Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 19.11.2015.

canca

Recommended Posts

Olympaikos uz dosta problema stiže u Zagreb, Young se ozljedio prošl tjedan, a navodno stižu bez Spanoulisa i Printezisa. Kvota je već majstorski pala pa nisam siguran koliko se isplati igrati, iako opet 2.05 nije loše s obzirom na sve ovo...

http://sport.hrt.hr/309088/cedevita-miljenik-srece-olympiakos-bez-vodeceg-trojca

http://net.hr/sport/kosarka/zagreb-trese-kosarkaska-groznica-cedevitu-pogodile-sjajne-vijesti-uoci-olympiakosa/

http://www.euroleague.net/news/i/6hhj6scr8fyjiip6/euroleague-fantasy-challenge-round-6-injury-report

http://www.oddsportal.com/basketball/europe/euroleague/cedevita-olympiakos-Uyb9gRO2/

Vraćaju im se Milutinov i Hunter, pa mislim da su i bez Younga u plusu pod obručem, a što se tiče vanjske linije Spanoulisa nemože nijedan play svijeta nadoknadit kad ima svoj dan, ali mislim da je jako jako nerealno cedevitu stavit u ulogu favorita pošto je olympiacos jedina ozbiljna momčad u grupi...

ANALIZA: LA Clippers - Golden State Wariors: http://www.svijetkla...-state-wariors/

(Puno toga piše u tekstu. Informirajte se, naučite sve o utakmici na koju se kladite, jer u suprotnom sve ostalo baš i nema previše smisla).

B. Griffin (27,5) - over @ 1,85

Dakle, CP3 gotovo sigurno neće igrati, a neće biti ni J.J. Reddicka, što znači pregršt lopti za navedenog gospodina i Jamala C. kojeg ću napisati kasnije, te također igrati. Griffin je u jedinoj utakmici protiv Wariorsa ove sezone zabio 23, nije bio nešto ekstra dobar, a igrao je i CP3 koji je na koncu bio njihov najbolji igrač. Griffin je ove sezone na prosjeku 26,6 poena, a u posljednjoj utakmici kada također CP3 nije igrao on je utrpao 34 poena ekipi Detroita. S obzirom na istu situaciju danas i vjerojatno pun kufer poena na kompletnoj utakmici Griffin bi morao ovo prebaciti.

J. Crawford (15,5) - over @ 1,85

Isto kao i sa Griffinom. Jamal će ući u startnu petorku i vjerojatno silovati koš Wariorsa sa vanjskim šutom. U posljednjoj partiji je zabio ak 37 poena  i uništio Detroit kada je bilo najpotrebnije. Šut iz igre mu je na koncu bio 12 od 27.

Olympaikos uz dosta problema stiže u Zagreb, Young se ozljedio prošl tjedan, a navodno stižu bez Spanoulisa i Printezisa. Kvota je već majstorski pala pa nisam siguran koliko se isplati igrati, iako opet 2.05 nije loše s obzirom na sve ovo...

http://sport.hrt.hr/309088/cedevita-miljenik-srece-olympiakos-bez-vodeceg-trojca

http://net.hr/sport/kosarka/zagreb-trese-kosarkaska-groznica-cedevitu-pogodile-sjajne-vijesti-uoci-olympiakosa/

http://www.euroleague.net/news/i/6hhj6scr8fyjiip6/euroleague-fantasy-challenge-round-6-injury-report

http://www.oddsportal.com/basketball/europe/euroleague/cedevita-olympiakos-Uyb9gRO2/

Mogu samo reci da sam do sad svaki put igrao protiv Cedevite i jedino s Olyjem je bilo tako, dok su svaki put iznenadili, a bas u toj utakmici trojac koji danas fali zabio je zajedno 41 kos (Cedevita izgubila 76-61). Misljenja sam da ukoliko Cedevita udje u dobar suterski ritam mogu dobiti Oly i samim time bi bili senzacija u dosadasnjem dijelu Eurolige. Jedino, njihovo zadnje pojacanje koje su doveli u vidu Walkera je mozebitni promasaj, barem po meni, gledao sam zadnju tekmu protiv Olimpije i covjek stoji u obrani, u napadu igra "haklerski" do te mjere da su se cak i komentatori smijali na njegov racun, no nadam se da grijesim, uz pobjedu Cedevite na minimalni ulog bih stavio i Babica over. Canca? :)

N.Đoković-T.Berydch -20,5(1.70) SS

Po meni vrlooo izlgedna granica za under,čak me pozitivno iznenadila ovakva granica i možda bi se mogla probati na nešto veći ulog.

