Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 02.12.2015

crnamamba

Recommended Posts

Evo u srijedu nastavljamo s kupovima i nekim prvenstvenim susretima. Ovoga puta na stranici su analize sa susretima iz Engleske i Francuske, a sutra mi je osobno zanimljiv i hrvatski kup, pa možda sutra i to proanaliziram, a interesiraju me i vaša razmišljanja.

U Engleskoj, Liverpool koji je u euforiji, ali i dosta umoran gostuje u Capital One Cupu kod Southamptona koji je u mini krizi rezultata...

Southampton - Liverpool

U Francuskoj se igra 16. kolo, a jedno od iznenađenja sezone momčad Caena gostuje kod Monaca koji nakon nevjerojatnih 3:3 u prošlom kolu traži bodove za proboj prema pozicijama koje vode u Europu. Neće im biti lagano, jer imaju puno ozljeđenih igrača.

Monaco - Caen

Zagreb-Hajduk 2 1,70

Kup utakmica..za vikend su igrali isti klubovi i Hajduk je dobio 2:0 na uvijek teskom gostovanju u zagrebu..danas opet gostuje kod istog protivnika ali ovaj puta u kupu..smatram kako je Hajduk puno kvalitetnija momcad trenutno..i unatoc izostanku milovica(kartoni) i jos nekim promjenama u sastavu smatram da bi Hajduk ovo trebao dobiti..jer imaju dobru klupu..na kojoj bi danas trebao ostati i velaskez i balic..a uskociti juranovic i maloku..ali vidjeti cemo..sve je to otom potom..vidit cemo kad krene..

Zagreb-Hajduk 2 1,70

Kup utakmica..za vikend su igrali isti klubovi i Hajduk je dobio 2:0 na uvijek teskom gostovanju u zagrebu..danas opet gostuje kod istog protivnika ali ovaj puta u kupu..smatram kako je Hajduk puno kvalitetnija momcad trenutno..i unatoc izostanku milovica(kartoni) i jos nekim promjenama u sastavu smatram da bi Hajduk ovo trebao dobiti..jer imaju dobru klupu..na kojoj bi danas trebao ostati i velaskez i balic..a uskociti juranovic i maloku..ali vidjeti cemo..sve je to otom potom..vidit cemo kad krene..

Načelno se slažem iako treba tu utakmicu uzeti s dozom opreza, jer Hajduku i X nije loš, čak ni poraz uz gol u gostima, jer imaju uzvrat. Ipak vjerujem da žele dobar rezultat za mir prije subote. A baš to da im je Dinamo u subotu bi im malo moglo poremetiti fokus na ovu utakmicu. Šta se Zagreba tiče on je stvarno loš trenutno, jer nemaju samopouzdanja i ne zabijaju ni čiste prilike, mada su pokazali u subotu da znaju igrati kada imaju motiva (posebno drugo poluvrijeme). Hajduk ima vrlo ujednačenu momčad... mislim na klupu i prvu momčad, pa unatoč promjenama to bi trebao biti solidan sastav. Osobno mislim da će priliku dobiti Maglica i Roguljić, a Juranović i Maloku su igrali i u subotu, pa mislim da su već skoro prva momčad. Sve u svemu može po meni 2, ali ne preveliki ulog...

Načelno se slažem iako treba tu utakmicu uzeti s dozom opreza, jer Hajduku i X nije loš, čak ni poraz uz gol u gostima, jer imaju uzvrat. Ipak vjerujem da žele dobar rezultat za mir prije subote. A baš to da im je Dinamo u subotu bi im malo moglo poremetiti fokus na ovu utakmicu. Šta se Zagreba tiče on je stvarno loš trenutno, jer nemaju samopouzdanja i ne zabijaju ni čiste prilike, mada su pokazali u subotu da znaju igrati kada imaju motiva (posebno drugo poluvrijeme). Hajduk ima vrlo ujednačenu momčad... mislim na klupu i prvu momčad, pa unatoč promjenama to bi trebao biti solidan sastav. Osobno mislim da će priliku dobiti Maglica i Roguljić, a Juranović i Maloku su igrali i u subotu, pa mislim da su već skoro prva momčad. Sve u svemu može po meni 2, ali ne preveliki ulog...

nema uzvrata

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use