Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 04.12.2015.

Goksim

Recommended Posts

Schalke 04 - Hannover

Evo za početak jedna zanimljiva oklada i valuebet. Više o ovoj utakmici Schalke 04 - Hannover pročitajte na SvijetKladjenja portalu. Schalke već jako dugo nije slavio... 

Utakmicu će suditi Wolfgang Stark, jedan od poznatijih i strožih sudaca Bundeslige. 

Bet365 daje 1,85 za over 4,0 kartona a 2,10 za over 4,5 kartona. IMO dosta realni koeficijenti.

wIcc2YZ.png

Ono zašto sve ovo pišem jest da William Hill daje čak 2,75 za over 4,5 kartona što je znatno veći koeficijent i koeficijent vrijedan rizika, pogotov za Schalke koji za njemačke okvire zna dobiti veliki broj kartona na nekim utakmicama. Za 2,10 nebi riskirao sa ovom okladom, ali 2,75 je ipak malo prevelik koeficijent i mislim da je sasvim realno i moguće da gledamo 5+ kartona na ovoj utakmici.

Ovo nije "zicer" ali je IMO svakako valuebet i pametna oklada, čak i za neki single sa nižim/srednjim ulogom.

nbMEDgQ.png

IHvPNkh.png

Ono što ću samo napisati, da se nadam boljem danu od prethodnog, odnosno uspješnom vikendu...

Schalke je u krizi, ali mora se priznati da nije imao lagani raspored u posljednjim susretima. Ipak čini se kako je stiglo vrijeme za prekid negativnog niza

Schalke - Hannover

Veliki derbi u Italiji... Lazio susret dočekuje pod velikim pritiskom, jer bi ovo mogao biti posljednji susret na klupi nebeskoplavih za Piolija, dok Juventus dolazi potpuno probuđen i u sjajnom nizu, ali bez Pogbe...

Lazio - Juventus

Bit će ovo ujutro u svim kladionicama, ali neću biti tu pa postavljam iz Supersporta koji trenutno jedini daje ovaj par.

20:00 M.Zirbes over 12,5 1.85 SS

Mark Zirbes trenutno je jedan od konstantnijih igrača u Zvezdi. Odlaskom Bobana u NBA, Zirbes je dobio dosta minuta ali i širine u reketu. U Euroligi igra prosječno 24 minute i postiže 15,3 ppg. Po utakmicama to je izgledalo ovako: Strasbourg 18 i 9, Real 15 i 26, Khimki 15, Fener 10 i Bayern 14. Znači samo dva puta je ostao ispod ove granice, protiv Strasbourga kada je uzeo samo 4 šuta i protiv Fenera kada je igrao samo 18 minuta radi problema sa faulima. Centar Khimkija, Paul Davis je upitan za današnju utakmicu, prošli tjedan je također bio upitan, ipak je igrao ali samo 6 minuta. S njim ili bez njega, Khimkijev reket je obrambeno slab. Ako gledamo centre prošli tjedan im je Bryant utrpao 17, prije toga Ayon 14, Fofana 12.. Zirbes je u super formi, Khimki je obrambeno slab na svim pozicijama, preferiraju brzu košarku tako da se očekuje dosta poena. Zirbes je u prvoj utakmici ubacio 15 poena, ako večeras ne bude Davisa imat će još i lakši posao tako da ga vidim na 13+ poena i ovo mi se čini kao fin par.

James Augustine over 10.5 @ 1.83 bet365

Kao šta je canca već pisao Khimki ima problema s centrima pa im PF Augustine postaje ubiti centar a moguće i da igraju s 4 mala i Augustineom na centru. augustine je u euroligi na prosijeku od 11.7 poena a u VTB ligi na 10.1 ali u VTB ima manju minutažu jer Khimki većinom pobjeđuje 20 razlike pa odmara u završnicama. U prijašnjoj utakmici s Zvezdom je zabio 14 poena tako da vjerujem da bi i danas trebao u over iako khimki ima masu napadačkih opcija ali opet ako se netko nalazi na parketu 30+ minuta trebao bi šutirat prema košu 10 puta. Jedini problem kod ovog picka bi mogao bit rani problemi s osobnima jer je Zierbesa teško čuvat al nadajmo se da se to neće desit i da će se Augustine čuvat jer prave zamjene osim Todorovića nema. doveli su sad nekog centra al pitanje koliko će on igrat

Schalke 04 - Hannover

Evo za početak jedna zanimljiva oklada i valuebet. Više o ovoj utakmici Schalke 04 - Hannover pročitajte na SvijetKladjenja portalu. Schalke već jako dugo nije slavio... 

Utakmicu će suditi Wolfgang Stark, jedan od poznatijih i strožih sudaca Bundeslige. 

Bet365 daje 1,85 za over 4,0 kartona a 2,10 za over 4,5 kartona. IMO dosta realni koeficijenti.

wIcc2YZ.png

Ono zašto sve ovo pišem jest da William Hill daje čak 2,75 za over 4,5 kartona što je znatno veći koeficijent i koeficijent vrijedan rizika, pogotov za Schalke koji za njemačke okvire zna dobiti veliki broj kartona na nekim utakmicama. Za 2,10 nebi riskirao sa ovom okladom, ali 2,75 je ipak malo prevelik koeficijent i mislim da je sasvim realno i moguće da gledamo 5+ kartona na ovoj utakmici.

