Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 15.11.2015.

canca

Recommended Posts

20:45 Mađarska-Norveška over 45 booking points 1.85 William Hill

Ovo smatram valueom, pogotovo kada vidim da je u ostalim kladionicama granica 5,5. Uzvrat, u prvoj utakmici Mađarska iznenađujuće slavila sa 1:0. U toj utakmici vidjeli smo 5 žutih, a kartona nije bilo od 65 minute. Ekipe su grube, posebno Mađarska: protiv Norveške 3 žuta, Grče 5, Farskih Otoka 1, protiv Sjeverne Irske 4, Rumunjske 3 itd. ; kod Norveške sve zavisi od protivnika i utakmice, prošlu su imali 2 žuta, protiv Italije i Malte nijedan, protiv Hrvatske u jednoj utakmici 3 a u jednoj 5, Bugarske 3 itd. Utakmicu sudi Španjolac Carlos Velasco. 5,1,3,2,7,7,8 i crveni, 5, 4... Sudio je već jednom Norvežanima, u utakmici protiv Hrvatske i tada je podijelio 7 žutih i crveni. Utakmica od velikog značaja, Norvežani moraju gonjati rezultat, u prvoj utakmici bilo 5 žutih i to do 65 minute, sudac povoljan, mislim da ovo ide. 

Počinju uzvrati kvalifikacija i krećem ja sa kartonima kao što sam najavljivao...

Mađarska - Norveška

Bet365 daje 1,77 za over 5,0 kartona a William Hill 1,85 za over 4,5 kartona i to mi je odlična oklada. Očekivao sam granicu i na 6 kartona tako da sam ugodno iznenađen. Pisao sam već i za pruv utakmicu o ekipama, a tada je bilo 5 kartona, iako 4 već u prvom poluvremenu. Ovdje se radi o uzvratu dakle sve se danas riješava. Biti će nervoze i vjerujem zadržavanja i svega samo kako bi se postigao cilj...

Sudi Velasco Carballo iz Španjolske. Dobar sudac za kartone, imo ovo je definitivno preniska granica i over 4,5 kartona je meni za srednji-viši ulog ;)

Čak bi riskirao i sa overom 5,5 kartona jer je koef. nevjerojatnih 2,70 što je sigurno valuebet...

yMeGEuk.png

20:45 Mađarska-Norveška over 45 booking points 1.85 William Hill

Ovo smatram valueom, pogotovo kada vidim da je u ostalim kladionicama granica 5,5. Uzvrat, u prvoj utakmici Mađarska iznenađujuće slavila sa 1:0. U toj utakmici vidjeli smo 5 žutih, a kartona nije bilo od 65 minute. Ekipe su grube, posebno Mađarska: protiv Norveške 3 žuta, Grče 5, Farskih Otoka 1, protiv Sjeverne Irske 4, Rumunjske 3 itd. ; kod Norveške sve zavisi od protivnika i utakmice, prošlu su imali 2 žuta, protiv Italije i Malte nijedan, protiv Hrvatske u jednoj utakmici 3 a u jednoj 5, Bugarske 3 itd. Utakmicu sudi Španjolac Carlos Velasco. 5,1,3,2,7,7,8 i crveni, 5, 4... Sudio je već jednom Norvežanima, u utakmici protiv Hrvatske i tada je podijelio 7 žutih i crveni. Utakmica od velikog značaja, Norvežani moraju gonjati rezultat, u prvoj utakmici bilo 5 žutih i to do 65 minute, sudac povoljan, mislim da ovo ide. 

Nevjerojatno :D

Čini se da smo istovremeno pisali analizu za isti tip :D 

15:00 László Nagy (3.5) OVER 1.60 wwin 3/10

Veszprem sigurno nije zadovoljan trenutnim mjestom,ubjeden sam da ce do kraja pokusati napasti mjesto broj 1.Danas kontra Celja u Sloveniji u situaciji da ne smiju izgubiti.Nagy se konacno oporavio od povrede,desni bek i kapiten Veszprema je protiv Vardara odigrao strasan mec gdje je sutirao 8/9 a uopste nije trenirao bio sa ekipom.On je ove sezone odigrao samo dvije utakmice u ligi prvaka,prvu kontra Wisle gdje je zabio 3 gola iz 7 pokusaja i protiv Flensburga je mrezu tresao 4 puta iz isto toliko pokusaja.On danas na poziciji desnog beka nema zamjene prave,jer se Zeitz oporavlja od povrede,tu bi trebao uskociti Gulyas kojom je prirodna pozicija ipak desno krilo.Nagy ima odlican sut,danas su takoder upitni Palmarsson i Nilsson koji su jako bitni u napadima Veszprema,ukoliko oni ne budu igrali sve se svodi bukvalno na Ilica i Nagya u takvoj soluciji ja danas Nagya ne vidim ispod 4 gola nikako,pa cak i ako budu igrala ova dvojica.

