Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 21.11.2015

belveder123

Recommended Posts

Htio sam ovo otvoriti još početkom prošlog tjedna, ali bilo mi je nekako prerano, pa evo da sad otvorim. Ovaj vikend nas čekaju izvrsni parovi, naročito u subotu pa da analiziramo jer ovaj vikend njušim neku zaradicu :)

Da krenem odma od najfinije poslastice :)

Real Madrid - Barcelona  GG3+  1,72  bet365  EDIT

Što reći o el classicu što se već ne zna. Dok čekam granice za kartone i prijedloge od ekipe sa foruma "zadužena" za taj dio neću puno pametovati oko ovog para, ali ovo je oklada koju ja jednostavno moram odigrati na ovakav meč. Što se mene osobno tiče ovo je oklada koju ja obavezno igram svake godine kad se sastaju ova dva kluba. Dva kluba koja su puna dobrih pojedinica i golova ne bi smjelo manjkati kao i uvijek do sad. U zadnjih 17 susreta, 16 puta je prošla ova opcija. Barcelona je u nešto boljoj formi zadnje vrijeme što je dobro jer igraju u gostima. Kad je izašla utakmicu u ponudu kvota na bet365 je iznosila 1,80 pa je bila na 1,72 i sad je nažalost samo 1,66. Tko se voli kladiti u lokalnim kladama, SS drži kvotu velikih 1,90. Iako rijetka situacija, kad se parovi iskombiniraju u SS-u ipak je na kraju veća dobit unatoč porezima nego li je u ovom slučaju kod bet365.

Man City - Liverpool  1  1,75   bet365

Liverpool čak i ne igra loše dolaskom Kloppa, ali kad uspoređujem pojedince ovih dviju momčadi onda je ogromna razlika na strani Citya. Građani su ove godine sastavili atomsku momčad i mislim da oni osvajaju Premiership bez problema, naročito što konkurenti nisu toliko dobri. Arsenal je još uvijek kao dobar, al ne znam kako momčad sa panjem Giroud-em u napadu misli napasti Premiership, Chelsea ušao katastrofalno, a Man Utd previše oscilira, no to nije bitno za ovu analizu. Mislim da bi Aguero trebao biti spreman za ovu utakmicu i on donosi veliku prevagu ukoliko bude nastupati. U Liverpoolu ne vidim nekog kvalitetnog pojedinca koji bi mogao napraviti prevagu osim Coutinha, al ne bi baš bilo u redu da on rješava svaku utakmicu :)

Juventus - Milan  1  1,60  bet365

Oko ovog para se dvoumim, al ipak mislim da ću  na kraju odigrati. Milan je potvrdio prošlim kiksom doma protiv Atalante(čak su po prikazanom trebali i izgubiti) da je utakmica protiv Lazia bila samo jedan dobar dan. Da je prošla sezona nebi se niti sekunde dvoumio oko ovog para, a sad ću ga ipak uzeti sa dozom rezerve. Juve nije toliko dominatan kao prošlih godina iako se čini da se lagano budi. Milan je standardno loš, no to je klub od kojeg kad najmanje očekuješ oni iznenade pozitivno i obrnuto a i kvota nije baš neka bajna, no sve u svemu Juve je ipak veliki je favorit u ovoj utakmici.

Da ne otvaram novu temu, osobno sam prva dva spojio sa pobjedom Arsenala sa hendikepom protiv Dinama u utorak. Arsenal se bori za drugo mjesto u skupini i sa dvije pobjede bi i uspio uzeti to drugo mjesto, u slučaju poraza Olympiakosa kod Bayerna što bi trebalo biti očekivano.

Svaki komentar, kritika, savjet je dobrodošao zato sam i otvorio dosta ranije da se može kvalitetno prokomentirati na vrijeme. Vikend nam donosi još dosta potencijalno dobrih oklada i privlačnih koeficijenata, no više o tom kad dođe vrijeme.

NAGRADNA IGRA - EL CLASICO - 100€

SvijetKladjenja u suradnji sa Sportingbet kladionicom organizira nagradnu igru za El Clasico! Glavna nagrada jest 100€! Pozivam sve članove da sudjeluju u nagradnoj igri te postave svoje prognoze na za to predviđenoj stranici!

