Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 17.11.2015.

crnamamba

Recommended Posts

El Salvador-Kanada 2 2,40

Ova utakmica će se odigrati na Estadio Cuscatlán i odmah da maknem ikakvu sumnju o nadmorske visini koja je uvijek prisutna u ovom dijelu svijeta. Mislim da nema što puno govoriti o ove dvije reprezentacije osim toga da je Kanada puno bolja reprezentacija i da bi ovdje trebali doći do sva tri boda i čiste pobjede po jako dobrom tečaju 2,40.El Salvador je u ove kvalifikacije ušao porazom od Meksika (3:0) i to je naravno očekivano ali ono što nitko nije očekivao je da će izobornik napraviti toliko rotacija , odnosno izostaviti svoje glavne igrače iz momčadi i ovo je sada jedna neiskusna generacija koja ne bi trebala iskoristiti ove kvalifikacije jer jednostavno tek su nedavno počeli igrati zajedno. Gledao sam tu njihovu prvu utakmicu protiv Meksika i to je izgledalo stvarno jako slabo.  Ovo će biti druga utakmica ove Grupe A gdje se nalaze još Meksiko i Honduras i sigurno da Kanada i Meksiko imaju najveće šanse za prolaskom ali ovo će biti jako važna utakmica za Kanadu jer je za očekivati da ona odlučuje o tome koja će reprezentacija ići dalje. Zanimljivo je da u sastavu domaćina više nema: Xavier García (DF 51/1g) Alexander Larín (DF 31/3g) Milton Molina (DF 28/0g) Alexander Méndoza (DF 23/0g) Ivan Mancia (DF 4/0g) Andrés Flores (MF 48/0g) kapetana Arturo Álvarez (MF 43/4g) Darwin Cerén (MF 32/2g) Richard Menjivar (MF 29/1g) Herbert Sosa (MF 15/2g) Néstor Renderos (MF 20/0g) Narciso Orellana (MF 8/0g) Óscar Cerén (MF 6/1g) Irvin Herrera (ATT 10/1g) David Rugamas (ATT 3/0g) koji su nakon te pripremne utakmice protiv Guatemale otpali za ove kvalifikacije i jednostavno ne shvaćam kako su neki od njih mogli biti izvan popisa jer se radi o kvalitetnijim i iskusnijm igračima koji imaju 26-29 godina. Da bi Vam dodatno dočarao o kakvim se igračima radi dovoljno je da spomenem da je u reprezentaciji ostalo samo tri igrača sa pravim iskustvom ,a to su Jaime Alas (MF) i dva napadača Rafael Burgos (ATT) i Nelson Bonilla (ATT) od kojih Bonilla počinje utakmicu sa klupe ,a isto tako je bilo i sa najboljim igračem Jaime Alas-om u ovoj posljednjoj utakmici , momčad je sastavljena od nekoliko igrača iz U19 , U20 i U21 tako da oni pokušavaju napraviti nogu generaciju ali jako će teško doći do dobrih rezultata sa njima.Sa druge strane imamo reprezentaciju Kanade koja je za mene nekoliko nivou bolja i kvalitetnija od današnjih protivnika i mislim da je njihova igra puno opasnija, čvršća , a da ne govorim kako imaju velik broj iskusnih igrača koji ne žele propustiti priliku da se plasiraju na ovo Svjetsko Prvenstvo. Oni su u prvoj utakmici minimalno pobijedili Honduras (1:0) ali sve je bilo zasluženo i ovdje bi morali imati još lakši zadatak. Kao što sam ranije rekao vjerujem da će doći čista pobjeda ali odlučio sam se dodatno osigurati i ako vidite međusobne oglede onda Vam je kristalno jasno kako Kanada nikada nije izgubila na ovom gostovanju. Ono što Kanada ima sada ,a prije nije imala jest kontinuitet svojih igrača koji igraju u Europi ali najbitnija promjena je jačanje MLS-a koji već nekoliko godina raste i u toj ligi se iz sezonu u sezonu povećava broj vrhunskih igrača ,a time i kvaliteta same igre i cjelokupne lige što dovodi do veće konkurentnosti ,pa smo tako recimo mogli gledati SAD koji je proteklih godina stvorio svoje ime u nogometnom svijetu kao jedne opasne reprezentacije što prije nije bio slučaj i to većinom sa igračima iz nacionalnog prvenstva (MLS-a) . Kanada u svojim redovima ima velik broj kvalitetnih igrača sa velikim europskim i reprezentativnim iskustvom ,a neki od njih su svima poznati kao: Milan Borjan (Ludogorets) Marcel de Jong (Kansas City) Julian de Guzman (Ottawa) Atiba Hutchinson (Besiktas) Junior Hoilett (QPR) Tosaint Ricketts (Boluspor).

