Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

12.04.2008. Subota (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Pucaj tu te kvadrileme! :)

Sto se tice barce, ja cu ih igrat i opce me ne brine... kolko sam cuo messi se vratio ali opet... nece moci sve sam nakon one ozlijede...

Mislim igrati u SS pobjedu naših u parovima te ukupnu pobjedu (to se kod njih može kombinirati  ;)).

E sada mislio sam odigrati i Manchester iako će sutra biti BT jer ovaj tenis mi se i sutra igra tako da tek u pon. mogu dići "eventualni dobitak".

Još su dileme Barcelona koju bi htio igrati, ali igraju loše u zadnje vrijeme. Ako se Messi vrača onda ću ih vjerojatno staviti.

Guiamares mi izgleda solidno za taj koeficijent, ali me strah Boavistine relativno dobre forme i Xeva u gostima ali nije normalno kako su onaj X izvukli sa Benficom. Ako se netko sijeca utakmice Arsenal-CSKA mene na to podsjeca.

Ako Davis Cup za sutra bude u ponudi i to možda dodam, a i Tottenham mi se sviđa ali nemaju nekog motiva i popriličmo sam siguran da to leti sa glavnom...

Eh ta Barca... strah me igrati na njih a već su me nputa zaj.... a pop***** ću ako dobiju a ja ih ne igram, pogotovo jer sam ih igrao zadnjih par kola...

Također razmišljam igrati i Juve 1X. Nesretno su izgubili protiv Palerma iako su 2.plouvrijeme igrali jako dobro. Milan jako oscilira. Vratio im se Kaka i nešto kao igraju ali mislim da će teško do pobjede, no kakve sam sreće možda bolje i ovo izbjegnuti...

E da i Marseille protiv Metza izgleda "zanimljivo"...

Ovak, tottenham; ja krace pisem tot :), dakle tot sam stqavio na crnu listu od neznam kada tocno ali ih redovito igrao. ono protiv newcastlea kad su poveli i na kraju popusili finih 4-1 reko ove sezone nikad vise... ovaj trener sta je presao u tot iz seville je definitivno to napravio zbog velikih para jer sevilla pojede tot za dorucak... tot je tako jadan ove sezone da nemogu vjerovat... ocekivao sam ih da se bore za kvalifikacije LP ali ne, oni su u nizem dijelu tablice.. pa mislim, meni su izbili novce, ali njihov uspjeh na kraju ove sezone ce izbit njima kub kvadrata kubova moojih popusenih para...  ;D

dakle, j*bes tot, a i nemaju sigurno motivacije, nikud se ne mogu pomaknut...

barcu sam pratio i iskreno od one tekme kad ih podmornica potopila 2-1 a trebalo je biti zapravo 3-1, oni jako lose igraju... velika čiska se sprema, to se zna... messi navodno dolazi u sastav ali kad se sjetim betisa padne mi mrak na oci.. goksime, i tebi valjda... al u jednu ruku sam presretan jer se nisu preblizili realu koji je, vjerovali ili ne, od prvog kola primere na prvom mjestu i to mjesto od onda nije ispustao...

nego, varteks bez 80% prrvotimaca koliko cujem... jos se nezna tko ce igrat... X2 na šibenik finih 2,2 ili 2,5..

barcu sam pratio i iskreno od one tekme kad ih podmornica potopila 2-1 a trebalo je biti zapravo 3-1, oni jako lose igraju... velika čiska se sprema, to se zna... messi navodno dolazi u sastav ali kad se sjetim betisa padne mi mrak na oci.. goksime, i tebi valjda... al u jednu ruku sam presretan jer se nisu preblizili realu koji je, vjerovali ili ne, od prvog kola primere na prvom mjestu i to mjesto od onda nije ispustao...

nego, varteks bez 80% prrvotimaca koliko cujem... jos se nezna tko ce igrat... X2 na šibenik finih 2,2 ili 2,5..

Od T'hama očekujem velike stvari sljedeće sezone i mislim da se bez problem a mogu umješati u prvih 5 ekipa. Ovu sezonu su neobjašnjivo loše otvorili a poslije je teško bilo popravljati greške sa početka sezone...

Za Varteks se slažem i X2 bi se morao probati jer sam još u četvrtak čitao da su u velikim problemima oko sastava.

