Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 21.11.2015

belveder123

Recommended Posts

Htio sam ovo otvoriti još početkom prošlog tjedna, ali bilo mi je nekako prerano, pa evo da sad otvorim. Ovaj vikend nas čekaju izvrsni parovi, naročito u subotu pa da analiziramo jer ovaj vikend njušim neku zaradicu :)

Da krenem odma od najfinije poslastice :)

Real Madrid - Barcelona  GG3+  1,72  bet365  EDIT

Što reći o el classicu što se već ne zna. Dok čekam granice za kartone i prijedloge od ekipe sa foruma "zadužena" za taj dio neću puno pametovati oko ovog para, ali ovo je oklada koju ja jednostavno moram odigrati na ovakav meč. Što se mene osobno tiče ovo je oklada koju ja obavezno igram svake godine kad se sastaju ova dva kluba. Dva kluba koja su puna dobrih pojedinica i golova ne bi smjelo manjkati kao i uvijek do sad. U zadnjih 17 susreta, 16 puta je prošla ova opcija. Barcelona je u nešto boljoj formi zadnje vrijeme što je dobro jer igraju u gostima. Kad je izašla utakmicu u ponudu kvota na bet365 je iznosila 1,80 pa je bila na 1,72 i sad je nažalost samo 1,66. Tko se voli kladiti u lokalnim kladama, SS drži kvotu velikih 1,90. Iako rijetka situacija, kad se parovi iskombiniraju u SS-u ipak je na kraju veća dobit unatoč porezima nego li je u ovom slučaju kod bet365.

Man City - Liverpool  1  1,75   bet365

Liverpool čak i ne igra loše dolaskom Kloppa, ali kad uspoređujem pojedince ovih dviju momčadi onda je ogromna razlika na strani Citya. Građani su ove godine sastavili atomsku momčad i mislim da oni osvajaju Premiership bez problema, naročito što konkurenti nisu toliko dobri. Arsenal je još uvijek kao dobar, al ne znam kako momčad sa panjem Giroud-em u napadu misli napasti Premiership, Chelsea ušao katastrofalno, a Man Utd previše oscilira, no to nije bitno za ovu analizu. Mislim da bi Aguero trebao biti spreman za ovu utakmicu i on donosi veliku prevagu ukoliko bude nastupati. U Liverpoolu ne vidim nekog kvalitetnog pojedinca koji bi mogao napraviti prevagu osim Coutinha, al ne bi baš bilo u redu da on rješava svaku utakmicu :)

Juventus - Milan  1  1,60  bet365

Oko ovog para se dvoumim, al ipak mislim da ću  na kraju odigrati. Milan je potvrdio prošlim kiksom doma protiv Atalante(čak su po prikazanom trebali i izgubiti) da je utakmica protiv Lazia bila samo jedan dobar dan. Da je prošla sezona nebi se niti sekunde dvoumio oko ovog para, a sad ću ga ipak uzeti sa dozom rezerve. Juve nije toliko dominatan kao prošlih godina iako se čini da se lagano budi. Milan je standardno loš, no to je klub od kojeg kad najmanje očekuješ oni iznenade pozitivno i obrnuto a i kvota nije baš neka bajna, no sve u svemu Juve je ipak veliki je favorit u ovoj utakmici.

Da ne otvaram novu temu, osobno sam prva dva spojio sa pobjedom Arsenala sa hendikepom protiv Dinama u utorak. Arsenal se bori za drugo mjesto u skupini i sa dvije pobjede bi i uspio uzeti to drugo mjesto, u slučaju poraza Olympiakosa kod Bayerna što bi trebalo biti očekivano.

Svaki komentar, kritika, savjet je dobrodošao zato sam i otvorio dosta ranije da se može kvalitetno prokomentirati na vrijeme. Vikend nam donosi još dosta potencijalno dobrih oklada i privlačnih koeficijenata, no više o tom kad dođe vrijeme.

NAGRADNA IGRA - EL CLASICO - 100€

SvijetKladjenja u suradnji sa Sportingbet kladionicom organizira nagradnu igru za El Clasico! Glavna nagrada jest 100€! Pozivam sve članove da sudjeluju u nagradnoj igri te postave svoje prognoze na za to predviđenoj stranici!

Molim da se prognoze vezane za nagradnu igru NE postavljaju ovdje na forumu, već klikom na postavi prognozu!

Pročitajte pravila i sretno!

POSTAVI PROGNOZU

nc8wq65.jpg

A diste miševi,šta ste zamrli? :D

Jedan dobar tip po meni preuzet sa http://sirokibrijeg.info/

Poznato je da je Široki brijeg jedan od najvećih favorita za naslov.Široki Brijeg je u ovu sezonu ušao sa znatno jačim igračkim kadrom u odnosu na prošlu.Nakon velikih igrača došao je Slaven Musa koji je podigao formu ekipe na veću razinu što je rezultiralo sa 10 pobjeda u 12 utakmica uz gol-razliku 30-2.Široki Brijeg kući od Travnika nikad nije izgubio uz 11 pobjeda u 12 utakmica uz gol-razliku 38-6.Travnik je u lošoj formi tek su 13 uz standardno lošu formu u gostima gdje su izgubili u 6 od 7 utakmica.Travnik je pobjedio samo Velež dok je u posljednjem kolu izgubio čak do tada posljednje Drine.Široki Brijeg je kući znatno lošijim ekipama punio mrežu do vrha pa tako su se lošije proveli Orašje(5-0), Rudar(5-0), Mladost(3-0) i Drina(5-1).Kod Širokog Brijega izostanke nije potrebno niti spominjat jer na svakoj poziciji imaju po dva kvalitetna igrača.