El Salvador u svojim redovima ima te mlade igrače iz nacionalne lige koja apsolutno po niti jednom dijelu ne može konkurirati ligama u kojima igraju igrače Kanade i u nekoliko članaka sam vidio kako igrači naglašavaju odlično raspoloženje i atmosferu u svlačionici dok izbornik El Salvadora nema podršku javnosti nakon što je izostavio sve te igrače koji su zadnjih par godina nosili igru te reprezentacije.

Jedan teniski single prije NBA.

13:00 Murray/Peers-Bopanna/Mergea over 2,5 setova 2.50 Bet365 

Jučer nije prošlo, Matkowski i Zimonjić mogli su puno više u drugom setu ali nvm. Murray i Peers trenutno su 4. par na svijetu. Igraju finu sezonu, osvojili su turnire u Munchenu, Brisbaneu i Hamburgu, a igrali su finala Wimbledona, US Opena, Beča, Basela, Barcelone i Rotterdama. Nakon spomenuta dva finala u Baselu i Beču, u Parisu su nenadano izgubili u prvom kolu od Klaasena i Rama. Ovdje su u prvom meču nakon teške borbe uspjeli slaviti protiv kombinacije Bolelli/Fognini 7:6 3:6 11:9. Za protivnike će danas imati 8. par svijeta, Bopannu i Mergeu. Njihovi najbolji rezultati ove sezone su osvajanje turnira u Stuttgartu i Madridu, finala Casablance i Hallea, polufinale Wimbledona i četvrtfinale US Opena. Iako su u 4 posljednja meča prije ovoga turnira dobili samo jedan, ne može im se nešto vele zamjeriti jer su igrali protiv težih protivnika a i sva 3 meča su izgubili u trećem setu.. dobili Cabala i Faraha 6:7 6:4 10:5, a gubili od: Knowlea i Nestora 7:6 5:7 10:4, Peye i Soaresa 4:6 6:1 10:8 i Dodiga i Mela 7:5 6:7 12:10. Ovdje su odigrali odličan prvi meč u kojemu su napravili veliko iznenađenje savladavši braću Bryan 6:4 6:3. Mislim da se ovdje isplati probati sa ovom okladom. Oba para igraju dobro, Murray i Peers jesu favoriti ali ja nikako ne bi otpisao Bopannu i Mergeau koji ako nastave sa onakvim partijama mogu i do pobjede, a ove sezone u samo 4 meča nisu uzeli seta, tako da očekujem barem to danas.

Na kraju Murray i Peers ne uzmu set, a imali i 4:2 u tb cc

Jedan teniski single prije NBA.

13:00 Murray/Peers-Bopanna/Mergea over 2,5 setova 2.50 Bet365 

Jučer nije prošlo, Matkowski i Zimonjić mogli su puno više u drugom setu ali nvm. Murray i Peers trenutno su 4. par na svijetu. Igraju finu sezonu, osvojili su turnire u Munchenu, Brisbaneu i Hamburgu, a igrali su finala Wimbledona, US Opena, Beča, Basela, Barcelone i Rotterdama. Nakon spomenuta dva finala u Baselu i Beču, u Parisu su nenadano izgubili u prvom kolu od Klaasena i Rama. Ovdje su u prvom meču nakon teške borbe uspjeli slaviti protiv kombinacije Bolelli/Fognini 7:6 3:6 11:9. Za protivnike će danas imati 8. par svijeta, Bopannu i Mergeu. Njihovi najbolji rezultati ove sezone su osvajanje turnira u Stuttgartu i Madridu, finala Casablance i Hallea, polufinale Wimbledona i četvrtfinale US Opena. Iako su u 4 posljednja meča prije ovoga turnira dobili samo jedan, ne može im se nešto vele zamjeriti jer su igrali protiv težih protivnika a i sva 3 meča su izgubili u trećem setu.. dobili Cabala i Faraha 6:7 6:4 10:5, a gubili od: Knowlea i Nestora 7:6 5:7 10:4, Peye i Soaresa 4:6 6:1 10:8 i Dodiga i Mela 7:5 6:7 12:10. Ovdje su odigrali odličan prvi meč u kojemu su napravili veliko iznenađenje savladavši braću Bryan 6:4 6:3. Mislim da se ovdje isplati probati sa ovom okladom. Oba para igraju dobro, Murray i Peers jesu favoriti ali ja nikako ne bi otpisao Bopannu i Mergeau koji ako nastave sa onakvim partijama mogu i do pobjede, a ove sezone u samo 4 meča nisu uzeli seta, tako da očekujem barem to danas.

