Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 18.11.2015

JackieJack

Recommended Posts

Real Madrid - Khimki 

Pick: S.Lull over 12.5 @1.90 marathonbet

Jedini mec Eurolige veceras.Veoma bitna utakmica za Real koji posle 5 kola Eurolige ima (verovali ili ne) samo 2 pobede i 3 poraza. Jedan od ta 3 poraza je upravo od ekipe protiv koje igraju danas i verujem da ce ekipa iz Madrida svim silama teziti ka pobedi i revansu od onog poraza u Rusiji. U tom mecu je upravo Sergio Llul bio najefikasniji igrac Reala sa 20 poena (uz mogu reci los sut: 1/5 za 2poena i 3/7 za 3). Sigurno da je glavna uloga Llula kao playmakera da otvara igru te asistira, no u situacijama kad se mec lomi Llul nema problema uzeti odgovornost u svoje ruke. Karakterisu ga jako kvalitetni prodori koji njegovim cuvarima uvek predstavljaju problem. Mislim da veceras T. Rice ide na Llula, Llul je klasa za njega, brzi i iskusniji. Llul je u zadnje 2 isao u lagani over, protiv Strasbourga 20 poena, protiv Bayerna 18. U obe po 4 slobodna bacanja, u prvoj protiv Khimkija cak 9 bacanja. Mislim da ce veceras ponovo sutirati desetak puta plus bacanja, sto bi trebalo biti dovoljno da prebaci ovu granicu.

18 stu 19:00 Tenis. ATP World Tour Finals. London, England. Doubles. Group Stage. Group 2. J.Rojer/H.Tecau vs I.Dodig/M.Melo. Number Of Sets : 3.Izgledi: 2.30  Marathon

Ako i ovo padne danas onda neću forsirati i odustat ću od ove igre za ovaj turnir jer koliko god je turnir prošle godine bio dobar za ovo, ove je loš.
Večeras nas čeka najzanimljiviji meč ovogodišnjeg završnog turnira u kojemu će snage odmjeriti Rojer/Tecau i Dodig/Melo. Rojer i Tecau igraju drugu godinu zajedno i trenutno su drugi par na svijetu. Sigurno najbolji rezultat sezone im je osvajanje Wimbledona, a još su osvojili Rotterdam, igrali finala Nice i Sydneya, polufinala Roland Garrosa i Australian Opena itd. Na ovaj turnir su došli nakon 3 odigrana turnira u dvorani, u Beču su ispali u četvrtfinalu od Kubota i Mela, u Baselu u polufinalu od Peye i Soaresa i u Parizu u četvrtfinalu od Berdycha i Štepaneka. Ovdje su u prvom kolu dobili Matkowskog i Zimonjića 6:2 6:4. Melo i Dodig su jedan od „dugovječnijih“ parova, igraju četvrtu godinu skupa, trenutno su treći par na svijetu. Njihov najbolji rezultat ove sezone je osvajanje Roland Garrosa, a osvojili su još Acapulco i Paris, igrali finale Washingtona, polufinala Australian Opena, Cincinnatija i Indian Wellsa itd. Imali su i pauzu od 2 mjeseca nakon US Opena, Dodo je gonjao single i glavni ždrijeb Australian Opena a u to vrijeme Melo je prešao na prvo mjesto u rankingu parova i tako prvi put nakon dugo godina to mjesto ne drži netko od braće Bryan.  Opet su se „spojili“ u Parizu gdje su došli i do titule. Ovdje su u prvom kolu dobili Herberta i Mahuta 3:6 7:6 10:7. U tom meču vidjeli smo i veliku dramu,  Francuzi su imali 1:0 u setovima i 5:2 u drugom, kod 5:3 i dvije vezane meč lopte na servis, u tb-u vodili 3:0.. ali to im opet nije bilo dovoljno. Mislim da nas danas čeka super meč i sigurno vrijedan gledanja. Dva para koja su osvojila Grand Slam ove sezone, u finim formama, tko dobije osigurat će polufinale, još kada se doda da su Dodig i Melo postali experti za tri seta jer ništa ne mogu jednostavno riješiti... ovo moram odigrati. 

