Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA picks 14.12.2015

Danny

Recommended Posts

ANALIZA: http://www.svijetkladjenja.com/analize/nba-analiza-indiana-pacers-toronto-raptors/

PRIJEDLOG: 

Indiana – Toronto (hendikep -5,0) – Toronto @ 1,93 Pinnaclesports -> 106 - 90

Toronto je u odličnoj formi za razliku od Pacersa. Prikazuju puno više, dok su Pacersi doživjeli težak pad u svojoj igri, posebice u obrani. Ovdje čak favoriziram pobjedu Raptorsa, no smatram da je ovako sa hendikepom puno sigurnije i da bez velikih problema oni to mogu pokriti. Kladionica MARATHONBET nudi isti tečaj na ovu marginu, dok je kod BET365 nešto niži (1,90).

Znam to ali me zanima ovo kad je samo -5, jeli onda dobitna oklada na toronto ako bude tocno 5 razlike za indianu

Odgovor:

U slučaju kontrahendikepa od 5.0 poena, ako utakmica završi sa točno 5 poena razlike za favorita, oklada se obračunava po tečaju 1 odnosno stornira se.

To vrijedi za AH (asian handicap) gdje su samo dvije opcije u igri, igra se manje ili više od ponuđene granice.

U slučaju EH (european handicap) gdje se može igrati manje, više ili točno po ponuđenoj granici, oklada je gubitna osim ako se odigra X tj. točna razlika, a na to tečaj bude od 10-15 i stvarno je teško pogoditi. :)

Edited by Destructo
odgovor

01:00 Indiana Pacers - Toronto Raptors
D. DeRozan (21,5) - over @ Wwin 1,85 -> 20 pts

DeMar igra odlično u posljednje vrijeme i jedan je od najzaslužnijih za niz pobjeda Raptorsa. U posljednje tri utakmice je svaki put prebacio ovu marginu (28, 27, 25) i pokazao da preuzima sve više odgovornosti. Protiv Indiane će biti teško, ali oni pucaju na svim stranama i totalno zaboravili na obranu. U četiri poraza od posljednjih pet utakmica Indiana je u prosjeku primila 123 poena. Mogla bi ovo biti baš luda utakmica, s toga očekujem DeRozana na većem broju poena i da pokaže da je još uvijek "vruć". Prošle sezone je protiv Indiane u prosjeku zabijao 23 poena

Z. Randolph 14,5 manje 1.85 Sportingbet -> 8pts, igrao 21 min

Ukratko, Randolph od sinoć nije u početnoj postavi, kreće s klupe. Jučer Miamiju ubacio 12 poena, u zadnjih 10 utakmica ima 8 undera i 2 overa na ovu granicu. Washington s njegove pozicije u zadnjih 10 utakmica prima u prosjeku 20.1 poen u 49,5 minuta.

Ako planirate igrati, požurite u Sportingbet pošto će sigurno smanjiti granicu na 12-13,5 poena. 

Zach Randolph will come off the bench for Sunday's game against the Heat.
It'll be Randolph's first game as a reserve while wearing a Memphis uniform since March 23 of 2013, and head coach Dave Joerger said the lineup switch was a matchup based decision. Randolph's numbers are down across the board this season, so it'll be interesting to see how he responds to the demotion.

Zach Randolph came off the bench on Sunday with 12 points, six rebounds and four assists in 26 minutes, and coach Dave Joerger said afterward, "We're going to play like this for a while."
"Coach said it's a copycat league and we have to play small," Randolph said. Memphis has been struggling defensively and Z-Bo's advantage in the post is being outweighed by his difficulty defending stretch-PFs. Matt Barnes took his place in the starting lineup and played well with a 13-point, 13-rebound double-double in 37 minutes. This is an ominous development for Z-Bo's fantasy value, but his owners should hang tight while we see how he fares off the bench.

eKHn7Vz.png

D. Lillard 22,5 više 1.85 Sportingbet -> 30 pts

Čini se kao greška s granicom, ostale kladionice drže na 24,5 ili 25,5.

