Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 03.12.2015.

crnamamba

Recommended Posts

Pozdrav,dugo me nije bilo,sad imam volje i vremena pa da bacim dva para u nocnon terminu :)

Utah-Orlando Orlando manje od 92.5 1.85@SuperSport

Po meni par koji vrijedi odigrati. Orlando je u krizi,rezultati su losi,a idu u goste top 5 obrani lige,koju predvode twin towersi Favors-Gobert,po meni jednom od najboljih centarskih dvojaca u ligi,koji su u stanju zaustaviti i bolje napade nego ovaj od Orlanda.

Paul George vise od 28.5 1.8 @Supesport

Ove sezone djeluje nezaustavljivo,igra vrhunski,a ide na ekipu koja nema postenog igraca da ga cuva. I indiana i portland igraju na kos vise,a to ce ici George-u na ruku,i smatram da ce bez problema prebaciti granicu.

Gobert se ozlijedio jučer na treningu, a ta granica od 92,5 je dosta niska za NBA prilike, možda bolje preskočiti taj par.

RRDNwPD.png

Rudy Gobert suffered a Grade II left MCL sprain and is out indefinitely.
He was injured in practice on Wednesday and an MRI confirmed the diagnosis. Typically, a Grade II sprain of an MCL costs a player 4-6 weeks, which suggests Gobert would be targeting a return in January. Derrick Favors has been great as a center, so the Jazz should be OK. If you need help now, Trevor Booker is worth owning in standard leagues. Trey Lyles would get more playing time and Tibor Pleiss to a smaller degree. Dec 2 - 6:47 PM
Source: NBA.com

Vidis,nisam znao da se ozlijedio,hvala na informaciji.

Znam da granica je niska,ali opet smatram da nije toliko nerealna,pogotovo kad vidim da je Orlando zadnju Minnessoti zabio 96 koseva. Ja cu odigrati na kraju krajeva i nadat se najboljem.

Edit: mozda je cak bolja opcija odigrati manje od 192.5 koseva. Granica normalna,realna,kvota je 1.8

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use