Molim da se prognoze vezane za nagradnu igru NE postavljaju ovdje na forumu, već klikom na postavi prognozu!

Pročitajte pravila i sretno!

POSTAVI PROGNOZU

nc8wq65.jpg

A diste miševi,šta ste zamrli? :D

Jedan dobar tip po meni preuzet sa http://sirokibrijeg.info/

Poznato je da je Široki brijeg jedan od najvećih favorita za naslov.Široki Brijeg je u ovu sezonu ušao sa znatno jačim igračkim kadrom u odnosu na prošlu.Nakon velikih igrača došao je Slaven Musa koji je podigao formu ekipe na veću razinu što je rezultiralo sa 10 pobjeda u 12 utakmica uz gol-razliku 30-2.Široki Brijeg kući od Travnika nikad nije izgubio uz 11 pobjeda u 12 utakmica uz gol-razliku 38-6.Travnik je u lošoj formi tek su 13 uz standardno lošu formu u gostima gdje su izgubili u 6 od 7 utakmica.Travnik je pobjedio samo Velež dok je u posljednjem kolu izgubio čak do tada posljednje Drine.Široki Brijeg je kući znatno lošijim ekipama punio mrežu do vrha pa tako su se lošije proveli Orašje(5-0), Rudar(5-0), Mladost(3-0) i Drina(5-1).Kod Širokog Brijega izostanke nije potrebno niti spominjat jer na svakoj poziciji imaju po dva kvalitetna igrača.

Tip:
Široki Brijeg (-1,5) - Travnik @ 1,72 

Zagrijavanje za el clasico- Ronaldo film :) 
http://www.filmovita.com/ronaldo-2015-openload/ 

16:00 Sime Ivic 2.5 OVER 1.75 wwin 3/10

Mladi desni bek Celjana danas bi trebao biti na terenu jako dosta,glavni razlog tome je odsustvo Zige Mlakara koje se povrijedio proslo kolo kod kuce kad su igrali kontra Veszprema.Tada ga je zamjenio mladi Ivic i opet je uzeo 5 suteva i od toga 3 puta zabio.Treba napomenuti da Mlakar igra dosta vise od Ivica,tada protiv Veszprema je uzeo 7 suteva 4 zabio.Sada ce mladi Ivic sigurno preuzeti te njegove suteve,jako je pokretan vidio sam kako je lagano prolazio Veszpremovu odbranu i ja vjerujem da ce on danas uzeti opet nekih 8 suteva sto ce biti dovoljno za over.Ove sezone je postigao 4 Besiktasu,1 Zagrebu,4 Flensburgu,0 Wisli,8 Parisu,1 Kielu i taj spomenuti mec protiv Veszprema kada je dao 3.Sve u svemu,po meni odlican pick.

Jesam rekao da neću više igrati to ali danas je jače od mene. Mislim da oba polufinala idu u tri seta, Dodig i Melo ne igraju dobro ali su prošli nekako dalje (ponajviše zahvaljujući R/T sinoć). Bopanna i Mergea igraju fino, posebno Bopanna. D/M i B/M susreli su se 3 puta u posljednjih godinu dana i sva tri puta smo vidjeli 3 seta. Što se drugog polufinala tiče, Braća B ove sezone nikako ne igraju na svojoj razini, bili su i na rubu ispadanja ovdje ali su uspjeli nekako proći dalje. Rojer i Tecau igraju sjajno, trenutno su najbolji par na turniru i još nisu izgubili set. Mislim da nas čeka dobar dvoboj, ovo je ujedno i borba za prvo mjesto i mislim da ide u 3 seta također.

