Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 13.12.2015.


crnamamba

Recommended Posts

single :    1.62     6/10


 


16.00  AIK - White Horse    over 4.5    1.62 (rezultat: 1:2)


 


Jedan free bet od mene...ovaj drugi tip sto sam igrao,ne mogu da okacim,naravno,ali se nadam da ovaj tip moze doneti profit takodje...


 


Ovo je poslednja utakmica Aik-a pred svojim navijacima pre Bozica,pa s'obzirom da ce domaca publika ici na odmor vise od desetak dana,Aikovi igraci zele da im daju nesto lepo i za praznik a i da kazu da treba da dodju i odmah prvi dan posle praznika na derbi mec sa Leksandom.


Nema sumnje da ce ih poslusati jer AIK igra zaista dobro...


U ovu utakmicu Aik ulazi u odlicnoj formi,kao sto rekoh...od zadnjih 6 meceva ,svih 6 su dobili(doduse ne sve u 60 minuta,ali su dobili)...


Ono sto je extremno bitno su njihove pobede nad dve vrlo jake ekipe,vodeceg Tyngsrudsa i Vasterasa i to na strani...


Sto se tice domaceg leda ,tu su neprikosnoveni ( imaju skor 12-2-0-1) ! Impresivno...


A najbolje od svega je napad koji je ubitacan 112 golova,najvise u ligi...pa zato i ne cudi na primer podatak da imaju skoro 4.33 gola po mecu datih na svom ledu.


Sve su svemu,Aik se dana nece povuci,jer nema zasto...igrace kako i igra do sada jer zeli pobedom da isprati navijace na malo duzi odmor.


White Horse je takodje ekipa koja je u formi,sto nama za ovaj tip odgovara...


Pisao sam o njima pre neki dan kada su igrali sa Sundsvallom(prosao tip by the way),pa sada necu mnogo o njima...


U poslednjih 8 meceva,zabelezili su cak 7 pobeda i kao sto rekoh...odlicna forma.


medjutim,AIK nije Sundsvall niti Asploven,pa ce im biti danas mnogo teze...


Ono sto je cinjenica je da White Horse na strani ne pruza ubedljive partije(deset poraza imaju u 15 meceva) te jo glavna boljka ekipe...


Da se bore,bore se...neosporno je to i danas ce skupo prodati kozu.Kazem,boljka su ti mecevi na strani i kada pogledate koliko golova su primili u tim mecevima (3.33 gola po mecu) i uporedite to sa Aikovim napadom,dolazite do konstatacije da ce i u ovom mecu biti golova...


Moje misljenje za ovaj mec je sledece...Aik ce da igra jako otvoreno,kao sto rekoh,igra poslednji mec pred praznike na svom ledu i trazice mali spektakl za navijace...Sa druge starne,White je u formi i trazice neku svoju sansu da ugrozi gol Aik-a.Takodje,ako uzmemo u obzir da je Aik i najefikasniji tim lige i da ima visok procenat datih golova po mecu na svom ledu (4.33 gola po mecu),ne ostaje mi nista drugo nego da ispratim mec sa tipom koji glasi over 4.5.


Link to comment
Share on other sites

Augsburg-Schalke 04  over 4,5 kartona WH 2,6 (3 žuta kartona)

 

 

Znam da ekipa s foruma bas i ne preferira igranje Njemacke lige, ali ja ovo jednostavno moram probat. Jednoj i drugoj ekipi su prijeko potrebni bodovi sto za europu sto u borbi za opstanak. Augsburg placa cijenu igranja u Europi i zbog toga sto nemaju potrebnu sirinu se nalaze u zoni ispadanja, a Schalke ko i svake sezone igra toplo hladno. U zadnjih 4 od 5 utakmica je bilo 5 ili vise kartona, medjutim jedino sto me malo zabrinjava je sudac F. Meyer koji mi bas i ne izgleda da je sklon davanju zutih kartona. Najvise sto me ponukalo da igram ovaj par je razlika u koeficijentu izmedju Unibeta i WH. WH na over 4,5 kartona daje 2,60, a unibet 1,96, sto smatram da je velika razlika. Svaki komentar ili sugestija su dobrodosli ;) .

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav,

 

da li je netko gledao par Monaco-St.Etienne? Granica na SS je 3.5 i kof za preko je 1.65. Sudi Mikael Lesage a vidim da mu nije strano dijelit kartone šakom i kapom. Barem ovo što sam gledao u zadnje vrijeme. Goksim, mišljenje?

