Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 12.12.2015.

crnamamba

Recommended Posts

Sassulo-Torino  over 4,5 kartona 1,4 WH

Dobro znamo da Sassulo bas i nije jedna od najkorektnijih ekipa i da znaju dobro peglati kadda treba. U zadnja 4 medjusobna susreta ove dvije ekipe je bilo barem 5 kartona, a i sudac D. Celi mi se cina kao odlican izboz danas za ovu utakmicu jer u zadnjih 9 utakmica je cak 8 puta prelazio ovu marginu pa tako mislim da danas ne bi trebalo biti problema prebacit ovu granicu  ;) .

Genoa-Bologna over 4,5 kartona 1,33 WH

Ovdje imamo jedan derbi zacelja u kojem su jednoj i drugoj ekipi bodovi prijeko potrebni kako bi se barem malo odvojili od zone ispadanja. U zadnjih 4 od 5 medjusobnih susreta je ova margina prelazena, pa tako vjerujem da ce i danas jer ocekujem jako tvrdu i nervoznu utakmicu od obadvije ekipe pa ce tako sudac M. Di Bello morat malo cesce pokazivat kartone. Sto se suca tice mislim da je OK jer redovito prelazi ovu granicu, samo je malo zastekao u velikom gradskom derbiju izmedju Milana - Intera gdje je pokazao samo dva kartona, ali sve u svemu mislim da danas nece biti tako.  :)

U Njemačkoj igra se derbi u 18:30 sati između dva kluba koja su ispala iz Lige prvaka ovoga tjedna. Obje momčadi gaje napadački nogomet, pa bi trebala biti vrlo lijepa utakmica osim ako umor neće biti presudan...

Bayer Leverkusen – Borussia Monchengladbach

U Italiji vodeći Inter ide na vrlo neugodno gostovanje kod Udinesea, a tri boda su prioritet kako bi se zadržao vrh, ali i prednost ispred Juventusa koji je ponovno u igri za scudetto

Udinese - Inter Milan

Postavljena je i nagradna igra za subotu pa postavite svoje TIP-ove prije drugih. - ovdje

Man city - Swansea  f+2  1,80

Swansea u ocajnoj formi, gube od svakoga. Man city hvata priključak za prvim lesterom. Puno su kvalitetniji i ovdje ocekujem laganu pobjedu. Swansea u zadnjih 7 utakmica ima 5 poraza , 1 remi i 1 pobjedu. U međusobnim susretima također city puno uspjesniji. Iako city ima vise problema sa ozljedama ipak ocekujem pobjedu sa 2 razlike.

Leonardo ako nisi cuo da je Swanea trener Monk dobio otkaz zbog losih rezultata i sad su igraci zeljni dokazivanja a sto se tice igraca imaju jako kvalitetnu momcad ali ne i trenera tako da preporucujem X2 3,30 na Swansea City

ma cisto sumljam city to mora uzet prejaki su za njih i nesmiju ispast iz borbe za n1

ma cisto sumljam city to mora uzet prejaki su za njih i nesmiju ispast iz borbe za n1

Ali to se tako ne gleda kad se kladis,mozda si u pravu ali pogledaj ti na izostanke,cityu fali 3 kljucna igraca obrane : Kompany,Demicheles i Zabaleta u vrhu napada Arguero,a upravi Swansea je u cilju biti medu 1-6 tako da moje misljenje da ce to izvuci na X

Ali to se tako ne gleda kad se kladis,mozda si u pravu ali pogledaj ti na izostanke,cityu fali 3 kljucna igraca obrane : Kompany,Demicheles i Zabaleta u vrhu napada Arguero,a upravi Swansea je u cilju biti medu 1-6 tako da moje misljenje da ce to izvuci na X

I naravno fali im Fernando,osoba koja najvise uzima protivnicima loptu ali ih malo u gubi a statisticko gledano,kad god na Etihadu Fernando starta nikad nisu izgubili ili remizirali

Moj prvi pick je danas trebao biti Levanata-Granda over kartona al kad sam vidio da sudi Inaki samo odustao sam zbog njegovog kriterija..

Tako da sam se odlučio za Palermo-Frosinone više žutih od 4.5/5.5 1.40/1.70 

Lako moguće da će jedna od ovih ekipa morati napustiti seriu a tako da će njihov međusobni omjer jako puno odlučivati i glavni cilj će biti ne izgubit ovu utakmicu.
Palermo ulazi u ovu utakmicu sa 3 poraza i u slučaju poraza idu u zonu ispadanja,imaju novog trenera na klupi koji je i donio ova 3 poraza i jedan x te su izgubili jedan od tih susreta od trećegligaša u kupu.
Stanje u momčadi baš i nije dobro jer su neki igrači odstranjeni od prve ekipe a palermo u prosjeku dobiva 3 kartona u domacim utakmicama i ovo je jako važna utakmica za njih.

Frosinone je nesretno izgubio zadnju utakmicu protiv chieva gdje su dobili 2 gola u 90 i 93 min i ostali bez boda.
Trener je najavio da je za ovo njih do kraja polusezone najvažnija utakmica,u prosjeku dobivaju 2.53 kartona po utakmici kako kod kuće tako i vani..

Utakmicu sudi Doveri koji ove godine 5.57 kartona po utakmici a mislim da će imati dosta posla u utakmici gdje niti jedna ekipe neće pasti bez "ispaljenog metka"..sretno

Sassulo-Torino  over 4,5 kartona 1,4 WH

Dobro znamo da Sassulo bas i nije jedna od najkorektnijih ekipa i da znaju dobro peglati kadda treba. U zadnja 4 medjusobna susreta ove dvije ekipe je bilo barem 5 kartona, a i sudac D. Celi mi se cina kao odlican izboz danas za ovu utakmicu jer u zadnjih 9 utakmica je cak 8 puta prelazio ovu marginu pa tako mislim da danas ne bi trebalo biti problema prebacit ovu granicu  ;) .

Genoa-Bologna over 4,5 kartona 1,33 WH    Win

Ovdje imamo jedan derbi zacelja u kojem su jednoj i drugoj ekipi bodovi prijeko potrebni kako bi se barem malo odvojili od zone ispadanja. U zadnjih 4 od 5 medjusobnih susreta je ova margina prelazena, pa tako vjerujem da ce i danas jer ocekujem jako tvrdu i nervoznu utakmicu od obadvije ekipe pa ce tako sudac M. Di Bello morat malo cesce pokazivat kartone. Sto se suca tice mislim da je OK jer redovito prelazi ovu granicu, samo je malo zastekao u velikom gradskom derbiju izmedju Milana - Intera gdje je pokazao samo dva kartona, ali sve u svemu mislim da danas nece biti tako.  :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use