Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak, 24.11.2015.

zoom-zoom

Recommended Posts

Arsenal - Dinamo....................3:0

Arsenal -1,5@1,65  Bet365

Arsenal -2@2,12 Pinnacle

Payback time...kako za Topnike, tako i za mene. u prvoj utakmici LP, Dinamo je pobjedio Arsenal u Zagrebu sa 2:1 i iznenadio puno, puno ljudi.

Sad su igraci Arsenala u nezavidnoj situaciji, visi im prolazak u 1/4 finale i vise ne ovise sami o sebi. Ipak nije sve tako crno, moraju pobjditi Dinamo a drugi dio posla mora odraditi Baern i pobjediti Oly sutra u Munchenu. Tako bi se u zadnjoj utakmici u Pireju odlucivalo tko ce izmedju Olympiakosa i Arsenala proci dalje.

Dinamo je s(p)retno pobjedio u 1. utakmici, najvise zahvaljujuci glupom Giroudu koji je dobio drugi zuti vec u 40.minuti utakmice kod vodstva Dinama 1:0.

Nakon te utakmice, stvari su dosle na svoje mjjesto - Dinamo je izgubio iduce tri utakmice(od Bayerna 0-5 te dva puta od Grka 0-1 i 1-2).

Arsenal je neocekivano porazen na emiratesu od Olya 2-3, pa dobio Bayern u Londonu sa 2:0 dok je u Munchenu tesko stradao sa 5:1 .

Wenger ima puno problema sa ozljedama ove sezone tako sutra nece nastupiti: Francis Coquelin, Mikel Arteta, Theo Walcott, Alex Oxlade-Chamberlain, Aaron Ramsey, Tomas Rosicky, Danny Welbeck i Jack Wilshere.

Kod Dinama nece biti Ademija koji je suspendiran zbog dopinga (nakon utakmice sa Arsenalom uzet uzorak), Schildenfelda koji je out od pocetka sezone te mladog Hodzica koji se pokazao kao zanimljiva alternativa u napadu.

Dinamo je idealan protivnik protiv kojeg ce Arsenal moci malo poraviti samopuzdanje i vratiti se pobjedama, u losoj su formi - u zadnjih 5 utakmica imaju samo jednu pobjedu i jedan remi. Ispali su iz Liga kupa od Sheffield Wednesdaya, dozivjeli spomenuti brodolom u Munchenu te samo remizirali sa mrskim tottenhamom i u subotu izgubili 2:1 kod WBA.

Dinamo je nakon dugo vremena izgubio vodecu poziciju u HNL, stanje sa lopovima iz samog vrha kluba je sigurno ostavilo traga na igracima i treneru Mamicu. Slutim da nitko od njih ne vjeruje da mogu nesto izvuci u Londonu...osim casnog poraza(a ja se nadam niti to).

Sochaux - Laval  .....................0:0

Under 2,5@1,51 Marathon

Jedan statisticki...

Dvije underaske ekipe se susrecu sutra, Sochaux je do sada u 14 odigranih utakmica ostao 11 puta ispod 2,5 gola dok je Laval 10/14 ispod ove margine.

Ovako je to izgledalao samo na domacim/gostujucim utakmicama, samo jednom se "omaknulo" i jednoj i drugoj ekipi.

nxp8ra.jpg

I prosle sezone su na ovom stadionu ostali u underu, bilo je 1:1.

Da ne dodje do zabune da mislite da je kopirano,ja sam admin stranice (INFO MECEVI) na fb...

19:00 Union Olimpija - Nanterre 2 @ 1,83 (bet365)

http://www.betexplorer.com/…/union-olimpija-nante…/KhqO401E/

Union Olimpija sa puno problema,out je prvi strelac ekipe Z. Wright (15.2 ppg - 6.8 rpg),kapiten Sasa Zagorac (9.8 ppg - 3.0rpg) ima problem sa kolenom i sigurno nece igrati,upitan je R. Zakis (12.2 ppg - 3.8 rpg) zbog problema sa ledjima i ako bude zaigrao bice smenjena minutaza,dok se u tim vraca B. Mesicek (5.2 ppg - 2,0 rpg).

Union Olimpija je izgubila na 9 od poslednjih 10 utakmica.U eurokupu imaju 4 poraza u 6 utakmica i trener u ovom trenutnku jednostano ne vidi izlaz iz krize.
http://www.rtvslo.si/…/olimpija-proti-nanterru-brez-…/379343

Nanntere u ovom trenutku kvalitetnija ekipa i mislim da ce iskoristiti probleme Olimpije i slaviti na njihovom parketu.