Prijatelju kartoni su mi opcija na koju se najčešće kladim, iako se ne kladim prečesto 5-7 puta mjesečno kladim se na uloge 1000+ kuna, i rekao bih ti samo da je Monaco najčišći tim što se kartona tiče koji sam u životu gledao, jednom sam se kladio na over, mislim da je 4,5 bilo protiv psg-a i glatko ispušio,a sudio je dobar sudac za kartone i jedini karton je dobio David Luiz. Mani se kartona na Monaco, ne kažem da nemože proći ali loš koef na solidan broj kartona jer 4 ipak treba pasti. Imaš solidnih tekmi za kartone danas, kao što su Atletico-Bilbao i Napoli-Roma koje su puno izglednije da dođu u over. Pozdrav

Link to comment
Share on other sites

Liverpool-WBA 1(1,50) (rezultat: 2:2)

Villareal-R.Madrid 2(1.60)

Juventus-Fiorentina ODG(1.8)

 

Nakon poraza od Newcastle-a vrijeme je da se Liverpool vrati na pobjednicke staze,danas im na putu stoji solidni WBA koji je nakon vrlo teske serije utakmica ostvario cak vrlo dobre rezultate,Pobijedili su Arsenal na domacem terenu,ostali neporazeni protiv West Hama i Tottenhama i sigurno je da imaju potrebno samopouzadnje za ovu utakmicu,gostujuca ekipa je i svjezija i odmornija od Liverpoola jer je Liverpool igrao EL prije par dana kada su odigrali 0:0 protiv Siona,u toj utakmici se ocekivalo da Klopp malo promijesa karte i izvede izmijesan sastav ali to se nije dogodilo,prva jedanestorka koja je igrala je mozda i najjaca koji Klopp trenutno moze poslati na teren ali u toj utakmici je upitan motiv i moguce je da igraci nisu igrali na 100%svojih mogucnosti.

Danas mislim da ce presuditi kvaliteta i taj nogomet kako ga Klopp naziva heavy metal i mislim da WBA nece imati odgovor na igru Liverpoola.

 

Real je usao u dobru seriju i nakon jucerasnjeg kiksa Barce ovo moraju iskoristiti,iako se svaka utakmica igra za sebe i nema veze sa nekom drugom,tesko mi je povjerovati da i Barca i Real mogu kiksati u jednom kolu protiv ekipa koje su realno galaksijama ispod njih.Villareal je u dobroj formi,dobro igraju ove sezone i mogu oni zapapriti Realu i ne bi im bilo prvi put,sve u svemu mislim da ce domacini pruziti dobar otpor ali da ce trenutno stanje forme Reala presuditi,prije samo 3 dana Villareal je putovao u Cesku da bi odigrao svoj dvoboj EL i potvrdio svoj prolazak dalje,trebala im je pobjeda za prvo mjesto ali odigrali su 3:3 sa Plzenom i dalje idu sa druge pozicije,sigurno da je to putovanje uzelo maha i moglo bi imati ucinak na ovu tekmu.Ocekujem motivirani Real kojem je Barca jucer dala dodatni motiv i u tom stanju Real je apsolutni favorit.

 

Ovdje necu duljiti,cak sam htio igrati x2 jer po meni apsolutno podcjenjivanje Fiorentine od strane bookmakera,Juventus je Stara "Kurva" i tu bi moglo biti svasta,ali da je kvota na Fiorentinu prevelika a na Juve premala to sigurno,usao je Juventus u dobru seriju nakon dugo vremena i polako se vracaju na stare staze,ta serija je stala u Sevilli u suretu LP kada su izgubili 1:0,Fiorentina prosla grupnu fazu EL,igraju ove sezone fenomenalno kao i proslih ali ove ih idu i rezultati i konkretnija su ekipa,po meni Viole bez problema ove sezone mogu uzeti Scudetto,kvaliteta uopce nije upitna i vrijeme ce pokazati svoje.

Fiorentinina igra na posjed mislim da ce rezultirati pogotkom u ovoj tekmii,a onda kontra Juve-a s Dybalom,Lichsteinerom... sve brzanci koje ce biti tesko zaustaviti,pa pas Pogbe itd.. ocekujem da oba daju gol i to je to.

 

Eto nesto od mene nakon dugo vremena,stao sam silom prilika malo sa kladjenjem ali idemo dalje,eto,sretno.

Link to comment
Share on other sites

Prijatelju kartoni su mi opcija na koju se najčešće kladim, iako se ne kladim prečesto 5-7 puta mjesečno kladim se na uloge 1000+ kuna, i rekao bih ti samo da je Monaco najčišći tim što se kartona tiče koji sam u životu gledao, jednom sam se kladio na over, mislim da je 4,5 bilo protiv psg-a i glatko ispušio,a sudio je dobar sudac za kartone i jedini karton je dobio David Luiz. Mani se kartona na Monaco, ne kažem da nemože proći ali loš koef na solidan broj kartona jer 4 ipak treba pasti. Imaš solidnih tekmi za kartone danas, kao što su Atletico-Bilbao i Napoli-Roma koje su puno izglednije da dođu u over. Pozdrav

Ne volim pametovati al evo kad se nas kolega javi prije tekme onda bas i ne pogađa tak dobro kao kad se javi nakon njih.
Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use