Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 05.12.2015.

Goksim

Recommended Posts

Budući da ste prošli tjedan u velikom broju, iznad očekivanja, "lajkali" post nastavljamo sa praksom da ovdje objavljujemo sve delegirane suce za najjače europske lige, kao i granice za kartone ;)

Premier League

Stoke - Manchester City (13:45)

Martin Atkinson

RfnhqYE.png

Arsenal - Sunderland (16:00)

Robert Madley

kTn1A5Z.png

Manchester United - West Ham (16:00)

Mark Clattenburg

cWmVuT1.png

Southampton - Aston Villa (16:00)

Anthony Taylor

cZ21KPr.png

Swansea - Leicester (16:00)

Michael Oliver

vl5qfaH.png

Watford - Norwich (16:00)

Mike Dean

FBSVAYy.png

WBA - Tottenham (16:00)

Jonathan Moss

1PNWKtR.png

Chelsea - Bournemouth (18:30)

Mike Jones

xuSEXBK.png

Serie A

Torino - Roma (15:00)

Damato

m0WPeby.png

Inter - Genoa (20:45)

Giacomelli

P9Jse85.png

Primera

Real Madrid - Getafe (16:00)

Mateu Lahoz

DSumArQ.png

Granada - Atletico Madrid (18:15)

Prieto Iglesias

36idQRG.png

Valencia - Barcelona (20:30)

Jaime Latre

DdIaJYr.png

Deportivo - Sevilla (22:00)

De Burgos Bengoetxea

GdKdeQP.png

Betis - Celta (22:05)

Hernandez Hernandez

464xrJV.png

Petak je prošao super, a sada je na redu vikend u kojem je puno odličnih susreta...

U Hrvatskoj se igra najveći derbi, a nakon kiksa Rijeke ovaj susret je još puno važniji, jer Dinamo se pobjedom može izjednačiti na vrhu, dok Hajduk eventualnom pobjedom može potpuno uhvatiti priključak. Naravno da je Dinamo u ovom susretu favorit, a pročitajte i razloge...

Dinamo Zagreb - Hajduk Split

Bilić gostuje na Old Traffordu i ima priliku skinuti i peti klub od velike petorke u ovoj sezoni. Ipak to mu neće biti nimalo lagano, jer mada United ne igra dobro, rezultatski su vrlo učinkoviti, a West Hamu nedostaje Payet, a forma je u padu...

Manchester United - West Ham

Posljednja analiza je duel na Mestalli gdje Gary Neville debitira protiv ponosa Katalonije i nema baš puno za izgubiti, ali mora pripaziti da ne doživi neki neugodni poraz jer Barca je u naletu. U svakom slučaju od Engleskog debitanta na klupi šišmiša se očekuje da potakne pozitivan šok na momčad Valencije...

Valencia - Manchester United

Na kraju od danas je nova nagradna igra na forumu u kojoj se pogađaju TIP-ovi susreta. Svoje prognoze danas morate postaviti do 15:00 sati, zato požurite i osvojite nagrade. Sretno! Nagradna igra - ovdje.

Toulouse-Lorient over 3,5 kartona 1.90/ 4,5  2.85 Wwin

Greška Wwina po meni, u Unibetu je na over 4,5 1.60. Ekipe su grube, Toulouse u zadnjoj utakmici protiv Troyesa 3 žuta i crveni, protiv Nice 2 žuta, Guingampa 2 žuta i crveni, PSG-a 1 žuti, Montpellierea 4 žuta..Lorient protiv Nice 2 žuta, Ajjacia 1, PSG-a 2, Guingampa žuti i crveni, Rennesa 2 žuta i crveni... Sudac je odličan, Stephane Jochem. Utakmice što je sudio ove sezone: 2 žuta, 6 i crveni, 5 i crveni, 4, 7 i crveni, 7 i crveni, 5, 3 i crveni, 5.  Po meni i više nego isplativo za ovu kvotu a može se napraviti i surebet. 

Dobar dan! 