New Orleans najviše poena prima s njegove pozicije i po tome su rekorderi među 30 timova, dopuštaju u prosjeku čak 27.5 poena po utakmici (zadnje tri tekme čak ~29.0 poena).

Lillard na ovoj granici ima 7 undera i 18 overa (72% overa). Kad igra kod kuće to je 3 undera i 8 overa (72,7% overa).

Ukoliko ne dođe do blowouta, Lillard bi trebao prijeći ovu nisku granicu, uzima jako puno šuteva, pogledajte statistiku u nastavku.

DY3madO.png

Hayward under 18.5 @1.72 paddypower; under 18 @1.90 marathonbet

Pomalo rizican par ali ovo moram uzeti. Jazzeri veceras idu na gostovanje San Antoniu. Njima je ovo back-to-back utakmica i sigurno su iscrpljeni posle sinocnje utakmice i produzetaka. O Spursima necu trositi previse reci, radi se o ekipi koja izgleda ima lek za svaki tim, savrseno se prilagodjavaju protivniku, no sta bi i drugo ocekivali od stratega kao sto je Greg Popovich. Haywarda veceras cuva verovatno najbolji defanzivan trenutno u ligi - Kawhi Leonard. Mali broj igraca se naigralo pored Leonarda koji i ove sezone odradjuje odlicno posao u odbrani a bogami i u napadu. Ne ocekujem veliki broj poena, Spursi u zadnje vreme svoje protivnike redovno ostavljaju na veoma malo poena, kod  kuce su ove sezone neprikosnoveni, imaju sve pobede u 12 odigranih utakmica. BO isto nije nemoguc. 

Hayward je u zadnjih u zadnjih 10 utakmica samo jednom isao ispod 18.5,  sve ostalo su overi. Trenutno je u jako dobroj formi, i to je mali rizik ovom tipu, ali sa druge strane protiv Spursa ima jako lose brojke, mislim da je vreme da se stane na kraj njegovog OVER niza.

Sretno!

Hayward under 18.5 @1.72 paddypower; under 18 @1.90 marathonbet

Pomalo rizican par ali ovo moram uzeti. Jazzeri veceras idu na gostovanje San Antoniu. Njima je ovo back-to-back utakmica i sigurno su iscrpljeni posle sinocnje utakmice i produzetaka. O Spursima necu trositi previse reci, radi se o ekipi koja izgleda ima lek za svaki tim, savrseno se prilagodjavaju protivniku, no sta bi i drugo ocekivali od stratega kao sto je Greg Popovich. Haywarda veceras cuva verovatno najbolji defanzivan trenutno u ligi - Kawhi Leonard. Mali broj igraca se naigralo pored Leonarda koji i ove sezone odradjuje odlicno posao u odbrani a bogami i u napadu. Ne ocekujem veliki broj poena, Spursi u zadnje vreme svoje protivnike redovno ostavljaju na veoma malo poena, kod  kuce su ove sezone neprikosnoveni, imaju sve pobede u 12 odigranih utakmica. BO isto nije nemoguc. 

Hayward je u zadnjih u zadnjih 10 utakmica samo jednom isao ispod 18.5,  sve ostalo su overi. Trenutno je u jako dobroj formi, i to je mali rizik ovom tipu, ali sa druge strane protiv Spursa ima jako lose brojke, mislim da je vreme da se stane na kraj njegovog OVER niza.

Sretno!

WilliamHill izbacio granice i Haywarda na 19 sto je jos bolji pick za under ;)

Okafor 17,5 više 1.85 lokali -> 22 pts

Nema Noela, više minuta za Okafora. U dobroj formi nakon što je bio u maloj krizi u vrijeme onog incidenta/tučnjave u Bostonu. Gasol kao da je malo popustio u obrani Chicaga, s centarske pozicije Chicago prima 21.7 poen u prosjeku u zadnjih 10 utakmica.

Okafor odigrao dosad jednu utakmicu protiv Chicaga, tad postigao 21 poen, uz jako loš šut 9-25 i 3-8 slobodna bacanja. 

Na granici 17,5 ima 9 undera i 14 overa, u gostima je to 5 undera, 8 overa.