Almeria-Ponferradina GG 1,95

Almeria je jako slabo otvorila ovo prvenstvo i najveće probleme imaju u obrani koja se više puta pokazala kao slaba točka i to je veliki razlog zašto oni trenutačno drže to predzadnje 21. mjesto na tablici sa slabom formom 2-4-6 i gol razlikom 13:20 (-7) koje se bitno treba popraviti ali čisto sumnjam kako će danas proći bez primljenog pogotka jer imaju velikih problema u svojoj obrani koja je kao što sam i ranije naveo jako slaba. Nešto bolji rezultati su ipak došli sa tih domaćih utakmica gdje u napadačkom dijeli igraju jako dobro ali i dalje se povlači to pitanje obrane koja realno nije odigrala niti jednu dobru utakmicu u ovih 13. kola i koliko vidim tek su u prošlom 12. kolu po prvi put uspjeli sačuvati svoju mrežu. Na domaćem terenu oni imaju 2-2-2 i gol razliku 10:11 (-1) i vjerujem da nas ovdje očekuje jedna otvorena utakmica sa golovima od obje strane. Za one koji ne znaju Almeria je prošle sezone ispala iz Primera Division što je značilo da će ostati bez nekih važnih igrača i to se naravno desilo tako da će biti potrebno neko vrijeme da se sve to posloži ,a danas će imati dodatnih problema jer ne mogu računati na važne igrače kao što su: Míchel (DF 11/1g) S. Dubarbier (DF 9/0g) Ximo Navarro (DF 0/0g) Fran Vélez (DF 11/0g) J. Zongo (ATT 0/0g) R. Azeez (MF 0/0g) i svi ovi braniči su jako bitni ,pa i Ximo koji još nije upisao niti jedan nastup ali zasigurno se radi o prvotimcu. Za ovu utakmicu se nakon dugo vremena vraća Míchel Zabaco (DF 1/0g) koji bi trebao započeti u prvom sastavu zbog jasnog nedostatka braniča ,a tu je i Antonio Marín (19 godina) koji je isto tako najavljen u prvom sastavu. Trener Joan Carrillo će danas kao što vidite imati velikih problema u obrani dok će u napadu i tom ofenzivnom dijelu na raspolaganju imati sve svoje igrače i trebao bi napasti sa Quique - Diaz - Chuli koji ove sezone igraju dosta dobro.Ako pogledamo međusobne oglede onda možemo vidjeti kako je opcija GG dosta česta u njihovom međusobnim dvobojima i nadam se da će se još jednom ponoviti takav scenarijo. Sa druge strane imamo trenutačno bolju momčad Ponferradina koja je odigrala nekoliko dobrih utakmica i tako došla do tog 9. mjesta uz 5-3-4 i gol razliku 16:11 (+5) i svemu mogu zahvaliti svojim odličnim utakmicama na domaćem terenu gdje još uvijek nemaju niti jedan poraz ali gostovanja su im do sada bila jako slaba i nadam se da će napokon doći do promjene . Ako gledamo njihove gostujuće utakmice onda se ne možemo previše veseliti jer do sada u šest ogleda nisu pokazali apsolutno ništa i sve je to jad i bijeda ali današnji protivnik je puno slabiji od ostalih momčadi sa kojima su se susretali i mislim da ovdje imaju izgledne šanse. Oni ukupno gledajući imaju niz od 6 utakmica bez poraza dok su prve pozitivne rezultate u gostima ostvarili tokom zadnja dva ogleda gdje remizirali kod Huence (1:1) sa nekoliko dobrih prilika i tu su morali doći do pobjede i u posljednjem gostovanju gdje su pobijedili slabašnog protivnika Llagostera (0:1) i to su zapravo njihovi jedini pozitivni rezultati i jedini golovi koje su uspjeli zabiti u tih šest gostujućih utakmica gdje imaju ukupnu formu 1-1-4 i gol razliku 2:5 (-3). Kao i domaćini oni će danas imati velikih problema u obrani gdje ne mogu računati na Pavón (DF 8/0g) Dani Suárez (DF 0/0g) Alberto (2nd GK) S. Camille (DF 6/0g) D. Khomchenovskiy (DM 6/0g) i dvojac iz napada koji počinju utakmice sa klupe W. Jebor (ATT 6/0g) i L. Đorđević (ATT 4/1g) . I dalje će na raspolaganju imati svoje najbolje igrače drugi strijelac lige, brazilac Fonseca Y. (7 golova) i njegov partner iz napada Jesús Berrocal (3 gola), da ne spominjem ostale ofenzivne opcije kao što su David Caiado , V. Basha i ostali.