Tip:
Široki Brijeg (-1,5) - Travnik @ 1,72 

Zagrijavanje za el clasico- Ronaldo film :) 
http://www.filmovita.com/ronaldo-2015-openload/ 

16:00 Sime Ivic 2.5 OVER 1.75 wwin 3/10

Mladi desni bek Celjana danas bi trebao biti na terenu jako dosta,glavni razlog tome je odsustvo Zige Mlakara koje se povrijedio proslo kolo kod kuce kad su igrali kontra Veszprema.Tada ga je zamjenio mladi Ivic i opet je uzeo 5 suteva i od toga 3 puta zabio.Treba napomenuti da Mlakar igra dosta vise od Ivica,tada protiv Veszprema je uzeo 7 suteva 4 zabio.Sada ce mladi Ivic sigurno preuzeti te njegove suteve,jako je pokretan vidio sam kako je lagano prolazio Veszpremovu odbranu i ja vjerujem da ce on danas uzeti opet nekih 8 suteva sto ce biti dovoljno za over.Ove sezone je postigao 4 Besiktasu,1 Zagrebu,4 Flensburgu,0 Wisli,8 Parisu,1 Kielu i taj spomenuti mec protiv Veszprema kada je dao 3.Sve u svemu,po meni odlican pick.

Jesam rekao da neću više igrati to ali danas je jače od mene. Mislim da oba polufinala idu u tri seta, Dodig i Melo ne igraju dobro ali su prošli nekako dalje (ponajviše zahvaljujući R/T sinoć). Bopanna i Mergea igraju fino, posebno Bopanna. D/M i B/M susreli su se 3 puta u posljednjih godinu dana i sva tri puta smo vidjeli 3 seta. Što se drugog polufinala tiče, Braća B ove sezone nikako ne igraju na svojoj razini, bili su i na rubu ispadanja ovdje ali su uspjeli nekako proći dalje. Rojer i Tecau igraju sjajno, trenutno su najbolji par na turniru i još nisu izgubili set. Mislim da nas čeka dobar dvoboj, ovo je ujedno i borba za prvo mjesto i mislim da ide u 3 seta također.

CLEVELAND - ATLANTA - http://www.svijetkla...-atlanta-hawks/

L. James (28,5) - over @ 1,90 marathonbet

Znam da je margina malo poveća, no s obzirom da Cavsi nemaju pola ekipe onda će James uzimati još više toga na sebe i vjerujem bez previše glavobolje prebaciti ovo. Niti jedna ekipa nije u bajnoj formi, tako da očekivati BO ne bi bilo realno i mislim da James danas ne gine bar 40 minuta na terenu. Cavsi su bez Williamsa, Mozgova, Shumpreta i Irvinga što su sve veliki minusi. U posljednjih sedam utakmica James je redom zabijao: 31, 29, 31, 31, 37, 30 i 27 poena. U jako je dobroj formi, ima sve moguće ovlasti u ekipi i sa ovakvom formom i može napraviti jako puno. 

P. Millsap (17,5) - over @ 1,85 Lutrija

Moguće je, zapravo vrlo vjerojatno da neće biti Jeffa Teaguea, što je za njih veliki minus, a za nas i Millsapa veliki plus. On ionako sa Teagueom dobro radi, a bez njega će sigurno imati pokoji šut više. Cavsi nisu nešto u postu, zapravo su dosta "šuplji" u tom dijelu igre. Millsap je u jako dobroj formi, a to dokazuje činjenica da je u posljednjih osam utakmica redom postigao: 22, 21, 22, 19, 14, 28, 17 i 23 poena. Dakle, jednom je ostao ispod margine i jednom na margini što nam sigurno daje puno pravo da ga i danas odigramo.

L. Aldrige (17,5) - under @ 1,85 Supersport

Jasno je svima da Memphisa igra sjajnu obranu u postu, a kako i ne bi sa ogromnim Randolphom i prije svega vrlo inteligentnim Gasolom. Ne dopuštaju puno u tom dijelu igre, kod njih nema laganih šuteva i to je ono što je danas jako bitno. Aldrige u posljednjih osam utakmica: 10, 16, 16, 23, 17, 6, 11 i 20. Dakle, tek je dva puta prebacio ovu marginu, a ovo večeras će biti jedna od težih utakmica za njega. Ono što je isto tako veliki razlog za odigrati Aldrigea je njegov problem sa gležnjem i zapravo je upitan za večeras. 

Miami - Philadelphia - Phila under 89,0 @ 1,87 marathonbet

Phila ima 0-13 ove sezone. Očajni su u napadu, doista očajni, a večeras će se suočiti sa jednom od najboljih obrana u ligi. Phila je u posljednjih pet utakmica redom upisivala: 85, 83, 86, 85, 88. Jasno je da su nemoćni, da imaju problema sa izostancima, a Miami je obranbeno uvijek nemilosrdan. Ne vjerujem da će Phila pronaći riješenje, jer ga zapravo nemaju za ovakve ekipe i čini se da im ide još jedan poraz protiv jako dobrog Heata. 

16:00 Sime Ivic 2.5 OVER 1.75 wwin 3/10

Mladi desni bek Celjana danas bi trebao biti na terenu jako dosta,glavni razlog tome je odsustvo Zige Mlakara koje se povrijedio proslo kolo kod kuce kad su igrali kontra Veszprema.Tada ga je zamjenio mladi Ivic i opet je uzeo 5 suteva i od toga 3 puta zabio.Treba napomenuti da Mlakar igra dosta vise od Ivica,tada protiv Veszprema je uzeo 7 suteva 4 zabio.Sada ce mladi Ivic sigurno preuzeti te njegove suteve,jako je pokretan vidio sam kako je lagano prolazio Veszpremovu odbranu i ja vjerujem da ce on danas uzeti opet nekih 8 suteva sto ce biti dovoljno za over.Ove sezone je postigao 4 Besiktasu,1 Zagrebu,4 Flensburgu,0 Wisli,8 Parisu,1 Kielu i taj spomenuti mec protiv Veszprema kada je dao 3.Sve u svemu,po meni odlican pick.