Jahlil Okafor - C - 76ers

Brett Brown said Jahlil Okafor is "as much a four-man as he is a five."

"To think we’re going to go post Lopez with Jahlil, I think would be a mistake," Brown said. "I think [Okafor’s] strength is more of a face-up. I think I have to do a better job of getting him rolling. To just go plunk it to Jahlil...probably isn’t that smart." Okafor thinks he's benefited from more opportunities on the pick-and-roll, and the Sixers will keep finding new ways to best feature their big man. Over his last three games, Okafor is averaging 22.3 points, 10.0 rebounds and 1.3 blocks on 46.6 percent shooting.

FaqLHCh.png

Davis 26,5 manje 1.85 Sportingbet / Wwin -> 28 pts

U sastav se vraća Anderson s kojim Davis dijeli PF poziciju. Davis na granici 26,5 ima 14 undera i 6 overa, dakle 70% undera.
Portland s PF pozicije prima 22.9 poena, slaba im je obrana na toj poziciji, ali i na ostalima, tako da računam da će se u napadu Davis moći osloniti na suigrače, a ne forsirati jer ga šut ne služi predobro u zadnje vrijeme, troši puno lopti..

Ryan Anderson (illness) went through shootaround and will return against the Blazers on Monday night.
He missed two games over the weekend and should be good to go. Anderson was playing minutes in the mid 30s and has scored 17.8 points per game in December. He should be in all lineups for tonight. Expect Alexis Ajinca and Dante Cunningham to play little less tonight.

Q3XcDN8.png

4rmKqHw.png

Dwyane Wade 20,5 manje lokali -> 7pts

Možda će ga trener malo odmoriti danas, zadnju tekmu odigrao loše. Ima 13 undera, 8 overa na granici 20,5.

Atlanta prima ~21.1 poen u zadnjih 10 utakmica.

Dwyane Wade (fatigue, soreness) is expected to play on Monday.
He didn't feel great following Sunday's outing and may start to get some rest. Wade should be a go, but we'll be looking for an official update once the starting lineups are announced.

QEjHW0d.png

Vezano za Miami i Gorana Dragiča..

Dwyane Wade wants Goran Dragic to remain aggressive.
At one point, Wade even told Dragic to "shoot the [expletive] ball." Wade explained his rationale: "It’s simple. We want him to be aggressive," he said. "I know what he was seeing. You get out of rhythm sometimes, but I still want him to be aggressive. When I’m penetrating and I kick to him, be ready to shoot. He needs to hear that we want him to be aggressive and shoot the ball at the right times. When he’s off the ball, he becomes a scorer. It’s my job. We’ve got a great relationship, and I can talk to him that way." After looking like he had turned a corner, Dragic has struggled over his last three, averaging just 6.0 points and 5.7 assists on 7-of-26 shooting.

Goran Dragic will have a brace on his thumb during Monday's game against the Hawks.
He said he has discomfort mostly on catching passes, so hopefully it doesn't affect his shot. After it looked like Dragic was getting it turned around, he's slowed down in the past week.

