Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 10.12.2015.

Goksim

Recommended Posts

NFL (sve 888sport/Unibet):

Ari Cardinals - Min Vikings(-6,5)  1   1,66 

Arizona over 27,5 poena                    2,00

Larry Fitzgerald score TD                  2,10

Chris Johnson under 80,5 yards       1,90

Susret dviju dobrih ekipa ali s različitom formom. Arizona ima prvi napada lige i prosječno postižu preko 31 poen i jedan su od najozbiljnijih kandidata za SB. Trenutno izgledaju da nemaju loše mjesto u ekipi (odličan trener, jako dobar i iskusan QB, super WR-i, solidna obrana,  ...) i još im je forma odlična te su u nizu od 6 pobjeda i igraju doma. 

Za razliku od Cardinalsa Vikingi su u problemima. Danas će igrat bez 4 standardna obranbena igrača (DT, LB i dva safetya), forma im je u padu (2 poraza u zadnja 3 susreta), malo prozivanje trenera od glavne zvijezde ekipe RB Petersona,... Sve u svemu danas bi bilo jako veliko iznenađenja sve osim pobjede Arizone.

Očekujem dosta poena Arizone a kako im glavni WR Fitzgerald već 4 utakmice nije uhvatio dodavanje za TD vrijeme je da to napravi večeras.

Johnsona sam igrao under jer će Cardinalsi igrat više po zraku i neće previše pokušavati po zemlji a i u zadnje vrijeme dobiva manje pokušaja po tekmi i teško će preko ove velike razlike.

Ovdje sve govori i da bi trebali Cardinalsi dobiti s hendikepom i zadnji put sam se na to opekao ali odigrat ću opet onaj da će dobiti s najmanje 1 TD razlike.

Maccabi - Brose B.; tip: D.Smith over 13.5 @1.90 marathonbet

"Puno sam razmisljao pre nego sam izdvojio Smitha, ali ipak smatram njega "sigurnijim" danas iz vise razloga. U odnosu na proslu sezonu, Smith je puno vaznija figura u ekipi Maccabija ove sezone. No, rezultati iz prosle i ove sezone su sve samo ne slicni i paralelni. Maccabi ne pamti ovako los start Eurolige vec duze vreme. Nakon 7 odigrana meca imaju SAMO JEDNU pobedu sto je zaista katastrofalno uzeci u obzir da nisu u najtezoj grupi, te od velikih imena imaju CSKA, ostali timovi su vazili za slabije od Izraelaca. Danas imaju srece da igraju protiv jedinog losijeg tima od njih u grupi, takodje tim koji ne lici na onaj Sassari iz prosle sezone. Mislim da su igraci Sassarija svesni njihovih sansi za prolazak dalje, a i da su stvari drugacije opet dovodim u pitanje njihov kvalitet u odnosu na Maccabi. 

Devin Smith je do sada imao 6, 14, 22, 19, 14, 14, 11 - znaci 5 overa i 2 undera. Ova 22 poena je upisao upravo protiv Sassarija u prvoj utakmici i jedinoj pobedi Maccabija u grupnoj fazi. U proseku uzima 10-ak suteva plus redovna bacanja. Danas ce sigurno biti glavna figura i ocekujem ga opet na nivou zadatka, a s obzirom da ce sigurno uzeti 11-12+ suteva, mislim da 14 poena i nije tako puno. "

Kopirao sam svoju analizu koju sam pisao prosle nedelje, no Smith nije zaigrao. Danas ce igrati i verujem u prolaz ovog tipa. Preko vikenda je ubacio 19 poena u pobedi Maccabija te ovde sigurno dolazi spreman. Maccabiju je ovo bukvalno zadnji voz, ako danas pobede, mogu izvlaciti prolaz u zadnjem kolu protiv Darussfake sa kojom jure cetvrto mesto u grupi. Darussfaka sutra gostuje kod CSKA sto znaci da je to 99% poraz i to bi vratilo sanse Izraelcima, ali sve pod  uslovom, kao sto vec rekoh, da Maccabi dobije danas. U prvoj protiv Brose Basketsa su izgubili ali je Smith bio na 19 poena (uz los sut doduse). 14 poena bi morali biti easy-gig veceras za Devina, samo je 2 puta isao ispod ove granice dosad. 