Što se Barcelone tice sve stoji jedino meni baš nije drago da se nisu približili Realu jer čekam Barcelonu da budu prvaci za nešto više od 2.500€, ali sada sam to već otpisao nakon zadnjih 5 kola kada Real odigra X i čovjek se taman ponada da će se sada Barca približiti a ono Barcelona izgubi i onda im Real tim Xom još i pobjegne za 1 bod više... Nadam se da će danas napokon pobjediti, ali ono u LP mi ne uljeva neko povjerenje u njihovu igru, a opet kada se sjetim prvog poluvremena sa Betisom i kako su odlično odigrali, te kako su loše igrali 2.pol. pitanje u kakvom će "raspoloženju" nastupiti...

Ma...

Možda hendikep kontra Varteksa staviti na glavni. Teško da će ih ovi baš "lagano pobjediti" bez pola ekipe... Ali ne volim previše ovakve betove...

hehe, tebi je u igri 2500€ a meni naslov jer navijam za Real... ah, da ti budem iskren, ova sezona je jedna od najcudnijih a brijem da tu ima prste bwin... ipak gl. sponzor pa se uplitao u tekme... al ok, pustimo to po strani..

marsej danas kontra metza kod njih doma, a ono, metz ide u drugu ligu a marsej moze gore.. njih igram sigurno i galatasary isto tako... sad gledam dalje

samo treba raspodjelit po tiketima:

69  Galatas(sš)-Trabzonspor  1

36 Sharapova M.-Davenport L. 1

247 KV Kortrijk-VK Tienen        1

513 Derby County-Aston Villa 2

260 Metz-Marseille                      2

477 Tatabanya-Ujpest           2

685 FC Dundee-Stirling Albion 1

334 St. Gallen-Y.B.Bern          2

1729 Bryan B/Bryan M-Clem/Llodr 1

323 Rec.Huelva-FC Barcelona 2

Ma svi taj derby dosta podcjenjuju. Nisu oni loša ekipa i jedino im fali netko tko zna zabiti gol. Everton su jako namučili te je Everton mogu reći dosta sretno pobjedio 1:0 jer je više šansi i prilika imao Derby a i zadnjih 20minuta je Everton bio u svojih 30metara i branio se. Aston Villa je prije nekoliko kola IMO ušla u lošiju seriju i istina je da su zadnju utakmicu dobili 4:0, međutim meni je ovo no bet, a možda i eventualno iznenađenje...

Moj glavni za vikend:

Ančić/Čilić-Cipolla/Starac 12.04. 14:00 - mislim da smo kvalitetniji

bri�i par 1928 1 1,35

Karlović I.-Seppi A. 13.04. 13:00 - e opet ja nakarlovića kojeg ne obožavam, blago rečeno. Seppi je ipak znatno lošiji od Bolellija a i valjda će Karlovića biti malo sramota kako ga je Bolelli ponizio, pa će biti motiviraniji?

bri�i par 1227 1 1,50

Manchester Utd-Arsenal 13.04. 17:00 - iako mi je Arsenal draži realnost je nešto drugo i mislim da Ferguson neće dopustiti da prvenstvo postane previše neizvjesno. I ovako su ga zakomplicirali dovoljno...

bri�i par 515 1 1,90

Juventus-AC Milan 12.04. 20:30 - Juve nesretno izgubio od Palerma. Milan napokon pobjedio a i vratio im se Kaka, međutim u ovvu utakmicu ulaze sa dosta problema oko sastavljanja sastava, te ima fali nekoliko "stuzpova" obrane. Ne smiju izgubiti ukoliko žele uloviti Fiorenitnu, međutim mislim da nisu sposobni pobjediti. 1X izgleda dobro

bri�i par 26 1X 1,40

Rec.Huelva(sš)-FC Barc 12.04. 22:00 - Eto čak sam i sa Xom pokrio. Ako izgube no comment...

bri�i par 71 X2 1,20

Ančić M.-Bolelli S. 13.04. 15:00 - Možda i malo premali koeficijent ali Ančići igra odlično. Mislim da će se ovaj meč igrati jedino ako bude 2:2 a u tom slučaju mi listić nije prošao, a u drugom slučaju bi Čilić mogao dobiti priliku pa je koef. 1. Trebao mi je 6. par pa eto...

bri�i par 1228 1 1,15

E da tko igra na Barcelonu u HLu je koeficijent 2,00 dok je drugdje oko 1,80 pa eto da zna...