Evo što se derbija tiče osim što sam igrao f+2, za oko mi je zapelo u SS-u i zbroj žutih kartona koji je nevjerojatno visok za HNL prilike... Bez obzira što je to derbi i što se bockaju već dobrih mjesec dana preko medija i sl. mislim da je margina ipak prevelika 6.5, još s obzirom da sudi Vučemilović koji je u zadnjih 10 tekmi dao maksimalno 5 kartona što ide u prilog ovoj okladi... Da je Bebek sudac druga priča onda... ali ovo bi po meni trebalo biti manje...

Dinamo-Hajduk zžk manje od 6.5 1.85 @SS

SINGLE

ŽENE, RUKOMET, SVJ. PRVENSTVO
Rumunjska - PortoRico
TIP: Domacini vise od 38,5 ....Hendikep 21,5 (h1)
Koef: 1,85

Ako je jedna Kuba dobila PortoRico 40-27, a Rumunjska dobila Kubu 36-23, o cemu onda pricamo...ovo mi je tip dana....jedina mana ovog para je da ce vjerojatno sve igracice igrati, nece se trositi previse protiv ovih najslabijih igracica. Ovo Rumunjska mora dati 45+ golova ako ce igrati s 80%. Nadamo se prolasku.

Napokon pocelo SP,dugo sam ga cekao :D

18:00 Madarska(31.5) - Tunis Over 1.85 SuperSport 4/10

Pocinje SP za zene u Danskoj i Madarska odma ima jedan po meni laksi mec.Madarice imaju strasno dobar roster,odlicno su se fizicki spremili za sp,imaju brz ritam sto ne odogvara Tunizankama.Madarska na posljednjih pet službenih susreta, ona dva u baražu za SP. protiv Austrije, dvije u kvalifikacijama za EP 2016. protiv Slovačke i Finske i u ovoj zadnjoj protiv Ukraine, na prosjeku od 36 postignutih golova po utakmici. Zabijaju iz svih pozicija, imaju moćnu tranziciju koja će biti najveći problem za njihovog današnjeg prvog rivala na Svjetskom prvenstvu.Sa druge strane Tunizanke na pripremama skoro nista nisu dobro napravile,Spanljolke su ih unistile i postigle 32 gola,Italijanke koje su 10 puta manja klasa od Madarica su im postigle 27 golova.Madarska ima motivaciju ima kvalitet jer su tu vrhunske igracice u vidu Gorbizc,Planeta na golu Kiss i tu bi moglo biti isto dosta kontri.Jos je plus sto je gotovo cijeli roster Madarske iz domace lige odnosno iz timova koji su u vrhu zenskog rukometa prvenstveno to mislim na Gyor i Ferencvaros ali ne treba ni izostaviti ostale igracice koje dolaze iz Erda ili Siofoka ili Dunaújvárosia.Po meni value strasan.

16:00 Rumunija(38.5) - Portoriko Over 1.85 SuperSport 3/10

Ovo ce biti nabijanje,Rumunke imaju ozbiljnu reprezentaciju,uigranost je tu sa druge strane igracice koje nastupaju za Portoriko su amaterke.Rumunke su ozbiljna reprezentacija sa iskusnim igracicama i prosjek je tu oko 28 godina.Sa pripremnim su odigrale dobro izgubile samo od Francuskinja a recimo dobile su Svedanke 33:30.Kubi su dali 36 a ista ta Kuba je Portorikankama dala 40 golova.Rumunke imaju cilj izboriti kvalifikacije za Olimpijske igre i danas ce krenuti maximalno u sto sam ubjeden.Ono sto je takoder bitno je to da su Portorikanke dosta mlad tim odnosno prosjek je nekih 23 i nema starije igracice od 26 godina.Imaju dosta niske igracice i tu ce biti problem u odbrani.Ne vidim kako ce moci cuvati mozda najjbolju igracicu svijeta trenutno - Cristinu Neagu.Jos dodajmo tome da 10 igracica dolazi iz Baia Mare-a,tak da uigarnost nije problem.Bit ce sigurno i dosta lakih golova iz kontri i ja ovdje vidim 40+ golova od strane Rumunki.