19:00 Alpla Hard - Bregenz 2 @ 1,65 (betway)

http://www.betexplorer.com/…/h…/alpla-hard-bregenz/nwYh59sN/

Komsijski derbi,mislim tabelarno.Dva tima koja ce se ove godine boriti za lidersku poziciju,ali danas prednost dajem Bregenzu koji je u full sastavu i trenutno boljoj formi.Alpha ima mnogo problema sa povredama, Gerald Zeiner je ce biti verovatno odsutan zbog modrice na levoj ruci,Roland Schlinger kapiten ekipe ce takodje biti odsutan zbog povrede butine,dok su dugorno povredjeni Marko Tanaskovic, Gernot Watzl, Felix Klötzel, Samuel Wendel und Lukas Vogelauer verzichten.

http://www.vol.at/entwarnung-bei-gerald-zeiner/4529134

Puno problema sa povredama ima Alpla i verujem u pobedu Bregenza koji je u velikoj prednosti sa obzirom na situaciju domacina.

S. Salin 11,5 tip: UNDER @1.85 4/10 Wwin

Sasu igra dobro v dresu HGC. V letošnji sezoni dosega 11.7 točke na srečanje v pokalu eurocup ter 9.3 v domačem prvenstvu. Velja poudarit da je veliko manj uspešen na gostovanjih...letos bi na gostovanjih v obeh tekmovanjih postavljeno mejo presegel zgolj na eni tekmi pa še takrat za pol pike. Njegovi totali na gostovanjih: 10, 7, 7, 12 in 3 točke! Pričakujem tudi nekaj manj minut, saj je HGB šele dva dni nazaj igrala podaljške z Zaragozo v domačem prvenstvu. Salin je na tej tekmi dobil visokih 38 min, tako da bo danes IMO kakšno minuto več na klopci... Tako ali drugače pa dobiva v eurocupu povprečno 4 minute manj kot v ŠPA prvenstvu. IMO ne bo v DD številkah...

Srečno!

U vezi ove promocije sto daje Betfair za Arsenal - Dinamo. Pobeda Arsenala kvota 4.. to vazi samo za nove korisnike i to samo za korisnike iz Velike Britanije i Irske. 

Prosli put je bila promocija za Real-Barsa oba daju gol po kvoti 5, a novac se vraca ako opkalda bude gubitna. Novac mi nije vracen sa objasnjenjem da ta promocija vazi samo za korisnike VB i Irske kao i sada. (kasnije su mi dali 10e free beta kao znak dobre volje jer sam im objasnio vise puta da nisam znao da promocija ne vazi za korisnike iz moje zemlje)

"this promotion is for new customers only."

"you can only qualify for this promotion if you are a customer based in only UK and Ireland "

eto bas sam se malopre dop. sa njima na live chatu za promociju arsenal-dinamo.. pa tako da se ne zaleti neko :D 

Danas je zanimljiva ponuda za kartone, ima više utakmica gdje bi mogli biti dosta kartona, još se lomim što odigrati, i malo istražujem ali napišem svakako ovdje kasnije.

Za sad evo popisu sudaca, jer vjerujem da i druge zanima pa da ja odradim posao traganja za sve ;)

Bate Borisov – Bayer Leverkusen
Referee: Clément Turpin (FRA)

Zenit St. Petersburg – Valencia
Referee: Svein Oddvar Moen (NOR)

Olympique Lyon – Gent
Referee: Sergey Karasev (RUS)

FC Barcelona – AS Roma
Referee: Cüneyt Çakır (TUR)

Arsenal – Dinamo Zagreb
Referee: Viktor Kassai (HUN)

Bayern München – Olympiacos
Referee: Jonas Eriksson (SWE)

FC Porto – Dinamo Kyiv
Referee: Carlos Velasco Carballo (ESP)