Supersport daje over 1.5 po 1.60

Germania daje za over 2.5 po 2.03

Ne bih se složio Canca s tobom da je Juve "veliki favorit u ovoj utakmici", lopta je okrugla, i ne vidim na osnovu čega toliko favorizuješ Juventus, da je to onaj Juventus od prošle sezone ne bih riječi rekao, ali na osnovu ove sezone..
Slažem se da je Juventus favorit, ali sad baš toliki... Utakmica je podjednako važna i jednima i drugima.
Onakvo izdanje Milana protiv Atalante moglo se očekivati, jer je Milan bio bez nekoliko standardnih igrača, a jedan od njih je i Bonaventura koji je uz Baccu nosilac igre Milana.  E taj isti Bonaventura igra protiv Juventusa, prošlu utakmicu je propustio zbog kartona, sada nema samo Bertolacija od standardnih, ali na njegovo mjesto prelazi Bonaventura, dok u napadu igra Niang, koji je očigledno stekao Mihino povjerenje. 
Plus ,prije utakmice sa Atalantom bile 3 uvezane pobjede, koje nisu viđene u timu Milana ko zna koliko dugo, a Milan trenutno nije tim koji može da uveže 4-5 pobjeda, bez obzira protiv kakvih protivnika igrao.
Juventus je gubio bodove protiv Frosinena kod kuće, pa šta sada, to je fudbal, jednostavno se moramo pomiriti s tim da nikad ništa nije sigurno..  
Ja bih ovdje radije odigrao ukupno golova 0-2, jer po svemu sudeći ne vjerujem da će ih biti puno, ukoliko neko da gol, nastojaće da sačuva mrežu i odigra na rezultat (moje mišljenje), jer je puno toga u igri.
A čak bih se usudio odigrati i X što ću možda i da uradim u kombinaciji s nekim utakmicama na manji ulog. Lijep pozdrav i srećno s tiketom. :)

Watford - Manchester United 2 @ 2,05 (pinnacle) 2u

Znam da Utd ima problema sa nekim izostancima (6 igrača out, www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2015/Nov/Injury-update-on-Anthony-Martial-ahead-of-Watford-match.aspx?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_campaign=ManUtd ), no previše je tu kvalitetnih igrača da bi se to drastično osjetilo. Kvota koja je preko 2 na Utd s bilo kim iz sredine ili dna ljestvice (osim recimo Liverpoola, jer to je ipak veliki derbi) ima value i ja uzimam za dva unita.

FT: 1-2, WIN +2,1u

Statistika: 3 bets / 2 wins / 1 lost / +2,80u

(prve dvije utakmice igrao sam s minimalnim ulogom i računao sam 1u uloga)

Lokomotiv-Anzhi (Lokomotiv daje minimalno dva gola) kvota 1,83 bet365

Nema se šta previše pisat . Anzhijeva obrana doslovno prima smijesne golove. U 6 zadnjih utakmica primili su 18 golova. Mislim da je vrlo izgledno da će danas primiti minimalno dva gola.

Anzhi je uvjerljivo zadnji u ligi

Lokomotiv je bio u krizi, al je zadnju utakmicu dobio Zenit 2:0 tako da očekujem minimalno dva gola i danas u mreži Anzhija.ć

Ne bih se složio Canca s tobom da je Juve "veliki favorit u ovoj utakmici", lopta je okrugla, i ne vidim na osnovu čega toliko favorizuješ Juventus, da je to onaj Juventus od prošle sezone ne bih riječi rekao, ali na osnovu ove sezone..

Slažem se da je Juventus favorit, ali sad baš toliki... Utakmica je podjednako važna i jednima i drugima.

Onakvo izdanje Milana protiv Atalante moglo se očekivati, jer je Milan bio bez nekoliko standardnih igrača, a jedan od njih je i Bonaventura koji je uz Baccu nosilac igre Milana. E taj isti Bonaventura igra protiv Juventusa, prošlu utakmicu je propustio zbog kartona, sada nema samo Bertolacija od standardnih, ali na njegovo mjesto prelazi Bonaventura, dok u napadu igra Niang, koji je očigledno stekao Mihino povjerenje.

Plus ,prije utakmice sa Atalantom bile 3 uvezane pobjede, koje nisu viđene u timu Milana ko zna koliko dugo, a Milan trenutno nije tim koji može da uveže 4-5 pobjeda, bez obzira protiv kakvih protivnika igrao.

Juventus je gubio bodove protiv Frosinena kod kuće, pa šta sada, to je fudbal, jednostavno se moramo pomiriti s tim da nikad ništa nije sigurno..

Ja bih ovdje radije odigrao ukupno golova 0-2, jer po svemu sudeći ne vjerujem da će ih biti puno, ukoliko neko da gol, nastojaće da sačuva mrežu i odigra na rezultat (moje mišljenje), jer je puno toga u igri.

A čak bih se usudio odigrati i X što ću možda i da uradim u kombinaciji s nekim utakmicama na manji ulog. Lijep pozdrav i srećno s tiketom. :)

Nisam ja spominjao Juve :D

Watford - Manchester United 2 @ 2,05 (pinnacle) 2u

Znam da Utd ima problema sa nekim izostancima (6 igrača out, www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2015/Nov/Injury-update-on-Anthony-Martial-ahead-of-Watford-match.aspx?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_campaign=ManUtd ), no previše je tu kvalitetnih igrača da bi se to drastično osjetilo. Kvota koja je preko 2 na Utd s bilo kim iz sredine ili dna ljestvice (osim recimo Liverpoola, jer to je ipak veliki derbi) ima value i ja uzimam za dva unita.

Mislim da će biti tvrda utakmica te da je oklada na manje golova možda najbolji izbor, jer Watford teško postiže pogotke a uz sve izostanke niti Man.Utd. neće lako zabijati. I onako se muce sa postizanjem golova...

Juventus - Milan

Jako zanimljiva utakmica, Juve me ove sezone više puta razočarao i nebi riskirao sa okladom na Juventus iako mislim da će na kraju slaviti. I sa Torinom je bilo sretno, iako niti tad se nisam kladio na njih, ali gol su dali u zadnjoj minuti. Na gostovanju kod Empolija su gubili da bi fantastičnim preokretom ipak slavili.

