Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 26.11.2015.

NikolaBrajovic

Recommended Posts

Laboral kuca sutra 2,sad je kvota kako gdje,kod mene 3,30... Ne razumijem se nesto u kosarku,ali imam neke informacije od covjeka koji prati da ovima nece igrati valjda glavni igrači,2,3 igraca a mozda ni najbolji nije siguran.. Pa eto,ko hoce neka proba,dobra kvota... :)

Nisu ni u ZG igrali Printezis i Spanoulis pa su 15 razlike dobili cedevitu koja je pobjedila Caju...

NFL Thanksgiving Day:

Detroit Lions - Phi Eagles  under  45,5     1,92

Detroit je samo dva puta ove godine išao preko 20 poena a Philadelphija igra promjenjivo i skroz su čudna ekipa i vjerojatno igraju bez prvog QB. Njega mijenja Sanchez koji je dosta loš QB i mislim da s njim ni Philadelphija neće preko 20 poena. Tu bi se moglo probati i na pobjedu Detroita al ja rađe igram under.

Dallas Cowboys - Carolina Panthers  over 45,5   1,92

Panthersi igraju iznenađujuće dobro (za mene) u napadu i zabijaju 30 poena po susretu. Obrana je malo lošija nego prošlih godina kada je bila u top3 lige al još je uvijek dobra jer nebi inaće imali skor 10-0. Dallas ima samo 19 poena po susretu ali dobar dio sezone su igrali bez Roma i Brayanta koji su jedni od najboljih QB-WR kombinacija. Sad su obadvojica u ekipi i nemaju baš previše problema s izostancima tak da je Dallas i blagi favorit danas makar ima skor 3-7 a Carolina 10-0. Meni je ovdje najsigurnije igrati na over poena. 

Green Bay Packers - Chicago Bears (+8,5)   2    1,93

Meni je ovo malo preveliki hendikep na Chicago. Packersi ne briljiraju baš u zadnje vrijeme makar su prošlu dobili 30-13 Minnesotu ali nije bila to presjajna igra. Chicago igra dosta dobro u zadnje vrijeme i sve utakmice su ili pobjedili ili izgubili s 2-3 razlike. Još im se za ovu tekmu vraćaju prvi WR Jeffrey i prvi RB Forte pa ne očekujem baš laku pobjedu GB ako uopće pobjede.   

ZAGREB PRIMA UDARAC ZA UDARCEM 'Lani smo bili momčad koja je primila najmanje golova u Ligi prvaka, a danas...'

Rukometaši PPD-a Zagreb upisali su tri poraza zaredom u Ligi prvaka te nakon osam kola ostali na samo šest bodova koje su ostvarili u prva četiri kola u svojoj skupini A.

Na startu natjecanja još sredinom rujna pobijedili su doma Kiel, zatim su “prevarili” Celje u gostima, zamalo su iznenadili i turbo jaki Veszprém na domaćem terenu izgubivši nesretno s jedan razlike, zatim su sredili i poljsku Wislu u svojoj Areni.

Nakon toga su teško stradali u Parizu, u najgoroj utakmici dosad, pali su zatim kod Beşiktaşa kojem su to jedini osvojeni bodovi, da bi u zadnje dvije utakmice kapitulirali protiv Flensburga u gostima, a zatim i kod kuće. Ako su u Njemačkoj bili na vrhunskom nivou s izuzetno raspoloženim Pavlovićem, u subotu su u zadnjoj utakmici opet sasvim zakazali.

U međuvremenu je trener Veselin Vujović najavio pa povukao ostavku, bio je to čin kojim je pokušao podići samopouzdanje kod uzdrmane momčadi, no, očito nije upalilo...

Nikome u klubu nije osnovna “ideja vodilja” traženje izgovora, najvažnije je naći način izlaska iz evidentne krize, no činjenica je da je klub opterećen ozljedama, a ionako je “tanak” u odnosu na većinu ostalih suparnika, sve redom puno bogatijih klubova.

Raspored je i više nego zgusnut, igra se na dva “fronta”, u Ligi prvaka i također vrlo jakoj regionalnoj SEHA ligi i ozljede su očekivano učestale. Stipe Mandalinić nije u igri već mjesecima, dugo je izvan parketa bio Josip Valčić, do kraja sezone je izgubljen Luka Stepančić, posljednjem porazu od Flensburga najviše je “kumovao” izostanak Josipa Šandrka (i on do kraja sezone) i Leona Šušnje, koji su sastavni dio Zagrebove obrane po kojoj je klub bio prepoznatljiv. Upravo zato nikoga i ne čudi rezultatska silazna putanja.

