Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 09.12.2015

crnamamba

Recommended Posts

Čitam neke sugestije ovdje, pa to je žalosno šta ljudi pišu, recimo ovaj sa kartonima na roma bate, atkinson ne daje kartone za sitne faule kakve roma i bate većinom rade. I još ekipa podržava tip jedino je Goksim upozorio na to. To nije jedino ima masa gluposti, ne kužim kako ljude nije sram konstantno pisat tipove koji im padaju...

Sljedeći put me molim te obavijesti koje ekipe rade "sitne" faulove pa da znam staviti manje kartona,hvala puno.

Ja sam objavio možda 5 analiza, prošla jedna i ne stavljam više. Mislio sam da će mi ovaj forum pomoć pošto se kladim iz zabave, a ja još više pušim otkad uzimam odavde analize. Misliš ono dobro napisana analiza, čovjek se bavi s tim, a ono isti ku*** ko i ja miljama daleko od nekog profesionalnog kladioničara, nekima svaka čast.

Mislim da je nepotrebno voditi rasprave ovoga tipa nakon utakmice.

Realno, dan za klađenje je bio, po pitanju Lige Prvaka, jako loš. Dosta ekipa kojima je pobjeda donosila prolazak dalje, nisu pobjedile. Rezultati su baš iznenađujući... Kartoni... Atkinsona me je npr. bilo malo strah, što sam napisao i na forumu ali iz razloga što sam se već ove sezone više puta opekao sa kartonima na utakmicama koje je vodio. 

Pa unatoč tome, Oly-Arsenal su mi za kartone tj. za over kartona bili, uz Chelsea-Porto (koji je prošao), izuzetno izgledni, pa unatoč 2 kartona u 1.pol. utakmica je završila sa samo 4 kartona. U prilog nije išlo ranih 3-0 Arsenala.

Srećom nešto se dobilo, na sudačkoj nadoknadi koja je definitivno izvukla dan. 

http://www.svijetkladjenja.com/vijesti/evo-kako-smo-zaradili-5-500e-na-sudackoj-nadoknadi/

MJxYZmT.jpg

Predlažem da se, umjesto raspravama nakon koma dana, posvetimo sutrašnjoj ponudi i pokušamo izvući najbolje iz Europske lige (utakmica ima i više nego dovoljno) ;)

Samo ću se nadovezati na ovu raspravu koja je po meni nepotrebna. Mislim da svatko tko piše na forumu ne troši vrijeme da bi pisao gluposti. Svi smo različiti i imamo svoja razmišljanja, ne vidim što je u tome loše. Isto tako nitko o svemu ne zna sve. Zato je na onome tko čita postove da procjeni što je po njemu pametno, odnosno da prihvati sugestiju, razmišljanje ili ne.

Meni je sada kristalno jasno što sam danas trebao odigrati, ali mislim da je svima, a da to znamo prije tekme kladionice ne bi postojale. Nema toga tko će stalno pogađati, a nekada možeš proučavati koliko želiš i na kraju promašiti, jer nema SIGURNOG TIP-a. Zato smo ovdje da iznesemo mišljenja i dugoročno budemo u plusu... Oni koji su danas u plusu čestitam, koji nisu više sreće sutra... toliko od mene

Čitam neke sugestije ovdje, pa to je žalosno šta ljudi pišu, recimo ovaj sa kartonima na roma bate, atkinson ne daje kartone za sitne faule kakve roma i bate većinom rade. I još ekipa podržava tip jedino je Goksim upozorio na to. To nije jedino ima masa gluposti, ne kužim kako ljude nije sram konstantno pisat tipove koji im padaju...

AJ PREKINI PAMETOVAT KAD SVE PROĐE ATKINSONOVA STATISTIKA U LP GOVORI DA DAJE DOSTA A I TEKMA JE BILA OD VELIKOG ZNACAJA TAKO DA NEMOJ PAMETOVAT.

UOSTALOM NEMORAS TI IGRAT NASE TIPOVE NIKO TE NETJERA AL NEMOJ NI DOC POSRAT KAD NEKO PROMASI.

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use