Đoković nakon 2 kola ima pobjedu(Nishikori) i poraz od Federera,u tom meču protiv Federera Nole nije odigrao nešto posebno i doživio je prvi poraz nakon dugo vremena,prvi set je odigrao dobro,dok je u drugom pao i radio dosta neforsiranih grešaka koje je Fedex itekako znao iskoristiti,miksao je svoje udarce i to mu je bilo dovoljno za pobjedu.

Đoković je u glavi vjerojatno najjači teniser na ATP touru i zato i je tu gdje je,njegova psiha je stvarno nešto posebno i on se općenito nakon ovakvih izgubljenih mečeva vraća još i jači.

Ovdje mu treba pobjeda kako bi osigurao polufinale bez ikakvog kalkuliranja.

Berdych ima 2 poraza u 2 meča i za njega ovdje nema nade,mora pobijediti Noleta bez izgubljenog seta i da Federer dobije Nishikori-a kako bi prošao dalje,scenario koji je prosto nemoguć.

U prvom kolu je Čeh poražen of Federera dok ga je u prošlom izbacio Nishikori kada sam tipovao hendi na Berdycha,očekivao sam njegovu pobjedu ali eto Japanac je iznenadio i pobijedio sa 2:1 u setovima.

Đoković i Berdych su igrali u Parizu nedavno i Đole je pobijedio sa 2 puta po 7:6,znači 2 TB-a i bilo je vrlo gusto,u ovom meču ne očekujem takvu neizvjesnost i mislim da Nole sa po breakom u svakom setu može ovo lagano riješiti.

Mislim da je Berdych svjestan da su mu šanse za prolaz minimalne i to mu stoji negdje u glavi prije ovog meča,sezona je bila duga i ovoj situaciji u kojoj on je mislim da nema šanse protiv Noleta kojemu treba pobjeda za polufinale i branjenje bodova.  B)

Mogu samo reci da sam do sad svaki put igrao protiv Cedevite i jedino s Olyjem je bilo tako, dok su svaki put iznenadili, a bas u toj utakmici trojac koji danas fali zabio je zajedno 41 kos (Cedevita izgubila 76-61). Misljenja sam da ukoliko Cedevita udje u dobar suterski ritam mogu dobiti Oly i samim time bi bili senzacija u dosadasnjem dijelu Eurolige. Jedino, njihovo zadnje pojacanje koje su doveli u vidu Walkera je mozebitni promasaj, barem po meni, gledao sam zadnju tekmu protiv Olimpije i covjek stoji u obrani, u napadu igra "haklerski" do te mjere da su se cak i komentatori smijali na njegov racun, no nadam se da grijesim, uz pobjedu Cedevite na minimalni ulog bih stavio i Babica over. Canca? :)

Mislim da bi mogao Babić, iznenadio me ove sezone, radi odličan posao i u obrani i u napadu, kupi i dosta skokova

Imam pitanje za one koji se klade preko wilijam hila, zanima me kakva je procedura uplacivanja novca i podizanja u slucaju da se dobije.. da li stoji moje misljenje da ako dobijes pare one legnu na karticu i ti mozes da to podignes ili to ide drugacije? Hvala :)

Procedura je zaista jednostavna. Novce možeš uplatiti sa kartice na william hill ili sa kartice na skrill pa onda sa skrilla na William Hill

Isplata je također gotova u par klikova i na računu u minimalnom vremenu. Jedna opcija je isplata sa William Hill računa na karticu, druga sa william hilla na skrill.

William Hill je svakako moja preporuka za dosta stvari, a u zadnje vrijeme me oduševljavaju niskim granicama i najboljim koeficijentima kada je klađenje na kartone u pitanju...

