Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 20.11.2015.


crnamamba

Recommended Posts

Izdvojeno par tipova sa mog bloga :


 


19.30  Dresdner - Heilbronner   over 5.5   1.39


 


U DEL 2 ligi i inace pada mnogo golova pa ne treba da cudi ovolika kvota bookija...medjutim,mislim da su veceras sanse da prodje ova kvota,tj.margina vece nego inace...


Domacinima nece braniti prvi golman,plus dvojac standardni iz odbrane Kramer i Sacher.


Iako znatno oslabljen,Dresdner je jaca ekipa i svakako moze da bije goste,ali i gosti ce traziti neku svoju sansu....uspevali su do sada da mnogim ekipama da zabiju vise golova po mecu,a u ovakvoj situaciji kod Dresdnera,mislim da ce i ovde...tip over 5.5.


 


19.30   Ingoldstat - Schwenninger   1   1.80


 


Da se razumemo,ne guraqm ja Ingoldstat ovde da pobedi vec jednostavno,ova pozicija za ovakvu ekipu nije normalna...


Otpustili su trenera Viveirosa,zbog losih rezultata,jer kao sto rekoh,tim je kapacitet za prvih 5 u ligi i to potpisujem sada odmah...


Ocekujem reakciju igraca sada i pobedu.Inace,ko malo bolje prati DEL ligu,zna vrlo dobro kako je igrati na ledu Ingoldstata,kada su domaci igraci motivisani...a mislim da ce biti...nov trener,nova pravila i tzv. "sok terapija",u koju za divno cudo ja verujem...


Gosti su u mini seriji poraza(3 zaredom) i otezavajuca okolnost malo po njih je svakako i to sto su protiv Manheima igrali prekjuce,pa su i noge malo teze,dok je Ingoldstat spremao ovaj mec punih 5 dana...


Bez obzira na polozaj na tabeli,domaca ekipa je za mene bolja i verujem da ce prokinuti veceras i pobediti...tip 1.


 


 


17.00  Trinec - Litvinov  1   1.60


 


Najvece iznenadjenje sampionata,tj. bolje reci najvece razocarenje sampionata je Trinec i njegova deseta pozicija...sta se desava sa ovom ekipom i zasto su ovako slabo rangirani ne zna niko...


Jel fale pare? Ne...jedna su od najbogatijih ekipa lege...


Jel ne valja trener? Ne...imaju zaista dobrog strucnjaka na klupi...


Jel ne valjaju igraci? Ne...Irgl,.Adamsky,Polansky,Klepis,Hrna...itd..sve sjajni igaci...


Pa sta je onda u pitanju? Ne znam...


Ne zna niko,sto je najgore...danas im dolazi najgora ekipa lige i idem na Trinec...valjda ce proraditi bar nesto u ekipi da se dobije mec i da se ne osramote opet...tip 1.

Link to comment
Share on other sites

Nisam stigao analizu napisati, možda kasnije stignem


 


R. Westbrook (30,5) over @ 1,85 lokali


 


Naravno, Duranta još nema, a o Knickisma neću puno jer ih Wess sa svojom ludom i moćnom igrom može razorit bez problema. Zadnje dvije je išao preko 40, a vjerujem da može danas još više. Ovo je sigurno TOP tip bez obzira na brutalnu marginu, a ne bi se čudio da ga uskoro postave i na 35,5   :P


 


B. Griffin (26,5) over @ 1,90 Marathon


 


Jučer je pjegava princeza ostala na 27, točno na mojoj margini. Danas su ga za jednu spustili jer se naravno vratio CP3, a da li će danas igrati nakon sinoćnje teške utakmice vidjet ćemo, ali vjerojatno hoće (nema prevelikog razloga osim možda da odmori). Glavni razlog je očajna obrana u postu Blazersa, a Griffin mora to iskoristiti i dovesti Clipperse do pobjede koja će im biti jako bitna. Na prosjeku je od 26,6 po utakmici i mislim da će to sve skupa biti sasvim dovoljno da princeza dođe do 30 poena. 