Dodatni tip: Smith over 14.5 i Maccabi to win @3.00 WilliamHill

12348380_10153908569259236_645534090_n.j

Sretno!

Pinar K. - Lokomotiv Kuban

VeXCa.jpg

Uzimam i Drapera vise poena po ovoj margini. L. Kuban je osigurao prolaz u sledecu fazu ali se bore za sto bolji plasman i eventualno prvo mestu u grupi, plus danas idu timu koji nema nikakve sanse za prolaz, pa ce sigurno otpor domacih i motivacija biti na puno nizem nivou. Osim toga njihov mozda najbolji igrac Joe Ragland je prekinuo ugovor sa Karsiyakom te ga veceras nece biti. Ocekujem da vec do poluvremena Kuban napravi solidnu razliku u vodstvu i onda bi sigurno bilo vise vremena za Drapera i ostale igrace sa klupe. Draper dobija vise vremena u zadnje vreme, radi se o jednom dobrom igracu koji je malo zaboravljen zbog svih onih "zvezda" iz Amerike koje je Kuban doveo ove sezone. Mislim da ce veceras imati i vise suteva na raspolaganju a za sutera kakav je on 7 poena nije nedostizno. 

Uzeci u obzir da bet365 drzi ovaj tip po kvoti 1.60, isplati se odigrati u WH-u po puno boljoj kvoti a istoj granici.

Daj da se malo aktiviramo danas, ima puno tipova iz Eurolige gde se igra predzadnje kolo, onda tu je zenski rukomet a i Liga Evrope :)

19.00  Skelleftea (-1.5) - Linkopings   1     2.38 -> Final result 2:0 (1:0, 1:0, 0:0)

Ja sam ovo odigrao danas a izvor je cruzerbetting.blogspot.ba. Apsolutno se slazem sa njim pa prenosim cijelu analizu. Znam da je covijek povremeno ovdije objavljivao a sad ga nema pa ako se bude ljutio necu vise da prepisujem tudje analize.

E ovo nismo duuuuuuuuugo videli...

Skelleftea ima 4 utakmice zaredom bez pobede(ukljucujuci i Evropske meceve)!

Da je u pitanju neki drugi klub i drugi sport,pa ajde da polemisemo o krizi,desavanjima unutar kluba,o igracima itd..itd..medjutim ovo je jedan gigant hokejaski kome su se eto zadesili ti losi rezultati...nema govora o krizi,jednostavno tako je kako je!

Danas je Skelleftea gladna za tri boda i zeli da se nahrani...

Skelleftea je uvek znala da se vrati u igru jos jace i bolje,pa danas zalim Linkopings...

Ok,nemojte da me shvatite pogresno,malo navijacki pisem,ne zamerite mi...

Naravno,ovo je hokej,sve je moguce,ali ne bi voleo da igram danas protiv Skelleftee da sam na suprotnoj strani...

Na nekim Svedskim portalima se vidi da postoji odredjena doza pozitivnog besa kod domace ekipe i tu energiju ce da usmere protiv neubedljivog Linkopinga...Ok,gosti imaju dve vezane pobede na strani,ali Orebro i HV 71 nisu,niti ce biti ikada kalibar,kao sto rekoh hokejaskog giganta kakav je Skelleftea...Vidim da dok ovo pisem bookiji dizu kvotu na Skellefteu,ne znam razlog za to,a i ne zanima me...bez daljeg ulazenja u sustinu tipa,navijacki tip ili ne,za mene je ovo kec sa dva gola prednosti...Tip 1 zacinjen sa dva gola prednosti.

