Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 06.12.2015.

Goksim

Recommended Posts

Premiership

Newcastle - Liverpool (17:00)

Andre Marriner 

HH3e23y.png

Serie A

Bologna - Napoli (12:30)

Mazzoleni

KUz89lA.png

Atalanta - Palermo (15:00)

Russo

VclrEAH.png

Fiorentina - Udinese (15:00)

Guida

8y0ApfL.png

Frosinone - Chievo (15:00)

Rocchi

F4ttMLi.png

Verona - Empoli (15:00)

Tagliavento

tKPwjVl.png

Sampdoria - Sassuolo (18:00)

Mariani

yIiRhg6.png

Carpi - Milan (20:45)

Irrati

DUVdCZV.png

Primera

Real Sociedad - Eibar (12:00)

Malero Lopez

RRqMErA.png

Villareal - Rayo Vallacano (16:00)

Estrada Fernandez 

qWIjmZE.png

Sporting Gijon - Las Palmas (18:15)

Undiano Mallenco

59hV1In.png

Bilbao - Malaga (20:30)

Alvarez Izquierdo

ihy889Q.png

Ovaj vikend pauziram al da igram izabrao bi od ovih parova:

Ten Titans - Jac Jaguars

Julius Thomas score TD   2,70

Thomas je doveden kao veliko pojačanje iz Broncosa koji se tek uigrava i zadnju tekmu je imao preko 100 yardi i TD. Danas nema drugog WR Jaguarsima i samim time će njemu ić više lopti. Kako još nema u ponudi al očekujem barem 70-80 yardi Thomasa sutra pa ako će bit manja granica i to se isplati odigrat.

SD Chargers - Den Broncos  over 39,5  1,55

Chargersi imaju dobar napad i lošu obranu a dok je Broncosima malo obrana popustila i još će im falit Ware, Ward i Williams a sva tri su starteri u obrani pa očekujem da bi trebali preć ovu granicu.

I još ovo troje na temelju forme al nemam vremena objašnjavat :( :

SD Chargers - Den Broncos  2  1,52

Chi Bears - SF 49ers              1   1,33

SL Rams - Ari Cardinals        2   1,48

Evo malo ranije postavljam analize za nedjelju...

U Engleskoj Liverpool gostuje na St James Parku, a tamo odlazi u sjajnoj formi, bolje rečeno u sjajnom raspoloženju, ali vjerojatno i pomalo umoran. Newcastle igra jako loše u posljednje vrijeme, ali protiv Redsa imaju vrlo dobar omjer na svom terenu...

Newcastle - Liverpool

Malaga gostuje kod sve boljih Baska, koji na svom terenu igraju vrlo dobro, a gosti iz Malage ove sezone još nisu postigli pogodak. Koeficijent je u padu..

Athletic Bilbao - Malaga

Također postavljeni su susreti koje je potrebno pogoditi u NAGRADNOJ IGRI za nedjelju - ovdje.

Talijanska 1. liga
15:00 Atalanta - Palermo

tip: domaćin over 1,5 kartona
koeficijent: 1,52
najmanji isplativi koeficijent: 1,44
vjerojatnost prolaska: 74%

kladionica: unibet / 888bet

Sudac: Russo - u 13/13 utakmica Serie A je pokazao 3 ili više kartona, odnosno u prosjeku 5,3 kartona po utakmici.

Atalanta je ove setone u 13/15 utakmica dobivala 2 ili više kartona, a u te dvije su pobijedili sa 2 odnosno 3 ralike što sutra ne bi trebalo dogoditi.
U 14/15 Atalantinih utakmica ove sezone je ukupan zbroj kartona bio 4 ili više. Dosta dobra statistika.
Kod Palerma također imamo statistiku debelo na strani ove oklade. Naime, u 11/14 ovosezonskih utakmica Palerma su njegovi protivnici dobivali 2 ili više kartona.
Očekuje se izjednačena utakmica dviju ekipa koje su u lošim formam i pod svaku cijenu će tražiti izlaz iz krize. S obje strane imamo nekoliko izostanaka što na ide u prilog.
Margina je iznenađujuće dobra a koeficijent ima vrijednost.
Sretno! 