CLEVELAND - ATLANTA - http://www.svijetkla...-atlanta-hawks/

L. James (28,5) - over @ 1,90 marathonbet

Znam da je margina malo poveća, no s obzirom da Cavsi nemaju pola ekipe onda će James uzimati još više toga na sebe i vjerujem bez previše glavobolje prebaciti ovo. Niti jedna ekipa nije u bajnoj formi, tako da očekivati BO ne bi bilo realno i mislim da James danas ne gine bar 40 minuta na terenu. Cavsi su bez Williamsa, Mozgova, Shumpreta i Irvinga što su sve veliki minusi. U posljednjih sedam utakmica James je redom zabijao: 31, 29, 31, 31, 37, 30 i 27 poena. U jako je dobroj formi, ima sve moguće ovlasti u ekipi i sa ovakvom formom i može napraviti jako puno. 

P. Millsap (17,5) - over @ 1,85 Lutrija

Moguće je, zapravo vrlo vjerojatno da neće biti Jeffa Teaguea, što je za njih veliki minus, a za nas i Millsapa veliki plus. On ionako sa Teagueom dobro radi, a bez njega će sigurno imati pokoji šut više. Cavsi nisu nešto u postu, zapravo su dosta "šuplji" u tom dijelu igre. Millsap je u jako dobroj formi, a to dokazuje činjenica da je u posljednjih osam utakmica redom postigao: 22, 21, 22, 19, 14, 28, 17 i 23 poena. Dakle, jednom je ostao ispod margine i jednom na margini što nam sigurno daje puno pravo da ga i danas odigramo.

L. Aldrige (17,5) - under @ 1,85 Supersport

Jasno je svima da Memphisa igra sjajnu obranu u postu, a kako i ne bi sa ogromnim Randolphom i prije svega vrlo inteligentnim Gasolom. Ne dopuštaju puno u tom dijelu igre, kod njih nema laganih šuteva i to je ono što je danas jako bitno. Aldrige u posljednjih osam utakmica: 10, 16, 16, 23, 17, 6, 11 i 20. Dakle, tek je dva puta prebacio ovu marginu, a ovo večeras će biti jedna od težih utakmica za njega. Ono što je isto tako veliki razlog za odigrati Aldrigea je njegov problem sa gležnjem i zapravo je upitan za večeras. 

Miami - Philadelphia - Phila under 89,0 @ 1,87 marathonbet

Phila ima 0-13 ove sezone. Očajni su u napadu, doista očajni, a večeras će se suočiti sa jednom od najboljih obrana u ligi. Phila je u posljednjih pet utakmica redom upisivala: 85, 83, 86, 85, 88. Jasno je da su nemoćni, da imaju problema sa izostancima, a Miami je obranbeno uvijek nemilosrdan. Ne vjerujem da će Phila pronaći riješenje, jer ga zapravo nemaju za ovakve ekipe i čini se da im ide još jedan poraz protiv jako dobrog Heata. 

16:00 Sime Ivic 2.5 OVER 1.75 wwin 3/10

Mladi desni bek Celjana danas bi trebao biti na terenu jako dosta,glavni razlog tome je odsustvo Zige Mlakara koje se povrijedio proslo kolo kod kuce kad su igrali kontra Veszprema.Tada ga je zamjenio mladi Ivic i opet je uzeo 5 suteva i od toga 3 puta zabio.Treba napomenuti da Mlakar igra dosta vise od Ivica,tada protiv Veszprema je uzeo 7 suteva 4 zabio.Sada ce mladi Ivic sigurno preuzeti te njegove suteve,jako je pokretan vidio sam kako je lagano prolazio Veszpremovu odbranu i ja vjerujem da ce on danas uzeti opet nekih 8 suteva sto ce biti dovoljno za over.Ove sezone je postigao 4 Besiktasu,1 Zagrebu,4 Flensburgu,0 Wisli,8 Parisu,1 Kielu i taj spomenuti mec protiv Veszprema kada je dao 3.Sve u svemu,po meni odlican pick.