Maccabi Tel Aviv – Chelsea

19:00 Petar Nenadić 5.5 over 1.85 3/10 wwin

Petar Nenadić,trenutni clan Fuchse Berlina i povremeni Srpski reprezentativac igra strasno dobru sezonu za sada u dresu ovog kluba.Danas oni imaju jako tezak mec u gostima kontra Lowena.On je na superglobu protiv dosta jakih protivnika sa svojim timom uspio osvojiti to takmicenje i tada je redom zabijao 10 Club Africainu,8 Barceloni,4 Veszpremu i tu je zavrsio kao najjbolji strijelac takmicenja.U Bundesligi je odigrao svih 14 utakmica za Berlince i redom zabijao - 5 Melsungenu,6 Wetzlaru,13 Leipzigu,7 Gummersbachu,11 Eisenachu,5 Bittenfeldu,8 Flensburgu,10 Lemgu,8 Magdeburgu,8 Hannoveru,7 Goppingenu,1 Kielu,4 Bergischeru i 6 Lubbeckeu.Prvi je izvodac sedmeraca,jedini los mec je imao protiv Kiela kada nije ni bilo sedmeraca a i on je imao tada ocajan sut.Prije odprilike mjesec dana Lowen je igrao u kupu protiv Fuchse Berlina i tada je rezultat glasio 29-23 a Nenadic je zabio 4 gola od toga 3 sa 7m(3/3 7m).Prije tri dana Fuchse Berlin je igrao u EHF Cupu kontra Chamberya i tu je rezultat glasio 31-31.Nenadic je imao 12 golova od toga 4 sa 7m(4/4 7m).On ne libi uzeti ni najtezi sut koji ima u rukometu,igra na srednjem vanjskom ili tom popularnom razigravacu ali je on trenutno prva napadacka opcija u Berlinaca.Plus opkladi bi trebalo biti to sto nema Appelgrena na golu pa ce tu sigurno ponovo biti Ristovski koji je prije par dana sletio iz Francuske u Lowen i nije se proslavio protiv Melsungena jer su tada dozivjeli prvi poraz u sezoni.Minus je taj sto Berlinci nemaju puno odmora,sam Nenadic se zalio na to (-Gotovo svaka 2-3 dana igramo sa 8-10 ljuti, teško je tako izdržati.-).Nekako sam ubjeden da ce mu Ristovski tesko odbraniti a ako se ponovi opet tri sedmerca cak bi tri gola iz igre bila dovoljna za over,jer Nenadic u zadnje vrijeme jako dobro sutira sedmerce(uglavnom 100% ucinak).

Danas je zanimljiva ponuda za kartone, ima više utakmica gdje bi mogli biti dosta kartona, još se lomim što odigrati, i malo istražujem ali napišem svakako ovdje kasnije.

Za sad evo popisu sudaca, jer vjerujem da i druge zanima pa da ja odradim posao traganja za sve ;)

Bate Borisov – Bayer Leverkusen
Referee: Clément Turpin (FRA)

Zenit St. Petersburg – Valencia
Referee: Svein Oddvar Moen (NOR)

Olympique Lyon – Gent
Referee: Sergey Karasev (RUS)

FC Barcelona – AS Roma
Referee: Cüneyt Çakır (TUR)

Arsenal – Dinamo Zagreb
Referee: Viktor Kassai (HUN)

Bayern München – Olympiacos
Referee: Jonas Eriksson (SWE)

FC Porto – Dinamo Kyiv
Referee: Carlos Velasco Carballo (ESP)

Maccabi Tel Aviv – Chelsea

Malo je poveća granica ali opet mislim da je utakmica porto-dinamo k. najiglednija za kartone, važna utakmica, dobar sudac, u prvoj ih 6 bilo

Malo je poveća granica ali opet mislim da je utakmica porto-dinamo k. najiglednija za kartone, važna utakmica, dobar sudac, u prvoj ih 6 bilo

Slazem se, isto bih dodao Bate Borisov-Leverkusen over 4.5 kartona @WilliamHill. Na toj utakmici se lomi danas prolaz u grupi, BATE ko obicno igrace grubo i defanizvno dok Leverkusen ne zna za drugaciju igru no ofanzivnu. Sudija ne bas idealan, ali bice sigurno kartona i tenzija. Ne verujem da ce se nijedan tim resiti ovo pre kraja, bice borbe do kraja!

ja mislim da je anjizglednija utakmcia barca - roma over 4 po 1.80 sudi cakir

Sudac je dobar, iako Barcelona je nepredvidiva i zna odigrati jako korektne utakmice. Mislim da je na otvaranju bilo čak i samo 3,5 granica, pa su kasnije naravno digli. Sada bi preskočio jer mislim da ima i i zglednijih utakmica za kartone tj. utakmica u kojima se susreću ne toliko tehnički potkovane ekipe...

Nakon dužeg promišljanja ovako...

Faza je Lige Prvaka u kojoj su veliki ulozi i kada je puno toga u igri tako da vjerujem da će ovo kolo na dosta utakmica biti veliki broj kartona.

Kako mi je zadnjih par tjedana jedan od lošijih perioda od kad se kladim, tako se nadam da će danas napokon sreća biti na mojoj strani, odnosno da će me nesreća malo zaobići jer već previše puta je falio jedan karton ili mi je ekipa primala gol u zadnjim minutama u zadnje vrijeme...