Ne čudi stoga niti izdvojeni statistički podatak da su “plinari” u prve četiri utakmice primili samo 88 pogodaka, dok su u posljednje četiri Zagrebovi vratari Ivić i Stevanović u svoju mrežu posezali čak 124 puta.

Proslavljeni Mario Kelentrić, zlatni iz Portugala 2003., trener Zagrebovih vratara, ne traži alibi, ne trebaju ga tražiti niti Ivić i Stevanović, jer je to ponajprije posljedica loše igre u obrani.

- Lani smo bili momčad koja je primila najmanje golova u Ligi prvaka, sada imam dosta igrača koji u tom segmentu nisu jaki i moramo improvizirati - kratko je problem detektirao Veselin Vujović.

Možda odigrati kontrahendikep tj. da npr. Bešiktaš neće izgubiti sa više do 8,5 golova razlike. Zagreb bi trebao pobijediti ali uz gust raspored, umor i kraću klupu nebi trebali ganjati dvoznamenkastu razliku... 

20:45 Milano-Efes (+2,5) 2 1.84 pinnacle 

Milano večeras dočekuje Efes u sklopu 7. kola Eurolige. Milano je zacementiran na posljednjem mjestu sa omjerom 1-5. Dobili su: Laborala, a gubili od Laborala u gostima, Cedevite kući, Olympiakosa kući, Limogesa u gostima i Efesa u gostima. Sa druge strane Efes je treći u grupi i lovi priključak za Olympiakosom i Laboralom. Oni su izgubili od Cedevite i Efesa kući te Laborala u gostima, a dobili su Limogesa kući i u gostima i Milana kući. Milano ima problema i sa rosterom pred ovu utakmicu, Lawal je napustio ekipu i otišao u NBA D ligu, Mačvan je ozljeđen i neće ga biti koji tjedan a večeras nema ni Gentilea. Gentile je najbolji igrač ekipe, ozljedio se jučer na treningu i Repeša ga želi čuvati za Cantu, ne želi ga forsirati ovdje jer zna da ne mogu proći. Efes je svakako kvalitetnija ekipa a uz ove izostanke mislim da idu do lagane pobjede. U prvom susretu Efes slavio 89:73.

Qarabag - Tottenham gost daje 2+ gola  2,00

Tottenham bi ovdje pobjedom osigurao prolaz u drugi krug. U dobroj su formi, kane ponovno zabija kao lud, eriksen perfektan, lamela se probudio i igraju jako dobro napadacki. U prvoj utakmici je bilo 3:1 za tottenham tako da mislim da i danas mogu dati 2 gola. Qarabagu je ozlijeđen prvi napasac reynaldo.

20:45 Milano-Efes (+2,5) 2 1.84 pinnacle

Milano večeras dočekuje Efes u sklopu 7. kola Eurolige. Milano je zacementiran na posljednjem mjestu sa omjerom 1-5. Dobili su: Laborala, a gubili od Laborala u gostima, Cedevite kući, Olympiakosa kući, Limogesa u gostima i Efesa u gostima. Sa druge strane Efes je treći u grupi i lovi priključak za Olympiakosom i Laboralom. Oni su izgubili od Cedevite i Efesa kući te Laborala u gostima, a dobili su Limogesa kući i u gostima i Milana kući. Milano ima problema i sa rosterom pred ovu utakmicu, Lawal je napustio ekipu i otišao u NBA D ligu, Mačvan je ozljeđen i neće ga biti koji tjedan a večeras nema ni Gentilea. Gentile je najbolji igrač ekipe, ozljedio se jučer na treningu i Repeša ga želi čuvati za Cantu, ne želi ga forsirati ovdje jer zna da ne mogu proći. Efes je svakako kvalitetnija ekipa a uz ove izostanke mislim da idu do lagane pobjede. U prvom susretu Efes slavio 89:73.

Ja bi onda tu uzeo veliki hendi 9.5 na tečaj 3.30 i barcelonu 2... Što misliš?

Club Brugge-Napoli 1X(1.60)

Liverpool-Bordeaux P1(2.00)

Nemam vremena za analizu,samo ću kratko;Napoli osigurao prolazak dalje,u fantastičnoj su formi i imaju odlične rezultate već duže vremena i to je nešto što me kod njih oduševilo ove sezone;ta konzistentnost ali vrijeme je da ovdje s obzirom da motiv neki nemaju i veliku mogućnost odmaranja nekih prvotimaca od strane Sarrija očekujem povoljan rezultat za domaćina.

Liverpool potrebna pobjeda da osigura prolazak dalje,a s obzirom da u EL imaju 3 remija i samo 1 pobjedu vrijeme je da se upišu nova 3 boda,rezultati na Anfieldu u zadnje vrijeme nisu neki ali igra je na nivou,zadnja pobjeda protiv Citya je sigurno ogromni vjetar u leđa i u utakmici protiv protvnika koji im je izravni konkurent za prolaz dalje Liverpool mora doći do pobjede,i ja očekujem vodstvo već na poluvremenu.