Dosta dobar tip: c/p Facebook

21:05 Asteras-Schalke manje od 5,5 kartona DA @ 1.60 -> 2 žuta kartona

Sjajna je ovo margina i mislim da je greska u wwinu.Recimo od domacih kladionica germania ima par u ponudi,granica je 3,5 i vise je 1,80 a ovdje je 5,5 i vise 2,10.Od stranih kladionica pouzdana mi je marathonbet,oni daju isto tako granicu 3,5 a kvota na manje je 1,83 a na vise od 3,5 je 1,98.Mora se priznati da je drasticna razlika sto se tice margine,istina da su u wwinu kartoni a ne zuti kartoni ali ipak preveliko je ovo odstupanje jer inace to bude 0,20 ili 0,25 najvise.Ono sto je jos vaznije jeste da je Asteras izgubio sve sanse za prolaz a da je Schalke osigurao prolaz dalje tako da ne vidim neki razlog za dizanje tenzija ili neku grubu utakmicu izmedju ova dva tima.Prvi mec izmedju ova dva tima je zavrsen pobjedom domacih sa cak 4-0 a na susretu su vidjena svega 2 zuta kartona i mislim da je to dovoljan pokazatelj da ne igraju grubo.I statistika jasno govori u prilog svemu ovome,Asteras je u prvih 5 kola dobio 10 zutih a Schalke samo 6 sto je 2 odnosno 1,2 zuta po mecu a u zbiru je to daleko od ovih 5,5 koliko je u ponudi.Sudac mec isto tako mogu reci relativno povoljan.Izraelac Liany je do sada u karijeri na mecevim lige evrope sudio 13 utakmica i pokazao 57 zutih kartona te svega jedan crveni.To je nekih 4,2 zuta u prosjeku a ove godine je sudio dva meca i pokazao 8 zutih sto je tacno 4 po mecu.Kao sto rekoh po meni je promasena granica a kvota je jako dobra,argumenata mislim itekako dovoljno mada je lopta okrugla i sve zavisi od toka meca.

Hunter O. under 11.5 @ 1.70 Wwin -> 6 pts

Limoges i Olympiakos će večeras u Francuskoj odigrati rezultatski sasvim nebitnu utakmicu budući da se u njihovoj grupi već odavno sve zna. Domaćini su svoje učešće završili već u grupnoj fazi ostvarivši samo dvije pobjede iz osam odigranih utakmica , dok je momčad s Pireja sa omjerom 7-1 sigurno prva sa dvije pobjede više od drugoplasirane Laboral Kutxe. Suvišno je prognozirati pobjednika pa ću se okrenuti poenterskom saldu igračkog kadra , a uz Traorea sam odabrao i krilnog centra gostiju Othella Huntera kao još jednog kandidata za ispodprosječnu partiju. Hunter postiže 9.5 poena u prosjeku ove sezone , učinak koji bi bio znatno slabiji da se zbog izostanaka Printezisa i Spanoulisa prije par utakmica nije morao premetnuti u glavnog strijelca momčadi. Dao je 15 poena Efesu , zatim 19 Cedeviti i 8 Laboralu kada je Spanoulis ipak smogao snage igrati iako je prethodno bio upitan. U posljednjoj utakmici je dao samo 4 poena Armaniu za nešto manje od petnaest minuta koliko je igrao zbog povratka Milutinova , a s obzirom da večeras debituje i Shawn James koji je nedavno došao iz Bilbaa , ne očekujem ništa  veću minutažu za njega kao ni neku blistavu izvedbu.