 


D. Howard (14,5) manje @ 1,85 Lokali


 


Howard je u očajnoj formi. U posljednje dvije utakmice je zabio sveukupno 12 poena i to za sveukupno 70 minuta igre protiv ekipa Bostona i Portlanda. Ima iza sebe stare zdravstvene probleme i ponekad ga je trener i odmarao. Teško je reći što se događa, ali ako Hardena krene onda nitko ne dobiva loptu. Danas igraju protiv Memphisa koji u postu imaju robusnog Randolpha i naravno Gasola, a protiv njih se niti jedan centar baš ne naigra. Memphis je već odavno u samom vrhu lige po obranbenim karakteristikama i danas ne bi smjelo biti drugačije. Howarda očekujem na maksimalno 10 poena ili možda uopće neće igrati.


Link to comment
Share on other sites

Tenis - London Masters

Rafael Nadal - David Ferrer 2 @ 4,69 (pinnacle)

 

Znam da sam lud čovjek koji igra na Nadala kada igra protiv Murraya, ali onda odigra protiv njega kada igra protiv Ferrera. No ova oklada ima nekog smisla, i odigrat ću je za mali ulog, simboličan. Naime, u ovaj meč oba tenisača ulaze bez motiva, Rafa je već osigurao polufinale, čak i prvo mjesto, dok Ferrer bez obzira na ishod ispada iz svih kombinacija. I tu dolazimo do moje teorije koja kaže - Rafa bi mogao uć u ovaj meč s ručnom, jer već je sve napravio, ne trebaju mu dodatna naprezanja u meču koji mu puno ne znači, treba se čuvat za polufinale. S druge strane, Ferrer ima priliku oprostiti se od završnog turnira dostojanstveno, s barem jednom pobjedom, čak i u meču koji nikome ništa ne znači opet bi mu psihološki dobro došla pobjeda te očekujem njegov pun angažman. Da se razumijemo, Nadal je profesionalac, bolji je tenisač od Ferrera i stoga ne mogu na ovo ići s jačim ulogom. Ali svakako - vrijedi pokušati, jer kvota je sočna.

Link to comment
Share on other sites

Slaven Belupo-Dinamo 2 1,55

 

Jednostavno bez puno fantaziranja ovaj koef. na Dinamo moram uzeti.

Istina je da Dinamo ne blista na gostovanjima ove sezone, a da je Slaven tvrd domaćin.

Isto tako i oko maksimirskog kluba dugo vremena vlada nezdrava atmosfera.

Ali gosti su igrački puno kvalitetniji, nakon dugooo vremena obrana im je kompletna prema naprijed im fali kartonirani Fernandes i ozlijeđeni Antolić ali imaju oni igrače koji će ih dostojno zamjeniti.

Link to comment
Share on other sites

Slažem se s tobom @Pivaric, Dinamo bi to trebao dobiti, čak i s hendikepom. Kvota je prije 5-6 dana bila odlična. Ja sam osobno uzeo AH-1 na Dinamo kada je bio skoro pa 2 u Pinnacleu. I dodao bi da Dinamu fali i Ademi koji je suspendiran (doping) i dugo ozlijeđeni Schildenfield.

A dobro za njih 2 se podrazumijeva,dugo su van stroja..

Nadajmo se prolasku :)

Link to comment
Share on other sites

U vezi ove promocije na betfairu za El Clasico.. nema ponudjena Srbija prilikom registracije. Pitao sam na livechat kazu da mogu da izaberem Montenegro, tako da zna neko iz Srbije ako zeli da se registruje. Valjda je to ok, tj. nece biti problema kasnije :) 
Sto se tice ove kvote 5 za oba tima daju gol.. ukoliko tip prodje, u glavni novcanik ide novac koji se racuna po pravoj kvoti koja iznosi 1,44. 
Dakle, ako ulozite 10e koliko je maksimalno dobicete 50e ..ali 14,4e idu na racun a 35,6e  se koriste kao free bet. E sad ja bas ne razumem sta im znaci to free bet i koji su uslovi za tih 35,6e.. pa ako neko od admina zna bio bih zahvalan da mi objasni ? :D

Hvala

Link to comment
Share on other sites

Vojvodina - Radnicki 20.11.2015 18:00

 

 
Odbojka srbska liga
Nemam nisto posebno da analiziram.samo ke kazam deka ovaa utkmica ja igram po nivnata tradicija megusebna.
Vo MOZZART 2ka hendikep na setovi so 2,5 od mozni 3 seta davaat koeficient 3.20
Pa toa nema da go propustam sekako.Toa znaci deka RADNICKI treba da zeme samo 1 set od mozni 3 seta.100% sum ubeden deka ke zemat barem eden set.
Pozzz i SREKNO!!!!!!
tip: 2 hen (-2.5 seta)
Link to comment
Share on other sites