Tiket "uz kavu" bez analize:
Herbert/Mahut-Matkowski/Zimonjić 1 1,55
Bašić-Kuzmanov 1 1.30

18 stu 19:00 Tenis. ATP World Tour Finals. London, England. Doubles. Group Stage. Group 2. J.Rojer/H.Tecau vs I.Dodig/M.Melo. Number Of Sets : 3.Izgledi: 2.30  Marathon

Ako i ovo padne danas onda neću forsirati i odustat ću od ove igre za ovaj turnir jer koliko god je turnir prošle godine bio dobar za ovo, ove je loš.

Večeras nas čeka najzanimljiviji meč ovogodišnjeg završnog turnira u kojemu će snage odmjeriti Rojer/Tecau i Dodig/Melo. Rojer i Tecau igraju drugu godinu zajedno i trenutno su drugi par na svijetu. Sigurno najbolji rezultat sezone im je osvajanje Wimbledona, a još su osvojili Rotterdam, igrali finala Nice i Sydneya, polufinala Roland Garrosa i Australian Opena itd. Na ovaj turnir su došli nakon 3 odigrana turnira u dvorani, u Beču su ispali u četvrtfinalu od Kubota i Mela, u Baselu u polufinalu od Peye i Soaresa i u Parizu u četvrtfinalu od Berdycha i Štepaneka. Ovdje su u prvom kolu dobili Matkowskog i Zimonjića 6:2 6:4. Melo i Dodig su jedan od „dugovječnijih“ parova, igraju četvrtu godinu skupa, trenutno su treći par na svijetu. Njihov najbolji rezultat ove sezone je osvajanje Roland Garrosa, a osvojili su još Acapulco i Paris, igrali finale Washingtona, polufinala Australian Opena, Cincinnatija i Indian Wellsa itd. Imali su i pauzu od 2 mjeseca nakon US Opena, Dodo je gonjao single i glavni ždrijeb Australian Opena a u to vrijeme Melo je prešao na prvo mjesto u rankingu parova i tako prvi put nakon dugo godina to mjesto ne drži netko od braće Bryan.  Opet su se „spojili“ u Parizu gdje su došli i do titule. Ovdje su u prvom kolu dobili Herberta i Mahuta 3:6 7:6 10:7. U tom meču vidjeli smo i veliku dramu,  Francuzi su imali 1:0 u setovima i 5:2 u drugom, kod 5:3 i dvije vezane meč lopte na servis, u tb-u vodili 3:0.. ali to im opet nije bilo dovoljno. Mislim da nas danas čeka super meč i sigurno vrijedan gledanja. Dva para koja su osvojila Grand Slam ove sezone, u finim formama, tko dobije osigurat će polufinale, još kada se doda da su Dodig i Melo postali experti za tri seta jer ništa ne mogu jednostavno riješiti... ovo moram odigrati. 

Tiket "uz kavu" bez analize:

Herbert/Mahut-Matkowski/Zimonjić 1 1,55

Bašić-Kuzmanov 1 1.30

Moram priznati da nisam delio isto misljenje sto se tice ona 2 tipa na vise setova koja si postavio u zadnja 2 dana, ali ovde  se u potpunosti slazem. Takodje, Unibet drzi Herbert/Mahut-Matkowski/Zimonjic na samo 20.5 gemova i to sam morao uzeti vise gemova na malo jaci ulog. 

Sretno nam!