Supersport daje over 1.5 po 1.60

Germania daje za over 2.5 po 2.03

Ne bih se složio Canca s tobom da je Juve "veliki favorit u ovoj utakmici", lopta je okrugla, i ne vidim na osnovu čega toliko favorizuješ Juventus, da je to onaj Juventus od prošle sezone ne bih riječi rekao, ali na osnovu ove sezone..
Slažem se da je Juventus favorit, ali sad baš toliki... Utakmica je podjednako važna i jednima i drugima.
Onakvo izdanje Milana protiv Atalante moglo se očekivati, jer je Milan bio bez nekoliko standardnih igrača, a jedan od njih je i Bonaventura koji je uz Baccu nosilac igre Milana.  E taj isti Bonaventura igra protiv Juventusa, prošlu utakmicu je propustio zbog kartona, sada nema samo Bertolacija od standardnih, ali na njegovo mjesto prelazi Bonaventura, dok u napadu igra Niang, koji je očigledno stekao Mihino povjerenje. 
Plus ,prije utakmice sa Atalantom bile 3 uvezane pobjede, koje nisu viđene u timu Milana ko zna koliko dugo, a Milan trenutno nije tim koji može da uveže 4-5 pobjeda, bez obzira protiv kakvih protivnika igrao.
Juventus je gubio bodove protiv Frosinena kod kuće, pa šta sada, to je fudbal, jednostavno se moramo pomiriti s tim da nikad ništa nije sigurno..  
Ja bih ovdje radije odigrao ukupno golova 0-2, jer po svemu sudeći ne vjerujem da će ih biti puno, ukoliko neko da gol, nastojaće da sačuva mrežu i odigra na rezultat (moje mišljenje), jer je puno toga u igri.
A čak bih se usudio odigrati i X što ću možda i da uradim u kombinaciji s nekim utakmicama na manji ulog. Lijep pozdrav i srećno s tiketom. :)

Watford - Manchester United 2 @ 2,05 (pinnacle) 2u

Znam da Utd ima problema sa nekim izostancima (6 igrača out, www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2015/Nov/Injury-update-on-Anthony-Martial-ahead-of-Watford-match.aspx?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_campaign=ManUtd ), no previše je tu kvalitetnih igrača da bi se to drastično osjetilo. Kvota koja je preko 2 na Utd s bilo kim iz sredine ili dna ljestvice (osim recimo Liverpoola, jer to je ipak veliki derbi) ima value i ja uzimam za dva unita.

FT: 1-2, WIN +2,1u

Statistika: 3 bets / 2 wins / 1 lost / +2,80u

(prve dvije utakmice igrao sam s minimalnim ulogom i računao sam 1u uloga)

Lokomotiv-Anzhi (Lokomotiv daje minimalno dva gola) kvota 1,83 bet365

Nema se šta previše pisat . Anzhijeva obrana doslovno prima smijesne golove. U 6 zadnjih utakmica primili su 18 golova. Mislim da je vrlo izgledno da će danas primiti minimalno dva gola.

Anzhi je uvjerljivo zadnji u ligi

Lokomotiv je bio u krizi, al je zadnju utakmicu dobio Zenit 2:0 tako da očekujem minimalno dva gola i danas u mreži Anzhija.ć

Ne bih se složio Canca s tobom da je Juve "veliki favorit u ovoj utakmici", lopta je okrugla, i ne vidim na osnovu čega toliko favorizuješ Juventus, da je to onaj Juventus od prošle sezone ne bih riječi rekao, ali na osnovu ove sezone..

Slažem se da je Juventus favorit, ali sad baš toliki... Utakmica je podjednako važna i jednima i drugima.

Onakvo izdanje Milana protiv Atalante moglo se očekivati, jer je Milan bio bez nekoliko standardnih igrača, a jedan od njih je i Bonaventura koji je uz Baccu nosilac igre Milana. E taj isti Bonaventura igra protiv Juventusa, prošlu utakmicu je propustio zbog kartona, sada nema samo Bertolacija od standardnih, ali na njegovo mjesto prelazi Bonaventura, dok u napadu igra Niang, koji je očigledno stekao Mihino povjerenje.

Plus ,prije utakmice sa Atalantom bile 3 uvezane pobjede, koje nisu viđene u timu Milana ko zna koliko dugo, a Milan trenutno nije tim koji može da uveže 4-5 pobjeda, bez obzira protiv kakvih protivnika igrao.

Juventus je gubio bodove protiv Frosinena kod kuće, pa šta sada, to je fudbal, jednostavno se moramo pomiriti s tim da nikad ništa nije sigurno..