Sparta Prag-Asteras T. više žutih kartona 4.5 1.85 germania sport/big bet world 2.00

Susret ne baš tehnički podkovanih ekipa,koje traže prolaz u skupini K,Sparta je druga sa šest bodova dok je iza njih Asteras sa četri boda,Schalke će vjerojatno biti prvi te će se između ove dvije ekipe tražiti putnik u daljnje natjecanje.Tako da je ovo utakmica biti il ne biti za obje ekipe a pogotovo za Asteras koji se ovdje opraštaju porazom od EL.

U prvom susretu je bilo 10 kartona,današnju utakmicu sudi englez M.Oliver,osobno ne volim baš eng suce ali mislim da danas neće imati puno izbora i morat će vaditi žute kartone.
Još je korisno u ovoj okladi da je Sparta Prag "najnekorektnija" ekipa ovog natjecanja sa 3.75 kartona po utakmici dok Asteras dobiva u prosjeku 2 kartona.

Qarabag - Tottenham gost daje 2+ gola 2,00

Tottenham bi ovdje pobjedom osigurao prolaz u drugi krug. U dobroj su formi, kane ponovno zabija kao lud, eriksen perfektan, lamela se probudio i igraju jako dobro napadacki. U prvoj utakmici je bilo 3:1 za tottenham tako da mislim da i danas mogu dati 2 gola. Qarabagu je ozlijeđen prvi napasac reynaldo.

Onda je bolje igrat 2 na Tottenham, veci je koeficient

San Jose-The Strongest 2 1,90

Ovo će biti jedna zanimljiva utakmica između dva jaka protivnika gdje je velika prednost na strani gostiju, zbog same kvalitete igračkog kadra i trenutačne situacije u momčadi.Svi vjerojatno znate da ja obožavam igrati ove divlje lige ali rijetko kada se odlučujem dati prednost gostujućoj strani jer jer ovo uglavnom liga domaćina , no danas ipak vidim određenu vrijednost sa strane The Strongesta koji su po meni izgledni favoriti i vjerujem kako mogu doći do jedne važne pobjede. Svi statistički podaci idu u korist gostiju i CD San Jose će imati jako tešku zadaću da ovdje upiše pobjedu jer za one koji ne znaju klub je praktički pred raspadom iako je to možda malo pretjerano ali trebate znati kako novaca nema, igrači nisu primili plaće već nekoliko mjeseci i sada svega 6 kola prije kraja oni lagano počinju razmišljati o novim angažmanima i kako pronaći novu sredinu za iduću sezonu. Prvi dio sezone su odradili nešto bolje ali su ih ti problemi sustigli i ako se ne varam promijenjena je i uprava kluba kako bi došlo do nekog pozitivnog pomaka iako se to nije dogodiloo i sada se treba pitati koji igrači će uopće dati svoju potporu nakon tolikih lažnih obećanja i prevara sa njihove strane. Gledajući postavu iz prošlog kola kojeg su igrali prije pet dana mogu primijetiti da je došlo do velikog broja rotacija, da velik broj prvotimaca nije bio uključen u početni sastav ,pa čak ni na klupi i ukoliko se to ponovi teško će moći računati na neki bolji rezultat.Kada se analiziraju ovakve utakmice uvijek morate paziti na tu nadmorsku visinu koja za neke ne igra veliku ulogu ali ona je itekako bitan faktor i taj podatak nikako ne treba zanemariti. San Jose i The Strongest su ''visinske'' momčadi i obje igraju svoje domaće utakmice na visini od 3 600 - 3 700m tako da će razlika biti u svega nekoliko desetaka metara što naravno neće predstavljati nikakav problem za The Strongest i tu prednost domaćeg terena možemo svesti na minimum. The Strongest dolazi iz grada La Paz koji jedan od većih gradova u Boliviji i ovaj klub ima veliku skupinu navijača diljem zemlje ,a dosta njih se nalazi u gradu Oruro od kuda je njihov današnji protivnik. Oni u ovu utakmicu ulaze nakon dva uzastopna poraza što ih je malo udaljilo od borbe za prvim mjestom ali i dalje oni imaju velike šanse da podignu trofej i tako zasjednu na vodeće mjesto u ligi. Prije četiri dana su odigrali to posljednje kolo nakon odrađene reprezentativne stanke gdje su poslali svojih 5 najboljih igrača koji su odigrali dvije utakmice , jednu protiv Venezuele ,a drugu protiv Paragvaja tako da su ti ogledi ipak doveli do blažeg umora što je rezultiralo porazom. Oni danas moraju doći do pobjede pod svaku cijenu jer imaju zaostatak od -6 bodova za vodećim Sport Boys koji je kiksao i sada trebaju iskoristiti tu priliku da im se dodatno približe.