Canca što kažeš na over setova i kod braće Bryan? Jučer užasno izgledali protiv Bopana/Mergea, a s obzirom na protivnike danas koji su pokazali dobar tenis protiv Murray/Peers kombinacije, iako je Fognini "kako vjetar puše" al baš da će ih braća Bryan glatko dobiti..

Rusija - Hrvatska over 2 @ 1,84 (Pinnacle)

Svi ovdje očekuju tvrdu utakmicu, s malo golova. Lako moguće, no prijateljska je, obje reprezentacije ulaze u utakmicu sa šarenim sastavima i mislim da ova kvota ima value, jer nekako sam dojma da neće ostati sve to nuli. Očekujem minimalno po pogodak sa svake strane, što nas drži u sigurnosti da ne padamo, a ako padne još jedan ovo je lagani win. Naravno, manji ulog jer je prijateljska, a ovakve oklade su većinom lutrija.

RUSIJA: Lodigin - Šiškin, Semjonov, Vasin, Kombarov - Glušakov, jusupov, Širokov - Ionov, Smolov, Černišov

HRVATSKA: L. Kalinić - Srna, Lešković, Vida, Pivarić - Brozović, Močinić, Badelj, Perišić - N. Kalinić, Mandžukić

@Bruno

Da ne quotam cijeli post, samo ću napisat da se apsolutno slažem s prvim tipom dok mi je drugi tip premala kvota.

FT: 1-3, lagani WIN

Nanterre - Bilbao Basket 1 (Koeficijent pao sa 1.80 i jos pada)
Naime, svi smo svedoci onoga sto se desilo u Parizu, takvim stvarima ovde nije mesto za komentarisanje ali sam morao spomenuti te incidente jer su bas oni razlog zasto ovde igram na pobedu domacina. Mnogi igraci ne zele da se vrate u Pariz jer se plase svoje bezbednosti (Na primer David Luiz), dok neki igraci ne zele uopste da putuju. Tako je i sa prvim centrom Bilbao basketa, Shawnom Jamesom, koji nije zeleo da otputuje u Pariz. Evo i twittera:
https://twitter.com/CDBILBAOBASKET/status/666245670437785600
Pored Shawna Jamesa, za Bilbao nece nastupati i Aksel Ervel, zbog povrede.. izostanak ova dva bitna igraca plus Nanterova solidna forma kod kuce su mi dovoljni da ovde igram 1! Srecno svima

T.Berdych-K.Nishikori H1-2,5(1.90) PSK

Berdych je u zadnje vrijeme u dobroj formi i igra vrlo dobar tenis,u zadnja dva meča je i upisao dva poraza ali to su bili mečevi protiv 2 najbolja tenisača svijeta,nedavno u Parizu protiv Đokovića kad mu je Čeh pružio itekako dobar otpor i Đole je slavio tek nakon dva TB-a,drugi poraz je došao prekjučer u prvom kolu ovog turnira kada ga je pobijedio Federer sa 6:4,6:2.

O Japancu sam već nešto pisao i nemam ništa specijalno  dodati za njega u ovom meču ali valja napomenuti još jednom kako je Nishikori pokošen brojnim ozljedama ove sezone apsolutno izvan forme i teško da se u ovom meču može probuditi i iznenaditi Čeha.Ne znam kako će Nishikori u ovakvom ritmu u kakvom trenutno je uspijeti naći lijek za artiljeriju koju Berdych može ponuditi.

Berdych je ove sezone imao dosta problema sa igračima unutar TOP 10 i rijetko je pobjeđivao,ovo mu ja prava prilika i zbog svega pokazanog ove sezone zaslužio je da nakon dužeg vremena uzme jedan skalp nad TOP 10 igračem. 