Dakle obje momčadi imaju problema u defanzivnom dijeli i to je jedan od ključnih razloga zašto sam se odlučio za ovaj TIP ,a negdje sam pročitao kako domaći trener razmišlja o zamijeni golmana jer je nekoliko puta pokazao nesigurnost i tako doveo protivnike u poziciju za postizanje pogotka. UD Almeria je favorit i dobio sam informaciju kako će dosta uplata išlo na njihovu stranu ali ne treba zanemariti činjenicu kako ove sezone nisu odigrali niti jednu utakmicu na domaćem terenu gdje nisu primili makar jedan pogodak i trenutačno ne vjerujem da to mogu popraviti. Almeria je propusna u obrani i vjerojatno će primiti pogodak dok kao favoriti i momčad koja je u poziciji da treba bodove i da bježi iz zone ispadanja, uz dodatnu činjenicu da igraju na domaćem terenu jednostavno mora doći do pogotka.

N.Đoković-K.Nishikori  H-5,5(1.90)bet365

Crem de la crem na kraju još jedne teniske sezone,sezone koju je još jednom obilježio sjajni Đole,turnir u Londonu u kojem sudjeluju 8 najbolje rangiranih tenisača svijeta i kojem je favorit tko drugi nego Đole.

U prvom meču turnira za protivnika ima Japanca Nishikori-a koji uvijek može biti nezgodan,zadavo je on i probleme Đokoviću,prošle sezone ga je pobijedio na US openu,ove mu je uzeo set..i još koji put mu je uzeo set,uvijek je bio nezgodan protivnik Đoletu.Ipak Nishikori ove sezone nije ni sjena onog igrača kakav on može biti,razlog tomu su brojne ozljede i zbog njih je propustio par mastersa i one su uzrokovale to da Japanac gubi mečeve protiv igrača izvan TOP 10 koje bi inače lakoćom rješavao,sve to je dovelo do toga da je Japanac izvan ritma,izvan forme,a i psiha je sigurno upitna u ovom trenutku.

Nedavno je u Parizu nakon prvog izgubljenog seta i još nešto malo odigranog drugog predao meč Gasquet-u.

Đole je odigrao sezonu iz snova,ima samo 5 poraza u cijeloj sezoni,ponovio je onu slavnu 2011.,a kako je sam i izjavio smatra da je ova čak i bolja.

U odličnom je ritmu i formi,malo je u Parizu štekao tu i tamo ali turnir je opet osvojen,mislim da je to štekanje razlog pauze koju je imao poslije turneje po Kini(2 tjedna pauze),ovaj Pariz mu je dobro došao da se malo vrati u ritam pred završni turnir sezone,iako ovdje se može proći skupina i sa porazom,ima raznih kombinacija..ipak sigurno je da to za Noleta ne predstavlja ništa i da u njega nema kalkuliranja.

Odlična forma Srbina i loša Japanca mislim da će u ovom trenutku presuditi i da će biti dovoljno da prođe ovaj hedikep. Pozdrav.

Mađarska-Norveška prolaz 2 3,20

Jedna hrabrija opcija, koju ću danas obavezno singlirati.

Smatram da je Norveška bolja reprezentacija i da moraju proraditi danas nakon katastrofalne domaće utakmice gdje su po svim statističkim kriterijima potpuno nadigrali Mađare, ali jedan zalutali metak i loša intervencija vratara bila je dovoljna za 0:1 i prednost pred uzvrat u Budimpešti.

