Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 29.11.2015.

Goksim

Recommended Posts

Evo popis svih delegiranih suce u ligama petice tj. u ligama koje za kartone pratim (Seria A, Primera, Premiership) pa prenosim sve što sam iskopao ovdje. 

Ukoliko Vam se ideja sviđa, te mislite da je ovo korisno molim da "lajkate post" (u donjem desnom kutu) kako bi vidio koliko je interes za ovakvim podacima te dali da nastavimo sa ovom praksom...

Evo popis za nedjelju:

Premiership

Tottenham - Chelsea (13:00)

Michael Oliver

OYd9WLQ.png

West Ham - WBA (15:05)

Martin Atkinson

4aVgAC7.png

Liverpool - Swansea (17:15)

Anthony Taylor

P0lV4MS.png

Norwich - Arsenal (17:15)

Jonathan Moss

rZL2xAK.png

Seria A

Chievo - Udinese (15:00)

Gervasoni

PuThom2.png

Empoli - Lazio (15:00)
Fabbri
7XUdx4N.png

Frosinone - Verona (15:00)
Rizzoli
9cw6hc7.png

Genoa - Carpi (15:00)
Gavillucci
TogRq5r.png

Roma - Atalanta (15:00)
Calvarese
rNb64Pb.png

Palermo - Juventus (20:45)
Valeri
5P7PJvP.png

Primera

Getafe - Villareal (12:00)

Gonzalez Gonzalez

tpZgSnI.png

Eibar - Real Madrid (16:00)

Gil Manzano

HUZvOts.png

Rayo Vallacano - Atletic Bilbao (18:15)

Hernandez Hernandez

gbK9pMM.png

Sevilla - Valencia (20:30)

Velasco Carballo

4CPAqJL.png

Kako je tema za nedjelju otvorena evo dva prijedloga za NFL s dobrim koeficijentima:

Seattle Seahawks - Pittsburg Steelers  2   2,60

Već sam pisao da Seattle nije onaj od prošlih godina i obrana nije više onako jaka i dominantna. Napad mora puno više napraviti da bi pobjedili i to baš ne uspijevaju. Još im je prvi RB Lynch ozlijeđen do kraja sezone i mijenja ga rookie Rawls. Istina da je on imao prošlu tekmu 209 yardi ali to je bilo protiv slabih 49ersa a i samim time će obrana Steelersa sad dat veću pažnju njemu a i inaće dobro brani run (dozvoljavaju manje od 100 yardi po tekmi). Steelersima su više manje kompletni i u zadnje vrijeme djeluju močno i ovo je preveliki koeficijent na njih. Za one sigurnije preporučam hendikep +7,5 na Steelersa odnosno da neće izgubiti više od 1 TD.

SF 49ers - Arizona Cardinals (-6.5)  2   1,50

49ersi su očajni. Dosta problema s ozljedama, umirovljenjima igrača i slobom formom i u zadnje 4 tekme imaju prosjek od 10 poena po susretu i ne vidim neki način da mogu bolje ove godine. Prije dva kola su zamijenjili QBa ali rezerva Gabbert ipak nije neka klasa i dalje igraju loše. Igraju protiv Arizone koja je prvi napad NFLa s preko 33 poena po susretu i u dobroj su formi. Nemaju samo dobar napad već im je i obrana 4 u ligi po primljenim poenima pa kad se uzme forma i statistika u obzir neznam kako ovaj tip nebi prošao. Prvi napad lige protiv 28 obrane i 32 napad (zadnji) protiv 4 obrane lige. Sve govori da bi razlika trebala bit i veća ali ovo je taman razlika za 1 TD i po meni je super koeficijent.

Ima još zanimljivih parova al to u nedjelju. Za ovo me malo strah da bi moglo pasti (pogotovo prvi par al nemora biti) pa zato danas uplatio

20:45 Palermo - Juventus
tip:  gost over 2,5 kartona @ 1,91
kladionica: unibet / 888bet

tip:over 5,5 kartona @ 1,76
kladionica: unibet / 888bet

Sudac: Valeri - posljednjih 29/40 (73%) utakmica je pokazao 6 ili više kartona s tim da od zadnjih 9 u njih 8 je pokazao 6 ili više kartona.

Iako je Juventus ušao u pobjedničku formu ne vjerujem u laganu i visoku pobjedu protiv Palerma. Takve utakmice nam trebaju :)
Što se tiče kartona, Juventus je puno grublji u gostima te je u 7/8 gostujućih utakmica dobio 3 ili više kartona.
S druge strane palermo je u 6/6 domaćih utakmica dobivao 3 ili više kartona ali margina na njihov zbroj kartona iznosi 3,5 što ne preporučujem.

Očekujemo tvrdu utakmicu gdje nam apsolutno kompletna statistika ide u prilog te je margina od 5,5 kartona na kompletnu utakmicu po meni promašena. Vjerujem da će ju gotovo sve kladionice korigirati do početka utakmice.

Atlanta Falcons - Minnesota Vikings  2    1,98

Mislio sam to još i jučer napisati ali sam čekao da potvrde da neće igrat prvi RB Falconsa Freeman. Atlanta je u lošoj seriji (koja je naravno počela čim sam ih stavio na dugoročnu prognozu) i imaju u zadnjih 5 susreta 4 poraza. Jedna od svjetlih točaka im je bio baš ovaj Freemann i prošli vikend dok se nije ozijedio su vodili a na kraju izgubili. Minnesota nakon poraza prošli vikend i poraza Green Baya u četvrtak ima opet šansu malo se odvojiti na vrhu diviziji i ovo im je super šansa. Malo su me iznenadili onako lako izgubivši prošli vikend od GB i prekinuli su niz od 5 pobjeda ali sad bi se trebali vratiti na pobjedničke staze.