Sassari-Darusfaka, tip: Darusfaka over 80.5 @WilliamHill

Ko bi na pocetku sezone mogao pretpostaviti da ce stanje u ovoj grupi biti ovakvo kakvo je trenutno. Unicaja prva sa 100% ucinkom, 5 pobeda iz 5 odigranih meceva, cak su i CSKA dobili u gostima. Sa druge strane, mislim da je Sassari razocarao. Italijani nisu uspeli dobiti nijednu utakmicu, ja im ne dajem nikakve sanse za prolaz, mada bi se moglo govoriti o matematickim sansama za plasman u top 16. Da stvar bude jos gora po njih, prvenstvo im isto ne ide od ruke. Ekipa Sassarija nikako da proradi. Sacuvali su stari nacin igre, pritom mislim na brz basket koji uvek garantira veliki broj poena, dok je odbrana u drugom planu. Prosle sezone je napad bio efikasniji pa je taj gap bio manji, no sada je drugacije. Uprkos svemu, mislim da ce igraci Sassarija danas ici na "sve-ili-nista" i da ce se igrati jako otvoren basket. Nemaju oni razloga za prevelike kalkulacije, ako jos ovo ne probaju dobiti mogu se oprostiti od svih nadanja vezanih za Euroligu. Sa druge strane veoma dobro raspolozena Darusfaka belezi impresivne rezultate u zadnje 2 nedelje. Posle jako lose forme uspeli su se uzdici pa sada imaju 4 pobede od zadnja 5 meca. 3 pobede su u prvenstvu, a jedna je ono iznenadjenje protiv Maccabija. Izraelcima su uspeli uvaliti 84 poena, ne vidim zasto danas ne bi bilo slicno sa Sassarijem koji igraju jos slabiju odbranu i koji su u losijoj formi.

Link to comment
Share on other sites

BB Bamberg - Unicaja  ki 2 1.82 ili 2 2.00  PSK

 

Neću ovdje pisat neku analizu, sve se zna. Obje ekipe igraju odličnu u zadnje vrijeme. Brose se nalazi na trećem mjestu sa omjerom 3-2, porazi od Unicaje i CSKA, dok se današnji gost nalazi na prvom mjestu sa omjerom 5-0 s tim da su prošlo kolo svladali u Moskvi sa +8 moćni CSKA, ne sjećam se kada ih je netko pobijedio na njihovom terenu. Gledao sam utakmicu i Unicaja igra stvarno odlično i zasluženo je dobila. Tako da danas neću propustit ovakav tečaj na pobjedu Unicaje. Sretno tko isprati.

Link to comment
Share on other sites

Tenis - London Masters

Rafael Nadal - David Ferrer 2 @ 4,69 (pinnacle)

 

Znam da sam lud čovjek koji igra na Nadala kada igra protiv Murraya, ali onda odigra protiv njega kada igra protiv Ferrera. No ova oklada ima nekog smisla, i odigrat ću je za mali ulog, simboličan. Naime, u ovaj meč oba tenisača ulaze bez motiva, Rafa je već osigurao polufinale, čak i prvo mjesto, dok Ferrer bez obzira na ishod ispada iz svih kombinacija. I tu dolazimo do moje teorije koja kaže - Rafa bi mogao uć u ovaj meč s ručnom, jer već je sve napravio, ne trebaju mu dodatna naprezanja u meču koji mu puno ne znači, treba se čuvat za polufinale. S druge strane, Ferrer ima priliku oprostiti se od završnog turnira dostojanstveno, s barem jednom pobjedom, čak i u meču koji nikome ništa ne znači opet bi mu psihološki dobro došla pobjeda te očekujem njegov pun angažman. Da se razumijemo, Nadal je profesionalac, bolji je tenisač od Ferrera i stoga ne mogu na ovo ići s jačim ulogom. Ali svakako - vrijedi pokušati, jer kvota je sočna.

FT: 6-7 6-3 6-4, LOST

Nije mi žao, borio se Ferrer ko lav, al jbg Nadal je bio također vrlo motiviran i borben. Šteta...

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use