20.06.14 HUR Berdych T. (Cze) Nishikori K. (Jpn) 2 : 1 11.01.14 KOO Berdych T. (Cze) Nishikori K. (Jpn) 0 : 2 09.01.14 KOO Berdych T. (Cze) Nishikori K. (Jpn) 2 : 0 05.10.12 TOK Nishikori K. (Jpn) Berdych T. (Cze) 2 : 0 19.04.12 MON Nishikori K. (Jpn) Berdych T. (Cze) 1 : 2 01.11.11 BAS Berdych T. (Cze) Nishikori K. (Jpn) 1 : 2 07.01.09 BRI Nishikori K. (Jpn) Berdych T. (Cze) 2 : 0

Zasad u mešusobnim omjerima Japanac vodi sa 4:3 i ovo je prilika Berdychu da izjednači taj omjer,ovo im je prvi meč ove sezone.

Još jedan dubl koji bi mogao lagano doći :P ;              Njemačka-Nizozemska GG(1.85)

Rusija-Hrvatska 1x (1.40)

Canca što kažeš na over setova i kod braće Bryan? Jučer užasno izgledali protiv Bopana/Mergea, a s obzirom na protivnike danas koji su pokazali dobar tenis protiv Murray/Peers kombinacije, iako je Fognini "kako vjetar puše" al baš da će ih braća Bryan glatko dobiti..

a moglo bi to bez problema jer su braća loša i njihovo vrijeme prolazi, ali opet (iako sam očekivao veću kvotu),  mislim da dobijaju jer nekako ne vjerujem da će oni baš u skupini ispasti

Rijetko inače pišem analize (jer ih uglavnom promašim a i lijen sam pisati), ali da probam probiti led i na ovom forumu - mene je privukao meč 

ENGLESKA - FRANCUSKA (21h)

Svi znamo što se događalo prošlih dana, dvojbe hoće li utakmica biti odgođena ili ne (Španjolci i Belgijanci su odgođeni), tako da mislim da se ova tekma igra više radi nekog europskog zajedništva i dokazivanja teroristima da nam ne mogu ništa...

U takvom ozračju mislim da ni obje ekipe, a ni suci neće ići "na nož", te zato jednostavno moram probati ponudu sa bet365 -

MANJE od 1,5 žutih kartona (1,90)

Englezi su u zadnjoj prijateljskoj dobili 1, francuzi isto 1 (dva ukupno), ali kao što rekoh - sumnjam da će nogomet večeras biti u prvom planu. Grubosti pogotovo. 

MANJE od 1,5 žutih kartona (1,90)

Englezi su u zadnjoj prijateljskoj dobili 1, francuzi isto 1 (dva ukupno), ali kao što rekoh - sumnjam da će nogomet večeras biti u prvom planu. Grubosti pogotovo. 

Ovo sam i ja planirao predložiti da bi se moglo odigrati, upravo zbog navedenih razloga... Također mislim da će nogomet biti u drugom planu a mislim da će i mnogi igrači utakmicu odraditi, i jedva čekati da odu u svlačionice. Mnogi reprezentativci Francuske su u strahu i nerado su otišli na ovo gostovanje jer im je savez naložio...

Evo i kako mediji, u svom stilu najavljuju utakmicu:

"Here in Wembley, the match is becoming a bit too "friendly"." 

jgIWVrZ.jpg

Peterhead - Stranraer 1 1,65  (3. škotska liga)

Stranraer je u seriji očajnih rezultata, a sve se to poklopilo sa bitnim izostancima. Gostima neće igrati Lee Mair (df 9/0), Peter McGill (mf 8/0), Stevie Bell (mf 10/0), Chris Aitken (mf 11/1) i Andy Stirling (mf 13/1). Kao što vidite, njima nedostaje praktično cijela standardna sredina terena, tako da će im napade kreirati alternativni igrači. Ionako je Peterhead kvalitetniji kao momčad.

Senegal - Madagaskar f+2 1,50

Senegal ima pomalo iznenađujućih 2:2 iz prvog meča, ali je u Africi uvijek jako teško igrati na gostujućem terenu. No, ovaj ce duel imati sasvim drugačije razmjere jer je sada Madagaskar gost, a u Senegalu igraju: Mane, Diouf, Saivet, Niasse, N'Doye...dugačka je lista poznatih imena. Senegal mora ići na pobjedu i ja ovdje ne sumnjam u laganu pobjedu.

William Hill očekuje "kamilicu" od utakmice. Daju samo 1,10 za under 2,5 kartona!

m8T8EPQ.png

ETbDvkI.png

Kada sve ovo uzmemo u obzir manje od 1,5 kartona kod bet365 za 1,90 je fantastična oklada vrijedna rizika! Koef. IMO nebi smio biti veći od 1,40-1,50.

Rijetko igram manje kartona ali ovo je bilo baš izgledno a i lagano je prošlo :)

ZnANBCm.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use