Ja bih ovdje radije odigrao ukupno golova 0-2, jer po svemu sudeći ne vjerujem da će ih biti puno, ukoliko neko da gol, nastojaće da sačuva mrežu i odigra na rezultat (moje mišljenje), jer je puno toga u igri.

A čak bih se usudio odigrati i X što ću možda i da uradim u kombinaciji s nekim utakmicama na manji ulog. Lijep pozdrav i srećno s tiketom. :)

Nisam ja spominjao Juve :D

Watford - Manchester United 2 @ 2,05 (pinnacle) 2u

Znam da Utd ima problema sa nekim izostancima (6 igrača out, www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2015/Nov/Injury-update-on-Anthony-Martial-ahead-of-Watford-match.aspx?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_campaign=ManUtd ), no previše je tu kvalitetnih igrača da bi se to drastično osjetilo. Kvota koja je preko 2 na Utd s bilo kim iz sredine ili dna ljestvice (osim recimo Liverpoola, jer to je ipak veliki derbi) ima value i ja uzimam za dva unita.

Mislim da će biti tvrda utakmica te da je oklada na manje golova možda najbolji izbor, jer Watford teško postiže pogotke a uz sve izostanke niti Man.Utd. neće lako zabijati. I onako se muce sa postizanjem golova...

Juventus - Milan

Jako zanimljiva utakmica, Juve me ove sezone više puta razočarao i nebi riskirao sa okladom na Juventus iako mislim da će na kraju slaviti. I sa Torinom je bilo sretno, iako niti tad se nisam kladio na njih, ali gol su dali u zadnjoj minuti. Na gostovanju kod Empolija su gubili da bi fantastičnim preokretom ipak slavili.

Ono što je meni najbitniji podatak jest da sudi moj Paolo Mazzoleni, prozvan još i revolveraš iz Bergama. Ove sezone je iznenađujuće tolerantan te je cijelu sezonu, na 5 ili manje kartona, što je iznenađujuće za njega. Vjerujem da će doći na svoj prosijek od prošle sezone do kraja ove godine, a od ove utakmice očekujem da će biti par startova za kartone, kao i potencijalnih prigovora i nervoze ukoliko bude aktivan rezultat. Mazzoleni je za kartone prošle sezone više puta bio dobar, nadam se da danas neće razočarati.

Bet365 daje 1,85 za over 5,5 kartona.

oPkhiD5.png

7RJIfe3.png

Onakvo izdanje Milana protiv Atalante moglo se očekivati, jer je Milan bio bez nekoliko standardnih igrača, a jedan od njih je i Bonaventura koji je uz Baccu nosilac igre Milana.  E taj isti Bonaventura igra protiv Juventusa, prošlu utakmicu je propustio zbog kartona, sada nema samo Bertolacija od standardnih, ali na njegovo mjesto prelazi Bonaventura, dok u napadu igra Niang, koji je očigledno stekao Mihino povjerenje. 

Nije Canca nego ja, slažem se Juve nije toliki favorit ali ipak je favorit. Uostalom i napisao sam da sam ga uzeo sa dozom rezerve. Uzeo sam ga najviše zbog tog što se ne sjećam kad je Milan zadnji put dobia neki derbi. Ipak najbolji tip za tu utakmicu je over kartona što je Goksim napisao.

Jesam rekao da neću više igrati to ali danas je jače od mene. Mislim da oba polufinala idu u tri seta, Dodig i Melo ne igraju dobro ali su prošli nekako dalje (ponajviše zahvaljujući R/T sinoć). Bopanna i Mergea igraju fino, posebno Bopanna. D/M i B/M susreli su se 3 puta u posljednjih godinu dana i sva tri puta smo vidjeli 3 seta. Što se drugog polufinala tiče, Braća B ove sezone nikako ne igraju na svojoj razini, bili su i na rubu ispadanja ovdje ali su uspjeli nekako proći dalje. Rojer i Tecau igraju sjajno, trenutno su najbolji par na turniru i još nisu izgubili set. Mislim da nas čeka dobar dvoboj, ovo je ujedno i borba za prvo mjesto i mislim da ide u 3 seta također.