Ovo nije "zicer" ali je IMO svakako valuebet i pametna oklada, čak i za neki single sa nižim/srednjim ulogom.

nbMEDgQ.png

IHvPNkh.png

I ja sam to jutros malo gledao, ali nisam nista htio pisat. U unibetu je koef bio 1,80 na over 3,5 kartona, a vec polako pada i sada je 1,71, sto mislim da je isto tako value za odigrati, a naravno i u WH. Tose jednostavno ne smije propustiti.

Današnji listić bet365

Nice - PSG x2 1.12

PSG najbolji u Francuskoj, proslo kolo kiksali kod Angresa, odigrali 0-0. Dolaze na teško gostovanje u Nicu, ali mislim da bi to ekipa kalibra Parižana trebala riješiti u svoju korist. X kao osigurač.

Chemnik - Rzeszov rezultat prva 2 seta 2-0 1.15

Chemnik daleko najbolja ekipa Poljske. Rzeszov dosta loš sa skorom 2-8, Chemnik 10-0. Dosad izgubili 2 seta u 10 utakmica, samo jedan doma od Trefla koji je druga najkvalitetnija ekipa Poljske i igraju europska natjecanja. Rzeszov u gostima 1-4, uz 4 osvojena seta. 2-0 uzimam zbog mogućeg opuštanja u 3. setu

Lokomotiv - Zielona gora 6+ 1.18

Lokomotiv na 6-1, Zielona gora bez realnih šansi za proći sa skorom 1-6. Loko sjajan kuci, prošlo kolo ponizio Žalgirisa, koji je stepenica više od Zielone. Dobili su i Karšijaku i Pao kući preko 10 razlike.

Metalurg - Dynamo Kyev domaćin ne daje gol u prvom poluvremenu 1.10

U Zaporožju raspad sistema, prošlo kolo pukli od Volyna 9-1. Izgledaju ko da ih je neko puškom tjerao na teren. Pred Dynamom imperativ pobjede, zaostaju 3 boda za Šahtarom uz utakmicu manje. Mislim da to ide rutinski. Dynamo dosad u prvenstvu primio 6 golova (od toga od Šahtara 3). Igrao samo prvo poluvrijeme, jer u slučaju da bude 4-0 u 65. možda ga ovi utrljaju. Previsoki su mi hendikepi za igru.

Sveskupa 1.67, ulog srednji

Chemik nevjerojatno...

Vode prvi set 22-16 i izgube ga 24-26. Naravno drugi set 25-12... :angry:

Vidiš i ja sam se kladio prije na taj način, ali nije bilo kruha. Na ovu kvotu koju si ti sad odigrao morao bi dva puta dobiti da budeš na pozitivnoj nuli ( ako sad padneš ovaj listič )

Evo recimo ovaj Chemik kvota je mizernih 1,15 i kolko si već izgubio živaca. Ne kažem da treba igrati kvote 2,5, ali da se nači uz dobru analizu relativno sigurnih parova kvote 1,85. Recimo nešto slično kao što igra Goksim.

Bez ljutnje govorim iz vlastitog iskustva.

Vidiš i ja sam se kladio prije na taj način, ali nije bilo kruha. Na ovu kvotu koju si ti sad odigrao morao bi dva puta dobiti da budeš na pozitivnoj nuli ( ako sad padneš ovaj listič )

Evo recimo ovaj Chemik kvota je mizernih 1,15 i kolko si već izgubio živaca. Ne kažem da treba igrati kvote 2,5, ali da se nači uz dobru analizu relativno sigurnih parova kvote 1,85. Recimo nešto slično kao što igra Goksim.

Bez ljutnje govorim iz vlastitog iskustva.

Da nebi bilo zabune pričam o jednom paru kvote 1,85.

Današnji listić bet365

Nice - PSG x2 1.12

PSG najbolji u Francuskoj, proslo kolo kiksali kod Angresa, odigrali 0-0. Dolaze na teško gostovanje u Nicu, ali mislim da bi to ekipa kalibra Parižana trebala riješiti u svoju korist. X kao osigurač.

Chemnik - Rzeszov rezultat prva 2 seta 2-0 1.15

Chemnik daleko najbolja ekipa Poljske. Rzeszov dosta loš sa skorom 2-8, Chemnik 10-0. Dosad izgubili 2 seta u 10 utakmica, samo jedan doma od Trefla koji je druga najkvalitetnija ekipa Poljske i igraju europska natjecanja. Rzeszov u gostima 1-4, uz 4 osvojena seta. 2-0 uzimam zbog mogućeg opuštanja u 3. setu

Lokomotiv - Zielona gora 6+ 1.18

Lokomotiv na 6-1, Zielona gora bez realnih šansi za proći sa skorom 1-6. Loko sjajan kuci, prošlo kolo ponizio Žalgirisa, koji je stepenica više od Zielone. Dobili su i Karšijaku i Pao kući preko 10 razlike.

Metalurg - Dynamo Kyev domaćin ne daje gol u prvom poluvremenu 1.10

U Zaporožju raspad sistema, prošlo kolo pukli od Volyna 9-1. Izgledaju ko da ih je neko puškom tjerao na teren. Pred Dynamom imperativ pobjede, zaostaju 3 boda za Šahtarom uz utakmicu manje. Mislim da to ide rutinski. Dynamo dosad u prvenstvu primio 6 golova (od toga od Šahtara 3). Igrao samo prvo poluvrijeme, jer u slučaju da bude 4-0 u 65. možda ga ovi utrljaju. Previsoki su mi hendikepi za igru.

Sveskupa 1.67, ulog srednji

4 para 1.6 oprosti ali meni je ovo presmijesno

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use