Oklahoma - Pelicans: http://www.svijetkla...leans-pelicans/

Htio sam pisati Westbrooka, no pošto ga je Jackie gore napisao neću onda  :)

Oklahoma (111,0) - over @ marathonbet 1,92

Margina možda je visoka, ali ova obrana Pelicansa je živuća drama. Toliko rupa nema ni u obrani Lakersa, a ako imate taj epitet onda znate da pušta obrana na sve strane. Wess će im vjerojatno opet utrpati 40 komada, što neće biti ništa čudno, a ako neće biti Davisa onda bi i Ibaka mogao popraviti svoj prosjek poena. Pelikani su najgora obrana u ligi, primaju 110 u prosjeku, a u devet od 10 poraza ove sezone su primili 100 ili više poena. Kada agresivan napad Oklahome krene mislim da se oni neće ni snaći, a ovi će imati 60-ak u poluvremenu. 

15:00 Murray-Nadal 1 1,55

Najzanimljiviji mec dana u tenisu odigrace Endi Marej i Rafael Nadal. Oba tenisera su u solidnoj formi i ocekujem da obojica prodju grupu. Marej ce igrati pred domacom publikom i to je jedan od razloga zbog kojih tipujem na njega. Nadal ocajno usao u sezonu. Dug period je igrao veoma lose ali se u poslednje vreme vraca u svoju prepoznatljivu formu. Naravno da to nije isti onaj nadal koji dok je bio prvi na svetu ali je daleko i od nadala pre nekih 3-4 meseca. Endi je od poraza na us openu od kevina andersona pobedjivao sve osim novaka djokovica od kog je izgubio 2 puta sa po 2:0. Prosle sezone na ovom turniru je razocarao domacu publiku jer je igrao dosta lose ali na ovom turniru bi trebao da ima vece sanse. Nadal je posle poraza od Fogninia na us openu poceo da igra bolje. Na turniru u Bazelu stigao je do finala gde je sa 2:1 izgubio od Federera. Ovde je u prvom kolu dobio Wawrinku koji nije nista posebno. Ocekujem dobar mec i pobedu domaceg igraca.

Nažalost, ne slažem se s tobom. Realno gledajući ovo je 50%-50% meč, stoga me i čudi da je ovoliki favorit Murray, bez obzira što se igra u Londonu. Po meni kvota na Nadala ima value i ja ću je uzeti za neki sitni ulog. 

Dakle, 15:00 Murray - Nadal 2 @ 2,70 (pinnacle)

FT: 4-6 1-6, WIN

Sretno nam, jedno je sigurno - jedan od nas dobija :)

Moram priznati da nisam delio isto misljenje sto se tice ona 2 tipa na vise setova koja si postavio u zadnja 2 dana, ali ovde se u potpunosti slazem. Takodje, Unibet drzi Herbert/Mahut-Matkowski/Zimonjic na samo 20.5 gemova i to sam morao uzeti vise gemova na malo jaci ulog.

Sretno nam!

Mene strah tih gemova kod parova, jer npr neka budu dva seta 6:4 3:6 plus onaj zadnji što je jedan gem.. Mislim realno je danas da dođe ovo, ali opet meni draže oklade na over setova

Cibona-Benfica 1 1,55

Cibona večeras ima ogroman motiv, pobjeda im osigurava prolazak grupe i zaradu od 30.000 eura što bi klubu jako dobro došlo.

S pobjedom bi dobili još dodatnih  6 utakmica u Europi, zadnji put su taj uspjeh napravili u sezoni 2009./10.

Utakmicu u Portugalu Cibona je dobila zahvaljujući svojim šuterima, dolaskom Florencaa ekipa je živnula.

Trener Rimac neće kalkulirati, ima širu rotaciju, dok gosti igraju u slabašnom portugalskom prvenstvu i mislim da je Cibona za njih preveliki zalogaj.