Riskatne su te oklade na 3 seta, ali zato si nagrađen dobrom kvotom. Što misliš o pobjedi Bopanna i Mergea, ja sam ful razmišlja o tom, gledao sam Bopanna i čovjek ubija, a Dodig i Melo nisu baš nešto iako nikad ne znaš s njima. Iskusnjare su to u parovima

Nije Canca nego ja, slažem se Juve nije toliki favorit ali ipak je favorit. Uostalom i napisao sam da sam ga uzeo sa dozom rezerve. Uzeo sam ga najviše zbog tog što se ne sjećam kad je Milan zadnji put dobia neki derbi. Ipak najbolji tip za tu utakmicu je over kartona što je Goksim napisao.

Riskatne su te oklade na 3 seta, ali zato si nagrađen dobrom kvotom. Što misliš o pobjedi Bopanna i Mergea, ja sam ful razmišlja o tom, gledao sam Bopanna i čovjek ubija, a Dodig i Melo nisu baš nešto iako nikad ne znaš s njima. Iskusnjare su to u parovima

Mislim da bi mogli do iznenađenja, što sam i spomenuo gore, fino igraju, dodo i melo se provlače, vidjet ćemo hoće li uspjeti i danas. A jesu oklade na setove riskantne ali često dođu, ovaj turnir i ne baš pa sam zato i prestao forsirati, ali danas su mi pogotovo rojer/tecau-braca b za tu okladu

Mislim da će biti tvrda utakmica te da je oklada na manje golova možda najbolji izbor, jer Watford teško postiže pogotke a uz sve izostanke niti Man.Utd. neće lako zabijati. I onako se muce sa postizanjem golova...

Ne očekujem demoliranje Watforda, ali očekujem dvojku. Under lako moguć. Sve ovisi o raspoloženosti Utd-ovih napadača. Živi bili, pa vidjeli.

Bologna - Roma 2 1,80

Roma je ove godine po mnogima glavni favorit za skudeto i imaju vrlo kvalitetnu momcad. U zadnjih pet međusobnih ogleda roma ima 4 pobjede i jedna je zavrsila nerijeseno. Iako roma ima problema sa ozljedama (salah, gervinho, totti, de  rossi, strootman) svejedno imaju dovoljno kvalitete da pobijede u ovoj utakmici. Moze i oklada na vise golova.

Everton - Aston Villa 1 1,60

Everton pretendira na visi plasman na ljestvici, imaju kvalitetnu momcad u kojoj igraju lukaku, barkley, kone, stones, baines i ostali. Lukaku je usao u formu, 2. je na ljestvici najboljih strijelaca lige. Igraju protiv aston ville koja je zadnja na ljestvici i igra ocajno. a. villa u zadnjih 5 gostovanja ima 5 poraza. Everton u zadnjih 5 domaćih utakmica ima 3 pobjede, 1 remi i 1 poraz. Kvalitetniji su i ovakve utakmice moraju dobivati.

Watford - Man United  odg Ne 1,70

Man united trenutno ima najbolju obranu u ligi. Najvise zasluga za to ide de hei koji je sigurno u top 3 golmana svijeta te fantastičnom smallingu. U zadnjih 5 utakmica nisu primili pogodak. Watford u prosjeku daje manje od 1 gola po utakmici. Ocekujem tvrdu utakmicu te malo pogodaka. United također ima problema sa postizanjem golova. Watford u zadnjih 5 domaćih utakmica u 3 nije primio pogodak. Također unitedu su ozlijeđeni martial i rooney.

