skor nije loš, nastupi su daleko od optimalnih i Newcastle trenutno ne izgleda kao momčad koja bi mogla konkurirati za europska natjecanja. Ozljede i izostanci Newcastle će se suočiti s problemima zbog ozljedda nekoliko ključnih igrača. Callum Wilson, Sven Botman i Jamaal Lascelles, te Lewis Miley i dalje su izvan terena, a Wilson se neće vratiti prije sljedeće reprezentativne stanke. Trener Eddie Howe također je otkrio da Matt Targett neće igrati ovog vikenda, dok je napadač Alexander Isak pod znakom sumnje zbog ozljede nožnog prsta te ovaj tjedan nije trenirao s prvom momčadi. S druge strane, Manchester City dolazi bez ključnog veznjaka Rodriga, koji je ozlijedio ligamente koljena i propustit će ostatak sezone nakon operacije. Također, Oscar Bobb i Nathan Ake su na listi ozlijeđenih, dok Kevin De Bruyne nastavlja oporavak. Nakon što je Pep Guardiola u pobjedi u EFL Kupu nad Watfordom u tjednu napravio devet promjena u sastavu, očekuje se povratak glavnih igrača za susret s Newcastleom. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Burn, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Gordon, Isak, Barnes Manchester City: Ederson; Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovačić; Savinho, Bernardo, Gundogan, Doku; Haaland Obrana Newcastlea pokazala je mnoge slabosti prije tjedan dana na Craven Cottageu. Svaka od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završila je s golovima na obje strane, što će sigurno biti dobra vijest za Erlinga Haalanda. Nevjerojatni norveški napadač prošlog je vikenda postigao svoj deseti pogodak u sezoni protiv Arsenala. Zabio je u svakoj od prethodnih pet utakmica u ligi, a sada ga čeka propusna obrana Newcastlea, pa je za očekivati da će ponovno biti strijelac s koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 27.9. u 20:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use