Ono što je meni najbitniji podatak jest da sudi moj Paolo Mazzoleni, prozvan još i revolveraš iz Bergama. Ove sezone je iznenađujuće tolerantan te je cijelu sezonu, na 5 ili manje kartona, što je iznenađujuće za njega. Vjerujem da će doći na svoj prosijek od prošle sezone do kraja ove godine, a od ove utakmice očekujem da će biti par startova za kartone, kao i potencijalnih prigovora i nervoze ukoliko bude aktivan rezultat. Mazzoleni je za kartone prošle sezone više puta bio dobar, nadam se da danas neće razočarati.

Bet365 daje 1,85 za over 5,5 kartona.

oPkhiD5.png

7RJIfe3.png

Onakvo izdanje Milana protiv Atalante moglo se očekivati, jer je Milan bio bez nekoliko standardnih igrača, a jedan od njih je i Bonaventura koji je uz Baccu nosilac igre Milana.  E taj isti Bonaventura igra protiv Juventusa, prošlu utakmicu je propustio zbog kartona, sada nema samo Bertolacija od standardnih, ali na njegovo mjesto prelazi Bonaventura, dok u napadu igra Niang, koji je očigledno stekao Mihino povjerenje. 

Nije Canca nego ja, slažem se Juve nije toliki favorit ali ipak je favorit. Uostalom i napisao sam da sam ga uzeo sa dozom rezerve. Uzeo sam ga najviše zbog tog što se ne sjećam kad je Milan zadnji put dobia neki derbi. Ipak najbolji tip za tu utakmicu je over kartona što je Goksim napisao.

Jesam rekao da neću više igrati to ali danas je jače od mene. Mislim da oba polufinala idu u tri seta, Dodig i Melo ne igraju dobro ali su prošli nekako dalje (ponajviše zahvaljujući R/T sinoć). Bopanna i Mergea igraju fino, posebno Bopanna. D/M i B/M susreli su se 3 puta u posljednjih godinu dana i sva tri puta smo vidjeli 3 seta. Što se drugog polufinala tiče, Braća B ove sezone nikako ne igraju na svojoj razini, bili su i na rubu ispadanja ovdje ali su uspjeli nekako proći dalje. Rojer i Tecau igraju sjajno, trenutno su najbolji par na turniru i još nisu izgubili set. Mislim da nas čeka dobar dvoboj, ovo je ujedno i borba za prvo mjesto i mislim da ide u 3 seta također.

Riskatne su te oklade na 3 seta, ali zato si nagrađen dobrom kvotom. Što misliš o pobjedi Bopanna i Mergea, ja sam ful razmišlja o tom, gledao sam Bopanna i čovjek ubija, a Dodig i Melo nisu baš nešto iako nikad ne znaš s njima. Iskusnjare su to u parovima

Nije Canca nego ja, slažem se Juve nije toliki favorit ali ipak je favorit. Uostalom i napisao sam da sam ga uzeo sa dozom rezerve. Uzeo sam ga najviše zbog tog što se ne sjećam kad je Milan zadnji put dobia neki derbi. Ipak najbolji tip za tu utakmicu je over kartona što je Goksim napisao.

Riskatne su te oklade na 3 seta, ali zato si nagrađen dobrom kvotom. Što misliš o pobjedi Bopanna i Mergea, ja sam ful razmišlja o tom, gledao sam Bopanna i čovjek ubija, a Dodig i Melo nisu baš nešto iako nikad ne znaš s njima. Iskusnjare su to u parovima

Mislim da bi mogli do iznenađenja, što sam i spomenuo gore, fino igraju, dodo i melo se provlače, vidjet ćemo hoće li uspjeti i danas. A jesu oklade na setove riskantne ali često dođu, ovaj turnir i ne baš pa sam zato i prestao forsirati, ali danas su mi pogotovo rojer/tecau-braca b za tu okladu

Mislim da će biti tvrda utakmica te da je oklada na manje golova možda najbolji izbor, jer Watford teško postiže pogotke a uz sve izostanke niti Man.Utd. neće lako zabijati. I onako se muce sa postizanjem golova...

Ne očekujem demoliranje Watforda, ali očekujem dvojku. Under lako moguć. Sve ovisi o raspoloženosti Utd-ovih napadača. Živi bili, pa vidjeli.

Bologna - Roma 2 1,80

Roma je ove godine po mnogima glavni favorit za skudeto i imaju vrlo kvalitetnu momcad. U zadnjih pet međusobnih ogleda roma ima 4 pobjede i jedna je zavrsila nerijeseno. Iako roma ima problema sa ozljedama (salah, gervinho, totti, de  rossi, strootman) svejedno imaju dovoljno kvalitete da pobijede u ovoj utakmici. Moze i oklada na vise golova.

Everton - Aston Villa 1 1,60

Everton pretendira na visi plasman na ljestvici, imaju kvalitetnu momcad u kojoj igraju lukaku, barkley, kone, stones, baines i ostali. Lukaku je usao u formu, 2. je na ljestvici najboljih strijelaca lige. Igraju protiv aston ville koja je zadnja na ljestvici i igra ocajno. a. villa u zadnjih 5 gostovanja ima 5 poraza. Everton u zadnjih 5 domaćih utakmica ima 3 pobjede, 1 remi i 1 poraz. Kvalitetniji su i ovakve utakmice moraju dobivati.

Watford - Man United  odg Ne 1,70

Man united trenutno ima najbolju obranu u ligi. Najvise zasluga za to ide de hei koji je sigurno u top 3 golmana svijeta te fantastičnom smallingu. U zadnjih 5 utakmica nisu primili pogodak. Watford u prosjeku daje manje od 1 gola po utakmici. Ocekujem tvrdu utakmicu te malo pogodaka. United također ima problema sa postizanjem golova. Watford u zadnjih 5 domaćih utakmica u 3 nije primio pogodak. Također unitedu su ozlijeđeni martial i rooney.