Stadion je rasprodan, na domaćinu će biti ogroman pritisak jer vrata EP-a su im širom otvorena.

Mađarima će danas zbog kartona jako nedostajati vođa ekipe Zoltan Gera, dok gosti vjerojatno počinju sa istom početnom postavom kao i u prvom ogledu.

Treba napomenuti da su Norvežani na svakom gostovanju u ovom kvalifikacijskom ciklusu zabili barem pogodak, i to jačim ekipama nego što je Mađarska.

Analiza: http://www.svijetkladjenja.com/analize/nba-analiza-charlotte-hornets-portland-trailblazers/

Nicolas Batum (15,5) - over @ 1,85 Lokali (33 poena)

LA Lakers - Detroit Pistons - Pistons (ki) @ 1,60 marathonbet

Nema se tu što posebno dodati. Pistonsi bi ih sa napadom morali riješiti, a jasno je koliko je obrana Los Angelesa propusna. Pistonsi su bili na rubu pobjede sinoć protiv daleko jače ekipe i mislim da danas ne bi smjeli imati previše problema.

R. Wesbrook (28,5) - over @ 1,85 Lokali (27 poena)

Nema Duranta i Wess je ostao na ovoj margini, vjerujem da će se tokom dana ovo podići na 30,5 tako da bi bilo jako dobro što prije uplatiti.

Gordon E.(-19,5+)-NYK-NOr (15.11. 18:00) više 1,85 (11 poena, a Davis igrao i postigao 36 poena)

Treci put ga igram od kad nema Davisa i vjerujem da i veceras ide u over. Nema ko drugi u Orleansu povuci kada nema OBRVE, prosli mec utrpao je 34 i veceras bi morao minimum 20. Cesto je i na liniji slobodnih bacanja i ako posluzi sut iz  vana ode on ponovo i na 20+

17:30 Cittadella - Mantova 1 1.80

Italija lega pro -Gruppa A

Citadella je prva na tablici sa 21 bodom. U zadnjih 5 utakmica kod kuce imaju 4 pobjede i 1 remi. Danas dočekuju mantovu koja je 15. na tablici i ima 11 bodova. Mantova je općenito loš gost, u zadnjih 5 utakmica imaju 3 poraza, 1 remi i 1 pobjedu. Citadella sigurno pretendira na ulazak u visi rang takmicenja te ovakve susrete moraju pobjeđivati! 

Mađarska - Norveška gost daje gol 1,45

U prvoj utakmici je dominirala Norveška, a pobjedila Mađarska. Iako norvežani nisu imali ni sreće, a ni sudac im nije bio priklonjen. Danas moraju napasti, bolji su i ocekujem da ce sigurno dati 1 pogodaka Mađarskoj koja nema bas najbolju obranu. Sjetimo se da su u zadnjoj utakmici u grupi primili 4 pogotka od onakve ocajne Grčke!

jel zna neko kako mogu da pratim koliko su dali igraci golova na rukoemu? ima li neki sajt

Malo slabije igram igrače u zadnje vrijeme pa ne znam je li u međuvremenu došla koja stranica da se može pratiti, ali sam upratio da su rezultati.com počeli pratiti, samo malo kasne ali bolje išta nego ništa, npr. http://www.rezultati.com/utakmica/Uuvr2zKk/#postave;1

Pisem s moba, napisem skoro do kraja post i kliknem slucajno refresh i nestane tekst :).
Ovo igram danas u NFLu danas:
Broncos-Cheifs
Manning over 270,5 yard
Thomas over 94,5 yard

QB i prvi WR Broncosa bi trebali danas imat puno yardi jer su u dobroj formi protiv ne bas dobre obrane KC ove godine i nema im drugog WR Sandersa vjerojatno zbog ozlijede.

Packers-Lions
Rodgers over 270,5 yard
Ima u bet365 i manja granica al i ovo bi trebao proc. Najbolji QB lige protiv lose obrane detroita a manja je granice jer je malo losije odigrao prosle dvije tekme al to si bile punooo bolje obrane protiv kojih je igrao.

Sea Seahawks- Ari Cardinals 2
Mislim da bi ovo moglo proc na temelju formi a i vazna je tekma pa nema sanse da ce bot opustanja na bilo kojoj strani al Cardinalsi su u boljoj formi a Seahawksi nisu oni od prosle dvije sezone. Koef je oko 2,3 i vrijedi probati...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use