Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 14.11.2015.


cruzerbetting

Recommended Posts

Ponovo sam u free varijanti,pa da podelim svoja razmisljanja...mozda kasnije u toku dana okacim jos nesto na moj blog...


 


 


FOR TODAY


 


double :    1.81    8/10


 


RTR38BKE.jpg


 


15.00  Dinamo Minsk - Dinamo Moscow    X2   1.37


 


Ova serija meceva na domacem ledu za Minsk,traje evo, pa skoro mesec dana...i to zna da bude frustrirajuce ponekad.Sto se tih meceva tice,Minsk je na roller coasteru...pobedi-izgubi-pobedi-izgubi...itd...


Medvescak ih je demolirao pre 4 dana sa 1-4,ali su se vratili pobedom nad Slovanom od 2-1...e sada,ako gledamo rezultat to je ok,medjutim malo bolje gledanje tog meca nam govori nesto drugo... da je Slovan trebao da pobedi...Znaci,imamo dva meca u 4 dana za Minsk gde su odigrali ispod ocekivanja i danas sta ocekivati?


Prvo,Dinamo iz Moskve je ozbiljna ekipa i kako su krenuli sezonu,mislio sam da ce biti na samom vrhu...medjutim,i njih je zadesila kriza,pa su zaredjali bili cak 5 poraza zaredom...Pred pauzu su tukli Spartaka,a posla pauze dva odlicna meca za njih(poraz od SKA 3-2,ali uz vrlo dobru igru) i poslednja pobeda nad Sprtakom 0-3.


Juce se pojavila informacija u medijima da plate kasne u Moskovskoj ekipi i to je iznenadjenje bilo za sve(van kluba naravno),ali verujem da to nece uticati na igru ekipe,jer ovo je hokej,muski sport i osecaj pobede se ne moze meriti ni sa cim...upravo sam misljenja da sve to, kao i ova poslednja pobeda na strani u Moskovskom derbiju moze pokrenuti Dinamo iz Moskve u pozitivnu seriju opet...


jeste ludo,ali Minsk je kao sto rekoh na roller coasteru...poslednji mec su pobedili,sada gube Smile.png


Salu na stranu,Minsk je u silaznoj putanji i totalno nekonstantan,Moskovljani se dizu i to je razlog za moj tip...


 


2942171471.jpg?maxWidth=620


 


18.30  Djurgardens - Frolunda   X2    1.32


 


Ova dva rivala su igrala juce,Frolunda je dobila taj mec sa 3-0 i bilo je za ocekivati takav scenario,pa je i taj jucerasnji tip prosao...Zasto danas da mislim u drugom smeru?Nema potrebe...


Frolunda je juce pokazala na delu da je bolja ekipa...imali su i igru i suteve na gol i prilike...sve.


Djurgarden je igrao onoliko koliko mu je Frolunda dozvoljavala...vrlo tesko su pravili uopste sanse za gol i sada se pitam da li mogu to da obrnu i da odjednom zaigraju maestarlno i dobiju frolundu...nakon samo 24 sata?Mislim da nema nista od toga...


Ok...domaci led,navijaci...sve to stoji,ali Djurgaden je u losem modu trenutno...em su ispali iz Evrope,a u poslednjih 10 meceva(Evropa i SHL) samo dve pobede imaju!


I kako onda da se dobije najbolja ekipa sampionata...kako?


Pomocu magicnog stapica verovatno(doduse toliko "cudnih " rezultata sve vise ima u ovom sportu da me ne bi iznenadio rezultat ovde,na primer 4-1 za Djurgraden Smile.png)...


Ali ajde da budem ozbiljan...Za 24 sata,Djura tesko moze da promeni nesto sto igra(citaj - ne igra) vec mesec dana i jace...tako da dajem opet sansu Frolundi,a ovih 1.32 mi je dovoljno za double...


 


GL to ALL

Link to comment
Share on other sites

P.Kvitova-Pavlyuchenkova  - Kvitova wins 1st set and wins match(1.57) bet365

 

FED cup i velika prilika za Čehinje da upišu još jednu stranicu u povijest ovog cupa,ovo im je prilika za četvrti naslov u 5 godina i sigurno je to jedan velik motiv,pogotovo jer igraju pred domaćom publikom.

Kvitova uvijek odigra na razini kada igra za reprezentaciju bez obzira na sve,sama je izjavila da je ovo prilika za pisanje povijesti ali reprezentacija se time ne zamara te su im samo naredni mečevi u glavi.22-3 je omjer Kvitove u "reprezentativnom dresu". Imala je Kvitova problema sa ozljedama ove sezone i sigurno da joj je tijelo umorno ali njoj je Fed cup od velike važnosti i to joj je jedan veliki motiv,ona kada igra pred domaćim navijačima ovako velike mečeve jednostavno navijači su ti koji je nose i daju joj dodatnu energiju(njena izjava).

 

Ruskinja je u zadnja dva dvoranska nastupa jedan osvojila(Linz) i jednom igrala finale na domaćem terenu u Moskvi,u tom finalu je bila fizički iscrpljena i imala je nekih problema sa nogom i to su razlozi zašto ga je izgubila.

Zna Ruskinja biti jako nezgodna,trenutno drži 28. rank poziciju i već je 3 puta pobijedila Kvitovu,iako ove sezone se Čehinja lako obračunala s njom u Madridu sa 6:1,6:4.

 

Ova podloga na kojoj se igra danas je vrlo brza i to sigurno više odgovara domaćoj tenisačici,dodatni motiv od strane navijača i domaćeg terena,kvaliteta sve mi je na strani Kvitove iako je u zadnje vrijeme imala tih nekih problema i umor miže biti primjetan ali slična situacija je i kod Ruskinje tako da mislim da to neće donijeti prevagu već da će Kvitova svojom kvalitetom riješiti ovo u svoju korist.