Washington Redskins - NY Giants   2    1,75

Washington Redskins - NY Giants   over 44,5    1,71

Giants nakon bye vikenda dolaze u goste Redskinsima u obračunu za prvo mjesto u diviziji NFC East. Polako ova sezona miriši na onu 2007 di su Patriotsi dobili svih 16 utakmica i došli do superbowla i onda tam izgubili od Giantsa koji su se mučili cijelu sezonu i pod kraj ušli u formu i osvojili prsten.

Giantsi se i sad polako dižu i napad im nije neki problem jer mlađi Manning je dobar ima dobre WR i ok RB. Obrana je loša (31 u ligi od 32 po poenima) ali sad im se vratio Pieere-Paul te bi im trebao pojačati pass-rush. Redskinskima je isto problem obrana jer su tek 22 ekipa a napad je lošiji i sveukupno su dosta lošija ekipa i samo zbog loše divizije još imaju realne šanse za doigravanje. Giantsima bi ova pobjeda bila veliki korak prema playoffu i vjerujem da su dobro iskoristili bye vikend i da će ovdje pobjediti. Zbog lošijih obrana a napad redskinsa  se u zadnje vrijeme malo popravio ovdje preporučam i over poena.  

Denver Broncos - NE Patriots  under  43,5    1,86

Moguć snjeg u Denveru i oko -10 stupnjeva. Patriotsi bez dva glavna WR a obrana Broncosa vrhunska a ni obrana Patiotsa nije loša i očekujem tvrdu utakmicu i naravno pobjedu Broncosa al neću se na njih kladiti jer želim uživati u tekmi. Ovaj par na under preporučan ali se nisam kladio.

Sutra me nema za kompom pa eto malo ranije prognoze.

Dinamo - Lokomotiva  1  1,28  william hill

Ekipa što mislite o ovom srazu Dinama i Lokomotive. Osobno imam neki loš osjećaj u vezi ovog ne znam zašto i nisam inače pobornik igranja ovakvih kvota, ali William Hill nudi relativno dosta dobar koef na pobjedu Dinama pa možda u kombinaciji sa nekim njihovim over kartona na koje često daju niže granice od ostalih nebi bila loša oklada. Maminjo je u zatvoru ali svi znamo priču o ova dva kluba. I da ne bude štela u što sumnjam Dinamo je i dalje puno kvalitetnija momčad od malog gradskog brata. Sve u svemu što mislite ima li ova kvota vrijednost? Po meni iako nemam pretjerano dobar osjećaj ima.

Dinamo - Lokomotiva  1  1,28  william hill

Ekipa što mislite o ovom srazu Dinama i Lokomotive. Osobno imam neki loš osjećaj u vezi ovog ne znam zašto i nisam inače pobornik igranja ovakvih kvota, ali William Hill nudi relativno dosta dobar koef na pobjedu Dinama pa možda u kombinaciji sa nekim njihovim over kartona na koje često daju niže granice od ostalih nebi bila loša oklada. Maminjo je u zatvoru ali svi znamo priču o ova dva kluba. I da ne bude štela u što sumnjam Dinamo je i dalje puno kvalitetnija momčad od malog gradskog brata. Sve u svemu što mislite ima li ova kvota vrijednost? Po meni iako nemam pretjerano dobar osjećaj ima.

to je zicer mjeseca. nisu im uzimali bodove kad im nisu trebali tkao da nema šanse da ovdje dinamo kiksa. još je trener lokosa sad s pionirima u makarskoj. obje ekipe čiste žute kartone u ovoj utakmici tako da sve osim pobjede dinama ne dolazi u obzir

Tiket kvote bet365

D.Zagreb - L.Zagreb -1(1,22)

Roma - Atalanta -1(1,50)

Eibar - R.Madrid -2(1,40)

Juce su i hajduk i rijeka lagano dobile... Danas Dinamo se nalazi u must win situacija jer se nalazi na 3 poziciju +igraju kod kucu,gazda mamic itd lagano pobeda dinamo...

Roma nakon poraza od barse trener je dobio upozorenje od uprave da mora da poveze par pobede ako zeli da ostane na tu poziciju ako ne adio. Bojli tim domaci teren i Tako ocekujem sigurna pob i ovo je meni fiks dana..

Real nakon poraza od barse i sevilla mora da ide na pobedu,a imaju i 100X bojli roster...Eto ukratko da ukucam pa sretno svima!

Evo popis svih delegiranih suce u ligama petice tj. u ligama koje za kartone pratim (Seria A, Primera, Premiership) pa prenosim sve što sam iskopao ovdje. 

Ukoliko Vam se ideja sviđa, te mislite da je ovo korisno molim da "lajkate post" (u donjem desnom kutu) kako bi vidio koliko je interes za ovakvim podacima te dali da nastavimo sa ovom praksom...

Evo popis za nedjelju:

Premiership

Tottenham - Chelsea (13:00)

Michael Oliver

OYd9WLQ.png

William Hill daje 1,75 za over 4,5 kartona što mi je best bet za ovu utakmicu...

Sudi Oliver koji je trenutno možda i najzahvaliniji sudac za kartone u engleskoj. Ovo je "gradski derbi" ne u rangu arsenal - tottenham ali opet trebalo bi biti tenzija. Uz to imamo Costu u napadu koji je tempirana bomba za kartone, do toga da može dobiti žuti a i crveni, a isto tako i iznuditi koji karton kod tottenhamovih igrača...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use