Talijanska 1. liga

15:00 Atalanta - Palermo

tip: domaćin over 1,5 kartona

koeficijent: 1,52

najmanji isplativi koeficijent: 1,44

vjerojatnost prolaska: 74%

kladionica: unibet / 888bet

Sudac: Russo - u 13/13 utakmica Serie A je pokazao 3 ili više kartona, odnosno u prosjeku 5,3 kartona po utakmici.

Atalanta je ove setone u 13/15 utakmica dobivala 2 ili više kartona, a u te dvije su pobijedili sa 2 odnosno 3 ralike što sutra ne bi trebalo dogoditi.

U 14/15 Atalantinih utakmica ove sezone je ukupan zbroj kartona bio 4 ili više. Dosta dobra statistika.

Kod Palerma također imamo statistiku debelo na strani ove oklade. Naime, u 11/14 ovosezonskih utakmica Palerma su njegovi protivnici dobivali 2 ili više kartona.

Očekuje se izjednačena utakmica dviju ekipa koje su u lošim formam i pod svaku cijenu će tražiti izlaz iz krize. S obje strane imamo nekoliko izostanaka što na ide u prilog.

Margina je iznenađujuće dobra a koeficijent ima vrijednost.

Sretno!

Nije mi jasno kako si dosao do vjerojatnosti prolaska..?oprosti al to je glupost takvo nešto nepostoji u kladjenju

Nije mi jasno kako si dosao do vjerojatnosti prolaska..?oprosti al to je glupost takvo nešto nepostoji u kladjenju

Takvo nešto postoji oduvijek,tj otkada su prvi koeficijenti izbačeni pošto se svaki koef matematički može pretvoriti u postotak. Treba se malo informirati i pročitati nešta pametno prije nego kažeš nešto što je opće poznato da je glupost i da ne postoji...

Varazdin-zamet 1.50 1

Varazdin u dobroj formi..proslo kolo deklasirali goricu..zamet iako 2momcad lige dobili su karlovac jedva 1 razlike..prvu utakmicu dobio zamet 27:24..Varazdin se zeli osvetit..nemaju problema sa ozljedama..golman se razbranio i danas ce biti velika uzdanica Varazdina..ja ocekujem pobjedu domacina.. ako netko ima jos neki info neka napise..citao sam ujutro uz kavu..ali nisam popamtio sve..no sve u svemu moj tip 1

Kiel-Veszprem    1   3,10   unibet

Iskreno nije mi nikako jasno zasto je ovako veliki koef na KIel. Znam da ove sezone bas i ne briljiraju, ali ipak je to ekipa prepuna izvanrednih pojedinaca koju mogu dobiti bas svakoga, ali i izgubiti od svakog. Isto tako i s druge strane je jako dobri i kvaliteni Veszprem o kome ne treba nista posebno puno pricati. Nikako mi nije realan ovaj koef pa bi zamolio nekoga ako ima kakve informacije ili savjete da ih podjeli sa mnom.

Kada imamo tip sa samo 2 moguća konačna ishoda, početna vjerojatnost prolaska iznosi 50-50% (tip 1, 2 / over ,under).

Ukoliko se kladiš samo na kartone kao ja, vjerojatnost prolaska neke oklade i nije tako teško izračunati.

Npr. kod oklade na 'zboj kartona određenog tima', u obzir uzimam 6, 7 stvari a program mi izbacuje konačnu vjerojatnost.

Vjerojatnost prolaska neke oklade je bitno znati kako bi znao da li koeficijent koji ti kladionica nudi ima vrijednost ili nema.

Matematički gledano ako uspijevaš pravilo i točno odrediti vjerojatnost prolaska određene oklade, kroz duže vremensko razdoblje uspjeh je zagarantiran.

Kada imamo tip sa samo 2 moguća konačna ishoda, početna vjerojatnost prolaska iznosi 50-50% (tip 1, 2 / over ,under).

Ukoliko se kladiš samo na kartone kao ja, vjerojatnost prolaska neke oklade i nije tako teško izračunati.