Dvoumio sam se između bet365 i William Hilla gdje obično igram jače listiće, međutim odabrao sam William Hill budući da imaju fiksne granice za kartone (4,5) pa mi je danas to i sigurnija opcija.

T6XYixW.png

Prvi par na rasporedu jest BATE - Bayer Leverkusen. Slažem se sa ranije spomenutim i očekujem barem 5 kartona na utakmici. Iskrneomalo me brine sudac koji u Ligue 1 nije baš brz na kartonima, međutim sudio je npr. Rusija-Hrvatska gdje je u prijateljskoj utakmici podijelio u 1.pol. Hrvatskoj 2 žuta. Nadam se da neće škrtariti na kartonima. U par europskih utakmica koje sam ga gledao bio je dosta dobar sa kriterijem za kartone, pa me malo i čudi statistika u Ligue 1. 

BATE svaku utakmicu ima barem 2-3 kartona, s i Leverkusen mi nije sinonim za korektnost, pogotovo u važnim utakmicama.

Ta utakmica igra se u ranijem terminu, koef. je najveći a nadam se da neće biti odmah i pad.

Ukoliko prođe čekao bi pobijedu Arsenala koji bi unatoč svim problemima sa ozljedama trebao dobiti Dinamo sa hendikepom i osvetiti im se za ono "svjetsko čudo" na maksimiru. Sumnjam da će se opet sve zvijezde posložiti Dinamu, te da će na Emiratesu (koji se očekuje da će biti popriično prazan nakon dugo vremena) uzeti bod...

O susretu Porta i Dynamo Kieva već je isto bilo govora, ekipe su odlične za kartone a sudi Carballo i vjerujem da bi 5 kartona trebalo biti komotno, odnosno očekujem i koji karton viška, međutim i da budfe točno 5 neću se buniti. Carballo ima dobar kriterij, voli dijeliti kartone i u La Ligi zna dati i dvoznmenkasti broj kartona. Porto i Dynamo Kiev znaju dobiti veći broj kartona te ne biraju sredstva kada je ostvarivanje cilja u pitanju...

Sretno svima danas ja sam danas uzeo ova 4 para za jače

Zenit 1x

Porto 1x

Arsenal 1 

Barca 1

Nema tu previse filozofiranja prva dva para x dovoljan za prolaz skupine,o Arsenalu nemam šta pričati a Barca može i x al u kakvoj su formi nemam šta pričati.

Mislio sam odigrati i Chelsea ali ova 4 domacina su mi sasvim dovoljna

I odigrat cu jos jedan ovakav listic i dodati Chelsea i umjesto jedinice Arsenal odigrati Dinamo ne daje po 1,75 kvoti

Sretno :)

Sretno Goks, mene juri isti maler vec par nedelja, 2 puta sam uzimao pauzu od par dana :D

Hteo bih skrenuti paznju na mec Concord-Maidehead. Naime, po britanskim forumima se dosta pise o ovom mecu tj, njihovoj sklonosti namestanju utakmica a posto je niza liga u pitanju ne pridaje se previse paznje. Proslu utakmicu su odradili prelaz uz jedan penal i jedan autogol za preokret, sto je malo sumnjivo. Nije to bila jedina utakmica sa prelazom, i jedni i drugi su imali jos par "srecnih preokreta" rezultata. Ja sam ovo ispratio na neki manji ulog, znaci oba prelaza. Napomena: ne radi se o nikakvoj dojavi, ovo je samo moja sumnja koja je vredna manjeg uloga zbog dobre kvote.

Sretno veceras svima, sta god odigrali :)

Sudac je dobar, iako Barcelona je nepredvidiva i zna odigrati jako korektne utakmice. Mislim da je na otvaranju bilo čak i samo 3,5 granica, pa su kasnije naravno digli. Sada bi preskočio jer mislim da ima i i zglednijih utakmica za kartone tj. utakmica u kojima se susreću ne toliko tehnički potkovane ekipe...

Barca zna odigrati korektne utakmice i ne bi bilo iznenađenje da završi sa 0 kartona, ali zato imamo odličnu opciju u 888sport / unibetu gdje su na tip Roma over 2,5 kartona davali koeficijent 2.10, da je palo na 1.98 ali još uvijek isplativo za odigrati.

Roma je ove sezone u 7/9 utakmica dobila 3 ili više kartona a s druge strane Barcini protivnici (kada je igrala kod kuće ) su u 7/9 utakmica dobivali 3 ili više kartona. Kada uzmemo u obzir da sudi Cakir i da je Romi ovo dosta bitna utkmica ovo je jako dobra oklada!

Sretno!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use