Traore A. under 9.5 @ 2.10 Bet365

Limoges i Olympiakos će večeras u Francuskoj odigrati rezultatski sasvim nebitnu utakmicu budući da se u njihovoj grupi već odavno sve zna. Domaćini su svoje učešće završili već u grupnoj fazi ostvarivši samo dvije pobjede iz osam odigranih utakmica , dok je momčad s Pireja sa omjerom 7-1 sigurno prva sa dvije pobjede više od drugoplasirane Laboral Kutxe. Suvišno je prognozirati pobjednika pa ću se okrenuti poenterskom saldu igračkog kadra , a prvi mi je za oko zapao tridesetogodišnji centar domaće ekipe Ali Traore. Robusni Francuz je ove sezone u Euroligi na tačno 10 poena u prosjeku , s tim da je to bez prethodne dvije utakmice izgledalo još i bolje. Protiv Cedevite i Laborala je ubacio po šest poena za oko petnaestak minuta na parketu , a poznato je da se te dvije momčadi ne mogu mjeriti s Olyem kada je u pitanju branjenje reketa. Milutinov , Hunter , a sada i Shawn James su bedem grčke ekipe gdje se malo tko naigra , Traore je u prvoj utakmici postigao 8 poena kada je bio u mnogo boljoj formi , teško da će i to ponoviti večeras.