Malo sam danas zakasnio, vidim da je Canca vec pisao o polufinalu dublova. Ovako za danas od mene:

Rojer/Tecau-Bryan/Bryan, tip: Rojer/Tecau@2.24 marathonbet

Nema smisla ganjati vise gemova ili 3 seta, ovaj zavrsni turnir dublova u Londonu nije nam bio naklon sto se gemova i setova tice. Ali zato su Rojer i Tecau sve resavali u 2 seta. A igrali su protiv mogu reci parova jednako dobrih koliko braca Bryan. Juce su ubedljivo dobili i par Herbert/Mahut, ponovo u samo 2 seta. Uzeci trenutnu dobru formu a i veliku motivaciju ne sumnjam da ce danas opet biti na nivou. Sto se brace Bryan tice, oni su na zalasku karijere. Njihovi najveci rezultati su iza njih, ostavili su veliki trag u dublovima, dugi niz godina bili broj 1 u svetu. Na Americkim turnirima su skroz posustali, a tu su znali biti najjaci. Posle pobede u Cincinatiju imaju cak 4 poraza zaredom, onda pobeda u Parizu pa jos 2 poraza i tako. U proslom kolu su dobili u 3 seta (posle izgubljenog prvog) protiv para Murray/Peers. Mislim da nece imati taj luksuz danas protiv para Rojer/Tecau. Kvota vise nego dobra.

Nadal - Djokovic over 2.5 sets @3.10 marathonbet

Real i Barcelona danas igraju fudbalski El Classico no ovo je sigurno El Classico tenisa. Ovo je jedan par na rizik, a i na osecaj. Mislim da ova kvota u polufinalu je svakako vredna pokusaja i nekog manjeg uloga, Nadal na trenutke podseca na onog starog Nadala. Juce je uspeo vratiti mec protiv Ferrera posle prvog izgubljenog seta i jedino se bojim da nije malo premoren. No, ranije je dobio Wawrinku i Murraya u po 2 seta. Sigurno ce biti full motivisan danas protiv Djokovica koji ga je vec ponizio u vise navrata zaredom ne dozvolivsi mu ni set. Zadnja 2 poraza su iz oktobra ove godine. O Djokovicu ne moram trositi vreme, covek igra najbolji tenis na planeti trenutno i ono sto je ove sezone uradio (posebno u zadnja 3 meseca) je fenomenalno. Jedini mali pad u igri je imao protiv Federera koji je uspeo prekinuti onaj dugi niz Djokovicevih pobeda. Nisam siguran da Nadal moze do pobede ovde, tj sve ce zavisiti od nivoa igre oba igraca, ali ako nas sreca malo pogleda Nadal bi mogao uzeti set.

Alloa - Hibernian, tip: Hibernian over 2.5 @1.93 marathonbet

Ukratko i o ovom. Alloa u finansijskom haosu, samo 5 osvojena boda u 14 utakmica. Drugim recima, sledi im ispadanja iz lige, nema nikakve motivacije u timu, veliki broj igraca je napustio tim zbog neplacenih dugovanja. Zadnje dve su izgubili sa 5:0 i 4:0 a za pobedu ne znaju vec 9 utakmice zaredom. Danas ih ceka jako tezak mec protiv Hiberniana koji je favorit za titulu. Samo imaju 2 poena manje od Rangersa, koga su btw dobili pre 2 nedelje.Hibernian ne zna za poraz vec 14 utakmica zaredom, jako su efikasni sto se golova tice i verujem da ce iskoristiti ovaj raspad kod Alloe i napuniti ih danas, Ocekujem makar 3 gola Hiberniana

Sretno!