Kad vec pisemo o WilliamHillu,  danas imaju ubedljivo najnize granice na igrace Eurolige, evo mojih tipova za danas:

Bayern-Fenerbahce

Dusko Savanovic over 9.5 @1.85

U svim ostalim vecim kladionicama 10.5 ili 11.5. WH daje 9.5 i mislim da je dosta izgledna granica. Savanovic je 2 puta dosad isao u over i to protiv Strasbourga i Zvezde sa 18 i 19 poena. U ostale 3 je ostajao ispod zbog licnih gresaka i nesto manje minutaze, a i zbog loseg % suta (protiv Fenera recimo u prvoj je imao 2/3 za 2poena i 1/6 za 3 poena i ukupan skor od 7 poena). Trener Pesic je izjavio da racuna puno na Savanovica i da ovaj mora u ostatku Eurolige povesti racuna o licnim greskama i nepotrebnim prekrsajima. Mislim da Savanovic veceras ide na najmanje 10 pts.

Strasbourg-C.Zvezda
Miller over 10.5 @1.85 WIN posle 2 minuta igre :D

Uzeci u obzir da je Miller u ostalim klad na 12.5 ovo je super granica pa i njega uzimam vise poena.Quincy Miller polako postaje glavna napadacka opcija kod Zvezde. Dobija vise slobode i samim tim vise suteva. U prosloj je protiv Bayerna uzeo cak 18 suteva i imao 22 poena. Mislim da ce veceras ponovo uzeti barem 13-14 suteva sto bi moralo biti dovoljno da prebaci 10.5. Btw, ovo je moj pick dana i na ovaj tip idem malo jace.

Maccabi -CSKA
De Colo over 16.5 @1.90 - Steta, za jedan kos :)

Nemam ovde sta preterano pisati, trenutno po meni najbolji igrac u ovom takmicenju. Radi se o igracu sa kompletnom igrom u svakom segmentu. Redovno ide preko, danas ih ceka ne toliko lako gostovanje kod Izraelaca gde je atmosfera uvek na nivou. Imajuci u vidu da CSKA  redovno daje po 100 poena, mislim da ce Nando zabiti barem 17. 

Sretno!

I jos jedan dubl iz Eurolige, analizu cu ukratko posto nemam vremena:

Beaubois over 12.5 @1.83 (Basketball)
Dinamo-Gomel over 5.5 @1.72 (Ice-hockey)

total: 3.14 @bet365

Beaubois je sigurno jedan od vodecih igraca u ekipi Strasbourga. Pokazao se korisnim u svim vaznijim utakmicama i isao preko. Protiv Zvezde je u Beogradu isao lagano preko sa 17 poena.  Inace, kod kuce ima puno bolji ucinak. Danas ga vidim na nekih 15-ak poena.

Drugi par je preporuka od prijatelja, par izostanaka kod oba tima. Prvi mec izmedju njih zavrsio 5:3. Inace statisticki, Dinamo kod kuce jako los, ali ucinkovit sa golovima, redovno ide preko 5.5. Ocekujem najmanje 6 gola ovde, za hrabrije bih preporucio over 6.5.

Ovo je bilo ukratko, posto nemam puno vremena. Ako admini procene da je analiza prekratka, slobodno prebacite dubl u drugu sekciju :)

Sretno!

I jos jedan dubl iz Eurolige, analizu cu ukratko posto nemam vremena:

Beaubois over 12.5 @1.83 (Basketball)

Dinamo-Gomel over 5.5 @1.72 (Ice-hockey)

total: 3.14 @bet365

Beaubois je sigurno jedan od vodecih igraca u ekipi Strasbourga. Pokazao se korisnim u svim vaznijim utakmicama i isao preko. Protiv Zvezde je u Beogradu isao lagano preko sa 17 poena. Inace, kod kuce ima puno bolji ucinak. Danas ga vidim na nekih 15-ak poena.

Drugi par je preporuka od prijatelja, par izostanaka kod oba tima. Prvi mec izmedju njih zavrsio 5:3. Inace statisticki, Dinamo kod kuce jako los, ali ucinkovit sa golovima, redovno ide preko 5.5. Ocekujem najmanje 6 gola ovde, za hrabrije bih preporucio over 6.5.

Ovo je bilo ukratko, posto nemam puno vremena. Ako admini procene da je analiza prekratka, slobodno prebacite dubl u drugu sekciju :)

Sretno!

Svaka cast za ovog u 2min..jos da ovaj beaubois utrpa sta mora i festa

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use