Link to comment
Share on other sites

Leixoes - Farense 2 2,70 (ss)

2. portugalska liga

Farense je 9. na ljestvici sa 20 bodova, dok je leixoes 23. tj. predzadnji sa 12 bodova. U zadnja 4 međusobna ogleda farense ima 3 pobjedu i jedna je neriješena. Farense je u solidnoj formi u zadnjih 5 mečeva 3 pobjede 2 poraza, doma su dobivali jače protivnike, a u gostima su malo slabiji.. Danas igraju protiv leixoesa koji je u lošoj formi, zadnjih 5 mečeva , 2 remija i 3 poraza. Po meni kvota koja se isplati pokušati.

Link to comment
Share on other sites

Analiza: http://www.svijetkla...etroit-pistons/


 


A. Drummond (17,5) – over @ 1,90 Marathonbet (bio sam napisao cijeli tekst i onda slučajno stisnuo X i obriso sve, tako da nemojte zamjerit)


 


L. Aldrige (16,5) - over @ 1,85 Wwin


 


Gotovo sigurno nema Leonarda, nema ni Ginobilia, a s obzirom da igraju protiv ekipe koja još uvijek nema pobjedu nadam se da bi Popovich mogao još nekoga odmoriti. Uglavnom Aldrige može demolirati Philu, a nadam se da ih neće tako brzo slomiti pa da odmah bude BO.


Link to comment
Share on other sites

Pozdrav ekipa!

 

20,45 Švedska-Danska over 4,5 žutih kartona  1,85

 

S obzirom da je ovo prva utakmica dodatnih kvalifikacija i vjerujem da ce se Švedi probat nametnut kao favoriti ocekujem dosta grubu igru sa dosta prekršaja i naravno sa minimalno 5.kartona zute boje :-)

 

Sudac ove utakmice je Talijan Rizzoli koji je poznat po dijeljenu zutih i crvenih kartona.

Švedani su u prosjeku u kvalifikacijama imali po 2 zuta po utakmici dok su Danci na minimalno 3

Mislim da je to dovoljan razlog da oklada lakocom prode.

Link to comment
Share on other sites

02:00 Houston Rockets - Dallas Mavericks  1 kvota 1,45 bet365

Veceras za Hjuston najverovatnije nece igrati Dwight Howard jer je covek "invalid" i ne moze da spoji 3 utakmice sa punom minutazom i vec duze vreme povredjeni Donatas Motiejunas. Patrick beverley se oporavio od povrede i igrace veceras. Rakete trenutno na ocajnoj poziciji 10. Usli su lose u sezonu sa 3 poraza, nakon toga su pobedili 4 utakmice medju kojima su pobedili Oklahomu, Orlando, Sacramento i La Clipperse. Kada se ocekivalo da nastave seriju pobede izgubili su od Brooklyna koji u dosadasnjem delu sezone ima samo tu 1 pobedu na gostovanju protiv Hjustona. Juce su izgubili od Denvera i ali taj poraz nije veliko iznenadjenje jer ih je denver u prvom kolu u hjustonu razbio sa 20 razlike. Juce su po meni utakmicu izgubili zbog Ty Lawsona koji je odigrao ocajno. Lawson je imao 0 poena za 34 minuta uz sut iz igre 0-7. Ne bih vise nista dodavao u vezi njega vec samo da jedva cekam da se Beverley potpuno oporavi i igra vise od Lawsona jer je defanzivno mnogo bolji a u ofanzivi je procentualno bolji od Lawsona. Kada imate u ekipi igrace protiv Brayanta, Hardena ili LeBrona ne mozete sebi dozvoliti da sutirate 7 puta a da ne pogodite nista. Na poziciji 4 se vratio Dzouns i vidi se da ce sada biti lakse sto se tice te pozicije. Na poziciji 5 veceras ce igrati Capela koji je jedini centar za vecerasnji mec ali ce mu svakako pomagati Jones i Harel koji mogu igrati na pozicijama 4 i 5. Hjuston je prosle sezone u plej-ofu igrao sa Dalasom i pobedio ih 4:1. Prilicno lako su izasli na kraj sa njima. Danas ocekujem jaku podrsku u Toyota Centru jer se igra mec izmedju 2 ekipe iz Texasa veliko je rivalstvo izmedju ove dve ekipe. Dallas je usao u sezonu bolje od Raketa. Trenutno imaju 5-4. Solidna ekipa ali nije za velike domete po meni. Ocekujem da Hjuston resi ovo bez vecih problema i da se obe ekipe izjednace na tabeli sa 5 pobeda i 5 poraza.
Houston Rockets 1 


James Harden 28,5 OVER  1,85 


Granica na Hardena veceras u skoro svim kladionicama je 28,5. Do sada je Harden 4 puta prebacio granicu a 5 puta je ostao ispod granice. Kada je harden ostao ispod granice hjuston je gubio. Hjuston ne moze nikog da pobedi a da harden ne prebaci granicu. U porazima hjustona davao je 23,16,16,23,28. U 4 utakmice koliko je pobedio hjuston davao je 37,28,46,43. U dosadasnjem delu sezone je 2 na listi strelaca. Prosecno je davao 28,8 poena sto nije lose. Veceras nema Howarda i ocekujem da neke njeove suteve uzme Harden. Sigurno je da Harden ima kvalitet da da 30 poena a u velikom derbiju Texasa ako Hjuston zeli pobedu onda Harden mora na 30+. Dalas je veoma los na poziciji 2 i primaju previse poena sto je olaksavajuca okolnost za ovaj tip. U plej ofu je igrao odlicno protiv dalasa i ima stvarno mnogo razlga da ovaj tip prodje.
 

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use