Stipčević R. under 7.5 @ 1.85 Mozzartbet

Još jedna manje bitna utakmica u večerašnjem izdanju Eurolige igra se u Sassari gdje domaćin Dinamo dočekuje špansku Unicaju. Talijani su totalno podbacili ove godine upisavši svih osam euroligaških poraza uz uvjerljivo najgoru koš razliku u grupi. Glavnu riječ vode Haynes i Logan koji rijetko prorade simultano , priključuju se Joe Alexander , ponekad i Stipčević kada mu svane dobar dan , a taj manjak raznolikosti što se tiče strijelaca je uz katastrofalnu obranu glavni uzrok poražavajuće statistike ove momčadi.  S druge strane , Unicaja je osigurala TOP16 fazu , sada se samo bore za prvu poziciju što će biti teško ostvarivo protiv neprikosnovenog CSKA , a nije pomogao niti onaj poraz od Darussafake u prošlom kolu u istanbulskom grotlu. Ovu utakmicu bi morali lagano privesti kraju , a ja osim toga predviđam i lošu šutersku noć hrvatskog reprezentativnog playa Roka Stipčevića koji se u zadnje vrijeme i nije baš naigrao. Postiže 7 koševa u prosjeku za oko 17 minuta na parketu , no njegovi najbolji dani u ovom natjecanju su itekako prošli. U posljednjih šest utakmica je ovu granicu prešao samo jednom , i to upravo protiv Unicaje u Malagi kada je igrao gotovo pola sata i ubacio 12 poena. Nakon toga je dao 3 Bambergu , 0 Darussafaki , 4 CSKA i 2 Maccabiu , a ništa bolje ne očekujem ni večeras. Unicaja odlično brani vanjske pozicije , a s Haynesom , Loganom i Alexanderom se hrvatski play ne bi trebao mnogo nazabijati pa ga igram under.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Hrvatska - Portugal - X2 (1.44) ili 3+ (1.95) bet365 U odlučujućem susretu posljednjeg kola skupine 1 Lige nacija, Hrvatska će večeras na stadionu Poljud u Splitu ugostiti Portugal, momčad koja trenutno drži vrh ljestvice. Vatreni će u izravnom dvoboju pokušati preuzeti vodeću poziciju od moćnih Portugalaca. Portugal je dominirao u dosadašnjem dijelu natjecanja s tri pobjede u prva tri kola, uključujući i uvodnu pobjedu od 2-1 protiv Hrvatske. Ipak, izabranici Roberta Martíneza neočekivano su posrnuli prošlog mjeseca nakon što su remizirali 0-0 protiv Škotske, što je pružilo Hrvatskoj priliku da ih stigne u ovom odlučujućem dvoboju. Gosti su u europskim kvalifikacijama ostvarili savršen učinak s deset pobjeda u deset utakmica. Međutim, njihov pohod završio je nesretno u četvrtfinalu nakon izvođenja jedanaesteraca protiv Francuske. Martinez može biti zadovoljan napadačkim učinkom svoje momčadi u Ligi nacija, budući da su u prva tri kola postigli sedam golova. S druge strane, Hrvatska je također postigla sedam golova u ovom natjecanju, ali je pokazala ranjivost u obrani. Vatreni su primili barem jedan gol u tri od četiri odigrane utakmice, uključujući kaotičan remi od 3-3 protiv Poljske prošlog mjeseca. Obrana Hrvatske ove godine nije bila na visini zadatka, što potvrđuje i podatak o šest primljenih golova u grupnoj fazi Europskog prvenstva. Osim toga, Hrvatska je u kvalifikacijama za Euro ostvarila samo dvije pobjede u četiri domaće utakmice, a ni nastupi u Ligi nacija nisu donijeli dominantne predstave. Sve ovo daje prednost Portugalcima, koji su slavili u sedam od posljednjih devet međusobnih susreta protiv Hrvatske. Ozljede i izostanci Hrvatska će u ključnom susretu protiv Portugala nastupiti s izmijenjenim sastavom zbog ozljeda i suspenzija. Petar Sučić neće igrati nakon crvenog kartona protiv Škotske. Njegovo mjesto u momčadi mogao bi zauzeti Mario Pašalić ili Nikola Vlašić. Dobre vijesti stižu povratkom Ante Budimira i vratara Dominika Livakovića, koji su odradili suspenzije. Livaković će zamijeniti Dominika Kotarskog na golu, dok se očekuje da će Budimir krenuti s klupe, jer će Andrej Kramarić predvoditi napad. Očekivani sastav Hrvatske (4-2-3-1): Livaković; Pongračić, Ćaleta-Car, Šutalo, Gvardiol; Modrić, Kovačić; L. Sučić, Pašalić, Perišić; Kramarić Portugal, s druge strane, dolazi u Split s eksperimentalnim sastavom jer je već osigurao prvo mjesto u skupini. Roberto Martinez poslao je nekoliko ključnih igrača, uključujući Cristiana Ronalda, Pedra Neta, Bernarda Silvu i Brunu Fernandesa, natrag u njihove klubove. Fernandes je također suspendiran zbog previše žutih kartona. Očekivani sastav Portugala (4-2-3-1): Rui Silva; Cancelo, Djalo, Araujo, Tavares; Vitinha, Neves; Conceição, Felix, Trincao; Fabio Silva Iako Hrvatska ima priliku iskoristiti domaći teren i oslabljeni sastav Portugala, statistika i tradicija snažno su na strani gostujuće momčadi. Portugal je slavio u sedam od posljednjih devet međusobnih susreta s Vatrenima, a svaka od posljednje četiri utakmice između ove dvije reprezentacije završila je s više od 2.5 gola. S obzirom na obrambene probleme Hrvatske i povijesnu nadmoć Portugala, glavna prognoza je dupla šansa na Portugal (X2) uz koeficijent 1.44, dok je također izgledan ishod da će pasti više od 2.5 gola na utakmici s koeficijentom 1.95. (Koeficijenti 18.11. u 12:10 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • E svaka ti cast, kakvu inspiraciju imas.. jos jednom svaka cast.
    • Slazem se s vama postovani kolega u svemu sto ste napisali.Mislim da je kolega Leonardo bivsi ozbiljan sportas ili sportski djelatnik koji je tu na forumu stvorio svog alter ega "Leonarda" iza kojeg se krije vrlo ozbiljna i inteligentna osoba.Kada sam napisao da je moj sin pitao sa maturalca da li se kaj Leo javlja na forumu,nisam se zezao s obzirom da cesto doma procitam svojima kaj je napisao.Takodjer kolegi Leu zahvaljujem za sav trud koji ulaze da nas animira a svim kolegama zelim puno srece u kladenju jer svi znamo kako je pad tezak i to nikome zelimo.Sportski pozdrav.
    • Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use