Dakle ovako:

Glavni:

Juve 1X

Ančić/Čilić - nažalost ne igra se jer je nastupio Bolelli koji nije bio predviđen a na listiću piše Cipolla. Kome piše Hrvatska - Italija listić vrijedi tj. par se igra a za mene i druge u SSu je koef. 1,00

Manchester United (nedjelja)

Karlović (nedjelja)

Ančić (nedjelja)

6,1945

Pomocni:

Guiamares

Marseille

Barcelona

Ljudi vidim da ste zapeli za Barcelonu

a ja ne vidim razloga igrat ni dvoznak na njih, a kamoli na pobjedu!

Pogledajte malo najavljeni sastav:

Valdes, Abidal, Milito, Puyol,Zambrota,Gudjohnson,T.Yaya,Xavi,Ezquerro,Eto,Giovani

Znači nema Marquez

Iniesta

Henry

Bojan

Ronaldinho

Deco

Messi upitan

Oleguer

+ još su igrali jako tešku tekmu sa schalkeom koji ih je stisnuo u mišju rupu u prvih 20 minuta i mislim da su svijesni da teško mogu da naslova prvaka ove godine

pa će se prije čuvati za LP i Man u.

Ovak, tottenham; ja krace pisem tot :), dakle tot sam stqavio na crnu listu od neznam kada tocno ali ih redovito igrao. ono protiv newcastlea kad su poveli i na kraju popusili finih 4-1 reko ove sezone nikad vise... ovaj trener sta je presao u tot iz seville je definitivno to napravio zbog velikih para jer sevilla pojede tot za dorucak... tot je tako jadan ove sezone da nemogu vjerovat... ocekivao sam ih da se bore za kvalifikacije LP ali ne, oni su u nizem dijelu tablice.. pa mislim, meni su izbili novce, ali njihov uspjeh na kraju ove sezone ce izbit njima kub kvadrata kubova moojih popusenih para...  ;D

dakle, j*bes tot, a i nemaju sigurno motivacije, nikud se ne mogu pomaknut...

Ja baš mislim da je Ramos fantastičan trener i siguran sam da će se to vidjeti sljedeće sezone, kad on sastavi ekipu po svome ukusu. Taj čovjek je u svakom klubu napravio velike stvari, a za Tottenham je bitno reći da su oni osvojili ove sezone Carling Cup (kad ih je preuzeo Ramos) i nakon toga su rekli da će do kraja sezone miješati postavu kako bi Ramos ocjenio koga će ostaviti, a tko će na transfer listu, zato uvijek treba pogledati sastav, a kod Tottenhama je uvijek za mene opcija over 2,5  8)

Ljudi vidim da ste zapeli za Barcelonu

a ja ne vidim razloga igrat ni dvoznak na njih, a kamoli na pobjedu!

Pogledajte malo najavljeni sastav:

Valdes, Abidal, Milito, Puyol,Zambrota,Gudjohnson,T.Yaya,Xavi,Ezquerro,Eto,Giovani

Znači nema Marquez

Iniesta

Henry

Bojan

Ronaldinho

Deco

Messi upitan

Oleguer

+ još su igrali jako tešku tekmu sa schalkeom koji ih je stisnuo u mišju rupu u prvih 20 minuta i mislim da su svijesni da teško mogu da naslova prvaka ove godine

pa će se prije čuvati za LP i Man u.

da ali ako ce gubiti tekma samo tako, vrlo lako bi mogli pasti i na trece, pa cak i na cetvrto mjesto...  i ne znam zasto, ali na tom recreativu se sve momcadi dizu u formi... tako je i real imao onu krizu kad je izgubio od remo odigro dva ili tri x i izgubljene u premieri  i dosao je u goste recreativu i tu sam polagao najvise nade u njihovu pobijedu, i tu su pobijedili i opet poceli odlicno igrati...  tak da ovdije opet vidim da bi barca trebala dobiti i ne vidim bas smisla da bude taj sastav, ne znam gdje si to nasao, ali to je krivo...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use