Goran Dragič postigao 12 poena, granica bila 10,5-11,5, dakle bio over.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Hrvatska - Portugal - X2 (1.44) ili 3+ (1.95) bet365 U odlučujućem susretu posljednjeg kola skupine 1 Lige nacija, Hrvatska će večeras na stadionu Poljud u Splitu ugostiti Portugal, momčad koja trenutno drži vrh ljestvice. Vatreni će u izravnom dvoboju pokušati preuzeti vodeću poziciju od moćnih Portugalaca. Portugal je dominirao u dosadašnjem dijelu natjecanja s tri pobjede u prva tri kola, uključujući i uvodnu pobjedu od 2-1 protiv Hrvatske. Ipak, izabranici Roberta Martíneza neočekivano su posrnuli prošlog mjeseca nakon što su remizirali 0-0 protiv Škotske, što je pružilo Hrvatskoj priliku da ih stigne u ovom odlučujućem dvoboju. Gosti su u europskim kvalifikacijama ostvarili savršen učinak s deset pobjeda u deset utakmica. Međutim, njihov pohod završio je nesretno u četvrtfinalu nakon izvođenja jedanaesteraca protiv Francuske. Martinez može biti zadovoljan napadačkim učinkom svoje momčadi u Ligi nacija, budući da su u prva tri kola postigli sedam golova. S druge strane, Hrvatska je također postigla sedam golova u ovom natjecanju, ali je pokazala ranjivost u obrani. Vatreni su primili barem jedan gol u tri od četiri odigrane utakmice, uključujući kaotičan remi od 3-3 protiv Poljske prošlog mjeseca. Obrana Hrvatske ove godine nije bila na visini zadatka, što potvrđuje i podatak o šest primljenih golova u grupnoj fazi Europskog prvenstva. Osim toga, Hrvatska je u kvalifikacijama za Euro ostvarila samo dvije pobjede u četiri domaće utakmice, a ni nastupi u Ligi nacija nisu donijeli dominantne predstave. Sve ovo daje prednost Portugalcima, koji su slavili u sedam od posljednjih devet međusobnih susreta protiv Hrvatske. Ozljede i izostanci Hrvatska će u ključnom susretu protiv Portugala nastupiti s izmijenjenim sastavom zbog ozljeda i suspenzija. Petar Sučić neće igrati nakon crvenog kartona protiv Škotske. Njegovo mjesto u momčadi mogao bi zauzeti Mario Pašalić ili Nikola Vlašić. Dobre vijesti stižu povratkom Ante Budimira i vratara Dominika Livakovića, koji su odradili suspenzije. Livaković će zamijeniti Dominika Kotarskog na golu, dok se očekuje da će Budimir krenuti s klupe, jer će Andrej Kramarić predvoditi napad. Očekivani sastav Hrvatske (4-2-3-1): Livaković; Pongračić, Ćaleta-Car, Šutalo, Gvardiol; Modrić, Kovačić; L. Sučić, Pašalić, Perišić; Kramarić Portugal, s druge strane, dolazi u Split s eksperimentalnim sastavom jer je već osigurao prvo mjesto u skupini. Roberto Martinez poslao je nekoliko ključnih igrača, uključujući Cristiana Ronalda, Pedra Neta, Bernarda Silvu i Brunu Fernandesa, natrag u njihove klubove. Fernandes je također suspendiran zbog previše žutih kartona. Očekivani sastav Portugala (4-2-3-1): Rui Silva; Cancelo, Djalo, Araujo, Tavares; Vitinha, Neves; Conceição, Felix, Trincao; Fabio Silva Iako Hrvatska ima priliku iskoristiti domaći teren i oslabljeni sastav Portugala, statistika i tradicija snažno su na strani gostujuće momčadi. Portugal je slavio u sedam od posljednjih devet međusobnih susreta s Vatrenima, a svaka od posljednje četiri utakmice između ove dvije reprezentacije završila je s više od 2.5 gola. S obzirom na obrambene probleme Hrvatske i povijesnu nadmoć Portugala, glavna prognoza je dupla šansa na Portugal (X2) uz koeficijent 1.44, dok je također izgledan ishod da će pasti više od 2.5 gola na utakmici s koeficijentom 1.95. (Koeficijenti 18.11. u 12:10 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • E svaka ti cast, kakvu inspiraciju imas.. jos jednom svaka cast.
    • Slazem se s vama postovani kolega u svemu sto ste napisali.Mislim da je kolega Leonardo bivsi ozbiljan sportas ili sportski djelatnik koji je tu na forumu stvorio svog alter ega "Leonarda" iza kojeg se krije vrlo ozbiljna i inteligentna osoba.Kada sam napisao da je moj sin pitao sa maturalca da li se kaj Leo javlja na forumu,nisam se zezao s obzirom da cesto doma procitam svojima kaj je napisao.Takodjer kolegi Leu zahvaljujem za sav trud koji ulaze da nas animira a svim kolegama zelim puno srece u kladenju jer svi znamo kako je pad tezak i to nikome zelimo.Sportski pozdrav.
    • Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use