Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 26.11.2015.

NikolaBrajovic

Recommended Posts

Lokomotiv - Sporting 1 2.50 PSK

Čitam da Sporting već dugo nije nikoga dobio u gostima, Prošlo kolo teško stradali u Albaniji od Skenderbeua. Lokomotiv je slavio i u Lisabonu sa 3:1, za ovu utakmicu se vraća kapetan Čorluka. Nisu ni oni u nekoj zavidnoj formi, ali današnjom pobjedom u hladnoj Moskvi bi osigurali prolaz. Ne znam zašto je ovoliko tečaj, ali isplati se probat. Volio bi čuti i ostala mišljenja o ovoj utakmici.

Lokomotiv je izgubio od Anzhija 0:2. Nisu uspjeli zabit gol najgoroj obrani lige. Anzhi je u zadnjih 6 tekmi primio 18 golova, a Lokomotiv im nije doma uspio zabiti niti jedan

James Augustine over 9.5 @1.88 expekt

Khimki danas docekuje Bayern kod kuce. U prvoj su izgubili u Minhenu sa 69:60 i danas ce sigurno motiv vise biti revans za onaj poraz. Khimki je napravio ozbiljnu ekipu ove sezone, mogu dogurati daleko. Uspeli su dobiti Real Madrid oba puta, sto nije mala stvar. Ovom pobedom danas bi osigurali svoj prolaz a Bayernu otezali posao posto ce imati jos 3 kola do kraja i morace da pobedi sva 3 meca da bi prosli dalje (naravno zavisi od rezultata Reala i Strasbourga, ali sanse su veoma male). Khimki danas verovatno bez Davisa i Todorovica koji su propustili i zadnji mec preko vikenda. To znaci da ce trener Khimkija maximalno koristiti Augistina i mislim da on danas ide u over. Bez obzira sto se prva utakmica zavrsila sa  malo poena, ocekujem 155-160 poena veceras. Augustine ove sezone u Euroligi ima: 10, 15, 14, 4, 5 i 12 poena. Znaci 4 puta je isao preko ove granice, 2 puta ispod. Mislim da pod ovim okolnostima OVER ne bi smeo izostati.

Sretno!

Ima li vijesti o Davisu i Todoroviću?

EDIT igraju ipak

Vojvodina-Tatran Prešov 2 1.60

Vojvodina je u prešovu iznenadila sve i dobila 7 razlike i to je bili veliko iznenađenje za sve.
Iako je branio drugi golman Vojvodine imao je nevjerojatnih 50% posto obrana,za Prešov nije igrao njhov prvi i možda najbolji igrač srednjak Frulan koji se vratio ovaj vikend i zabio 10 golova iz 11 pokušaja te nije igralo desno krilo Čip.
Tartan je kvalitenija ekipa od vojvodine u to nema sumnje,danas su najavali pobjedu da se iskupe za taj poraz u Prešovu i mislim da bi trebali doći do nje jer ima ekipa Vojvodine odlično leži jer od osam utakmica imaju 7 pobjeda i taj jedan poraz koji su iznenađujuće dozivjeli..moram dodati da je tatran igrao protiv meškova ovog tjedna i razbili ih 8 razlike a taj isti meškov je razbio vojvodinu u gostima 10tak razlike.

Zato je moj tip Tatran kojem se vračaju dva bitna igrača,više žele ovu pobjedu,ekipa vojvodine im leži,čisto sumnjam da će drugi golman vojvodine ponoviti onakvu večer iz prešova i imati preko 50% obrana..

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use