SINGLE

ŽENE, RUKOMET, SVJ. PRVENSTVO

Rumunjska - PortoRico

TIP: Domacini vise od 38,5 ....Hendikep 21,5 (h1)

Koef: 1,85

Ako je jedna Kuba dobila PortoRico 40-27, a Rumunjska dobila Kubu 36-23, o cemu onda pricamo...ovo mi je tip dana....jedina mana ovog para je da ce vjerojatno sve igracice igrati, nece se trositi previse protiv ovih najslabijih igracica. Ovo Rumunjska mora dati 45+ golova ako ce igrati s 80%. Nadamo se prolasku.

A da li bi Portorikanke mogle ubaciti 17 golova u 60 minuta igre? Granica 16,5 u Supersportu.. :)

c3JEFMp.png

Portoriko je debitant na Svjetskim prvenstvima, ali ujedno i jedan od najvećih autsajdera u Danskoj. Na ovo prvenstvo se plasirao osvojenim četvrtim mjestom na Panameričkom prvenstvu u svibnju, s time da se sa svima prilično mučio, a da je od ozbiljnijih rivala pretrpio uvjerljive poraze. Ždrijeb ih je na ovom SP-u svrstao uz neke vrlo jake reprezentacije, s kojima se ova momčad realno ne može nositi.

- Razina kvalitete u našoj grupi je nevjerojatna. Norveška, Španjolska, Rusija i Rumunjska bi morale dominirati, dok ćemo se mi i Kazahstan boriti za bolju poziciju uoči President`s Cupa. Velika je razlika između prve četiri i druge dvije ekipe - rekao je izbornik Estevez.

U odnosu na taj povijesni uspjeh prije pola godine, Portoriko će doći praktički u jednakom sastavu. Već sam pogled na roster jasno sugerira da se radi o vrlo mladom kadru, nema igračice starije od 26 godina (prosjek 23), a u oči upadaju i podaci o visini. Najbolja igračica, srednjakinja Ceballos je visoka samo 150 centimetara i imat će silno težak posao protiv vrlo čvrstih obrana u ovoj skupini. Ako se nju zaustavi, napad Portorika upada u velike probleme.

- Naš je cilj jasan, želimo što više učiti i razvijati se. Ovo Svjetsko prvenstvo je ogromna prilika da iskusimo rukomet na jednoj sasvim drugoj razini - rekao je Estevez.

Portorikanke nemaju klasičnu ligu, nego samo svojevrsne turnire. Tek su Garcia i Hiraldo "internacionalke", igraju u ligi karipskog otočja Guadaloupe. Radi se o amaterkama, a ovo Svjetsko prvenstvo su i u redovima Portorika istaknuli kao proces pripreme ove mlade ekipe, kako bi za 3-4 godine bila na vrhuncu. Svaka pobjeda će biti veliki uspjeh, a s obzirom na kvalitetu protivnica u grupi, mogla bi pretrpjeti nekoliko teških poraza.

Talijanska 1. liga
15:00 Atalanta - Palermo

tip: domaćin over 1,5 kartona
koeficijent: 1,52
najmanji isplativi koeficijent: 1,44
vjerojatnost prolaska: 74%

kladionica: unibet / 888bet

Sudac: Russo - u 13/13 utakmica Serie A je pokazao 3 ili više kartona, odnosno u prosjeku 5,3 kartona po utakmici.

Atalanta je ove setone u 13/15 utakmica dobivala 2 ili više kartona, a u te dvije su pobijedili sa 2 odnosno 3 ralike što sutra ne bi trebalo dogoditi.
U 14/15 Atalantinih utakmica ove sezone je ukupan zbroj kartona bio 4 ili više. Dosta dobra statistika.
Kod Palerma također imamo statistiku debelo na strani ove oklade. Naime, u 11/14 ovosezonskih utakmica Palerma su njegovi protivnici dobivali 2 ili više kartona.
Očekuje se izjednačena utakmica dviju ekipa koje su u lošim formam i pod svaku cijenu će tražiti izlaz iz krize. S obje strane imamo nekoliko izostanaka što na ide u prilog.
Margina je iznenađujuće dobra a koeficijent ima vrijednost.
Sretno! 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use