Sparta Prag-Asteras T. više žutih kartona 4.5 1.85 germania sport

Susret ne baš tehnički podkovanih ekipa,koje traže prolaz u skupini K,Sparta je druga sa šest bodova dok je iza njih Asteras sa četri boda,Schalke će vjerojatno biti prvi te će se između ove dvije ekipe tražiti putnik u daljnje natjecanje.Tako da je ovo utakmica biti il ne biti za obje ekipe a pogotovo za Asteras koji se ovdje opraštaju porazom od EL.

U prvom susretu je bilo 10 kartona,današnju utakmicu sudi englez M.Oliver,osobno ne volim baš eng suce ali mislim da danas neće imati puno izbora i morat će vaditi žute kartone.

Još je korisno u ovoj okladi da je Sparta Prag "najnekorektnija" ekipa ovog natjecanja sa 3.75 kartona po utakmici dok Asteras dobiva u prosjeku 2 kartona.

Oliver je dobar za kartone, možda i trenutno najbolji od svih engleskih sudaca. Prijetnja ovoj okladi je ranih 2:0 ili 3:0 za Spartu a budući da je koef. 1,25 na njih to nije nemoguće...

Lokomotiv - Sporting 1 2.50 PSK

Čitam da Sporting već dugo nije nikoga dobio u gostima, Prošlo kolo teško stradali u Albaniji od Skenderbeua. Lokomotiv je slavio i u Lisabonu sa 3:1, za ovu utakmicu se vraća kapetan Čorluka. Nisu ni oni u nekoj zavidnoj formi, ali današnjom pobjedom u hladnoj Moskvi bi osigurali prolaz. Ne znam zašto je ovoliko tečaj, ali isplati se probat. Volio bi čuti i ostala mišljenja o ovoj utakmici.

Lokomotiv - Sporting 1 2.50 PSK

Čitam da Sporting već dugo nije nikoga dobio u gostima, Prošlo kolo teško stradali u Albaniji od Skenderbeua. Lokomotiv je slavio i u Lisabonu sa 3:1, za ovu utakmicu se vraća kapetan Čorluka. Nisu ni oni u nekoj zavidnoj formi, ali današnjom pobjedom u hladnoj Moskvi bi osigurali prolaz. Ne znam zašto je ovoliko tečaj, ali isplati se probat. Volio bi čuti i ostala mišljenja o ovoj utakmici.

Moje mišljenje je da bježiš od ovoga, još Europska liga u pitanju...

Najveći problem za Lokomotiv vjerojatno leži u tomu što danas oni mogu odigrati i neriješeno. Igra na bod protiv uvijek je vrlo opasna, a s obzirom na njihov zadnji nastup, ne može im se baš previše vjerovati.Domaćin će u ovom susretu biti bez suspendiranog Ćorluke, dok su upitni još i stoper Pejčinović te veznjak Grigoryev.Sportingu danas igra samo pobjeda, a moral im je sigurno na visokoj razini jer su pobijedili gradskog rivala u Benficu u kupu.Sporting će danas biti bez vratara Ruija Patricija koji je suspendiran, a nema ni drugog klupskog strijelca Gutierreza. Uz njih još nedostaju i branič Jefersson, veznjak Carvalho te napadač Mane.

James Augustine over 9.5 @1.88 expekt

Khimki danas docekuje Bayern kod kuce. U prvoj su izgubili u Minhenu sa 69:60 i danas ce sigurno motiv vise biti revans za onaj poraz. Khimki je napravio ozbiljnu ekipu ove sezone, mogu dogurati daleko. Uspeli su dobiti Real Madrid oba puta, sto nije mala stvar. Ovom pobedom danas bi osigurali svoj prolaz a Bayernu otezali posao posto ce imati jos 3 kola do kraja i morace da pobedi sva 3 meca da bi prosli dalje (naravno zavisi od rezultata Reala i Strasbourga, ali sanse su veoma male). Khimki danas verovatno bez Davisa i Todorovica koji su propustili i zadnji mec preko vikenda. To znaci da ce trener Khimkija maximalno koristiti Augistina i mislim da on danas ide u over. Bez obzira sto se prva utakmica zavrsila sa  malo poena, ocekujem 155-160 poena veceras. Augustine ove sezone u Euroligi ima: 10, 15, 14, 4, 5 i 12 poena. Znaci 4 puta je isao preko ove granice, 2 puta ispod. Mislim da pod ovim okolnostima OVER ne bi smeo izostati.

Sretno!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use