Npr. kod oklade na 'zboj kartona određenog tima', u obzir uzimam 6, 7 stvari a program mi izbacuje konačnu vjerojatnost.

Vjerojatnost prolaska neke oklade je bitno znati kako bi znao da li koeficijent koji ti kladionica nudi ima vrijednost ili nema.

Matematički gledano ako uspijevaš pravilo i točno odrediti vjerojatnost prolaska određene oklade, kroz duže vremensko razdoblje uspjeh je zagarantiran.

Koji to program koristiš i ako bi mogao malo pomoći oko kartona, jer kad igram na kartone gledam samo 3 stvari, kolko sudac dijeli, kolko na utakmicama bude kartona i kolko na njihovim međusobnim utakmicama bude..

Koji to program koristiš i ako bi mogao malo pomoći oko kartona, jer kad igram na kartone gledam samo 3 stvari, kolko sudac dijeli, kolko na utakmicama bude kartona i kolko na njihovim međusobnim utakmicama bude..

Imaš milion parametara koje možeš uzeti u obzir, što više parametara uzmeš u obzir to ćeš dobiti precizniju vjerojatnost prolaska.

'Program' je moje djelo te ga nažalost ne možete nigdje pronaći.

Ma možeš ti izračunat i 99% kad promasis dzaba ti sve, marko b nekuzim te zasto se uvijek ukljucis da bi nekog poklopio 

Ako svaki put uspiješ izračunati točnu vjerojatnost prolaska prognoze, što više okladi odigraš to će ti konačna uspješnost biti bliže prosjeku tih vjerojatnosti.

Primjer (idealan slučaj da uvijek uspiješ odrediti točnu vjerojatnost prolaska oklade):

- ako odigraš 1000 okladi te im ukupna vjerojatnost prolaska iznosi 73% tvoj konačni rezultat će izgledat otprilike ovako:

Ukupan prosjek vjerojatnosti prolaska: 73%

Ukupno odigrano okladi: 1000

Ukupan prosječni koeficijent: 1,6

Ulog po okladi: 1 unit

Dobitno okladi: 730

Profit: +438 unita

ROI: 43,8%

Dao sam primjer za idealana slučaj, naravno da u stvarnosti to neće izgledati tako ali što više okladi odigramo to će uspješnost biti bliža prosjeku svih vjerojatnosti prolaska određene oklade.

Iz tog razloga je bitno što točnije odrediti vjerojatnost prolaska određene oklade.

Još jedan primjer sa novčićem.

Novčić ima dvije strane, glava i pismo. Odnosno dva moguća konačna ishoda, 50-50%.

Na 100 bacanja rezultat vrlo vjerojatno neće biti 50-50 ali na bezbroj bacanja taj odnos bi upravo bio 50-50%. Drugim riječima što više puta bacimo novčić, krajnji rezultat uspješnosti okretanja na glavu ili pismo će se približavati brojci od 50-50%.

Uz gore navedeno za uspješno klađenje potrebno je uzimati koeficijente koji imaju vrijedost..

Ako izračunate da vjerojatnost prolaska iznosi 80% a imate koeficijent 1,2 on nema vrijedost te je to ne isplativa oklada.

Da bi koeficijent imao vrijedost umnožak koeficijenta i postotka mora biti veći od 1,00.

Iz gornjeg primjera dobivamo: 0,8(80%) * 1,2 = 0,96

Ako ipak pronađemo koeficijent 1,4 sa vjerojatnosti prolaska od 80% formula izbacuje rezultat: 1,12.

Možemo zaključiti da oklada, odnosno koeficijent ima vrijednost od 12%.

U slučaju da sve tvoje oklade imaju ovu vrijednost, teoretski gledano kroz duže vrijeme, možeš očekivati povrat od 1.12 kune na svaku uloženu kunu (to se zove ROI).

Što je vrijednost oklada veća, možemo očekivati i veću zaradu.

Ukoliko vam ukupan ROI iznosi 7% ili više, možete se smatrati uspješnim.

Jednostavo matematika je nepobijediva :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use