Malo sam danas zakasnio, vidim da je Canca vec pisao o polufinalu dublova. Ovako za danas od mene:

Rojer/Tecau-Bryan/Bryan, tip: Rojer/Tecau@2.24 marathonbet

Nema smisla ganjati vise gemova ili 3 seta, ovaj zavrsni turnir dublova u Londonu nije nam bio naklon sto se gemova i setova tice. Ali zato su Rojer i Tecau sve resavali u 2 seta. A igrali su protiv mogu reci parova jednako dobrih koliko braca Bryan. Juce su ubedljivo dobili i par Herbert/Mahut, ponovo u samo 2 seta. Uzeci trenutnu dobru formu a i veliku motivaciju ne sumnjam da ce danas opet biti na nivou. Sto se brace Bryan tice, oni su na zalasku karijere. Njihovi najveci rezultati su iza njih, ostavili su veliki trag u dublovima, dugi niz godina bili broj 1 u svetu. Na Americkim turnirima su skroz posustali, a tu su znali biti najjaci. Posle pobede u Cincinatiju imaju cak 4 poraza zaredom, onda pobeda u Parizu pa jos 2 poraza i tako. U proslom kolu su dobili u 3 seta (posle izgubljenog prvog) protiv para Murray/Peers. Mislim da nece imati taj luksuz danas protiv para Rojer/Tecau. Kvota vise nego dobra.

Nadal - Djokovic over 2.5 sets @3.10 marathonbet

Real i Barcelona danas igraju fudbalski El Classico no ovo je sigurno El Classico tenisa. Ovo je jedan par na rizik, a i na osecaj. Mislim da ova kvota u polufinalu je svakako vredna pokusaja i nekog manjeg uloga, Nadal na trenutke podseca na onog starog Nadala. Juce je uspeo vratiti mec protiv Ferrera posle prvog izgubljenog seta i jedino se bojim da nije malo premoren. No, ranije je dobio Wawrinku i Murraya u po 2 seta. Sigurno ce biti full motivisan danas protiv Djokovica koji ga je vec ponizio u vise navrata zaredom ne dozvolivsi mu ni set. Zadnja 2 poraza su iz oktobra ove godine. O Djokovicu ne moram trositi vreme, covek igra najbolji tenis na planeti trenutno i ono sto je ove sezone uradio (posebno u zadnja 3 meseca) je fenomenalno. Jedini mali pad u igri je imao protiv Federera koji je uspeo prekinuti onaj dugi niz Djokovicevih pobeda. Nisam siguran da Nadal moze do pobede ovde, tj sve ce zavisiti od nivoa igre oba igraca, ali ako nas sreca malo pogleda Nadal bi mogao uzeti set.

Alloa - Hibernian, tip: Hibernian over 2.5 @1.93 marathonbet

Ukratko i o ovom. Alloa u finansijskom haosu, samo 5 osvojena boda u 14 utakmica. Drugim recima, sledi im ispadanja iz lige, nema nikakve motivacije u timu, veliki broj igraca je napustio tim zbog neplacenih dugovanja. Zadnje dve su izgubili sa 5:0 i 4:0 a za pobedu ne znaju vec 9 utakmice zaredom. Danas ih ceka jako tezak mec protiv Hiberniana koji je favorit za titulu. Samo imaju 2 poena manje od Rangersa, koga su btw dobili pre 2 nedelje.Hibernian ne zna za poraz vec 14 utakmica zaredom, jako su efikasni sto se golova tice i verujem da ce iskoristiti ovaj raspad kod Alloe i napuniti ih danas, Ocekujem makar 3 gola Hiberniana

Sretno!

Jebo me Rijeka i kad igram HNL -.-

Ovako pod tiltom sam naišao na zanimljivu okladu koju daje unibet 3.20 da C.R. dobiva karton. Nedavno sam pročitao da Ronaldo zadnjih par utakmica nije baš sav svoj da igra dosta frustrirano, što kod i njega nije toliko ni čudno s vremena na vrijeme pošto znamo da se radi o igraču teške naravi i karaktera. Zadnju je utakmicu čak zamahnuo šakom prema Krychowiaku igraču Seville, srećom po njega nije ga dohvatio. Gledao sam i malo statistiku el classica, Cristiano zna dosta često požutjeti. Možda nije loše pokušati s nekim manjim ulogom ili povezati s nečim ovu okladu po ovolikoj kvoti. Prepostavljam da naboja na utakmici neće nedostajati, Ronaldo je igrač koji voli i simulirati, a i prigovarati dosta sucima na odluke. Jedino što ne poznam toliko suca osim što mogu pogledati statistiku, al možda bi mi Goksim mogao nešto više reći.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use