Jebo me Rijeka i kad igram HNL -.-

Ovako pod tiltom sam naišao na zanimljivu okladu koju daje unibet 3.20 da C.R. dobiva karton. Nedavno sam pročitao da Ronaldo zadnjih par utakmica nije baš sav svoj da igra dosta frustrirano, što kod i njega nije toliko ni čudno s vremena na vrijeme pošto znamo da se radi o igraču teške naravi i karaktera. Zadnju je utakmicu čak zamahnuo šakom prema Krychowiaku igraču Seville, srećom po njega nije ga dohvatio. Gledao sam i malo statistiku el classica, Cristiano zna dosta često požutjeti. Možda nije loše pokušati s nekim manjim ulogom ili povezati s nečim ovu okladu po ovolikoj kvoti. Prepostavljam da naboja na utakmici neće nedostajati, Ronaldo je igrač koji voli i simulirati, a i prigovarati dosta sucima na odluke. Jedino što ne poznam toliko suca osim što mogu pogledati statistiku, al možda bi mi Goksim mogao nešto više reći.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Ko od kolega sa Foruma daje prednost emocijama, a ne razumu, mogao bi da odigra sebi ovaj double Dakle, imate samo dva para na cekanju, jedinicu na Rapid i dvojku na Real Madrid. Imate ukupnu kvotu od 1,93 na samo dva meca, a mozete uvek sebi da kazete, barem sam igrao na “one koji moraju”. Rapid “mora” da pobedi, ili barem odigra nereseno, a Real ako nije u stanju da dobije Virtus i udje barem u prvih deset, onda neka se ne zale. Ovaj predlog nisam ja, ovo nije moj predlog za kladenje, ovo nije najbolje od mene, ovo necu igrati u realnom kladjenju, ali uvek moze da bude kladjenje sa emocijama, a imamo i dvojicu kolega sa Foruma koje su ovo predlozili u svojim predlozima u svetoj Poslednjoj Sansi.  
    • Rapid vs Borac, Conference League, najava meca Danas ce glavna rec kojom cu se koristiti u postu biti pritisak. Cesto u sportu, a narocito kladjenju mozete cuti rec kako je na nekome pritisak, i uvek se ta rec koristi u nekom, recimo negativnom kontekstu, kao da se kaze da je ekipa na kojoj je pritisak zapravo hendikepirana ekipa. I ja volim da koristim tu rec kada najavljujem zavrsnicu obe lige svete Poslednje Sanse, pa cesto volim da napisem kao videcemo ovog (trenutnog) prvaka kakav je pod pritiskom, videcemo ove drugoligaske amatere koji malo zaostaju kakvi su pod pritiskom, pa onda videcemo ove, videcemo one ... bla bla bla. Ja mislim da je pritisak privilegija, i mislim da je uvek bolje biti pod pritiskom i biti @mesrine sa nekoliko pogodaka zaostatka za vodecima, nego nemati pritisak za vratom i biti @pena29 ne znam da li se razumemo. Mislim da je bolje imati pritisak, ali i privilegiju zaostajati za prvoplasiranim u svetoj Poslednjoj Sansi nekoliko pogodaka, nego biti u Poslednjoj Sansi kao parazit ili bakterija i cekati samo da vreme prodje, da se sezona zavrsi. Hteo sam da kazem da je bolje imati pritisak kao na primer sto je imao ManCity koji je prolaz dalje morao da trazi protiv Real Madrida, nego da nemate pritisak i da igrate protiv Grubisinog Polja kao Hajduk. Hej @pena29 nemoj se ljutiti na mene, ali ja te stvarno vidim kao nekog parazita ili bakteriju koja je usla u svetu Poslednju Sansu, i nema nameru da izadje iz nje, ali ti svakako ostajes moj omiljeni parazit i bakterija. Rapid vs Borac, najava meca. Borac i za nas sa Foruma vec postaje pritisak. Prvi sam ja posejao mrznju prema njima na ovom smesnom Forumu, pa smo se svi ukljucili, a oni ne misle da stanu, samo nam jos fali da igraju polufinale sa Chelsea i prodju engleze pa da se polijemo benzinom i samozapalimo. Pritisak se odjednom preneo i na nas kockare, pa sada treba da se odlucimo sta da radimo, jer ako i dalje budemo odlucili da ih cekamo da ispadnu, moze da se desi da dodje sezona kupanja, ili da se Hajduk ukljuci u evropska takmicenja, a da Borac jos nije ispao. Iako sam na pocetku sezone divljao sa uplatama protiv Borca, pa malo zaboravio na njih, pa se opet vratio i jos pojacavao uplate protiv njih, pogotovo na utakmici u Ljubljani, nakon koje sam postao beskucnik, i dalje smatram da je pritisak koji imamo u vezi sa tim sta da radimo sa Borcem danas, privilegija, a ne steta. Ko hoce da zivi bez pritiska, uvek moze da cita poeziju, seta u prirodi, gleda nocu u zvezde, umesto sto se kocka zar ne? Razum Ako koristimo samo razum, a ne emocije, a pogotovo ako ne koristimo mrznju, Borcu treba samo aplaudirati, i to iz klececeg polozaja. Treba kleknuti, traziti od njih oprost za sve sto smo napisali na ovom smesnom Forumu, i samo im aplaudirati. Sezonu su poceli jos 10.07. prosle godine kada je Hajduk ispadao, do sada su odigrali petnaest evropskih utakmica, i sve preziveli, zaradili nekoliko miliona, i uz Celje, kakvog li paradoksa, ostali jedini klub koji predstavlja nas region. Proputovali su celu Evropu od Cipra, preko Farskih Ostrva i Islanda i evo ih danas u Becu. Ako koristimo razum, mozemo reci i da su Atalanta i Liverpool, dve ekipe koje igraju najlepsi fudbal u Evropi, ispali iz evropskih takmicenja, a da Borac nije ni iz jednog takmicenja koje igra u ovoj sezoni. Mozemo reci takodje da je uvek bolje igrati ovako kako igra Borac, ruzno, prljavo, bezobrazno, zatvoreno i rudarski, i uz to oterati decu iz sobe kada oni igraju, a pri tome proci dalje, nego primiti dvanaest golova kao Dinamo, i onda dobijes otkaz kao trener, i uz to te proglase za neznalicu. Bas ove sezone smo imali prilike da vidimo kako prolaze napadacke ekipe koje tripuju na posed, visoki presing, tika-taka, brzo oslobadjanje lopte, tra-laaa-laaa (Liverpool, Atalanta, Psv, gradjani ...). Ako je Borac izabrao umesto fudbala, ulicnu tucu, opstrukciju i bunker uz deset kartona po utakmici, a pri tome prolazi dalje, a Atalanta posed lopte i ne prodju belgijski krs, onda Borcu samo treba aplaudirati, i to iz klececeg polozaja. Ako je neko na Forumu uopste promovisao igru na rezultat, a ne na utisak, onda sam to bio ja, pa bih bilo posteno i da kazem da bih u ovom trenutku pre bio trener Borca i da budem heroj u