Walker (16,5) Vise 1,85

Walker je sinoc odigrao najbolju partiju do sad u ovoj sezoni, ali ni to nije bilo dovoljno da se savlada New York...mislim da je Walker sinoc napravio prekretnicu, i bas kao prosle sezone, negdje u ovoj fazi preuzeo ulogu lidera ekipe....veceras mu je matchup Jarrett Jack, veteran Netsa koji je sinoc blizu 35 minuta proveo na terenu u pobjedi nad Atlantom....po meni vise nego premostiva margina od 15,5 za Walkera...

19:00 Iman Jamali 3.5 OVER 1.70 wwin 5/10

Necu puno,Jamali daleko najjbolji igrac kod Kristianstada,proslu utakmicu Szegedu dao 8 golova iz 16 pokusaja,uz to sve 2x2min.Danas ima motiv vise,igra pred domacoj publici a tu je Kristianstad veoma opasan.On igra na poziciji lijevog vanjskog,visok je 2.02m i izuzetno je tesko cuvati ga ili ti mu blokirati sut.Ove sezone 37 golova u ligi prvaka,polahko se nadmece mozda se sledece sezone vrati u Veszprem.Jedini under na ovoj granici kontra Vardara kada je zabio 1 gol ostatak 5 KIF-u,7 Barci,po 4 Kielceu i Montpellieru,po 8 Lowenu i Szegedu.Uzet ce on opet jako dosta suteva tak da ga ja ispod 4 gola ne vidim.

ASOBAL liga; Barcelona-Teucro T1 +39,5(1.85)

Ovaj par mi je upao i oko i igram ga onako po statistici i osjećaju,a i nekim dobrim argumentima.O Barceloni nemam šta napisati,a što već nije napisano ili se već ne zna..mogu samo reći da su u odličnoj formi,dobro guraju u svim natjecanjima i mogla bi ova sezona za njih biti dosta uspješna,melju sve pred sobom te za poraz ne znaju već IHAHOOO utakmica,u ovoj utakmici će vjerojatno strateg domaćina raditi razne rotacije ali to ne predstavlja problem jer i oni "sporedni" igrači  ovoj Barceloni su dovoljno jaki i protiv ovakvog protvinika tu se ne gubi na kvaliteti,još je plus što su to igrači koji  igraju manje i imaju dodatni motiv za dokazivanjem.

Teucro je novopridošlica u najjaču španjolsku ligu,trenutno drže za njih vrlo dobro 7.mjesto sa 9 osvojenih bodova i omjerom 4-1-5,njihove utamice u nižem rangu prošle sezone su išle uvijek na dosta golova,primali su dosta od puno slabijih ekipa,a i ovdje su nastavili u takvom tonu što nam daje do znanja da igraju jedan dosta brz rukomet.

Barcelona je prelazila ovu granicu ove sezone i protiv dosta jačih ekipa nego što je ova danas i mislim da bi ovo moglo lagano doći.

ASOBAL liga; Barcelona-Teucro T1 +39,5(1.85)

Ovaj par mi je upao i oko i igram ga onako po statistici i osjećaju,a i nekim dobrim argumentima.O Barceloni nemam šta napisati,a što već nije napisano ili se već ne zna..mogu samo reći da su u odličnoj formi,dobro guraju u svim natjecanjima i mogla bi ova sezona za njih biti dosta uspješna,melju sve pred sobom te za poraz ne znaju već IHAHOOO utakmica,u ovoj utakmici će vjerojatno strateg domaćina raditi razne rotacije ali to ne predstavlja problem jer i oni "sporedni" igrači  ovoj Barceloni su dovoljno jaki i protiv ovakvog protvinika tu se ne gubi na kvaliteti,još je plus što su to igrači koji  igraju manje i imaju dodatni motiv za dokazivanjem.

Teucro je novopridošlica u najjaču španjolsku ligu,trenutno drže za njih vrlo dobro 7.mjesto sa 9 osvojenih bodova i omjerom 4-1-5,njihove utamice u nižem rangu prošle sezone su išle uvijek na dosta golova,primali su dosta od puno slabijih ekipa,a i ovdje su nastavili u takvom tonu što nam daje do znanja da igraju jedan dosta brz rukomet.

Barcelona je prelazila ovu granicu ove sezone i protiv dosta jačih ekipa nego što je ova danas i mislim da bi ovo moglo lagano doći.

Nema Jiche kod Barcelone a sigurno ce rotirati,uskoro ih ocekuje 'pakao' protiv Vardara i to im je 100% bitnija utakmica,ne kazem da nece zabiti 40 ali opet pazljivo.. Takoder nema ni Sarmienta a upitan je i kapiten Tomas..

Wetzlar-Kiel

Pozdrav ekipa, zamolio bi rukometne strucnjake, ako imaju vremena da daju kakv savjet za ovu tekmu. Mene iskreno privlaci kvota na Wetzlar jer ove sezone igraju jako dobro i nalaze se na visokom 4 mjestu u prvenstvu. A sto se Kiela tica svi znamo kakva je to ekipa, ali ove sezone igraju jako lose i vecinom se cupaju u vecini utakmica. Posto nisam neki veliki strucnjak za rukomet ko Forza i ekipa, volio bi ako mogu da daju svoj komentar i savjet sto se tice ove utakmice. unibet daje 3,40 na pobjedu Wetzlara sto mi je jako primamljivo, jer mi je Kiel ove sezono daleko ispod svog prosjeka i renomea.

Wetzlar-Kiel

Pozdrav ekipa, zamolio bi rukometne strucnjake, ako imaju vremena da daju kakv savjet za ovu tekmu. Mene iskreno privlaci kvota na Wetzlar jer ove sezone igraju jako dobro i nalaze se na visokom 4 mjestu u prvenstvu. A sto se Kiela tica svi znamo kakva je to ekipa, ali ove sezone igraju jako lose i vecinom se cupaju u vecini utakmica. Posto nisam neki veliki strucnjak za rukomet ko Forza i ekipa, volio bi ako mogu da daju svoj komentar i savjet sto se tice ove utakmice. unibet daje 3,40 na pobjedu Wetzlara sto mi je jako primamljivo, jer mi je Kiel ove sezono daleko ispod svog prosjeka i renomea.

Uff tezak mec,ima value tip 1,ali opet.. Landin sve bolje i bolje brani u Kielu,Wetzlar ima strasno dobru odbranu,ukoliko nekako zaustave Duvnjaka ja mislim da mogu do pobjede.

Real Madrid - Khimki

Pick: S.Lull over 12.5 @1.90 marathonbet

Jedini mec Eurolige veceras.Veoma bitna utakmica za Real koji posle 5 kola Eurolige ima (verovali ili ne) samo 2 pobede i 3 poraza. Jedan od ta 3 poraza je upravo od ekipe protiv koje igraju danas i verujem da ce ekipa iz Madrida svim silama teziti ka pobedi i revansu od onog poraza u Rusiji. U tom mecu je upravo Sergio Llul bio najefikasniji igrac Reala sa 20 poena (uz mogu reci los sut: 1/5 za 2poena i 3/7 za 3). Sigurno da je glavna uloga Llula kao playmakera da otvara igru te asistira, no u situacijama kad se mec lomi Llul nema problema uzeti odgovornost u svoje ruke. Karakterisu ga jako kvalitetni prodori koji njegovim cuvarima uvek predstavljaju problem. Mislim da veceras T. Rice ide na Llula, Llul je klasa za njega, brzi i iskusniji. Llul je u zadnje 2 isao u lagani over, protiv Strasbourga 20 poena, protiv Bayerna 18. U obe po 4 slobodna bacanja, u prvoj protiv Khimkija cak 9 bacanja. Mislim da ce veceras ponovo sutirati desetak puta plus bacanja, sto bi trebalo biti dovoljno da prebaci ovu granicu.

Nevjerovatno los sut ali prosli smo to je bitno..svaka cast..jos wes i okc

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use