selu, nego da sam bio trener Dinama samo zato da bih svojim potomcima mogao da kazem da sam igrao protiv Bayerna, a da su me posle te utakmice proglasili za neznalicu i budalu, i to gori od mene. Ako koristimo razum, a pre svega ako smo posteni prema sebi, pocev od mene, onda bas i zasluzujemo sto smo gubili novac cekajuci da Borac ispadne. zasluzujemo da budemo beskucnici jer smo ocekivali da Olimpija moze barem da ugura gol. Sto se mene tice, one dve i po utakmice sto sam odgledao Borca, uopste ne bih smeo da kazem da su nesto nekome ukrali, da nesto nisu zasluzili, ili da se nisu borili. Cak bih rekao i da su sve zasluzili sto im se desava, novac, slavu, privilegiju da uz Celje jedini igraju evropska takmicenja. Prosli kvalifikacije, prosli grupni deo, prosli baraz  za osminu finala, zaradili novac, herojski se borili ... Emocije Kako da zaboravimo ko su i odakle dolaze? Kako da zaboravimo odakle se finansiraju i cime se sve sluze? Kako da zaboravimo koliko su voljen i postovan klub, i od koga u BiH? Kako da zaboravimo koga oni predstavljaju u evropskim takmicenjima, BiH ili nekoga drugog? Da li svi u BiH navijaju za njih, i ako ne, zasto ne navijaju? Koliko su omiljeni i ugledni van svoje teritorije? Da li je isto igrati sa albancima, cipranima, faranima i dogurati dovde, isto kao sto je Crvena Zvezda isla Interu i Milanu, a kod kuce docekivala Barcellonu? Kako da zaboravimo da su do sada vec imali sto kartona u svim takmicenjima u ovoj sezoni? Kako da zaboravimo da su albansku Egnatiju prosli tako sto su albanci u Banja Luci imali dva crvena kartona a Borac dao gol u 90 plus sestom  minutu, a u Albaniji domaci igraci promasili dva penala? Kako da zaboravimo da smo u Banja Luci svi igrali dvojku na austrijance, a Borac dao gol u 90 plus drugom, a mogli su da prime pre toga jos cetiri komada' Kako da volimo Borac kada su u Ljubljanu otisli na tucu, gde je utakmica deset puta prekidana, a nadoknada vremena trajala dvadeset minuta? Conference League U nekadasnjem sistemu ovog trecerazrednog takmicenja, oni koji su ispadali iz visih evropskih takmicenja, su upadali u Conference League, da ne ulazimo sada da li je to bila kazna ili nagrada. Prethodnih sezona, u ovo vreme ovu ligu su igrali Aston Villa, Roma, Ajax, Fenerbahce, Lille, Olympiacos, Dinamo, Besiktas, a sa izmenjenim sistemom, ove sezone dovde su dogurali Borac, Celje, Pafos, Jagielonija, Lugano, Djurgarden ... ali budimo posteni i Chelsea, Fiorentina i Betis. I ovde neka svako od kolega sa Foruma izabere razum ili emocije. Ako birate razum, svako takmicenje, bas kako i samo ime kaze, sluzi da ga igrate i da se borite dokle god ucestvujete. Ako birate emocije, onda je Conference League prava pravcata septicka jama, trecerazredno takmicenje koje sluzi da kladionice cetvrtkom nemaju slobodan dan, i da ovakve ekipe poput Borca i Pafosa imaju gde da igraju. Razum ili emocije? Neka svako odluci za sebe. Ovde se vracamo na glavnu rec posta, a to je pritisak. Od sedmog meseca prosle godine cekamo da Borac ispadne, a oni yebu i ne vade. Mi gubimo novac igrajuci protiv njih, plus smo se usmrdeli cekajuci da ispadnu, a oni ako ovako nastave mogu da igraju polufinale sa Chelsea. Meni se bas svidja pritisak, i bas ga smatram privilegijom da se inatim sa Borcem, da ga cekam da ispadne, a oni prolaze li prolaze. U ovom pritisku gde treba da se odlucimo sta treba da radimo, vidim svu magiju kockanja, a to je adrenalin, uzbudjenje, strast, emocije i borba samim sa sobom sta da radimo. Vi odlucite kako hocete, razum ili emocije, ja svakako idem sa emocijama, i to onim najgorim koje imam u sebi. Koliko god da imam ili nemam novca, koliko god da sam padao na Borcu, koliko god da sam se usmrdeo cekajuci ih da ispadnu, nema nazad. Po redosledu, najpre vagon tiketa sa jedinicom na mecu, pa onda isto toliko X-eva, praveci neku vrstu duple sanse 1X, a da je kvota nesto veca, dakle, sve opcije koje postoje da Borac nece pobediti, zatim Rapid daje gol, pa daje barem jos jedan, pa Rapid pobedjuje u kornerima, pa da ce Rapid imati vise suteva, pa ce Borac imati vise kartona na utakmici, pa (mozda) Rapid prolazi dalje, pa (mozda) Rapid prvi daje gol na utakmici, pa ovo pa ono ... tek sam poceo. Ako bas moram da objasnim emocije, odnosno objasnim zasto sam se odlucio za domacina, iako bi Rapid mogao biti cak i gost u sred Beca, posto je navijacima gostiju zabranjen dolazak, a pod uslovom da na utakmici dodju svi srbi koji zive u Austriji, evo i objasnjenja. Drzacu se emocija, jer mislim da (ponekad) u sportu ipak vrede sportski principi, sportska pravda i ako se u odluci koga cu podrzati drzim principa da svaki klub deli sudbinu zemlje ili grada odakle dolazi, onda izmedju Austrije ili Republike Srpske, odnosno Beca ili Banja Luke, odnosno Christiana Stokera ili Dodika, odnosno izmedju cokoladnih Mozart kuglica i banjaluckih cevapa, uvek biram ovo prvo. Najava utakmica Euroleague Bas mi se svidja ona moja ideja da ponudimo svim kolegama sa Foruma, ljubiteljima kosarke da pogode tri konacna ishoda Euroleague, bez koriscenja handicapa, i da onaj ko je u stanju to da pogodi, dobije kao nagradu besplatan put oko sveta. Za sada, samo sam ja osvojio nagradu, pogodivsi prosle sedmice tri utakmice, igrajuci na prvake Evrope protiv Real Madrida, i protiv beogradskih govana. Za danas cu samo ukratko da najavim nekoliko utakmica Euroleague, a na kraju posta cu da pokusam da osvojim i drugi uzastopni put oko sveta. Pre svega, hteo bih da cestitam svim ljubiteljima kosarke uzbudljivu zavrsnicu Euroleague. Do kraja regularnog dela je ostalo jos samo sest kola, utakmica koje nista ne odlucuju je sve manje, a takozvanih zicera takodje. Da kazem i nekoliko zanimljivih stvari, a to je da nikada u istoriji Euroleague, pobednik regularnog dela nije bio i pobednik Euroleague, a trenutno deluje da Olympiacos savrseno izgleda. Neverovatno zvuci i podatak da je Real Madrid na jednu pobedu manje od desetog mesta, poslednjeg koje vodi u doigravanje, kao i da je razlika izmedju desetog i cetvrtog mesta tek dve pobede. Zbog izjednacenosti i uloge crnaca u ovoj prelepoj ligi, uopste i ne cudi sto je prva nagrada put oko sveta za onog kolegu ko je u stanju da pogodi tri konacna ishoda bez koriscenja handicapa. Zato bih danas osim najave nekoliko izuzetno zanimljivih utakmica, iskoristio priliku da uzivam u pritisku koji donosi privilegija da prognozirate ovako tesko takmicenje, i prognozirao cetiri ekipe koje odlaze na FinalFour, ali da imam pravo da cu jednu ekipu promasiti. Dakle, idemo veliki Leonardo, budi uvek ti prvi onda kada je najteze. Danas predvidjam buducnost da ce mozda na FinalFour otici sigurno Olympiacos, Panathinaikos, Fenerbahce i Partizan, majko moja. Cele sezone sam trovao po Forumu da beogradska govna nece uci u doigavanje, ali eto u samoj zavrsnici, moj talenat za predvidjanje buducnosti je video potencijalnu minu u Partizanu, kao ekipu koju bi trebalo izbeci na svaki nacin. Dakle, hajde bas da vidimo sta ce se desiti, za sada bih predlozio da sacekamo da vidimo da li ce se FinalFour igrati bez Real Madrida i Monaca. Crvena Zvezda vs Armani Crvena Zvezda bi sa neverovatnih osam pobeda na strani i odlicnom sezonom, veoma lako mogla da postane Psv za siromasne, i da dozivi fijasko, pod uslovom da su tolike budaletine kao i holandjani. Necu ni da napisem na koje mesto bi mogli da padnu ukoliko danas ne pobede Armani, pogotovo sto u sledecem kolu idu Olympiacosu. Ovde samo da kazem da imaju dva uzastopna poraza u Euroleague, od Bayerna i Zalgirisa, a nedavno i od Maccabija, ali i da Crvena Zvezda nije pobedila Armani vec devet uzastopnih medjusobnih utakmica, bez obzira da li se utakmice igrale u Beogradu ili Milanu. Da ne postoje ekstremni klizni handicapi, onda bih prognozirao NoBet na ovoj utakmici, a posto postoje, onda klizni handicapi na obe ekipe, narocito sto ekstremniji. Virtus vs Real Madrid Eto zasto je nagrada za kolegu koji pogodi tri konacna ishoda Euroleague bez koriscenja handicapa, put oko sveta. Sa jedne strane imate Virtus, ,obican krs od ekipe, a sa druge strane veliki Real Madrid koji ima deset poraza na strani, i koji na strani nije bio u stanju da dobije cak ni Asvel, Maccabi, Baskoniju ili Bayern, a kod kuce Zalgiris ili Efes. Ako mislite "da sada moraju" ili ste od onih kockara sa stavom "koga ce ako nece Virtusa", onda samo napred, za mene je NoBet. Fenerbahce vs Asvel Evo najzad i jednog meca kojeg bi morali da pogodimo. Ovaj mec bih uporedio sa utakmicom Serie A izmedju Intera i Monze gde je Inter "morao da pobedi" a Monza povela sa 2:0 u prvom poluvremenu, pa se Inter na kraju porodio da bi pobedio. Dakle, ovde sve zavisi samo od domacina, a ne od gosta, a to znaci da smo u njihovim rukama. Barcellona vs Partizan Samo cu zamoliti neprijatelje iz prve lige, da me puste jos jednom, poslednji put u zivotu, i nikada vise ne moraju, da prvi postavim kao svoj predlog ekstremni klizni handicap od +12,5 na Partizan, ili cu umreti. Evo, bicu dobar, necu vise nikada napisati nijedan post ako treba, necu se nikome podsmevati, bicu pozitivan i dobar, samo me pustite jos ovaj put, molim vas. A evo i tri moja predloga bez koriscenja kliznih handicapa za nagradu, besplatni put oko sveta. Jedinica na Fenerbahce, i overi poena na utakmicama Bayern vs Efes i Barcellona vs Partizan, a ako ne mogu overi, onda yebi ga, jedinica na Fenerbahce i pobede beogradskih govana, Zvezde kod kuce i Partizana u gostima, ali samo ako mora i sa tudjim novcem. I za kraj zamolio bih administratore, ako mozemo da otvorimo neki Topic na ovom smesnom Forumu, gde bismo mogli da udjemo i da placemo ako nam se place. Da imamo mesto na Forumu gde mozemo da placemo, kada se desi da odigramo over 1,5 gol na utakmici Atletico Madrid vs Real Madrid, pa se desi na utakmici da crncuga promasi penal, ili da imamo mesto gde mozemo da placemo kada onaj kolega Fic postavi kao svoj predlog da Ceska nece dati Hrvatskoj trideset ili vise golova, a cesi postignu 29 majko moja.    
    • Jutros sam ustao u 04.30. i poceo da pisem post na deset stranica teksta. I kada sam ga zavrsio oko 07.30. i pustio na ovaj smesni Forum, ekran sa kompjutera se samo “zamrznuo”, i eno ga stoji i dalje zamrznut. Dok se ne polijem benzinom i samozapalim, samo da kazem da me sacekate jos malo, da vidim sta moze da se uradi, i ne najavljujete utakmicu izmedju Rapida i Borca, posto hocu da bas ja budem prvi. Za sada samo da napisem najvaznije iz “zamrznutog” posta gde sam cak najavio i utakmice Euroleague. Zamolio bih administratore ako mogu ili hoce, da otvore neki Topic na ovom smesnom Forumu, gde bi mogli da udjemo ako zelimo da se isplacemo. Danas bih rado usao u taj Topic da se isplacem dva puta. Jednom, sto sam igrao over 1,5 gol na utakmici Atletico Madrid vs Real Madrid, gde je polupismena neobrazovana crncuga promasila penal, i to ne samo okvir gola, vec i vazduh. A drugi put bih da se isplacem, jer je kolega @fic postavio kao svoj predlog u svetoj Poslednjoj Sansi da Ceska nece postignuti 30 ili vise golova Hrvatskoj, gde su cesi dali 29, majko moja. Osim plakanja, hteo bih da se zapitam i dokle vise, ovo mu je vec stoti put da ovako prolazi.  
    • Nadam se da ste ispratili poklon kladionice😊
    • Sanja svinja kukuruz…. Gdje ti ovdje vidis hendikep ja neznam… ja value vidim bas u kvoti za Slovenija 3.0 kvota je za svekako za uzet… ovdje imas kandidate koji cejo najvjerovatnije nastupit za Slovenijo (https://www.rokometna-zveza.si/si/novice/2025/03/11575-Slovenski-rokometasi-v-pricakovanju-peklenskega-vzdusja). Sami kvalitetni igracije… jedi i hendikep je to da su skupa napravili samo jedan trening… ali svejedno… individualna kvaliteta sam siguran da je na Slovenskoj strani… Ja uzimam pobjedu za Slovenijo. LP.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use